|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mama, kje si?
14.7.2010 17:27:22   
katipi
Koliko ur pa so za nami? 6?

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 726
14.7.2010 17:28:14   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: majch
Kerensa, ti pa imaš fajn službouser posted image  enkrat ustavljaš letala, drugič pa rešuješ zmedo za predsedniki...kdove, kaj še slediuser posted image

Tisto z letalom je bila na srečo enkratna situacija user posted image , predsedniki in podobni VIP-ovci iz tujine pa kar dostikrat naredijo "štalo" user posted image , ja. Zaradi njih zapirajo ceste, jaz pa ne vem, kaj naj... a naj moji taxiji po luftu potem letijo al' kaj? user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 727
14.7.2010 17:32:44   
majch
Ja, Kerensa, verjamem, da zna bit štala s takimi. Nisem ti folš...

Katipi, ja, Toronto in okolica ima zdaj pol poldne uro. Najbrž so še v službi pri gospe Rodic.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 728
14.7.2010 17:37:19   
katipi
Če delajo do 17.00, bi bilo najbolje poklicati po 23. uri zvečer po našem času.

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 729
14.7.2010 17:38:01   
Zamima

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Klic ob 17:23 po našem času...

"Hello! No one is available right now to take your call. Please, leave a message."

Nisem pustila sporočila. user posted image

user posted image

... please, try again later ... user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 730
14.7.2010 17:39:05   
Zamima
lahko, da prava Džovana sploh nima telefonske v imeniku :/ jaz npr. niti stacionarnega telefona nimam ... user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 731
14.7.2010 17:44:57   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima
... please, try again later ... user posted image

Na-a, tega pa niso rekli. user posted image user posted image

Pa moški glas srednjih let je bil. Tak čist' na easy. user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 732
14.7.2010 18:18:39   
sanasan
Kot sem že omenila, mislim, da se jo bo bolj težko našlo pod priimkom Rodi, saj je le-ta pogost italijanski priimek.
Jaz bi bolj iskala pod Rodic ali Rodich...

CARPE DIEM!

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 733
14.7.2010 18:26:40   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: sanasan
Jaz bi bolj iskala pod Rodic ali Rodich...

Jaz iščem samo pod tem, ja.

A ima katera kakšno idejo, kako iskati, če se je poročila in spremenila priimek? Preveriti vse "Dzovane", "Džovane" na svetu... huh.

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 734
14.7.2010 18:43:39   
sara.
sem že iskala....
http://www.flickr.com/photos/mmior/
tukaj se ena ukvarja s fotografiranjem...

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 735
14.7.2010 18:46:09   
sara.
je pa ogromno Jelen, ki se na forumih predstvljajo kot Dzovana... tiste, ki sem jih pregledala so povečini mlada dekleta...

(odgovor članu sara.)
Neposredna povezava do sporočila: 736
14.7.2010 18:50:19   
darja.mark
Sam neki. Če greš v drugo državo, pa sej se ti priimek avtomatsko ne spremeni?
Se pravi da si je mogla spremenit priimek? In če si je že spreminjala priimek, kako vemo da si ni baj'd'vej spremenila še ime in bi tako mogoče nekako začela znova? In tut če si imena ni spremenila je tole ena hudičevo težka naloga ker ne vemo niti kako se njeno ime pravilno napiše.

Mater če bomo/boste tole žensko najdli pol pa res obstaja en tm gor user posted image

Že tako je težko najdet kako osebo, pa maš prave podatke, mogoče še kej familije. Ta se je pa vzela iz zraka skor lah tko rečemo in izginila nazaj nekam v luft user posted image  pa še ne vemo pravega imena oz. kako se pravilno napiše. Pomoje bi morali it po kaki drugi sledi, po sledi podatkov iz CSD-ja, če bodo seveda pripravljeni pomagat (kar dvomim), al pa če se bo Marko kaj javil (spet dvomim - a upam da se motim). Ker na podlagi imena in priimka pod vprašajem bo zelo zelo težko user posted image

Ustvarjanje je zakon :)

https://www.facebook.com/pages/Darja-Ustvarja/261668923903669

(odgovor članu sara.)
Neposredna povezava do sporočila: 737
14.7.2010 18:52:29   
Kerensa*
Sedajšnja direktorica doma Malči Beličeve spremlja našo temo na forumu. Trenutno je z otroci iz doma odsotna na letovanju, se bova pa slišali in morda tudi srečali po 26. juliju, ko se vrne (v kolikor predtem že česa sami ne ugotovimo).

