jona klara
|
urshy- upam, da si bolje, in super, da ste se bolje naspali.Upam, da se sedaj počasi uredi spanje in da bo vsak dan daljše.Si sploh ne morem predstavljati kako si utrujena in izčrpana.Kdaj pa začne tvoj delati? a bo imel naporen urnik? teta m- super za rezervacijo morja na Pagu, kako boste uživali,. jaz že komaj čakam res, to bo letos res posebno poletje, pa tudi če bi bili doma, ker je poleti tako vs efino in vozičkanje, sprehodi, izleti.I je pa prav srček. s*- upam, da K nima več vročine, kdaj pa grete v toplice? kam pa greste? super, fino se imejte.G upam, da nima več vročine, jo sploh ne merim več, ker imam občutek da je on pok, jpo b om par dni pred cepljenjem, da bom vedla. mojškra- tudi upam, da je G sedaj ok, brez vročine, joj ta vročina je groza in mene je spravila v obup. betricija- tudi jaz se malo vprašam, kako bo ko se bomo vozili na morje 3,5 ure ali 4, ne vem kako mu bo udobno v jajčki.Meni ta jajčka deluje neudobna.Kdaj pa greste na morje, že za prvomajske?jaz že kr odštevam. urshi- lahko prideš kaj k meni na morje, če te ne moti fkk, saj to je smo na plaži, sicer v kampu ni nujno. moj spal danes do 3 urein pol do 8 ure, ponoiči tudi pojedel 130 ml