|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
17.3.2011 11:39:50   
cukica
Midva sva med nosečnostjo 3 krat in moj zmeraj pravi,da je blo zanj kot,da bi prvič,ker tok časa nisva,...user posted image
Ne v Medulin gremo privat v apartma nas gre 9 z otroki vred in po 2 letih,ko nisva nikamor šla zdaj prov komaj čakam,...Kar se tiče pa smrčanja moj tud full smrči sam se tolažim,da je sam čez vikend doma,ker drugače bi spala že ločeno.

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
17.3.2011 11:45:48   
mojškra
Kaj se ve pogovarjate ouser posted image , jaz pa sem uspela 1x do zdajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..
Naš noč je bila danes porazna, zbujanje na 1,5 ure, ne vem kaj mu je blo. Sem kot veliki zombi

urshy- najprej sem korenček, bolj sokec od kuhanega korenčka, potem pa tudi korenček. Včeraj pa sem kupila pa kašico kjer je korenček z jabolkom, pa je ful cmokaluser posted image user posted image user posted image user posted image , dobil samo eno žličko, pa je hotel več je jokal, ker mu nisem dala

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
17.3.2011 12:00:46   
Teta M
Kaj je to danes v zraku?!!!! Naša že skoz joka odkar se je zbudila, če jo nosim,joka, če jo odložim še večji jok, histerija....uff....

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
17.3.2011 12:22:13   
Urshy78
Mojškra, ajoj..na žalost vem kako je to...user posted image upam da bo to noč boljše.

TetaM, ne jaz se tudi sprašujem če je kaj v zraku user posted image včeraj je T spal pol ure, ga je moj prinesel dol, je takoj zaspal v njegovem naročju, čim sem ga pa nesla v posteljico pa dretje in potem ni hotel zaspati 3 ure, do večera!
danes pa bil tri ure pokonci, sem ga podojila, je zaspal, sem ga položila v postejico, čez 5 minut je bil buden, oči kot sokol pa vriskal in se smejal kot da bi bil ne vem kako naspan user posted image
zdele je pa moj že eno uro pa pol z njim na sprehodu in spi kot top.
mogoče pa rabi I tudi malo svežega zraka?

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
17.3.2011 12:23:32   
Urshy78
Mojškra, katero kašico pa imaš to?

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
17.3.2011 12:46:04   
betricija
user posted image ...kaj je že to? sem vam kar fouš, mi2 nisva že skoraj celo leto. celo nosečnost krvavitve in težave, še 3 meseci po porodu krvavitve, ki se sedaj upam da umirjajo..moj komaj čaka in on bi že kar Simončka naredil...ja seveda. je doktorca po operaciji rekla pol leta nič novih otrok:)

jaz tudi čakam, da gremo na morje. tiste ki ste v prikolicah..kdaj boste šle? jaz bi šla že za prvi maj, samo moj pravi, da je še premrzlo. pa saj imamo radiator in so noči tople, je pa res, da če je slabo vreme čez dan, zna biti v baldehinu ful mrzlo, pa še na sprehode nimaš kam za hodit v dežju. drugače pa res komaj čakam morje...edin električnega pastirja bom mogla dat okol prikolice, ker bo treba sosede odganjat, ko bodo hodl saro gledat..naši se bo zmešalo od novih obrazov user posted image .

je pa pridna res je pridna. a vaši otroc v stolčku tudi nonstop migetajo z nogicami? drugače pa noče kravc pasit in se bojim, da bomo kregani v posvetovalnici..samo je nisem hotla matrat, ko je 2m cel čas polivala. upam, da se je sedaj to umirilo :)

kak dan, dež..bljak...kaj boste kuhale?

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
17.3.2011 12:57:12   
Teta M
Možno da I pogreša svež zrak oz.sprehod...samo pri nas nenormalno piha,tako da ne grem v takem ven z njo...Evo prej sem jo komaj uspavala in nesla gor v sobo, odprla balkonska vrata,da bo še malo bolj haldno v sobi in jo fajn pokrila in sedaj spi...me zanima koliko časa bo spala. Včeraj je npr.v kosu spala od 13.30 do 16.30h ko sem jo v bistvu jaz zbudila,saj je bil čas za papico..Razmišljam o tem,da jo mogče malo krčki dajejo,saj je danes imela po dolgem času kar zeleno blato...sem pa predvčerajšnjim jedla kitajsko hrano,je moj prinesel domov,ker je imel rojstni dan..mogoče je pa to krivo za slabo voljo danes....user posted image Bom videla kako bo potem ko se zbudi, če ne pa ji bom spet dala kapljice proti krčkom...
Betricija: jaz ravnokar pečem pizzo...Sem pa včeraj pripravila goveje zrezke v naravni omaki, pa kruhovi cmoki in solata...

