|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mama, kje si?
14.7.2010 20:29:13   
mojamura
napeto napeto....

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Se mi pa zdi... nenavadno, da tuji upravni organi, sploh evropski, ne bi teh podatkov sporočali SLO upravnim organom. Saj smo vsi v EU.[/color]

nhm recimo da se je poročila z kanadčanom, pa sprejela njegov priimek....sploh ni nujno da se piše v današnjem času rodič

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 751
14.7.2010 20:31:29   
ledenka
http://e-uprava.gov.si/e-uprava/dogodkiPrebivalci.euprava?zdid=853&sid=215&faqid=1145

za primer smrti v tujini

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 752
14.7.2010 20:45:34   
sara.
če je v tujini, njeno ime zagotovo ne bomo najdle napisano s šumniki... to ne pomeni, da ga je spremenila... šumnikov tujina ne pozna... (razen bivše republike SFRJ)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 753
   [Brisano sporočilo]
14.7.2010 20:57:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sara.)
  Neposredna povezava do sporočila: 754
14.7.2010 20:58:40   
Kerensa*
Maurova/Markova GSM številka ni (več) dosegljiva... user posted image

(odgovor članu sara.)
Neposredna povezava do sporočila: 755
14.7.2010 21:02:00   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: živka
Kerensa kaj pa je mogoče kdo od tvojih v Ameriki policaj in bi lahko preveril vozniško od Giovan?

Žal ne. Ne v ZDA, ne kje drugje.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 756
   [Brisano sporočilo]
14.7.2010 21:04:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 757
14.7.2010 21:08:33   
Kerensa*
Jutri bom poklicala nazaj tisto osebo iz Delo revije d.d., s katero sem danes govorila. Sem prosila, če lahko pri novinarki preveri, ali se Mauro/Marko njej javlja ali ne oz. ali imata kakršnekoli stike. Povratne informacije še nimam.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 758
14.7.2010 21:27:13   
sara.
Kerensa...  razmišljam v drugo smer...  KAJ ČE JE TA ZGODBA Z MARKOTOM IZMIŠLJENA?  Novinarji so vsega zmožni! In da Marko pri 32 nima interneta. Ne verjamem!!!!

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 759
   [Brisano sporočilo]
14.7.2010 21:34:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sara.)
  Neposredna povezava do sporočila: 760
14.7.2010 21:35:19   
Kerensa*
Na-a... Mauro/Marko se ne bi nikoli prostovoljno dal v časopis (neprostovoljno bi pa preprečil), če ne bi imel tehtnega razloga. Da je posvojen, mi je sam povedal že pred 6--imi leti, ko sva se spoznala. Pisne dokaze o tem, a je Džovana res njegova mama, tudi imamo.

Je*emu mast, kaj bi zdajle dala za tisto mapo s CSD-ja...

No, moj šiht se končuje in danes ne bom prebedela polovice noči v brskanju po Internetu. Se vam pa še javim od doma. user posted image

(odgovor članu sara.)
Neposredna povezava do sporočila: 761
14.7.2010 21:57:17   
sara.
Kerensa, to je moje zadnje oglašanje na to temo na RR! Iščemo Džovano, Marko je nedosegljiv!(nezaiteresiran) 
Za koga si jst žrem živce? V službi nimam interneta, že cel teden dopoldan  maltretiram sodelavko, da pri njej vskočim na RR... ko pridem domov, najprej na RR...kosilo zamuja... moj je rekel, da sem ta teden izgubila samo sebe...res je... kličem 3x v Španijo...iščem vse možne džovane, dzovane,giovanne,rodič, rodic... iščem veze  na policiji... Za koga? Če jo boš najdla (v kar dvomim, ker je vse skupaj izmišljeno) mi sporoči na gmail! Adio!

(odgovor članu sara.)
Neposredna povezava do sporočila: 762
14.7.2010 22:03:01   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Drugače se pa lahko obrneš tudi na It TV CHI L'HA VISTO kjer najdejo dosttiiiii izgubljeni ljudi
http://www.chilhavisto.rai.it/dl/clv/index.html
lahko ti bom pomagala kaj v italijanščini

španko ne morem nikakor najti!!! žal

grem....

Brava Aleži, jaz sem tudi včeraj pomislila na oddajo Chi l´ha visto

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 763
14.7.2010 22:44:56   
katipi
A je katera zasledila v obeh člankih kakšno kontaktno številko ali e-naslov na katerega se lahko obrne kdo, ki ima podatke? Če kdo išče nekoga, ki je pogrešan, preko medijev, bi bilo za pričakovati, da bo pustil kakšen kontakt. user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 764
14.7.2010 22:57:32   
thaiss
Joj babe vi ste carice!!!
od včeraj popoldan nisem mela cajta brat, zdej pa cela zgodba....

Ne me je*at, no... v istem kraju, kakor moja teta!!!

