|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI
28.7.2010 14:31:20   
Roži_
Punce moje mi je točno na 28 dan priteklauser posted image po doooolgih letihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Punce, resnično pomaga delo na sebi,pozitivne energije so pa še bolj pomembne za naše telo, jaz sem se trudila, da svoj cikel pozdravim in mi je uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No sedaj pa grem odmašit svoje jajcevodeuser posted image user posted image
Tiste, ki poznate malo več o teh stvareh me razumete, druge, ki pa ne veste- nisem nobena štrigauser posted image
Sem vesela, pa pauser posted image

< Sporočilo je popravil Roži_ -- 28.7.2010 14:33:39 >

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 226
28.7.2010 14:35:35   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: Roži_
No sedaj pa grem odmašit svoje jajcevodeuser posted image user posted image
Tiste, ki poznate malo več o teh stvareh me razumete, druge, ki pa ne veste- nisem nobena štrigauser posted image

no jst sem že med tistimi, ki nima pojma o čem se gre ...

je pa lepo, da si vesela!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 227
28.7.2010 14:57:11   
Roži_
o AVTOSUGESTIJI in pozitivnih misli, skratka, ležiš-počivaš 100% umirjen, mižiš si pustiš muziko, tako ki te sprošča, mene po navadi narava, ocean, morski kiti,....in pol se zdravljenje začne , se pravi s svojimi misli potuješ kamor želiš po svojih organih, seveda si jih moraš predstavljati in začutiti. Ni lahko in kratko, rabi čas za vse, svetujem vam, da si na tak način pomagate za bilo katero stvar!!!user posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 228
28.7.2010 15:01:27   
bibk
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

skuštrana suzi torej bomo naslednjič spet zate fejst stiskale pestke, da končno uspe!!!
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi
Trenutno sicer razmišljam spet o tisti DHEA in 7KETO, ampak se še nisem odločla.

A bi lahko prosm za tiste nepoučene mal razlagice, za kaj je tale zadeva dobra. Vem, da nekatere punce uživajo tole, ampak ne vem pa, kakšen je namen tega user posted image . Sej vem, lahko bi bla mal bolj razgledana, sam kaj čmo, vsega pa ne mormo vedet, se sprot učimo.

Loremi, tu na ringaraja je bila enkrat objavljena zgodba ene gospe/punce, ki ji je bilo rečeno da je skoraj nemogoče da ji bo uspelo zanositi, ker so baje njene celice tako slabe kakovosti in sta se z možem zanimala in brska in študirala in ne vem kaj še in prišla do te DHEA in 7KETO po katerih je bil prvi postopek sicer neuspešen, ampak prišla je do več celic in celo do zamrznjenčkov, v naslednjem postopku pa je uspelo in rodila je sinčeka  .... Tako na kratko obnova zgodbe user posted image

< Sporočilo je popravil bibk -- 28.7.2010 15:04:46 >

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 229
28.7.2010 15:33:38   
Roži_
Kaj je sedaj Bibk, a si v službi aaa?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 230
28.7.2010 16:02:07   
bibk
Roži_ danes za spremembo delam, nisem samo v službi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 231
28.7.2010 17:04:14   
TittyK
Evo punce, tudi moja user posted image je pritekla. Itak, da sem žalostna, sem pa vedla da ne bo nič. Sploh ne vem, ali bi se še trudili. Mene to prav psihično zdela...

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 232
28.7.2010 18:58:30   
Anonimen
tittyuser posted image user posted image user posted image user posted image joj, ful mi je hudo, da je tudi pri tebi prišla.. user posted image user posted image user posted image Sem res upala, da bo vsaj eni uspelo. Tudi pri meni se je danes vlila - očitno je samo čakala, da neham jemat utrogestan. Ma, ne vem kaj naj napišem.. mene tale neuspeh na srečo ni tako zdelal kot prejšnja dva. Vsaj zaenkrat, mogoče pride še kaj za mano, ne vem.  Ampak itak, vseeno boli. user posted image Tako, da vzemi si čas zase, za sineka, pejte mal na dopust.. potem pa lepo počasi naprej.. ti pošiljam en velik objem.

loremi, 7KETO in DHEA naj bi pripomogla k boljšim celicam, sam kolikor se spomnim so bolj za tiste ženske, ki imajo povišan FSH. Moram spet preučit zadevo, pa ti sporočim.