Punce a ve jeste jajca-sploh tiste ki dojite? Pa svinjsko meso? Pa kisle kumarice oz karkoli vloženega ?

< Sporočilo je popravil Teta M -- 17.3.2011 12:59:06 >

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
17.3.2011 13:05:03   
špica84
Dober dan

Jaz sem bila prej zjutraj zunaj dve urce,takoj koker je nehal padat.Sedaj je pa nazaj začel :(.
Jaz ne jem nič vloženega.Jem pa jajce in občasno kakšen svinjski zrezek.Pa zelo malo mleka in mlečnih izdelkov.Od sadja jem jabolka in banane :).Pa solate pojem le za vzorec

Kar se pa tiče slonkanja pa to počneva prebližno 1krat tedensko,mi zelo paše.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
17.3.2011 14:32:52   
Urshy78
betricija, upam da bodo težave čimprej minile, da bosta lahko malo user posted image
glede kravic se pa ne sekiraj, tudi T jih ni maral, pa ni nobenega problema, ima vratne mišice že dovolj močne da glavico drži sam pokonci. jaz sem takrat P vprašala če je kaj narobe, pa je rekel da ga naj ne silim preveč. tudi zdaj ko ga dam včasih kravice past, jih noče, ampak daje rito gor, z nosom pa rije po blazini, zgleda da hoče že plaziti.

odkar je moj doma, kuha kar on, tako da meni ni trebauser posted image

TetaM, ja pri nas je tudi pihalo, pa je šel moj dopoldne kar s tamalim ven, je dal pleničko čez košaro, potem je pa še eno urco spal v vozičku.
ja jaz jem čisto vse, kar imam pač rada. mleko, jajca, sadje, repo, ni da ni. banane jem pa vsak dan, včasih dam še T malo za poskusit pa se ful pači zraven user posted image . vloženega pa mislim da še nisem jedla, ampak ko mi bo zapaslo si bom privoščila. svinjskega mesa pa ne maram, v bistvu nisem ljubeljica mesa na splošno.

špica, vidva sta pa kar aktivna, kar se tiče user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 17.3.2011 14:33:45 >

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
17.3.2011 14:54:51   
jona klara
ohhh ste pridne, jaz sem bila te dni malo manj aktivna na RR, mojga ni bilo je bila mama pri meni, sedaj sma z G spet sama, moj danes pride iz Albanije, jutri pa bo verjetno doma.

G je full priden, sedjaj spi, ponoči spal kot ponavadi, zadnje 2 dni tudi je po flsški pridnouser posted image user posted image user posted image .Mene pa že kr moti moj trebuhuser posted image user posted image , je isto velik kot lani, po terapijim, ko sem bila zelo napihnjena,Aja je pa danes eno leto od kar sem doma, bi še kr bila do 3 leta. oz. že kr razmišljam o user posted image , če ne bo G bolj problematičen bi kr šla jeseni in podaljšamo .No bomo vidli, ker pol ko bom enkrat v službi, bo težje, da bom zopet želela v postopek.No še vedno pa tli želja da bi nas kdaj presenetilouser posted image ???upanje umre zadnje, je pa vprašanje kaj bo ko bodo zobki, če ne bo juhuhu doma.

urshy- super, za T, da je tako lepo napredoval in da pridno papaca, pravi velikanček.A kravic pa noče pasti?

mojškra- uživaj z mamo, ter se relaksiraj.

betricija- mi gremo za prvi maj v kamp, če pa bo dež več kot 2 dni pa nazaj domov, sicer pa tako imaš v prikolici radiator, pa letos mora biti sonce, ker sem tako naročila.Jz poznam take, ki so imeli dol dojenčke stare 1 ali 2 meseca, naši še bodo velikani.

s*- super za GH, da ima K rada, komaj čakam, da začnemo.

teta m- jaz že jem vložene kumare, olive, solato in regrad vendar ne dam gor kisa.Nisem še zelja, fižola, repe, sv. mesa ne jem, se mi pa lušta ogrke salame, bifteka, škampov..tudi jajca jem skozi in vse ml. izdelke, ker je fino za mleko..moj je tudi imel r. d14.3- ribica, vse najboljše tvojmu dragemu.

