|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
13.3.2011 8:39:18   
Teta M
Jutrouser posted image

Pri nas je vsako noč slabše kar se tiče spanja..včeraj je zaspala ob 21h in se zbudila ob 24h,potem pa zbujanje  na 1,5-2 uri...glava me boli že tretji dan zapored od nenaspanosti...

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
13.3.2011 8:43:15   
špica84
Dobro jutro

Mi smo pa lepo spali.Zaspala mi je ob 22 in spala do 4 ter potem nahranila in naprej potegnla do 7.Sedaj se pa z tatijem carta na vlki postli :)
Teta m upam da ti bo kmalu začela kaj boljš spančkat

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
13.3.2011 9:20:01   
mojškra
Jutro

Ja tudi naša noč je bila obupna. Nisem štela kolikokrat smo vstali. Največji štos pa je, da sploh ni hotel dude, kar nekaj se je zvijal, pa tečnaril-katastrofa. Zdaj zjutraj pa je zaspančkal na mojih rokah in ga nisem upala dati v posteljico, da bi se še jaz malce naspala,ker bi se itak zbudil.

Urshy
-lepo se imej na rd, čeprav zaspano. Kdaj imate zdaj vi P?

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
13.3.2011 9:20:24   
Urshy78
TetaMMojškra sočustvujem z vama user posted image
mogoče pa T več ne zadostuje moje mleko in rabi že kaj bolj konkretnega? upam, da bo kaj bolje, ko bom začela uvajati GH, ker če bo tole trajalo še neki časa, se mi bo zmešalo user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 13.3.2011 9:22:21 >

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
13.3.2011 9:21:00   
Urshy78
S*, a je K že padla vročina?

Mojškra
, v sredo imava P.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
13.3.2011 9:49:43   
S*
Dobro jutro!

Trenutno K nima vročine, ma po mojem se ji bo čez dan dvignila, ji pa teče iz noska in oči. Včeraj čez dan ji vročina nikoli ni zrastla čez 39°C je bila pa skozi tam okrog. Zvečer je zaspala že ob 19h in nato je spala do 4,30. Jaz sem seveda celo noč dežurala in ji vsako uro merila temperaturo, me je panika grabila da ne bo preveč zakuhala. Sem pa tudi jaz vsa šmrkava in prehlajena. Ali katera ve koliko lekadolov lahko jaz popijem?

Kako pa ve pucate noske? Jaz sem bila pri 2 pediatrih, ena zagovarja full fizjološke, ena pa samo par kaplicuser posted image . Jaz ji sedaj dam pribljižno 3 ml in ji potem spucam, zaenkrat sicer deluje bomovideli kako bo naprej.

Vsem ki spet niste spale, user posted image . Sej bo boljše, če ne prej po novem letu pravijouser posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
13.3.2011 10:18:03   
betricija
mi smo pa spali od 23.30 do 5.30 pa spimo še sedaj, jo moram it zbudit.samo včeraj predno je zaspala, je bil pa tak jok, tako grozno se je jokala na rokah, joj...se sploh nočem spomnit. pol pa še ko sem jo položila v posteljo, samo tam je zajokala samo enkrat, sem ji dudo dala, pa pobožala in pokrila in je spala do jutra. tudi jamranja ni bilo user posted image . pridna v glavnem,sam kaj je bil tisti jok, pa ne vem.

nič gremo jo zbudit.pa spet smo zaprti...bom probala kakšno drugo mleko uvest...pišuka no...

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
13.3.2011 12:27:00   
cukica
Teta m upam,da se ti kmalu poštima glede Isabellinega spanja in,da se boš tudi ti malo bolj naspala.
mojškra tudi tebi želim  čimprej malo več spanca,...
Urshy jaz mu dajam kr fiziološko in potem še spucam nosek z pumpico,...

Zdaj te dni sva bila vsak dan zunaj in je blo prav super in je tudi Nejc spal.Tko,da res je priden.Mi zaspi okrog 22 in spi do 5-30.Razen danes se mi je zbujal na 3 ure ampak tudi to smo preživeli.Drgač se pa lepo dojiva in zvečer mu dam še mal dodatka in je čist o.k.  23.3. imava ponovni pregled pri P in bomo videli kako napredujemo.Naš ima pikice po obrazku in pravijo,da se kožica čisti. Se pa zadnje dni full smeje in tudi grulit je že začel in mi je tok smešen.