(odgovor članu TittyK)
  Neposredna povezava do sporočila: 233
28.7.2010 20:18:38   
golobica82
Titty, SkuštranaSuzi zelo mi je žal, da vama ni uspelouser posted image
Upam, da čimprej okrevata in prebolita to... Kmalu bomo tudi me na vrsti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 234
28.7.2010 21:40:26   
loremi
TittyK user posted image

skuštrana suzi hvala za obrazložitev! jst osebno pa zase sploh ne vem, kolk imam vrednost FSH user posted image , tko da v bistvu dokler tega ne vem, ni pametno neki na lastno pest jemat ... bi blo pa fajn neki nardit za boljšo kvaliteto celic ja

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

(odgovor članu golobica82)
Neposredna povezava do sporočila: 235
29.7.2010 1:04:32   
Zojatisa
Živjo!
Čestitam!
Zanima me koliko je možnosti da ti uspe v prvo?
Lep pozdrav tako naprej!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 236
29.7.2010 7:25:18   
loremi
Zojatisa da uspe v prvo, je približno toliko možnosti, kot da uspe v drugo, tretje ... no če bi šli prav gledat % uspešnosti, so verjetno razlike ... ampak ti samo s popumom in upanjem v postopek, ne vnaprej o možnostih in številkah ...

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 237
29.7.2010 7:30:13   
loremi
user posted image

AKTUALNO

Ponedeljek, 26.07.
aja12 - posvet

Torek, 03.08.
Buska - posvet

Ponedeljek, 09.08.
nhaya - posvet

Torek, 10.08.
mausikaa - posvet

Ponedeljek, 30.08.
drejčy - prevzem zdravil

OBJEMČKI 
user posted image user posted image  womanpolice, Amelia, mateja_goljev, Rielka, aja12, mavrica72, golobica82, klavirka, gospodarica, zarjaa, skuštrana suzi, TittyK, logarka user posted image user posted image  

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image     

• spominčica (3. ISCI, GKLJ, dr.Drobnič)
  • mausikaa (1. IVF, PO)
  • nana7 (2.IVF, GKLJ, dr. Zorn)
  • skuštrana suzi (3. ICSI, GKLJ, dr. Drobnič)
  • anci banci (zamrznjenčki, dr.Reš, akcija v avgustu)
  • Aljonka (4. ICSI, akcija v avgustu)
  • julija30 (2. IVF, MB)
  • TittyK (IVF)
  • športnica (2. IVF, MB, akcija avgust)
  • nanika1 (2. IVF, akcija avgust)
  • sensi (akcija avgust)
  • majalina (1. IVF, GKLJ, akcija avgust)
  • aja12 (3. IVF, GKLJ, dr. Drobnič, akcija septembra)
  • drejčy (2. IVF, MB)
user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           

• Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • vrtnica.m ( 3.IMSI/ICSI, GKLJ, dr. Bokal, postopek v oktobru) 
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Nellika (GK LJ)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Aqua77 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • Miklarom ( zamrznjenčki, MB) 
  • mismis (zamrznjenčki, GKLJ, dr. Drobnič)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • skuštrana suzi (3. ICSI, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Loremi (3. IVF, GKLJ)
  • Športnica ( IVF, MB ) 
  • Barbara31 (2. IVF, GKLJ)
  • nhaya (2. IVF, dr. Reš)
  • Selena78 (5. IVF, dr. Reš)
  • Urshy78 (2. IVF, GKLJ)
  • mojškra (IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • mausikaa (dr. Reš)
  • Buska (3. ICSI, PO, dr. Reš)
  • šopka (3. IVF, GKLJ)
  • D0aisy (2. IVF, dr. Reš)
  • Krashi (2 IVF, GKLJ)
  • honey (2. IVF, GKLJ, dr. Ban)
  • jona klara (2. IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • Teja K (dr. Reš)
  • aja12 (2. IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Mina83 (1. IVF, GKLJ)
  • latka (1. ICSI, MB, dr. Gavrič)
  • Registrirana (2. ICSI, MB)
  • Klavirka (4. ICSI, GKLJ)
  • womanpolice (zamrznjenček, 5. ICSI, MB, dr. Reljič)
  • spomladančica (IVF, GKLJ)
  • IVYY (4. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Cukica (GKLJ)
  • zarjaa (2. IVF, GKLJ, dr. Pintar)
  • FoxyLady (4. IVF)
  • JEŠA (IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • HANYBANY (IVF, GKLJ)
  • Rielka (2. IVF, GKLJ)
  • golobica82 (2. IVF, PO, dr. Merlo)
  • upanje81 (mild protokol)
  • gospodarica (6. ICSI, GKLJ)
  • čebelica_Maja (1. IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • nana7 (2. IVF, GKLJ, dr. Zorn)

user posted image user posted image user posted image

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit, hektorina

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 
december            17                               6                              35 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE JULIJ   user posted image

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 238
29.7.2010 8:28:35   
bibk
Skuštrana Suzi ... kaj veš mogoče če te za ta test FSH lahko napoti tudi tvoj splošni zdravnik ali mora to bit prav gin.? pa ali je kakšna možnost, da se ta test opravi samoplačniško in kolko kej stane? Namreč. berem na internetu, da dr. nekatere pošiljajo na odvzem krvi za opravit ta test.... ampak meni ni še nihče nikoli omenil ta test,  da bi šla delat ????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 239
29.7.2010 8:56:53   
bibk
Še neki da vas prašam punce.... kako je z menjavo os. ginekologa... jaz imam namreč eno ki je smotana do amena in bi rada menjala (čim prej) pa me zanima kako to gre ??? Ima katera od vas kakšne izkušnje ???

Hvala

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 240
29.7.2010 9:25:23   
Aljonka
Tittyk user posted image

bibk - meni so hormonske teste naredil pred prvim postopkom samo, da mi je takrat G rekla da jih imam na meji no po tretjem neuspelem postopku pa mi je razložila, da je moj FSH hormon 10, kar pa je kar veliko kolikor sem upsela zasledit. Ker sem res veliko delala na tem je bil po drugem testiranju malo čez 7, kar se mi zdi kar v redu sedaj pred postopkom pa jem še 7keto.
Glede manjave G pa ti ne vem veliko povedat jaz sem jo menjala pred 8 leti in sem samo pri novi izpolnila en obrazec in to je bilo to. Veliko sreče!

Suzi če se boš odločila za 7keto in DHEA imam jaz še vsakega po eno stekleničko tako da mi sporoči in jih dobiš!

Punce kdaj začnejo v LJ naročat za prevzem zdravil? A če zdajle dobim M že lahko pokličem?

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 241
29.7.2010 10:04:28   
bibk
IZVIRNO SPOROČILO: Aljonka

Tittyk user posted image

bibk - meni so hormonske teste naredil pred prvim postopkom samo, da mi je takrat G rekla da jih imam na meji no po tretjem neuspelem postopku pa mi je razložila, da je moj FSH hormon 10, kar pa je kar veliko kolikor sem upsela zasledit. Ker sem res veliko delala na tem je bil po drugem testiranju malo čez 7, kar se mi zdi kar v redu sedaj pred postopkom pa jem še 7keto.

Praviš da si veliko delala na tem. ... lahko poveš kaj več ??? Kaj si delala???

Hvala

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 242
29.7.2010 10:57:36   
Barbara31
Pozdravljena,

Danes sem sem zmenila,da prevzamem zdravila 6.8.2010. 1 IFV je bil februarja žal neuspešen in bila sem tako zelo žalostna, da sem se čisto odklopila. Upajmo sedaj na bolje.
Še nekaj bi vprašala, je imela katera anastezijo pri punkciji. Jaz razmišljam da bi jo vzela. Zadnjič me je tako zelo bolelo, da sem skupaj padla in so morali nehati z punkcijo.

