Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 27.7.2010 12:38:22
|
|
|
|
loremi
|
eh skuštrana suzi ne no sem pa res mislila, da so bli tisto dobro znakci, objem!!
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 27.7.2010 12:54:46
|
|
|
|
Roži_
|
Suzi, zelo mi je žal Logarka TittyK, držim pesti za znakce se ne obremenjuj, ker so isti kot pred ali , samo pozitivno Punce moje nimamo kaj, ene pač moramo več krat poskušat, važno da gledamo naprej, sem sigurna da nam bo enkrat uspelo in bomo tudi mi čvekale pod nosečkami, samo prosim ne obupajte Lavju
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 27.7.2010 12:55:38
|
|
|
|
Roži_
|
Ooo Loremi pa je prišla z dopusta Kako je bilo? Kje pa ste bili?
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 27.7.2010 13:20:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Suzy, življenje je res nepošteno . Mogoče bi bilo dobro, da v MB presedlaš. Reševke, ali je Reš zjutraj že v ordinaciji? Je katera že začela s postopkom pri njem ali pride šele 1. avgusta?
|
|
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 27.7.2010 13:45:58
|
|
|
|
nanika 1
|
skuštrana suzi in logarka pozitivno naprej! . TittyK vsaj eni bi lahko uspelo, da nas, ki gremo za vami ne bi bilo tak strah.
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 27.7.2010 14:37:44
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Roži_ Ooo Loremi pa je prišla z dopusta Kako je bilo? Kje pa ste bili? jap, nazaj ti povem da sem prav rabila dopust, sem dojela, da sem res na dopustu po parih dneh šele, sem res rabila relaks in vsej eno dobro stvar v letošnjem letu na Rabu sva bila, fajn je blo, skoz lepo vreme, voda hladna in čista, pa cel dan ležanja v senčki na plaži, ob gldanju vode, to je neki zame zdej pa spet nazaj na delu ... pa ti? greš kaj na dopust? ma sej ti imaš pa morje tko pred nosom, not skočiš kadarkoli ... foouušššš nanika tele epruvetke so kot neka igra na srečo, dobiš ali ne, sam namatraš se ... strah je, sej je vedno, ko je kaj novega, to je pa sploh občutljivo področje, ampak vedno so tu punce na razpolago, tko da mal potožimo in mal izmenjamo izkušnje, držimo pesti ena za drugo in se bodrimo, samo da je še upanje in volja, nikar pa tega izgubljat že sedaj
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 27.7.2010 15:07:55
|
|
|
|
Roži_
|
Loremi, supeeer, samo da si mi uživala in se lepo sprostila uživanciji ob morčku Kar se pa tiče mene in morja prav si mi ne da sem bila samo par krat v morju letos, bom raje počakala konec sezone, takrat mi je najlepše, ker je vse prazno Ja jaz grem na dopust, ampak ne na morje , greva v Zagreb, Bosno in Vojvodino malo do moje familije, moram malo čevapčičov pojest in piva spit, no mogoče pa še kakšno rakijo tam enkrat septembra, ko ne bo tako vroče!
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 27.7.2010 15:25:01
|
|
|
|
upanje81
|
Skuštrana Suzi, Logarka žal mi je da ni uspelo, držita se in izkoristita še tele počitniške dneve, da si nabereta novih moči in energije. TittyK držim pesti še naprej...
|
|
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 27.7.2010 16:32:08
|
|
|
|
logarka
|
suzi a ti tudi? titty daj vsaj ti prosim, da ne bo vse skupaj tako žalostno. Punce hvala vam za vse dobre želje, zlate ste. Jaz sploh ne vem več kaj naj zdaj naprej. Razmišljam, da bi vseeno šla poskusit še k Reškotu, čeprav naju je zadnjič hotel poslati kar v Prago. Ali katera ve, kako je s koncesijskimi postopki pri njem?
