Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 30.7.2010 13:11:26
|
|
|
|
bibk
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aljonka bibk - jaz sem v LJ pri dr. Požlep. Sej mogoče so ti pa pregledal hormone (to daš samo kri med 3 in 5 dnem M nekako tako) pa je blo vse OK pa ti ni nihčen nič rekel. Kako pa si ostala brez jajcevodov, si imela izvenmaternične tako kot jaz? Aljonka ... ma jaz sem pri Rešu dala kri samo ko sem prišla prvič na posvet, res da sem takrat bla ravno nekje 3-4 dan M ampak kakor se jaz spomnem je blo govora da je to pregled za spolno prenosljive bolezni in nihče ni omenjal kontrole hormonov Brez jajcevodov sem pa ostala po dveh izvenmaterničnih nosečnostih, ja ... lani marca prvič in pol avgusta še drugič (po tem ko so mi rekli, da so baje ta drugi jajcevod pregledali med operacijo in da je vse vredu in da nebi smelo bit nobenih težav, tudi če zanosim takoj, pa sem vseeno raje imela 3 mesece pavze) .... ampak zdej je kar je ... upajmo samo da bo kmalu vse pozabljeno (ko zagledam ponovno + in tokrat ta pravi ne pa za IMN)
|
|
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 30.7.2010 13:53:49
|
|
|
|
Roži_
|
Bibk, pol pa si imela pregled hormonov, če si imela na 3-4 dan sigurno, ker vedno ko greš na umetno ti prej pregledajo, verjetno je vse OK, tudi ker si naravno in to 2x zanosila, verjetno nimaš nobenih težav! Ne skrbi vse je OK, sedaj ti bo sigurno ratalo
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 30.7.2010 13:59:32
|
|
|
|
bibk
|
Roži_ .... sej veš kako pravijo v tretje gre rado oz. iz tvojih ust v Božja ušesa (ali kdorkoli bi že moral slišat ) Pozdravi mi :****
|
|
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 30.7.2010 14:00:37
|
|
|
|
Roži_
|
Evo te pozdravlja nazaj ****************
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 30.7.2010 15:43:08
|
|
|
|
bibk
|
Punce lep vikend vsem, jaz grem počasi domov in v nedeljo šibamo malo možgane na off pred postopkom, gremo par dni se malo v Olimie razvajat (bravo mi ) Uživajte!!!!
|
|
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 2.8.2010 9:01:32
|
|
|
|
jona klara
|
skuštrana suzi, titty- žal mi je da vama ni uspelo, držim pesti za naslednji postopek!
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 2.8.2010 13:10:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo, Pri postopku z zamrznjenčkom kdaj je tisti dan ko Clear Blue ne bi pokazal lažnega plusa zaradi injekcije, ki jo dobiš v trebuh? Kateri dan po transferju bi bil rezultat popolnoma realen? Hvala vam!
|
|
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 2.8.2010 13:26:03
|
|
|
|
womanpolice
|
Roži_ kako je šlo danes? javi... imaš zs.
|
|
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 2.8.2010 17:23:56
|
|
|
|
Roži_
|
WP imaš ZS! Tvojega pa nisem dobila
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 2.8.2010 17:25:45
|
|
|
|
Roži_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Živjo, Pri postopku z zamrznjenčkom kdaj je tisti dan ko Clear Blue ne bi pokazal lažnega plusa zaradi injekcije, ki jo dobiš v trebuh? Kateri dan po transferju bi bil rezultat popolnoma realen? Hvala vam! Če si brez terapije, se že lepo vidi 7 dan, če pa si s terapijo, raje počakaj na 10-12 dan! Držim pesti
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 2.8.2010 18:45:49
|
|
|
|
cukica
|
Men je pokazalo 9 dan po transferju zamrznjenčkov,...dve rahli črtici,ampak sta bili in sedaj smo v 13 tednu,...
|
|
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 2.8.2010 20:31:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Roži_ IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Živjo, Pri postopku z zamrznjenčkom kdaj je tisti dan ko Clear Blue ne bi pokazal lažnega plusa zaradi injekcije, ki jo dobiš v trebuh? Kateri dan po transferju bi bil rezultat popolnoma realen? Hvala vam! Če si brez terapije, se že lepo vidi 7 dan, če pa si s terapijo, raje počakaj na 10-12 dan! Držim pesti sem brez terapije, kar pomeni, da bi načeloma že realen rezultat bil 7 dan?
|
|
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 2.8.2010 21:24:51
|
|
|
|
gigi1
|
Anonimna kot stara borka ti svetujem, da počakaj 12. dan po ET. Stopka pusti posledice še 14 dni in je še en kup razlogov zakaj je bolj pametno počakati. Verjemite stari gardi in ne si delati dodatnioh skrbi v tem času. Srečno vsem!
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 2.8.2010 21:45:51
|
|
|
|
Aljonka
|
Punce kako v Lj naročajo od kdaj do kdaj lahko pokliče Jaz sem dons od 10 do12h klicala pa ni nihče dvignil Sej že delajo al ne?
|
|
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 3.8.2010 7:40:45
|
|
|
|
loremi
|
Aljonka mislim da je skoz ena tam, sam kako pa dviguje, pa vprašanje ja; pomojem bolj kot se njej zapaše . Je pa mislim da nekje med 10. in 12. uro čas naročanja.
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 3.8.2010 8:03:33
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aljonka Punce kako v Lj naročajo od kdaj do kdaj lahko pokliče Jaz sem dons od 10 do12h klicala pa ni nihče dvignil Sej že delajo al ne? napiši jim mail, na tega se mi zdi da bolj reagirajo...