špica- bravo za pogosto user posted image . MI smo le malo..aja pa sedaj sem dobila M, SOVRAŽIM JO IN SE KAR SPOMNIM OBČUTKOV VSAK MESEC, kako so me iztirili.

< Sporočilo je popravil jona klara -- 17.3.2011 14:56:34 >

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
17.3.2011 14:57:46   
jona klara
betricija- bravo za 3 mesece SARIuser posted image user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
17.3.2011 15:24:51   
cukica
Jaz se izogibam svinjini in tud jajca bolj malo jem.Mogoče 1 na mesec,...

Imam vprašanje:Mislim,da smo tle večinoma vse,ki imamo prvega otroka.Me pa zanima koliko časa naj bi počakali,da bi lahko šla ponovno v postopek?

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
17.3.2011 20:22:06   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

Mojškra, katero kašico pa imaš to?

od hipp-a, je okusna še zame:-). Danes je tako cmokal, kar sam si je žlico tiščal v usta. Tako, da otrok je pripravljen na GH, in jaz ne bom več čakala, mi lepo počasi uvajamo, in potem bomo kmalu zamenjali en mlečni izdelek z GH.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
18.3.2011 8:49:29   
mojškra
DOBRO JUTRO

Danes sem pa jaz prva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Naš je tako hecen, ker ga očitno mal zobek moti, in skoz z jezikom opleta sem ter tja, in cmoka, slini pa se tako, da teče vse v potokih.

Moja prijateljica (ki je tudi IVF pri nosečkah), je nosila dvojčke, žal je pupika umrla, in bo zdaj v nebesih čuvala svojega bratca, ki raste v trebuščku. Pošiljam ji user posted image user posted image user posted image user posted image . Bila pa je na polovici nosečnosti. Če lahko ji pošljite še vi objemčke.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
18.3.2011 9:06:23   
cukica
Ja tudi jaz ji pošiljam miljon user posted image user posted image user posted image user posted image ,ker vem kako je bila vesela in sedaj tole,....Naj pazi hčerkica iz nebesk na mamico,očija in bratca,ki raste v trebuščku,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
18.3.2011 9:32:58   
betricija
mojškra se iz moje strani mnogo, mnogo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , naj se ji nosečnost kljub temu srečno konča in da dobi fantka v objem, ko bo čas za to.

sicer pa malo spremljam nosečke po IVF/ICSI...pa je tako žalostno tam..mislim, da so 3 punce pred kratkim doživele odmrtje ploda oz. splave, pa so bile tudi na sredi nosečnosti..jok jok jok..moja sestra tudi ni uspela z zamrznjenčki..pa mi gre tomaževič na živce, ker ji ne da nič terapije..to je že 3 ET pa vsi po naravni metodi, nič spodbujanja, pol mi pa pravi, da je imela na dan ovulacije edometrok velik 9...sem vedela da ne bo spet nič. to je premalo..jaz sem ga imela 13, pa mi je še dal estrogen, da je še bolj se odebelil..samo, nisem ji upala dati vedet, da ne bo nič..sem jo morala spodbujat.da bi me pa poslušala in kakšn vitamin vzela, pa noče..škoda.zdaj jo nagovarjam naj gre k Rešu, čeprav ima v LJ še 4 zamzrnjenčke...upam, da se premisli.

no naša S je bila pa tečka zvečer. jok in jok ko smo se nahranili, potem jo je moj okol polnoči nosil po stanovanju je bila tišina in potem smo jo položili v posteljo in spet kričevit jok..na koncu smo mogli dat eno kapljico proti krčem je pa zaspala in tako trdno spala do jutra da sem poslušala če še diha.ne vem, neki jo krči dajejo..pa zdaj ugotavljam, ali moram res vodo prekuhat in jo vreti 10min, da se res vsi minerali uničijo ker jih je v hrani dovolj ali pa so nove oleovit D3 kapljice..ravno toliko se te joki in krčki dogajajo,pa samo zvečer, od kar jih jemljem...mah, neki bomo probal..še zmeraj pa vsaj ponoči spimo...smo se kar navadil.

hvala za vse čestitke za našo 3m pupo :)

gremo papat.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
18.3.2011 9:47:03   
jona klara
mojškra- tudi jaz ji pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti za fantka.