Mississauga

pa še si rekla da ti je ta Mississauga nekam znana...šesti čut?user posted image

Smejte se, kolikor hočete, ampak e-mail sem poslala še eni jasnovidki.
faca si Kerensauser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 765
14.7.2010 23:04:35   
katipi
Kerensa, boš zdaj spet poskusila poklicati Giovanno Rodic? user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 766
14.7.2010 23:37:41   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: sara.
Kerensa, to je moje zadnje oglašanje na to temo na RR! Iščemo Džovano, Marko je nedosegljiv!(nezaiteresiran) 
Za koga si jst žrem živce? V službi nimam interneta, že cel teden dopoldan  maltretiram sodelavko, da pri njej vskočim na RR... ko pridem domov, najprej na RR...kosilo zamuja... moj je rekel, da sem ta teden izgubila samo sebe...res je... kličem 3x v Španijo...iščem vse možne džovane, dzovane,giovanne,rodič, rodic... iščem veze  na policiji... Za koga? Če jo boš najdla (v kar dvomim, ker je vse skupaj izmišljeno) mi sporoči na gmail! Adio!

Tudi jaz že cel teden počnem samo to, pa al' sem doma al' pa v službi. Še spat ne hodim več ob relativno normalnih urah. Ampak ajde, to sem si zapičila v betico in... nimam kaj.
Ne, zgodba zagotovo ni izmišljena, je pa res, da ne vemo, kaj se dogaja z Maurom/Markom. Na Bojanjem vrhu Interneta res nimajo (v hiši Maurovih/Markovih posvojiteljev), poleg tega pa je tudi on popolnoma neračunalniški tip človeka. Zakaj je GSM nedosegljiv, zakaj se mi cel teden ne javi, ne vem, bom pa ugotovila. Že zaradi sebe, če ne zaradi ostalih, ki pri iskanju pomagate.

Še prejšnji teden, od objav v časopisih dalje, je bilo tako, da je tisti, ki je hotel kontaktirati Maura/Marka, poklical novinarko oz. novinarja, mu pustil svojo številko in navedel razlog, zakaj želi govoriti z Maurom/Markom, potem pa je novinar/ka posredoval/a številko Mauru/Marku, on pa se je sam odločil, ali bo poklical ali ne.

Ne, v Kanado pa zdajle ne bom klicala. Not in the mood. 

(odgovor članu sara.)
Neposredna povezava do sporočila: 767
14.7.2010 23:39:07   
Eva*
BTW: a je šel vlak 100% iz bivše juge, ali je na Jesenicah prišel v državo?

Na deževni dan, nama je zasijalo sonce!

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 768
14.7.2010 23:41:44   
Kerensa*
Vlak je na Jesenicah IZSTOPAL iz Jugoslavije.

(odgovor članu Eva*)
Neposredna povezava do sporočila: 769
15.7.2010 1:26:14   
Kerensa*
Pa sem rekla, da ne bom več tako dolgo zbujena... user posted image

Če je šlo slučajno za vlak Hellas Express, omenjen v prvem časopisnem članku, potem obstaja možnost, da je Džovana prišla iz Grčije. Na grškem message boardu pa sem našla tole:

I´m looking for my sister-born Kavarinou or Michailidou

Daniela Michailidou  (View posts)
Posted: 28 Sep 2001 8:55PM Classification: Query Surnames:

I´m looking for my sister.
My Mother´s Name .Familly name Kabarinou after mariage Michailidou. She has born this baby in a Hospital name "Mitera" in Athens between1951 or 1963. My mother has gave her to adoption 3 days after be born,
Is someone can help me to find her?
please send me a message
Thank you

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 770
15.7.2010 1:36:50   
Colt
Tisto z letalom je bila na srečo enkratna situacija

Štiri tuje in dve domači ''secret service'' so te preverili zelo kmalu po tvoji komunikaciji z letališčem user posted image Sem mal prej govoril s kapetanom dotičnega airlinerja in je bla najprej res dokaj panika. Ni kaj, sejem bil je živ...

Grega user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 771
15.7.2010 1:38:05   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Colt
Tisto z letalom je bila na srečo enkratna situacija

Štiri tuje in dve domači ''secret service'' so te preverili zelo kmalu po tvoji komunikaciji z letališčem user posted image Sem mal prej govoril s kapetanom dotičnega airlinerja in je bla najprej res dokaj panika. Ni kaj, sejem bil je živ...

Grega user posted image

Kva?! user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 772
15.7.2010 1:41:20   
Colt
Kerensa...zaustavljat airlinerje na njihovi ustaljeni poti, sploh če so na krovu diplomati iz tujih držav (neuradno), je zmeraj veselica. Veselica ki potegne za seboj marsikaj ;)

user posted image user posted image user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 773
15.7.2010 1:43:23   
Kerensa*
Čakaj, čakaj... to je bilo max. 5 let nazaj, točnega datuma se ne spomnim, še manj tega, kam je letalo odletelo. Bila je pa večerna ura. Ti hočeš meni zdaj povedati, da si govoril s pilotom tega letala in da se spomni, da je nekdo za nekaj minut zaustavil letalo? user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 774
15.7.2010 1:49:02   
Colt

Čakaj, čakaj... to je bilo max. 5 let nazaj, točnega datuma se ne spomnim, še manj tega, kam je letalo odletelo. Bila je pa večerna ura. Ti hočeš meni zdaj povedati, da si govoril s pilotom tega letala in da se spomni, da je nekdo za nekaj minut zaustavil letalo? user posted image

S kapetanom letala ja user posted image So pa takšne ''izredne'' zamude dokaj redke, tako da si to definitivno vsak pilot zapomni. Sploh če ima na krovu malce bolj ''kočljive'' potnike ali tovor. Si pa bila analizirana do podtankosti user posted image   Več pa ne smem povedat hehe user posted image

AMEN!

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?