(odgovor članu sara.)
Neposredna povezava do sporočila: 738
14.7.2010 18:57:37   
enea
http://www.idei-cadouri.com/profile/giovanarodicamorar?xg_source=activity

jaz sem tudi našla eno Giovano RODICA- Morar, kaj user posted image , k ne znam francoskouser posted image , ali karkoli že je

< Sporočilo je popravil enea -- 14.7.2010 18:58:15 >

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 739
14.7.2010 18:59:32   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: darja.mark
Če greš v drugo državo, pa sej se ti priimek avtomatsko ne spremeni?

Ne.
Se pravi da si je mogla spremenit priimek?

Če bi si ga, bi bilo to vpisano v slovenski CRP. Pa ni.
In če si je že spreminjala priimek, kako vemo da si ni baj'd'vej spremenila še ime in bi tako mogoče nekako začela znova?

Ne vemo.
In tut če si imena ni spremenila je tole ena hudičevo težka naloga ker ne vemo niti kako se njeno ime pravilno napiše.

Uradno je "Džovana Rodič".
Mater če bomo/boste tole žensko najdli pol pa res obstaja en tm gor user posted image

Kje "tm gor"? Na Ringaraji? user posted image
Ta se je pa vzela iz zraka skor lah tko rečemo in izginila nazaj nekam v luft user posted image  

Dobesedno...
pa še ne vemo pravega imena oz. kako se pravilno napiše

Ne vemo tega, kako ji je bilo ime in kako se je pisala, ko se je rodila, ja.

(odgovor članu darja.mark)
Neposredna povezava do sporočila: 740
14.7.2010 19:05:17   
katipi
Enea, tole je pa romunsko. user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 741
14.7.2010 19:07:36   
Kerensa*
Ena neumesna... Ne gre mi v glavo, da ZDA nimajo CRP. Kako pa tam kdo ve, kje in kdo je sploh kdo? user posted image

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 742
14.7.2010 19:10:49   
katipi
Mogoče ima vsaka posamezna ameriška država svojega. user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 743
14.7.2010 19:16:05   
Kerensa*
Edine evidence, ki jih najdem v ZDA, so "SSN" (Social Security Number)... user posted image

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 744
14.7.2010 19:39:05   
Paštetka
Kaj pa če bi iskale v evidenci izpitov za avto?

Ko gledam kakšni ameriški film jih najdejo po vizniškem izpitu ali zavarovanju za avto user posted image , saj te evidence niso tako "uradne".

Kličeš v USA pa rečeš, da preverijo zavarovanje na njen ime in priimek in rostni datum. Lahko rečeš, da si ji hčerka user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 745
14.7.2010 19:42:36   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka
Kličeš v USA pa rečeš, da preverijo zavarovanje na njen ime in priimek in rostni datum. Lahko rečeš, da si ji hčerka user posted image

V ZDA (Boston) imam sošolko iz OŠ, ki je pravnica s harvardsko diplomo. Hvala za idejo - mogoče pa lahko kako pomaga. Ampak zdaj ji ne morem težit'. Predvčerajšnjim (trenutno so na obisku v SLO) ji je v gorah umrl oče (zdravnik, dr. Velikonja, če ste kaj brale v novicah - bil je v gorah s sošolkinim možem). user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 746
14.7.2010 20:11:01   
sara.
brala sem...usoda pač user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 747
14.7.2010 20:13:51   
ledenka
Se pravi da si je mogla spremenit priimek?

Če bi si ga, bi bilo to vpisano v slovenski CRP. Pa ni.

sam tule moram popravit... v slovenskem CRP bo sprememba imena/priimka samo, če bi to ona javila Slo organom. sicer pa ne. enako velja za primer smrti - če bi kdo javil, da je umrla, bi bilo vnešeno, sicer pa ne.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 748
14.7.2010 20:20:12   
Kerensa*
Če bi si ime in/ali priimek spremenila v SLO, potem je to v CRP zavedeno avtomatsko. Preverjeno.

Se mi pa zdi... nenavadno, da tuji upravni organi, sploh evropski, ne bi teh podatkov sporočali SLO upravnim organom. Saj smo vsi v EU.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 749
14.7.2010 20:28:10   
ledenka

Če bi si ime in/ali priimek spremenila v SLO, potem je to v CRP zavedeno avtomatsko. Preverjeno.

Se mi pa zdi... nenavadno, da tuji upravni organi, sploh evropski, ne bi teh podatkov sporočali SLO upravnim organom. Saj smo vsi v EU.

ja, vsaka sprememba, ki se zgodi v Sloveniji, je zavedena. Ampak izhajamo iz tega, da Džovane ni v Sloveniji. Če je v tujini spremenila ime/se poročila/dobila drugo državljanstvo/umrla, tega v našem CRPju ne bo.

Upravni organi so precej komot user posted image  dobro, ne vem, kako je sedaj, ko je EU, morda se določeni podatki sporočajo. Večino moraš pa sporočit sam, da zavedejo.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?