b etricija- kdaj pa si začela oleoviz d3? jaz šele 1 teden dajem, pa ni nič slabše kot prej.Vodo pa jaz prekuhavam vedno 10 min, samo mi gre na živce ta vodni kamen, moram vedno posodo takpoj zdrgniti drugače se tako nabere na dnu, da je groza, ker jo ne dam za vsak v pomivalca, jo imam recimo za 1 dan pa jo samo splaknem vmes, bom šla kupiti od brite filter za vodo pa kr notri jo prekuhaš, samo se spravljam že 2 tednauser posted image user posted image .Žal mi je za tvojo sestro, samo to z zamrznjenčki je kr riziko, da uspe, meni je rekel Tomažvič, da boljš, da ajih nimam in gram v nov postopek, bo bolj ziher uspelo kot z zamrznjenčki, čeprav je vseeno 10 posto, če padeš vanje si srečnež.Naj mu reče za th, čudno, da ji ne bi dal.

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
18.3.2011 9:51:00   
jona klara
sicer pa je moj spal do 4 ih zjutri, pol smo imeli 1 uro uspavanja po hrani, in pol še do pol 8 ure.Sedaj spet spi, pa šew flašo je pridno pojedel, sem full veselauser posted image user posted image user posted image .Je pa res že zanimiv, tudi G si full tlači roko v usta, slini, sem mu kupila v AUSTRIJI DETINOX GEL ZA DLESNI IN POMAGA KO JIH MUČIJO-PRIPOROČAM ZELO, TAKOJ SE UMIRI.Full gruli, se smeji, res je lepo življenje z user posted image .Ampak se zavedam da pride tudi težavno obdobje, neprespane noči, jok, trma.....bo že.

kako ste ostali spali, jedli??

Neposredna povezava do sporočila: 2318
18.3.2011 10:07:52   
špica84
Dobro jutro

Mojškra upam da se pri tej prijateljici fantek obdrži,sem pa tudi sama brala nosečke.So prav boge kok jih je zdaj prišlo do oploditve potem pa tako :(.

Mi smo pa plidno pančal.Mi je zaspala ob pol osmih in je spala do polnoči,pa potem do 7 zjutraj user posted image

Jutrei gremo pa na dolensko,komaj čakam da vidim domače.Pa še na obisk grem eni nosečki in eni prijateljici ,ki ima 4 mesce starega fantka

Neposredna povezava do sporočila: 2319
18.3.2011 10:23:08   
jona klara
špica- lepo se imej na dolenskem

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
18.3.2011 10:39:25   
Teta M
Ampak se zavedam da pride tudi težavno obdobje, neprespane noči, jok, trma.....bo že.

Joj Jona, balgor tebi,če nisi tega še deležna in ti želim,da tudi ne boš...no pri nas upam,da mine to obdobje,ker je po večini skoz jok, neprespane noči so tudi zelo prisotne, danes ponoči sem niti ne vem več  kolikorat vstalauser posted image ,sedaj pa cel dopoldan kričanje in histerija,komaj sem jo uspela uspavat,s tem da sem še jaz zraven jokala,groza,res!
Tako da pri nas je spanje po 4 ure v kosu ponoči res redkost in luksuz,hrbet me tako boli,da komaj stojim pokonci,ker pri nas je mir le če se nosi po rokah,zadnje čase pa tudi to ne zaleže več...user posted image .Pa še skoz sem sama z njo,ker moj dela od jutra do mraka...Se zadnje čase sprašujem,če sem res tako nesposobna,da ne znam umiriti svojega otroka, oz.kaj delam narobe? Karkoli spremenim, ne zaleže...user posted image
Mojškra: držim pesti za prijateljico,da se srečno izteče nosečnost...user posted image
Urshy: kako ste vi spali?

< Sporočilo je popravil Teta M -- 18.3.2011 10:42:03 >

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

Neposredna povezava do sporočila: 2321
18.3.2011 10:54:43   
jona klara
teta m- joj boga, to mora biti res grozno, se večkrat spomnim in si to predstavljam.Pa moj je bil na začetku bolj težaven dokler ni zaznal igrač, sedaj se s tem fejst zamoti, ga tudi kaj nosim po rokah ampak včasih ga kar zanalašč odložim v ležalnik ali v posteljico pod vrtiljak, ker vem, da še tako bo preveč na rokah, vedno ko ga odložim skor vedno na začetku užaljen jok, pol se sprijazni, no ne vedno.Ne vem kaj je to saj veš moj je bil že v trebuhu polhek, ki mi je delal skrbi.A igrače jo zanaimajo, se zaigra sama? no moj tudi protestira, ko nisem v isti sobi.Je pa problem, če nisem tiho v hiši ko spi čezu dan, se takoj zbudi, če ropotam.