|
|
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 27.7.2010 19:05:52
|
|
|
|
danaja29
|
Ojla punce, sicer že stara ICSI-jevka, ki vas je do sedaj samo brala. Vendar sem zasledila par vprašanj glede Reša in ker sem pri njem, se mi zdi prav, da odgovorim (če še niste dobile odgovorov). Lani sem bla prvič pri njem avgusta in kar sem spremljala punce na MON-u so bile ene pri njem že pred 1.8. - tako da ni nujno da začne šele avgusta. Najbolje, da pokličete v njegovo ordinacijo, pa vam bodo sestre povedale, kako je na stvari. Tud sama sem mogla datum pregleda zarad drugega datuma M prestavit in ni blo problemov - sicer sem ga sama prestavila že konec junija, a mogoče tebi uspe tudi sedaj. Drugače pa sem lani v prvem postopku zanosila a konec 6 tedna splavila - naslednja dva postopka sta bila žal neuspešna. Sem se pa odločila, da kljub letom naredim malo predaha, ker so postopki res utrujajoči. Sem bla avgusta, nato februaja in takoj zatem še junija in se mi zdi, da me je ta zadnji res zdelal . Je pa baje tudi pri Rešu sedaj vsak postopek na koncesijo. Midva sva sicer prvega lani plačala, letos pa nobenega od obeh (prej je bilo izmenično - en ja, drugi ne...). Razmišljava pa tudi, da bi menjala kliniko - šla na GK zaradi IMSI-ja. Moj ima slab spermiogram in mogoče je to prava varianta. Vendar sem zasledila, da moraš imeti določeno količino spermijev dobrih, da te sploh dajo na IMSI. Če je preslabo, naredijo ICSI. Tako da...bomo videli po dopustu kam naju bo pot zanesla.
|
|
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 27.7.2010 19:43:34
|
|
|
|
bibk
|
Punce samo glavo pokonci, zdej čakamo, da nas vsaj Titty preseneti z lepo novičko.... Jaz po posvetu v Lj pri dr. Šalamun, ki mi je našla baje pregrado sem šla po eno nevtralno mnenje (samoplačniško) k eni ginekologinji, ki mi jo je predlagala moja zobozdravnica in po slikah sodeč je rekla da je res videt pregrada, ampak ko me je pa ona pregledala ni in ni našla niti sledu o pregradi , rekla je da edina stvar ki jo vidi je da imam sedlasto maternico, kar pa ni nič takšnega, samo nekoliko več krčev v prvih mesecih nosečnosti in to je vse. A gledala me je pol ure gor dol, levo desno na vse konce in kraje je obračala uni vrag za UZ ampak nič. Tako da sem se odločla da grem sedaj z naslednjo (v avgusu) še enkrat probat k Rešu in če ne uspe, imam itak že evidenčno št. za operacijo te "čudežne" pregrade. Držim pestke za vse ki se podajamo v ponovni boj .... Lp
|
|
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 27.7.2010 20:57:30
|
|
|
|
Aljonka
|
Suzi pa ne no pa tako sem navijala zate , kar ne morem verjet. Sploh ne vem kaj naj natipkam. Men se zdi, da je skrivni recept za uspešen postopek samo to, da nikoli ne obupaš! Tako da gremo naprej in enkrat bo ratalo! Logarka tudi zate mi je žal malo si oddahni pol pa v nove boje! Tittyk držim pesti da vsaj tebi uspe! danaja29 - men so za IMSI samo rekli, da moram jaz imet večje število celic, ker da se drugače ne izplača delat. Imela sem jih 7 in mislim, da mi niso delal IMSI, ker ni blo nikjer napisano in nihče mi ni rekel nič o tem, tako da če se boš s svojo G dogovorila, da ti delajo IMSI moraš to veliiiikokrat povdat ko boš v postopku. Lp!
|
|
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 28.7.2010 6:57:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro Sicer ne vem točno ali Reš že dela, ampak jaz skoraj vsako jutro vidim njegov avto pred ordinacijo, tako da je tam. Kaj pa dela pa ne vem :) Najbolje da ga pokličete, ker vem da je lansko leto tudi že delal v juliju. lp
|
|
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 28.7.2010 7:22:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro. titty, ti si tok ena fajna punca, da ti resnično želim, da ti uspe še ta postopek.. Sicer ne bi imela nič proti, če bi se še kdaj srečali (sploh po kakšnem ETju), ker smo se tok začvekale, da sm čist pozabila zakaj ležim tam. Ampak kakor sem že napisala - močno držim pesti, da M tokrat ne pride!!!! logarka, pri Rešu so sedaj vsi postopki koncesijski. Kaj pa MB sta poskusila? danaja, kar se tiče IMSIja na GK se meni zdi, da je to bolj loterija. Vsaj kolikor jaz vem. Punkcije nikakor ne smeš imeti na vikend (sicer ti jo malo uravnavajo s suprefactom), pa še potem je vprašaj, ker IMSI dela ena zunanja sodelavka. aljonka, roži in loremi, hvala za objemčke, vzpodbude.. Ja, nimamo kaj.. pač bo treba spet in spet poskušat.
