|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI
22.7.2010 18:14:36   
IVYY
Da se vam končno oglasim. Za mano so trije tedni groznih slabosti, sem dobesedno vegetirala in nisem bila sposobna ničesar,zato se vam tudi nisem nič oglašala. Zdaj so slabosti skoraj v celoti minile, se je pa pojavila lakota :)

Moja pikica je pa drugače v redu, pridno raste in njen user posted image veselo utripa. Včeraj smo bili veliki že 23 mm!!!
Imam pa še zmeraj občasno krče in jajčniki me na trenutke ful bolijo, ker so še zmeraj povečani, ampak važno, da je moja pikica dobro.

upanje 81user posted image user posted image user posted image ... pa to je čudovito !!!! čestitke za dvojno srečo !!!

suzi, titty... močno, močno držim pesti za vajine pikice in da mi nalulate en debel plus !!!

nhaya... držim pesti tudi zate, naj bo zdaj postopek uspešen!  Kar se pa tiče Reša, ima letos vse postopke na koncesijo, tako da ti ni treba skrbet.

En velik objem vsem !!

Upanje je kot nočno nebo; nikoli ni tako temno, da ne bi odkrili kake zvezde

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 151
22.7.2010 22:22:52   
lana70
OOO Ivyi!! Sem takoooo vesela zate!!! Drugače pa si pogrešana na 40+!!!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 152
22.7.2010 22:36:30   
mausikaa
O Ivvy samo da si ok, sem vesela zate
pri meni na seznamu pa prosim spremembo - z atejem se dobiva 10.8.

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 153
23.7.2010 7:02:31   
Anonimen
user posted image

AKTUALNO

Ponedeljek, 26.07.
aja12 - posvet

Torek, 03.08.
Buska - posvet

Ponedeljek, 09.08.
nhaya - posvet

Torek, 10.08.
mausikaa - posvet

Ponedeljek, 30.08.
drejčy - prevzem zdravil

OBJEMČKI 
user posted image user posted image  womanpolice, Amelia, mateja_goljev, Rielka, aja12, mavrica72, golobica82, klavirka, gospodarica, zarjaa user posted image user posted image  

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

skuštrana suzi greje user posted image user posted image test 3.8.
tittyK greje user posted image user posted image test 3.8.

user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image     

• spominčica (3. ISCI, GKLJ, dr.Drobnič)
  • mausikaa (1. IVF, PO)
  • nana7 (2.IVF, GKLJ, dr. Zorn)
  • skuštrana suzi (3. ICSI, GKLJ, dr. Drobnič)
  • anci banci (zamrznjenčki, dr.Reš, akcija v avgustu)
  • Aljonka (4. ICSI, akcija v avgustu)
  • julija30 (2. IVF, MB)
  • TittyK (IVF)
  • športnica (2. IVF, MB, akcija avgust)
  • nanika1 (2. IVF, akcija avgust)
  • sensi (akcija avgust)
  • majalina (1. IVF, GKLJ, akcija avgust)
  • aja12 (3. IVF, GKLJ, dr. Drobnič, akcija septembra)
  • drejčy (2. IVF, MB)
user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           

• Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • vrtnica.m ( 3.IMSI/ICSI, GKLJ, dr. Bokal, postopek v oktobru) 
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Nellika (GK LJ)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Aqua77 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • Miklarom ( zamrznjenčki, MB) 
  • mismis (zamrznjenčki, GKLJ, dr. Drobnič)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • skuštrana suzi (3. ICSI, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Loremi (3. IVF, GKLJ)
  • Športnica ( IVF, MB ) 
  • Barbara31 (2. IVF, GKLJ)
  • nhaya (2. IVF, dr. Reš)
  • Selena78 (5. IVF, dr. Reš)
  • Urshy78 (2. IVF, GKLJ)
  • mojškra (IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • mausikaa (dr. Reš)
  • Buska (3. ICSI, PO, dr. Reš)
  • šopka (3. IVF, GKLJ)
  • D0aisy (2. IVF, dr. Reš)
  • Krashi (2 IVF, GKLJ)
  • honey (2. IVF, GKLJ, dr. Ban)
  • jona klara (2. IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • Teja K (dr. Reš)
  • aja12 (2. IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Mina83 (1. IVF, GKLJ)
  • latka (1. ICSI, MB, dr. Gavrič)
  • Registrirana (2. ICSI, MB)
  • Klavirka (4. ICSI, GKLJ)
  • womanpolice (zamrznjenček, 5. ICSI, MB, dr. Reljič)
  • spomladančica (IVF, GKLJ)
  • IVYY (4. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Cukica (GKLJ)
  • zarjaa (2. IVF, GKLJ, dr. Pintar)
  • FoxyLady (4. IVF)
  • JEŠA (IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • HANYBANY (IVF, GKLJ)
  • Rielka (2. IVF, GKLJ)
  • golobica82 (2. IVF, PO, dr. Merlo)
  • upanje81 (mild protokol)
  • gospodarica (6. ICSI, GKLJ)
  • čebelica_Maja (1. IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • nana7 (2. IVF, GKLJ, dr. Zorn)

