|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI
30.7.2010 13:11:26   
bibk
IZVIRNO SPOROČILO: Aljonka

bibk - jaz sem v LJ pri dr. Požlep. Sej mogoče so ti pa pregledal hormone (to daš samo kri med 3 in 5 dnem M nekako tako) pa je blo vse OK pa ti ni nihčen nič rekel. Kako pa si ostala brez jajcevodov, si imela izvenmaternične tako kot jaz?

Aljonka ... ma jaz sem pri Rešu dala kri samo ko sem prišla prvič na posvet, res da sem takrat bla ravno nekje 3-4 dan M ampak kakor se jaz spomnem je blo govora da je to pregled za spolno prenosljive bolezni in nihče ni omenjal kontrole hormonovuser posted image user posted image user posted image user posted image Brez jajcevodov sem pa ostala po dveh izvenmaterničnih nosečnostih, ja ... lani marca prvič in pol avgusta še drugič (po tem ko so mi rekli, da so baje ta drugi jajcevod pregledali med operacijo in da je vse vredu in da nebi smelo bit nobenih težav, tudi če zanosim takoj, pa sem vseeno raje imela 3 mesece pavze) ....  ampak zdej je kar je ... upajmo samo da bo kmalu vse pozabljeno (ko zagledam ponovno + in tokrat ta pravi ne pa za IMN) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 276
30.7.2010 13:53:49   
Roži_
Bibk, pol pa si imela pregled hormonov, če si imela na 3-4 danuser posted image sigurno, ker vedno ko greš na umetno ti prej pregledajo, verjetno je vse OK, tudi ker si naravno in to 2x zanosila, verjetno nimaš nobenih težav!
Ne skrbi vse je OK, sedaj ti bo sigurno ratalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 277
30.7.2010 13:59:32   
bibk
Roži_  .... sej veš kako pravijo v tretje gre rado oz. iz tvojih ust v Božja ušesa (ali kdorkoli bi že moral slišat user posted image ) Pozdravi mi user posted image     :****

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 278
30.7.2010 14:00:37   
Roži_
Evo te pozdravlja nazajuser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 279
30.7.2010 15:43:08   
bibk
Punce lep vikend vsem, jaz grem počasi domov in v nedeljo šibamo malo možgane na off pred postopkom, gremo par dni se malo v Olimie razvajat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   (bravo mi user posted image )

Uživajte!!!!

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 280
2.8.2010 9:01:32   
jona klara
skuštrana suzi, titty- žal mi je da vama ni uspelo, držim pesti za naslednji postopek!user posted image user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 281
2.8.2010 13:10:09   
Anonimen
Živjo,

Pri postopku z zamrznjenčkom kdaj je tisti dan ko Clear Blue ne bi pokazal lažnega plusa zaradi injekcije, ki jo dobiš v trebuh? Kateri dan po transferju bi bil rezultat popolnoma realen? Hvala vam!

(odgovor članu bibk)
  Neposredna povezava do sporočila: 282
2.8.2010 13:26:03   
womanpolice
Roži_ kako je šlo danes? javi... imaš zs.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 283
2.8.2010 17:23:56   
Roži_
WP imaš ZS!
Tvojega pa nisem dobilauser posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 284
2.8.2010 17:25:45   
Roži_

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Živjo,

Pri postopku z zamrznjenčkom kdaj je tisti dan ko Clear Blue ne bi pokazal lažnega plusa zaradi injekcije, ki jo dobiš v trebuh? Kateri dan po transferju bi bil rezultat popolnoma realen? Hvala vam!

Če si brez terapije, se že lepo vidi 7 dan, če pa si s terapijo, raje počakaj na 10-12 dan!
Držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 285
2.8.2010 18:45:49   
cukica
Men je pokazalo 9 dan po transferju zamrznjenčkov,...dve rahli črtici,ampak sta bili in sedaj smo v 13 tednu,...

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 286
2.8.2010 20:31:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Roži_

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Živjo,

Če si brez terapije, se že lepo vidi 7 dan, če pa si s terapijo, raje počakaj na 10-12 dan!
Držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem brez terapije, kar pomeni, da bi načeloma že realen rezultat bil 7 dan?

(odgovor članu Roži_)
  Neposredna povezava do sporočila: 287
2.8.2010 21:24:51   
gigi1
Anonimna kot stara borka ti svetujem, da počakaj 12. dan po ET.  Stopka pusti posledice še 14 dni in je še en kup razlogov zakaj je bolj pametno počakati. Verjemite stari gardi in ne si delati dodatnioh skrbi v tem času.

Srečno vsem! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 288
2.8.2010 21:45:51   
Aljonka
Punce kako v Lj naročajo od kdaj do kdaj lahko pokličeuser posted image user posted image user posted image  

Jaz sem dons od 10 do12h klicala pa ni nihče dvigniluser posted image

Sej že delajo al ne?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 289
3.8.2010 7:40:45   
loremi
Aljonka mislim da je skoz ena tam, sam kako pa dviguje, pa vprašanje ja; pomojem bolj kot se njej zapaše user posted image . Je pa mislim da nekje med 10. in 12. uro čas naročanja.

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 290
3.8.2010 8:03:33   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Aljonka

Punce kako v Lj naročajo od kdaj do kdaj lahko pokličeuser posted image user posted image user posted image  

Jaz sem dons od 10 do12h klicala pa ni nihče dvigniluser posted image

Sej že delajo al ne?

napiši jim mail, na tega se mi zdi da bolj reagirajo...