|
|
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 28.7.2010 7:52:09
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Roži_ moram malo čevapčičov pojest in piva spit, no mogoče pa še kakšno rakijo ooooooooaaaaaaaaaa kere lušte si mi nardilaaaaa, njaaamiiiiiii mljask, se mi že sline cedijo in tečejo tle po tipkovnici sam boš pa zgleda lahko šla prej na obisk k domačim, ker tole poletje letos ni nč kej več vroče za morje pa verjamem da se ti ne da, ker si itak tko blizu, jst pa celo leto živim za to, da sem pol en teden na morju ... čeprav nej bi letos poleti bil drugačen scenarij in glede na vse sem prav rabla tale dopust skuštrana suzi ... kaj če bi enkrat probali naredit ET z enim zarodkom, enega pa zamrzniti in it po zamrznjenčka? sam na glas razmišljam ... zdej si že lepo 2x prišla do ET in mogoče bi še to možnost ... sej pravim sam razmišljam, itak potem dr.-ji povejo svoje .... objemček zate!
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 28.7.2010 8:47:44
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Reševke, ali je Reš zjutraj že v ordinaciji? Je katera že začela s postopkom pri njem ali pride šele 1. avgusta? Atej začne z delom naslednji teden, lahko ga pa poskusiš poklicat, pa boš videla kako in kaj... jaz upam, da mi zamudi in da ga takoj v ponedeljek pokličem in začnem z postopkom...
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 28.7.2010 8:50:22
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Tudi pri nas se je zaključilo. Krvni test pokazal 0,6. ma ne noooo
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 28.7.2010 9:13:08
|
|
|
|
Anonimen
|
loremi, kar se tiče Z: jaz vseeno mislim, da so moji zarodki preslabe kakovosti, da bi preživeli še tisti dan. Glede na to, da itak prideta samo dva do 5 dne, ne verjamem, da sploh lahko kdaj upam na Z. Trenutno sicer razmišljam spet o tisti DHEA in 7KETO, ampak se še nisem odločla.
|
|
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 28.7.2010 13:29:47
|
|
|
|
Anonimen
|
titty, kako kaže?
|
|
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 28.7.2010 13:42:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Najprej bi rada vse lepo pozdravila in vsaki posebej želim veliko uspeha, veliko pluskov.
|
|
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 28.7.2010 13:44:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Eno vprašanje imam. Zanima me ali moraš imeti kakšne krče, da je na koncu pozitivno ali je mogoče, da nimaš nobenih krčev, pa je pozitivno. hvala
|
|
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 28.7.2010 13:56:15
|
|
|
|
loremi
|
skuštrana suzi torej bomo naslednjič spet zate fejst stiskale pestke, da končno uspe!!! IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Trenutno sicer razmišljam spet o tisti DHEA in 7KETO, ampak se še nisem odločla. A bi lahko prosm za tiste nepoučene mal razlagice, za kaj je tale zadeva dobra. Vem, da nekatere punce uživajo tole, ampak ne vem pa, kakšen je namen tega . Sej vem, lahko bi bla mal bolj razgledana, sam kaj čmo, vsega pa ne mormo vedet, se sprot učimo. anonimna znaki po ET so lahko zelo podobni tistim, ki so za M , tko da se nič kej zanašat nanje. Lahko so prisotni krči, ni pa nujno; lahko je prisotna vgnezditvena krvavitev, ni pa nujno, tiščanje prsi ni vedno pogojeno z vgnezditvijo, ker na to lahko vpliva tako prihajajoča M, kot tudi še vpliv zdravil in tudi vgnezditev, v glavnem znaki so, znakov ni, ne morš pa vedet, kaj določeni znaki pomenijo. Srečno!
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 28.7.2010 13:57:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala Loremi . znakov nimam nič, pa sem mislila, da je to slabo.
|
|
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 28.7.2010 14:00:58
|
|
|
|
loremi
|
ne ne, to ni slabo ne preostane pa drugega kot čakat na rezultat, na žalost ... je pa teh 14 dni presneto dolgih, vem
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 28.7.2010 14:07:04
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala ti še enkrat loremi bom javila
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?