Sem dala tudi nekaj slikic v album,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
13.3.2011 14:43:03   
mojškra
Moj ima tudi vročinouser posted image , no povišano telesno temperaturo. V ritki ima 38,1, pod pazduho tale elektronski ne pokaže, sem pa zmerila z navadnim in ima 37,4. Tako, da danes nismo šli ven, se držimo noter. Mogoče ima reakcijo na cepljenje, čeprav je danes že 3 dan po cepljenju.

S*- ko je bil G prehlajen, sem mu kar veliko noter stisnila, najprej v eno nosnico, in to fullll, potem pa še v drugo. Nato sem iz noska posesala, in potem sem dala še v vsako nosnico eno do dve kapljici.

Urshy-misliš da mu res ne zadustuje. Morda pa mu zobki izraščajo, pa ga zaradi tega sračka.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
13.3.2011 16:29:26   
Teta M
No da nadljujem zgodbo moje prijateljice,ki so jo zadnjič tako grdo odslovili domov iz pediatrične klinike.Skratka morala je priti nazaj 10.3. ob 9h. Je prišla , mali so dali sondo čez nosek in skozi požiralnik do želodca, ji zvezali rokice in nogice,pa vse to priklopili na nek aparat,ki ga je morala moja prijateljica nositi. In vsakič pač ko je hranila malo,ali previjala, skratka kakorkoli premikala malo, je morala izklopiti zadevo in potem ko je uredila stvar, nazaj priklopiti. Ok,to je še vse ok,sta pa bili tisti dan do 18h na hodniku,ker zopet ni bilo prostora oz.proste postelje...OBUP! Nista bili edini na hodniku,je bilo še nekaj drugih staršev s svojimi otroci. Se je pa to dogajalo v 4.štuku pediatrične klinike, na neurološkem oddelku. OK, čez noč sta bili vsaj v sobi,no naslednje jutro ko je prišla vizita,pa niso mogli nič povedati,ker se jim je računalnik sesul in niso mogli dobiti rezultatov teh meritev...groza! In seveda so ju poslali domov.In sedaj čakata na jutrišnji dan,ko mora tja poklicat,da bodo povedali kaj so ugotovili oz.kako naprej, oz.če je kaj narobe z punčko...Mislim, sploh si ne predstavljam v kakšnem strahu živi,oz.si poskušam predstavljati,ampak težko...Je rekla,da so bili to najhujši trenutki njenega življenja...user posted image

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
13.3.2011 20:21:44   
mojškra
Teta M- to je grozno, sploh si ne upam predstavljati, kar solze mi gredo. Sploh nimam komentarja na to. Kaj se gremo v tej državi, kaj se gremo v tem zdravstvo. Izpod kritike. In čisto ti verjamem.  Moja zgodba z čakanjem je dokaj podobna. KO je tavelik imel vročino 40,5, smo čakali 4,5 ure na hodniku in to na polikliniki, kjer so odrasli in otroci skupaj, to na ušesnem. In še nič mu nisem smela dati proti vročini. Potem pa smo dobili od različnih dohterjev različna mnenja, nakar so nam vzeli kri in ugotovili, da se nekaj dogaja in nas poslali na URL v bolnico. Tam nas pregleda že 5 dohter in reče, da ga je treba pod nujno operirati. No in tisto večer so ga dali pod narkozo in mu prerezali bobniček v ušesu, ker je bilo že vse gnojno od zadaj. In potem je bil v bolnici nekaj časa. Nihče ni nič povedal, rekli so le, da gre za neko bakterijo ki jo je najverjetneje dobil na bazenu in je povzročila vnetje vseh sluhovodov. Tako na hitro, da sploh ne omenjam koliko dni so nas pošiljali od enega do drugega dohterja, pa iz infekcijske na polikliniko, iz poliklinike nazaj na inf., in potem spet na polik. in potem na URL-brez besed. grozno

Jaz srčno upam, da je z otročkom vse vredu in pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
14.3.2011 8:09:44   
Urshy78
jutro user posted image

kako ste kaj spale danes?

