betricija
|
dan Standard..sara še spančka, jaz pa malo pospravim po stanovanju, smo bili čez vikend malo doma, pa ni bilo časa :) kdaj gre S spat? hja, nekako tako je, da imamo nek urnik hranjenja in jo nahranim ob 8 zvečer, pred tem se vsak drugi dan kopamo, pa si mislim, da bo kaj prej zaspala (koj brate, odpade) in takoj po kopanju se nahranima, potem je budna vsaj do pol desetih, včasih tudi do 10h zvečer, jaz potem počakam do 23 in greva v spalnico, še prej se previt, da ima pupa suho ritko čez noč, takrat se malo zbudi in valda je lakota..včasih poje 150ml, spet drugič samo 70ml...in potem če poje tako malo, je razlog, da mi zaspi v naročju, če pa ne, se pa malo božava po laseh in tudi hitro zaspi in spimo do 5.30 ko se moj zbudi, jo spet nahranim in previjem, pa spimo do 10h. meni res paše tale urnik, da zjutraj vsaj malo postorim po hiši. sicer pa je potem čez dan večino budna. morda zaspi na sprehodu, včeraj smo šli v leclerc, pa je bila cel čas budna in samo gledala.jokala pa nič :)))dokler bo tako, bom zelo vesela..malo se bojim kaj bo konec tedna, ko se ura spremeni..mal si bomo bioritem pokvarili, pa pikico bomo dobili...jo pa luna ni kaj preveč trčila. aja, drugače pa imava v spalnici popolno temo. luna...kakšna luna je bila danes zjutraj...vau. je lih zahajala..pa skoraj večja je bila kot sonce. gremo danes S v vrtec vpisat. kosilo imamo že tudi skuhano. je včeraj mami več piščanca naredila, pa sem prijazno svoj prazen ceker pristavila, da je kaj padlo notr:)tak da se ne obremenjujem, koliko časa bova s S zunaj... S* uživaj v toplicah. ta paket je prava bomba. komaj čakam, da bomo tudi mi takole pohajkovali. ko bi vedela, da S ne bi imela probleme s spremembo lokacije, bi takoj šla v akcijo..torej še enkrat uživajte. jona, a se je stanje pri G kaj izboljšalo??revček mali. najprej vročina, sedaj pa to? no vsaj papat je začel a ne. ostale, upam, da ste ok, da uživate v sončku. pri nas piha tako grozno, da samo poslušam, kdaj bo kaj v šipe priletelo.pa ni burja ampak severni veter...prinese dol iz kamniških alp..ni luštn.
|