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 3.8.2010 10:20:47
|
|
|
|
womanpolice
|
Roži_ imaš zs
|
|
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 3.8.2010 10:21:30
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: loremi Aljonka mislim da je skoz ena tam, sam kako pa dviguje, pa vprašanje ja; pomojem bolj kot se njej zapaše . Je pa mislim da nekje med 10. in 12. uro čas naročanja. lep pozdrav loremi. Kako si pa kaj ti?
|
|
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 3.8.2010 10:21:53
|
|
|
|
womanpolice
|
A ktera od starih bork kaj sliši Miklarom? Jo kr mal pogrešam...
|
|
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 3.8.2010 11:52:32
|
|
|
|
sonček33
|
Wp, miklarom se kar redno javlja na temi konzerv
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 3.8.2010 15:33:01
|
|
|
|
mausikaa
|
evo mene nazaj od ateja zadeva je sledeča: prva špikica je že padla (jaz bi bla zelo slab narkič ) dobila sledeče: Diphereline, Menopur in Bravelle počutim se kot povožena kokoš, dala sem še kri (z manjšimi zapleti) in ko me je tavelika pobrala z avtom sem se skoraj sesedla... tko da: prosim za stiskanje pesti, pa pozitivno energijo...sej vem, da so možnosti za uspeh minimalne ampak so pa in to je tisto glavno!
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 3.8.2010 19:32:33
|
|
|
|
Buska
|
mausikaa: drzim pesti, posiljam veeelik pozitivne energije in seveda veeeeliiiik pozitivnih misli :-) tudi sama sem bila danes na pregledu (posvetu), stvar je taka, da od danes jemljem 7 dni na 8 ur (3xdnevno) Prometrium ... potem, ko pride , pa nadaljujemo s konjsko dozo 4x Menopur ...
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 3.8.2010 19:49:10
|
|
|
|
elle7
|
Zdravo punce, no naj vam še jaz povem svojo zgodbo, s parnerjem se trudiva na že dve leti in sedaj, ko je imel fant spermiogram (že drugič) so odkrili, da ima gensko prirojeno napako, in zdravnik mu je rekel, da če bi živel pred pedesetimi leti ne bi nikoli mogel imeti otrok. Nato mu je predlagal, da se naj posvetujeva in da naj prideva tudi na posvet v bolnišnico v MB kjer nama bodo razložili vse o umetni oploditvi. No in ker je fant rekel, da sva se glede tega že tako ali tako pogovarjala, in da si želiva otroka neglede na postopke so mu kar predlagali datum, kjer se morava oba zglasiti v ambulanti. In mene sedaj zanima ali mogoče kater ve kaj lahko pričakujeva na tem pregledu ali nama bodo samo vse razložili in potem spet poslali domov čakat ene 3 mesece ali bodo kar začeli s potopkom....... Lepo bi prosila, če ima katera izkušnje, da mi opiše kako to poteka. Jaz sem lani že opravila HSG in kri sem tudi že dala, vendar so se potem, ko so ugotovili, da z menoj ni nič narobe preiskave pri meni zaključile in sva čakala skoraj štiri mesece, da je lahko fant ponovno šel na spremiogram. Te čakalne dobe mi že pošteno gredo na živce, zato pa upam, da oktobre ne bo spet samo en klepet v ambulanti........... Lep pozdrav.
|
|
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 4.8.2010 4:30:14
|
|
|
|
womanpolice
|
Punce, tak sem iz sebe, da vam morm kar napisat... ker ne morm verjet... in ker gledam in gledam in ne morm verjet... A je tudi mene KONČNO doletela sreča?!? ALELUJA! Pa še vedno ne morm verjet - strmim v CB in gledam ali je to sploh mogoče?!??? Moram vam povedat, da sem šla po zamrznjenčka in vam o tem nič povedala, ker sem tokrat hotela skoz to it na nek način "sama". Bala sem se ponovnega razočaranja, zato nism skoraj nikomur povedala. Pa sem šla po našega edinega BORČKA, ki je preživel odmrznitev in kot izgleda ostal pri meni. Ampak še vedno ne morm verjet in še vedno nism prepričana čist, zato mislim, da bo še jutri in v petek še kr test padel, da se popolnoma prepričam... Danes sem 8. dan po ETZ in je na testu vidna rahla črtica - je pa vidna. Jo vidim pa še kr gledam, če jo res vidim al se mi le zdi.... Tak sem bla iz sebe, da sm odhitela v spalnico, prižgala luč in rekla mojmu "očitno boš končno ati".... Ne morm verjet.... Še vam poročam kako bo naprej... Kaj pa vi mislite? Ali je to zagotovo to TO? Ali je to zagotovo nosečnost? p.s. v MB sem pri transferju dobila nekakšno injekcijo v trebuh - to bi naj bilo namesto utrogestana al nekaj podobnega - neko takšno vlogo bi naj imelo... Lp, wp
< Sporočilo je popravil womanpolice -- 4.8.2010 4:32:03 >
|
|
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 4.8.2010 7:39:02
|
|
|
|
loremi
|
womanpolice sem mela že ob postopku upanje, da bo, ko si bila ravno po operaciji, no zdej je pa le tu magični plusek! verjetno si ob ET-ju dobila injekcijo za podporo nosečnosti (v LJ to dajo, očitno tudi v MB) in v teh primerih je test nekak bolj ziher 10. dan po ET, tko da ti lepo na 10. dan test ponovi. waw, super, čestitke!!
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?