TetaM, včeraj sem se prav nasmejala najinemu klepetu, res fino da nisem sama z istimi problemi user posted image user posted image user posted image
mi smo spali kar ok, sem vstala "samo" 3x. najprej se je zbudil že čez dve uri in pol, potem čez tri pa pol, pa čez tri, potem sem ga pa dala k sebi, je pa še slabo urco zadremal. ampak ima pa tako nemiren spanec da je groza. v spanju premika glavo levo in desno, maha z rokami, se praska po obrazku, ima lička spet čisto flekasta user posted image

TetaM, tole kar se dogaja s tvojo prijateljico je pa res grozljivka user posted image tole naše zdravstvo je res v p....user posted image
upam, da se bo vse uredilo. držim pestke!

Mojškra, a G ima tudi vročino?? upam, da je samo reakcija na cepivo in da je danes že ok.

S*, kako je s K?

Cukica, N je pa ful luškan user posted image user posted image pa super, da je tako priden!

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
14.3.2011 8:57:34   
jona klara
jutro

teta m- res obup, imam znanko ki doživlja podobno, to preiskavo so imeli prejšnji četrtek,sem že mislila, da isto poznava, ampak ne njim se ni sesul računalnik, so pa isto mogli biti na hodniku.Ni sploh za govoriti kaj doživljajo, mene je že čist stisnilo, ko je imel virozo, kaj šele take stvariuser posted image user posted image .Upam, da se za obe dobro konča brez kakšnih posledic, ne vem zakaj se to dogaja, veliko so krivi ti dolgoi porodi, ko matrajo ljudi in otroka po več ur, na koncu pa cr, ne vem na tem bo treba v naši državi kaj spremeniti, ker to ni već človeško.

mojškra- a G pa bogcani? upam, da je bolje, dvomim, da bi dobil posledice šele čez 3 dni.javi kako je.

S*-kako pa K? Upam, da je že ok, da ne bo trajalo kot je pri nas...pozdravčki sončkici

betricija- kako ste pa vi? supaer, da ste dobili dobrega pediatra, jaz z našo nisem zadovoljna.

urshy- upam, da bo spanje vsak dan boljeuser posted image

moj je bil včeraj pri babici, zvečer še obisk njegova sestra...gužva in je bil čist vznemirjen, prvič fuuulll jokal zvečer, kr tak brezveze.No pol zaspal od 9- 1h pojedel in nazaj do 5 ih pol pa konec, tudi to je bilo prvič....tako, da mislim, da se bom kmalu pridružila klubu zbujanja ponoči in zg. vstajanjauser posted image user posted image no zdaj pa od sedmih še kr spi, sem pa opazila, da je ob ponedeljkih obupen, ker je vznemirjen še od gužve čez vikend.
začeli smo tudio z kapljicami OLEOVI D3 ŠELE SEDAJ, UPAM, DA NE PREPOZNO.Mi je pa danes ponoči špojedel 2 krat 120ml, sem mu dala večjo dudo, upam, da bo bolje nasploh.

< Sporočilo je popravil jona klara -- 14.3.2011 8:58:37 >

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
14.3.2011 8:59:19   
jona klara
cukica- N je prelepuser posted image user posted image
špica- dobro uredte danes na banki

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
14.3.2011 9:12:43   
Teta M
Jutro user posted image

No naša čebelica je lepo sama zaspala ob 21.30h. Nesla sem jo gor že okoli 21h, položila v posteljico,ji luč prižgala, da je lahko videla Tweety-ico,se z njo malo pogovarjala in sem potem kar šla ven iz sobe...sva jo potem poslušala,je čebljala sama ,se smejala in lepo sama zaspala user posted image .Potem pa se je prvič zbudila ob 2h(spala v kosu 4,5 h)user posted image ,popapala in spala potem do 5h....spet jedli, in potem še do 8.15....user posted image ...Če bi bilo vedno tako,bom super zadovoljna...
Mojškra: kako je z G? Je vročina padla?
Urshy: jaz sem se tudi še dolgo smejala najinim problemom...ampak ti nekaj povem..naša postelja ne škripa večuser posted image jo je moj včeraj tako zrihtal,da se nič več ne sliši...