user posted image user posted image user posted image

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit, hektorina

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 
december            17                               6                              35 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE JULIJ   user posted image

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/.

< Sporočilo je popravil skuštrana suzi -- 23.7.2010 7:03:25 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 154
23.7.2010 7:04:20   
Anonimen
Jutro.

Ivyy, super, da so slabosti minile, da sta z otročkom ok! user posted image user posted image user posted image Daj si še tikerček uštimaj, da bomo lahko vedele kako napreduje nosečnost.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 155
23.7.2010 9:18:19   
TittyK
Ivyy, super, da so slabosti mimo, zdaj se začne uživancijauser posted image .
Danes je 5. dan od transferja, napihnjenost je izginila, prsa me pa tudi ne bolijo več toliko. Po moje je to slab znak ? Še 3 dni in pričakujem user posted image . Zadnjič je tudi prišla 8 dan z izcedkom, 9. dan se je pa vlilo. Po moje, če bi bila noseča bi bila napihnjena a ne? Saj vem, da sem smotana s temi znaki, samo saj veste kako to greuser posted image .

Suzi,
pri tebi kaj novega?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 156
23.7.2010 9:59:12   
Anonimen
Titty, kaj pa jaz vem... user posted image Jaz sam vem, da je blo prve dni pri meni čist drugače kot pri prejšnjem postopku. Takrat nisem čutila nič, šele nekje 5 al 6 dan me je parkrat špiknilo v jajčniku. Sedaj me je pa 2 in 3 dan fejst pikalo, pa večkrat sem mela takšno topo bolečino v spodnjem delu trebuha, kot, da prihaja M. user posted image Kar se tiče napihnjenosti ne opažam nič, ker mam itak že v štartu večji trebuh. Prsi pa nekako isto.. mal bolijo, pa ne. Ne vem no. 2 dni nazaj sem šla brat svoje stare poste, pa od drugih in sem ful primerjala, iskala prve znake nosečnosti.. takšne brezvezne stvari. Še vročino sem si šla merit, ker sem prebrala, da imaš lahko povišano - mislim, itak je bla povišana, če je zunaj 35 stopinj. user posted image   Zdej sem se pa čist umirila in poskušam sploh ne gledat na te stvari.

Js bom sam to rekla, da bodi vesela, da je NEpričakuješ že čez 3 dni, ker boš kmalu vedela al je kaj ali ni. Pri meni je prejšnjič prišla šele 14 dan!! user posted image

(odgovor članu TittyK)
  Neposredna povezava do sporočila: 157
23.7.2010 10:46:36   
špica84
Skustranka mene je non stop spikalo pa poglej kje sem zdaj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 158
23.7.2010 10:54:58   
Anonimen
špica, ja, vem. Ampak fora je v tem, da to je ful različno od ženske do ženske, tako, da se na to sploh ne zanašam. Plus tega me je ornk špikalo samo 2 in 3 dan, potem je prenehalo.

Ma, itak je brezveze karkoli sklepat.

Js sam vem, da bom šla 8 ali pa 9 dan (ponedeljek ali torek) na krvni test, da vidm pri čem sem. Ker če je negativno mi je brezveze jemat utrogestan tja do 15 dne.