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 291
3.8.2010 10:20:47   
womanpolice
Roži_ imaš zs user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 292
3.8.2010 10:21:30   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Aljonka mislim da je skoz ena tam, sam kako pa dviguje, pa vprašanje ja; pomojem bolj kot se njej zapaše user posted image . Je pa mislim da nekje med 10. in 12. uro čas naročanja.

lep pozdrav loremi. Kako si pa kaj ti?

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 293
3.8.2010 10:21:53   
womanpolice
A ktera od starih bork kaj sliši Miklarom? Jo kr mal pogrešam...

Neposredna povezava do sporočila: 294
3.8.2010 11:52:32   
sonček33
Wp, miklarom se kar redno javlja na temi konzerv

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 295
3.8.2010 15:33:01   
mausikaa
evo mene nazaj od ateja

zadeva je sledeča: prva špikica je že padla (jaz bi bla zelo slab narkič user posted image  )
dobila sledeče: Diphereline, Menopur in Bravelle
počutim se kot povožena kokoš, dala sem še kri (z manjšimi zapleti) in ko me je tavelika pobrala z avtom sem se skoraj sesedla...

tko da: prosim za stiskanje pesti, pa pozitivno energijo...sej vem, da so možnosti za uspeh minimalne ampak so pa in to je tisto glavno!

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 296
3.8.2010 19:32:33   
Buska
mausikaa: drzim pesti, posiljam veeelik pozitivne energije in seveda veeeeliiiik pozitivnih misli :-)

tudi sama sem bila danes na pregledu (posvetu), stvar je taka, da od danes jemljem 7 dni na 8 ur (3xdnevno) Prometrium ... potem, ko pride user posted image , pa nadaljujemo s konjsko dozo 4x Menopur ...

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 297
3.8.2010 19:49:10   
elle7
Zdravo punce,

no naj vam še jaz povem svojo zgodbo, s parnerjem se trudiva nauser posted image že dve leti in sedaj, ko je imel fant spermiogram (že drugič) so odkrili, da ima gensko prirojeno napako, in zdravnik mu je rekel, da če bi živel pred pedesetimi leti ne bi nikoli mogel imeti otrok. Nato mu je predlagal, da se naj posvetujeva in da naj prideva tudi na posvet v bolnišnico v MB kjer nama bodo razložili vse o umetni oploditvi.

No in ker je fant rekel, da sva se glede tega že tako ali tako pogovarjala, in da si želiva otroka neglede na postopke so mu kar predlagali datum, kjer se morava oba zglasiti v ambulanti.

In mene sedaj zanima ali mogoče kater ve kaj lahko pričakujeva na tem pregledu ali nama bodo samo vse razložili in potem spet poslali domov čakat ene 3 mesece ali bodo kar začeli s potopkom.......

Lepo bi prosila, če ima katera izkušnje, da mi opiše kako to poteka.
Jaz sem lani že opravila HSG in kri sem tudi že dala, vendar so se potem, ko so ugotovili, da z menoj ni nič narobe preiskave pri meni zaključile in sva čakala skoraj štiri mesece, da je lahko fant ponovno šel na spremiogram.

Te čakalne dobe mi že pošteno gredo na živce, zato pa upam, da oktobre ne bo spet samo en klepet v ambulanti...........

Lep pozdrav.

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 298
4.8.2010 4:30:14   
womanpolice
Punce, tak sem iz sebe, da vam morm kar napisat... ker ne morm verjet... in ker gledam in gledam in ne morm verjet... A je tudi mene KONČNO doletela sreča?!? ALELUJA! Pa še vedno ne morm verjet - strmim v CB in gledam ali je to sploh mogoče?!???

Moram vam povedat, da sem šla po zamrznjenčka in vam o tem nič povedala, ker sem tokrat hotela skoz to it na nek način "sama". Bala sem se ponovnega razočaranja, zato nism skoraj nikomur povedala. Pa sem šla po našega edinega BORČKA, ki je preživel odmrznitev in kot izgleda ostal pri meni. Ampak še vedno ne morm verjet in še vedno nism prepričana čist, zato mislim, da bo še jutri in v petek še kr test padel, da se popolnoma prepričam...

Danes sem 8. dan po ETZ in je na testu vidna rahla črtica - je pa vidna. Jo vidim pa še kr gledam, če jo res vidim al se mi le zdi.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tak sem bla iz sebe, da sm odhitela v spalnico, prižgala luč in rekla mojmu "očitno boš končno ati".... Ne morm verjet....

Še vam poročam kako bo naprej...

Kaj pa vi mislite? Ali je to zagotovo to TO? Ali je to zagotovo nosečnost?

p.s. v MB sem pri transferju dobila nekakšno injekcijo v trebuh - to bi naj bilo namesto utrogestana al nekaj podobnega - neko takšno vlogo bi naj imelo...

Lp, wp

< Sporočilo je popravil womanpolice -- 4.8.2010 4:32:03 >

(odgovor članu elle7)
Neposredna povezava do sporočila: 299
4.8.2010 7:39:02   
loremi
womanpolice sem mela že ob postopku upanje, da bo, ko si bila ravno po operaciji, no zdej je pa le tu magični plusek! user posted image  user posted image  user posted image
verjetno si ob ET-ju dobila injekcijo za podporo nosečnosti (v LJ to dajo, očitno tudi v MB) in v teh primerih je test nekak bolj ziher 10. dan po ET, tko da ti lepo na 10. dan test ponovi.
waw, super, čestitke!!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?