|
RE: Mama, kje si? 14.7.2010 15:14:49
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolek in Bolek Še najbolj pa to, da sta mu rejnika ves čas govorila slabo o mami. Packa sta. Česa sta se bala. Pogledati resnici v oči. Sta vedela ves čas morda, kje je mama? Morda dobivala pisma? Jih skrivala pred njim? Itak se slej ko prej izkaže, da ima laž kratke noge. In po vsem tem naj jih spoštuje? seveda, z vsem spoštovanjem. Če bi bila prava rejnika in se jima ne bi šlo samo za ne vem kaj, bi mu pomagala poiskati mamo in mu ne bi nesramo lagala. Danes bi jima bil morda bolj hvaležen kot lasten otrok, tako pa bosta dobila, kar sta skrivala pod preprogo. Laž. Jaz jih niti v snu ne povoham več. Bogsigavedi, kako sta šele ravnala z njim Verjetno si mislila posvojitelja, kajne? Sodeč po Maurovih/Markovih besedah v medijih mu je bilo rečeno (nimam člankov pred sabo - morda sem si slabo zapomnila), da ga mama ni marala. Kdo mu je to rekel, se mi zdi, da ni zapisano, ampak sklepai se da, da sta bila to posvojitelja, ni pa nujno, saj Mauro/Marko pravi, da je ves čas vedel, da je posvojen. Če sta mu to rekla onadva, sta tu dve varianti. Ali sta tako mislila zato, ker sta vedela, da ga je vposvojitev dala neporočena mladoletna mati (to STA vedela) in se jima je tako zdelo, ali pa sta "prenašala" informacije od koga drugega, za kogar pa mi ne vemo. V vsakem primeru pa onadva finančne koristi od posvojitve nista imela. To bi imela, če bi bila rejnika. IZVIRNO SPOROČILO: ronja kerensa, z rejniki ti nisi govorila (ne z markovimi posvojitelji, ampak z rejniki, ki so oba imeli od njenega 15 do 18 leta?) Nisem. Rejnica, ga. Kolenc, je že pokojna, do njene družine (moža, potomcev, sorodnikov) pa nisem šla. ampak verjetno tudi rejniki niso smeli kar povedat, kje je zdaj Marko, ko je prišla Givoanna k njim ponj Pokojna rejnica ni vedela (menda), kam je bil dan Mauro/Marko v posvojitev. IZVIRNO SPOROČILO: darja.mrak očitno 'naša' Giovanna Rodi ni taprava Res je, ni prava. Tudi midve sva v kontaktu preko FB. IZVIRNO SPOROČILO: Lolek in Bolek Kerensa a se ti je mogoče že javil in ti povedal, da se je mati pofočkala sama??? Ne, ni se mi še javil, me je pa poklicala oseba iz Delo revije d.d. (identitete še ne bom razkrivala), ki bo pri novinarki članka iz One preverila, ali je Mauro/Marko v kontaktu z njo. Zdajle sem pa dobri 2 uri manjkala, ker sem šla v službo in ker sem morala tukaj vsaj osnove naredit', preden sem se priklopila na Internet. So mi pa že odgovorili z dveh slovenskih veleposlaništve - iz Švice in iz ZDA. Iz Švice so mi sporočili, da so posredovali moj e-mail v Španijo (kamor sem ga poslala tudi sama), saj je zaenkrat tam večja verjetnost, iz ZDA pa so mi napisali, da oni nimajo CRP (ja kako, mater, se pa tam potem znajdejo?! ) in da tudi oni posredujejo iskanje v Španijo. *ebemu mast, če pa iz Washingtona kontaktirajo Španijo, potem se bo pa že nekdo zmigal, kajne?
|
|
|