(odgovor članu špica84)
  Neposredna povezava do sporočila: 159
24.7.2010 10:04:21   
Anonimen
Jutro. user posted image

6 dan po ET.. Titty, še malo.. user posted image

Jaz sem ravno s kavice, neki sem pojedla, zdej pa šibam delat. Dost je blo lenarjenja. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 160
24.7.2010 10:28:08   
upanje81
Včeraj sem šla do svojega ginekologa, naročena sem bla sicer za naslednji teden, ampak sem imela ta teden en dan rjav izcedek, drug dan ne itd. Tako, da me je malo skrbelo, pa še eno praznovanje imamo čez vikend in nebi bla sproščena.
Vse je ok user posted image , obe  pikici veselo rasteta in sta od ponedeljka do včeraj zrasli 7,4 mm. Oba iste velikosti 17,4, noseča pa sem 8 tednov in 3 dni. Mi je včeraj vse lepo razkazal in srčka sta pa tako lepo bila, kot dve iskrici ki utripata, res prečudovit občutek, ko vidiš, da v enem telesu bijejo tri srca. Če bi se pojavile krvavitve oz. izcedki  pa takoj nazaj. Ginekologu sploh ni šlo v glavo, da nimam več utrogestana, je reku,  da so ga vedno dajal do 12 tedna, tko, da očitno na gk res šparajo, me je enih 3x vprašal. Dal mi je še za 1 mesec bolniške, in reku naj se v 12 tednu naročim na nuhalno.

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 161
24.7.2010 13:07:49   
Anonimen
upanje, super za srčka in da je vse ok!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja, z utrogestanom pa res šparajo - meni je že na ETju rekla, da naj najprej jemljem po 3x2 tableti, potem pa (če bo slučajno zmanjkovalo ) naj zmanjšam na 1.

(odgovor članu upanje81)
  Neposredna povezava do sporočila: 162
25.7.2010 10:24:53   
TittyK
Upanje super za vse triuser posted image user posted image user posted image

No še moje poročilo, danes je 7. dan po et. Ponoči sem imela močne krče in bolečine v križu, zbudila pa sem se še s strašnim glavobolom. Vse kaže, da prihaja neželjena user posted image . Isto je bilo v prejšnjem postopku.

Suzi zate pa držim super pesti!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 163
25.7.2010 17:07:31   
Anonimen
titty, jaz še vseeno močno, močno držim pesti zate!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ker verjamem, da nama bo obema uspelo, ker moramo tudi nadaljevati skupaj, ne samo začet. user posted image user posted image

Pri meni je tako, da prsi tud malo več niso boleče, jajčniki me pa skoraj skos bolijo, najbolj jih čutim ko sedim.

(odgovor članu TittyK)
  Neposredna povezava do sporočila: 164
25.7.2010 18:23:56   
logarka
skuštrana suzi in TittyK  javlja se vama še ena trepetalka. user posted image Če se ne motim smo na GK skupaj čakale na zdravila, ki so jih še cel dopoldan vozili iz Belgije. user posted image
Pri nas se je glede na moje dosedanje "uspehe", ko sploh nismo prišli do transferja zgodil pravi mali čudež, tako da sedaj grejem dve mali pikici. Krvenega imam en dan pred vama 2.8.2010, tako da lahko samo molim, da bo tale čudež vzdržal do takrat. Zaenkrat je edini dober znak to, da so mi prsi 5 dan po Et sicer nekoliko uplahnele, zdaj pa so že 2 dni spet lepo povečane. Slab znak je sigurno to, da me je nekaj dni precej šraufalo, kot da se pripravlja tečka, tako da zdaj niti slučajno ne vem več ali bo šlo. Od prejšnjega postopka se niti slučajno ne spomnim, kakšni so bili znaki, tako da lahko samo ugibam. Zmešalo se mi bo od vsega tega ugibanja user posted image

user posted image Obema želim, da ostaneta s svojima pikicama!

lp od logarke

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 165
25.7.2010 18:31:21   
Roži_
Punce sem vas prišla na hitro pozdravit in povedat, da mislim na vas in držim pesti, da vam tokrat uspeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu logarka)
Neposredna povezava do sporočila: 166
25.7.2010 18:35:18   
Roži_
Aja12, lepo opravi jutriuser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 167
25.7.2010 18:51:02   
Anonimen
logarka, super, da si se javila. user posted image user posted image Samo ne vem ali si ta blond al ta črna? user posted image Kar se pa znakov tiče, pa saj veš kako je.. ni nobenega pravila. Jaz se tolažim samo s tem, da je tokrat bilo drugače kot prejšnjič.user posted image Kdaj boš delala test?

