jona klara
|
ohhh ste pridne, jaz sem bila te dni malo manj aktivna na RR, mojga ni bilo je bila mama pri meni, sedaj sma z G spet sama, moj danes pride iz Albanije, jutri pa bo verjetno doma. G je full priden, sedjaj spi, ponoči spal kot ponavadi, zadnje 2 dni tudi je po flsški pridno .Mene pa že kr moti moj trebuh , je isto velik kot lani, po terapijim, ko sem bila zelo napihnjena,Aja je pa danes eno leto od kar sem doma, bi še kr bila do 3 leta. oz. že kr razmišljam o , če ne bo G bolj problematičen bi kr šla jeseni in podaljšamo .No bomo vidli, ker pol ko bom enkrat v službi, bo težje, da bom zopet želela v postopek.No še vedno pa tli želja da bi nas kdaj presenetilo ???upanje umre zadnje, je pa vprašanje kaj bo ko bodo zobki, če ne bo juhuhu doma. urshy- super, za T, da je tako lepo napredoval in da pridno papaca, pravi velikanček.A kravic pa noče pasti? mojškra- uživaj z mamo, ter se relaksiraj. betricija- mi gremo za prvi maj v kamp, če pa bo dež več kot 2 dni pa nazaj domov, sicer pa tako imaš v prikolici radiator, pa letos mora biti sonce, ker sem tako naročila.Jz poznam take, ki so imeli dol dojenčke stare 1 ali 2 meseca, naši še bodo velikani. s*- super za GH, da ima K rada, komaj čakam, da začnemo. teta m- jaz že jem vložene kumare, olive, solato in regrad vendar ne dam gor kisa.Nisem še zelja, fižola, repe, sv. mesa ne jem, se mi pa lušta ogrke salame, bifteka, škampov..tudi jajca jem skozi in vse ml. izdelke, ker je fino za mleko..moj je tudi imel r. d14.3- ribica, vse najboljše tvojmu dragemu. špica- bravo za pogosto . MI smo le malo..aja pa sedaj sem dobila M, SOVRAŽIM JO IN SE KAR SPOMNIM OBČUTKOV VSAK MESEC, kako so me iztirili.
< Sporočilo je popravil jona klara -- 17.3.2011 14:56:34 >