Da ne bote mislile, da se hvalim kako spi, raje ne bom več o tem, ko pa ne bo spal vam pa bom povedala, pa upma, da se vam čimprej podaljšajo noči.No saj vweste vsepovsod je kaj, vaši pa pridno jejo, ko je moj kriza s tem.Meni nikoli ne poje več kot 130ml, to je zgornja meja, če ni manj ali ničuser posted image .

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
18.3.2011 10:55:51   
jona klara
urshy- a še lahko meni pošlješ tisto o GH prosim

Neposredna povezava do sporočila: 2323
18.3.2011 11:33:29   
lina10

Danes smo imele prvi pregled pa je Katja velika 50cm in težka 3150g, Špela pa 53cm in 3910g.Špela je požerušček,pa dobila sem odločbo iz socialne in so mi podaljšali porodniško za 90 dni tako, da bom šla v šlužbo 18 .5  naslednje leto pa še dopust da izkoristim pa bo že junij. Dobre ste punce z ustajanjem ponoči jaz večino spim po obrokih več kot 3 uri skupaj je že luksuz,ker se menjata s hranejenjem pa mislim da sta povezani ali pa se prej zmenita ker enkrat je ponoči ena pokonci drugo noč pa druga user posted image  vsaj skupaj mi ne tečkata potem bi bilo šele naporno.

Pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za IVF nošečko.. 

Neposredna povezava do sporočila: 2324
18.3.2011 14:38:55   
S*
Pri nas pa se je bolezen ponovila. K je imela včeraj spet vročino in iz noska ji je teklo. Spali smo fajn, od 8-3h in nato do 6h.Potem pa se je začela veselica, je samo jokala in stokala, če sem jo odložila pa hosteričen jok. Sem jo samo nosila, pa je še kar jokala, je še mene v jok spravila. Ob 12h mi je bilo dovolj in sem jo spokala k pediatru, ker naša K ponavadi sploh ne joka. In res je bilo nekaj na tem, ima vneto L uhce in je dobila Hikoncil, upam da bo kmalu prijel in da bo bolje.

Vidim da ste se pogovarjale o user posted image . Midva zaradi rizične user posted image nisva nič, sedaj nama je uspelo komej 1xuser posted image , moj pravi da ga ima samo še za lulatuser posted image user posted image user posted image .

Pri hrani se jaz nič kaj preveč nisem pazila . Še vedno ne jem svežega sadja razen banan, pa zelje, repe in fižola. Svinjsko in vse vloženo, jajca, mleko in vse mlečne izdelke sem jedla od začetka, solato pa sem začela po 3 mesecu. Tudi kis sem jedla od začetka.

Lina10, dobrodošla user posted image lepo rateta tvoji dve princeski, kar tako naprej.

TetaM,naša K je bila do 3 meseca tudi bolj tečka, potem so se končali krčki in svet je postal lepšiuser posted image , upam da bo tudi pri vas tako. Pa nikar si ne očitaj da je jokica, poskusi čim več vozičkat in biti zunaj s prijateljicami, ti bo čas šel hitreje ko čakate na tatkota da pride iz službe.
Pa hvala za e mail.

Jona user posted image za spanje, pa jeste kaj ponoči, al spi vse v enem kosu? Pa ne se sekirat koliko ti poje, K ima 5 mesecev pa ni še nikoli pojedla več kot 120ml naenkrat. Še malo pa bo GH potem bo lažje, sej kako riževo kašico bi mu že lahko ponudila zvečer.

Špica uživej doma, pa pusti se tvojim pocrtat.

Betricija žal mi je za tvojo sestro, ampak upanje umre zadnje. Meni je uspelo z zamrznjenčki, pa tudi nisem imela nobene stimulacije razen estrofema, pa endometrji je bil tudi bolj švoh.
Jaz ji kapljice dajem takoj zjutraj ko vstane, smo pa pri 4 mesecih prišli kar na AD3, so baje boljše in imajo več vitaminov.

Mojškar user posted image user posted image user posted image za tvojo prijateljico. Iz srca ji želim da do konca donosi vsaj tega user posted image , ki je ostal.
Bravo za GH, jaz ji zaenkrat vse sama kuham in prav uživam v temuser posted image

Urshy ku,ku kako ste kaj???

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?