Roži, hvala, hvala za pestke!!! Kako si ti?user posted image

< Sporočilo je popravil skuštrana suzi -- 25.7.2010 18:52:08 >

(odgovor članu Roži_)
  Neposredna povezava do sporočila: 168
25.7.2010 19:29:41   
logarka
Jaz sem tista blont s spetimi lasmi. Tačrna gospodična pa je imela punkcijo že kar nekaj dni pred mano (sva se srečali, ko sem jaz prišla po še eno dozo user posted image ), tako da ji iz srca želim, da je zdaj je potrjena srečka nosečka.
Če me kakšna tečnoba ne prehti naj bi test delala nekje v sredo ali četrtek (a sem prav zračunala?), ampak po mojem me bo do takrat že kap od samega firbca user posted image . Kakšen test naj grem iskat?

Sem videla, da boš šla ti kar na krvnega... joj, kako zelo ti bom držala pesti! user posted image  Jaz si kaj takega sploh ne upam, tako da bom raje počakala. Prejšnjič nisem dočakala dneva za test. user posted image

lp logarka

< Sporočilo je popravil logarka -- 25.7.2010 19:30:18 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 169
25.7.2010 19:29:46   
Roži_
Suzi, kdaj boš delala testek?user posted image
Jaz sem drugače vredu, hvala bogu ni te vročine kot je bilauser posted image
Drugače sej veš drugi ponedeljek čakam na razgovor in me matra firbec kako je?
Kako to sploh gor izgleda, dej povej mi malo o MBuser posted image
Ti se mi drži in verjami, da ti je ratalo, za znakce pa se ne sekiraj, sej veš sama da ni pravil!
Vidiš jaz imam občutek, da ti je ratalo, čutim pozitivno energijo že od dalečuser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 170
25.7.2010 19:47:23   
Anonimen
logarka, jaz bom najbrž šla na krvni test v torek, 9 dan ali pa v sredo. Ker se mi zdi brezveze jemat utrogestan, če ni nosečnosti. Tudi ti lahko pomoje kamot delaš test nekje na 11 dan. Jaz grem raje na krvnega, ker tam točno zveš koliko je vrednost hormona. Ker kadarkoli mi je test pokazal minus sem se tolažila, da je še premalo hormona.

Kar se tiče pa pestk- tud jaz jih močno držim zate!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

roži, jaz sem v MB nesla vse izvide, ki jih je zdravnica pregledala, mal smo se pogovorili. Ker sem imela vse izvide, so mi dali datum za UZ, ki ga delajo preden te dajo na konzilij. No, k sreči sem imela UZ že par dni po razgovoru, čez cca. 14 dni sem dobila obvestilo, da so me dali na čakalno vrsto. Še čez 14 dni sem dobila dopis, da naj se zglasim, da bom prevzela recepte. Takrat sem potem klicala, povedala, da sem še v postopku v LJ in sem prestavila datum.  Nekako tako je šlo. user posted image Držim pesti, da se boš dobro zmenila!!

(odgovor članu Roži_)
  Neposredna povezava do sporočila: 171
25.7.2010 20:31:52   
Roži_
A tako, ma kaj kontracepcijo se ne jemljeuser posted image pred postopkom? Ali si ti mislila za prevzem zdravil-kontracepcijo? Sem malo zablodla, sej razumešuser posted image
Ker jaz sem računala, da bi šla enkrat konc leta v postopek, da se malo teh hormonov ščistim.
Če ne se bom tam zmenila, če se bo dalo, da grem enkrat decembra v postopek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 172
26.7.2010 6:05:36   
Anonimen
Roži, jaz predvidevam, da za kontracepcijo. Ampak glede na to, da se jemlje KT komaj 1,5 meseca, bi bilo to zame prehitro. Če hočeš šele konec leta v postopek kar povej, ker drugače boš najbrž že prej.

titty, kako kaže? Danes je 8 dan! Jaz ne vem al naj grem jutri na krvnega ali v sredo.

(odgovor članu Roži_)
  Neposredna povezava do sporočila: 173
26.7.2010 8:41:20   
nanika 1
malo vam spet jaz zatežim, ker več ne vem, kaj naj naredim. Saj sem že enkrat to nekje spraševala, pa še vedno ne vem, če bi morala obvezno javiti v MB kdaj sem začela jemati femoden, kot piše v drobnem tisku na koncu lista,ampak nisem bila pozorna na to,rekel mi pa na razgovoru tega ni nihče. V petek greva po zdravila, pa se bojim, da jih ne dobim, ker nisem nič javila.     Pa vso srečo vsem za pluske!

komaj čakamo tisti dan...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 174
26.7.2010 8:56:31   
mausikaa
titty, močno ti držim pestke!

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu nanika 1)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?