Veliko uspeha vsem ki ste v postoku.

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 243
29.7.2010 10:59:34   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara31
Še nekaj bi vprašala, je imela katera anastezijo pri punkciji. Jaz razmišljam da bi jo vzela. Zadnjič me je tako zelo bolelo, da sem skupaj padla in so morali nehati z punkcijo.

Tudi na mojo veliko žalost na GKLJ to ni možno user posted image .
Naj bo tokrat bolj uspešno!

(odgovor članu Barbara31)
Neposredna povezava do sporočila: 244
29.7.2010 11:04:50   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara31

Pozdravljena,

Danes sem sem zmenila,da prevzamem zdravila 6.8.2010. 1 IFV je bil februarja žal neuspešen in bila sem tako zelo žalostna, da sem se čisto odklopila. Upajmo sedaj na bolje.

Veliko uspeha vsem ki ste v postoku.

ko sem bila jaz na punkciji, je bila poleg mene  ena punca, ki je imela delno anestezijo, jo je prvikrat tudi fejst bolelo, tako da mislim, da se da zmenit. govorim za GK LJ.

< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 29.7.2010 11:19:06 >

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 245
29.7.2010 11:08:14   
TittyK
Suzi imaš zs!

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 246
29.7.2010 11:10:00   
sandra74
Zdravo punce, sem nova , berem vas že kak slab mesec in sem se odločla , da se tudi jaz javim in kiro rečemo user posted image , saj vse rabimo malo pogovora, tolažbe, smaha,.... (kaj ne)?
No , jaz imam prvi posvet 7.09.2010 v MB pri katem Dr. pa pojma nimam.

Prosim, če mi lahko katera na kratko razloži kaj me čaka pri prvem posvetu?
Ali pa če me preusmiri na vaše stare klepete, da ne berem vse za nazaj,
ko ste pa tako pridno klepale po tipkovnici user posted image .

Se še čujemo, držim pesti za vse.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 247
29.7.2010 11:14:56   
Aljonka
bibk - najprej sem iz svoje prehrane skoraj v celoti spravila ogljikove hidrate, kot druga in po mojem najboljša odločet je bila, da sem šla na test bioresonance, kjer mi je ugotovila, da imam podančico in sicer tudi na rodilih. Na hormonske teste sem šla šele po tem ko mi jo je v celoti odstranila in hormon mi je padel na 7. Sem 100% da bo tokrat uspelo. No sedaj pa še jem ta čudežni 7keto.

Barbara31 - a si ti v MB?

(odgovor članu TittyK)
Neposredna povezava do sporočila: 248
29.7.2010 11:35:57   
Roži_

IZVIRNO SPOROČILO: bibk

Skuštrana Suzi ... kaj veš mogoče če te za ta test FSH lahko napoti tudi tvoj splošni zdravnik ali mora to bit prav gin.? pa ali je kakšna možnost, da se ta test opravi samoplačniško in kolko kej stane? Namreč. berem na internetu, da dr. nekatere pošiljajo na odvzem krvi za opravit ta test.... ampak meni ni še nihče nikoli omenil ta test,  da bi šla delat ????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bibk, a ti nisi delala te priskaveuser posted image Samo ene G. so res šturlasti, preden greš na umetno oploditev je PRAV da opraviš vse možne preglede,, tudi za Klomifen, nekatere ga jemljejo kot bonbone, G. jim predpiše brez kakšnih prej preizkav,....user posted image aahhh user posted image

No jaz pa imam v ponedeljek posvet v MB 02.08 ob 13.15 pri Dr. Vidi- a mi lahko pove kakšna je ona zdravnica, izkušnje prosimuser posted image
Lep deževen daaaanuser posted image

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 249
29.7.2010 11:46:31   
špica84
Tisti dan ko sem bila jaz na punkciji je bila ena,ki je imela ogromn o celic in so ji dal anestezijo po predlogu dr.Bokal

Drugače pa ni možno

Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?