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
14.3.2011 9:43:22   
špica84
Pr nas je user posted image moj je staknu vgročino 39 C.Medve sva trenutno ok.Razmišljam da bi šla dol,da še naju ne okuži

Naša noč je bila kar ok se mi je enkrat zbudila

Tako da danes ne gremo na banko,koker tudi na občino ne

< Sporočilo je popravil špica84 -- 14.3.2011 9:44:03 >

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
14.3.2011 9:44:25   
mojškra
Dobro jutro

Ja mi smo ok, G nima več vročine, sigurno je bila reakcija na cepivo, ker nekje drugi ali tretji dan lahko pride. Tako da smo ok, pa sem vedela, da druga ne more biti, saj ni imel drugih znakov, in tudi lačen je kot vednouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Naša noč je bila dokaj normalna,vstala 2x, potem pa ob 5h konec spanja. Danes ga je vzel ati, da sem se jaz malce naspala. Pri meni je mama, in bova prav uživali.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
14.3.2011 12:18:49   
betricija
dan

pri nas dežuje, nas pa čaka danes uz kolkov.pa sem slišala, da imamo vsi ki smo danes naročeni na uz isto uro..ob 14. mal butasto, sistem kdo prvi pride. in potem v navodilih piše, da je treba imeti s seboj plenico, igračo, sok ali čaj, dudo...ja 3m star otrok naj sok pije in se igra z igračo, da bo čimbolj pomirjena..ej, igrače komaj zazna, ne pa da se bo kar igrala z njimi..in sok pri 3mesecih...grrrr

teta m, grozno kar se dogaja tvoji prijateljici..to naše zdravstvo. upam, da nam bo s saro prikrajšano letanje po bolnicah. jih je bilo že dosti na začetku.a vseeno, kako se obnašajo...groza.podenj.

mojškra me veseli, da nimate vročine. naša S je tudi skoz topla, samo ko jo pa zmerim tt je pa na meji..

jona, vi ste ok? pri nas vse ok. komaj čakam pediatra, samo nam je datum prestavila za prvo cepljenje in bo sedaj 31.3., tako da sem mojemu že rekla, naj si kar dopust tisti dan vzame, da spozna pediatrinjo in če ne bo kaj ok, da nama obema pove..da ne bo potem, da sem jaz vsega kriva ali pa da nisem znala poslušati nasvete...me veseli, da gre 24.3. brez skrbi v radence..pa saj to bi itak šel :)

jutri gremo pa v NG po avto..benti, vse sem jaz rihtala.še zavarovanje..pol se pa moj čudi, ko je prodajalec samo mene gledal in se z mano pogovarjal in se čudil, ko je moj svoje podatke dal...je lih tko zgledal, kot da jaz hočem nov avto, moj bo pa plačal...jejhata.pa saj mu kar paše, da jaz vse rihtam, se kao bolje znajdem (ženska :)), sam vseen, pol mi ni treba poslušati, da iamm jaz več časa, ker sem na porodniški...dedci...

špica pozdravite se čimprej in kmalu zrihtajte osebno za žano.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
15.3.2011 6:42:36   
S*
Dobro jutro!

K me je dvignila že ob 5,30 sedaj pa pna nazaj spi jaz pa mal srfam ob kavici. Mala je bolje, samo še kašlja in malo šmrca. Včeraj smo bile na kontroli v razvojni in je vse o.k. Danes pa jo bom peljala k mami v varstvo, jaz pa skočim malo do frizerja in po trgovinah, moram pleničke za v vodo kupit, pa kopalni plašč. Gremo drugi teden v toplice user posted image

Betricija, upam da so koliki o.k., pa pomahaj mi na poti po nov avto.

Mojškra, uživaj z mamo

Špica jaz sem na občini zrihtala pasoš za K v 2 minutah, sem šla pa kar sama.

Teta m user posted image za posteljo, naj vama dobro služi user posted image ,če vama ostane še kaj energije za user posted image

Jona, še malo pa bo tvoj fantič začel z GH, pa se ne boš več toliko sekirala koliko ti popije

Cukica, prelepega dečkota imate

Urshy kako ka jspanje ???

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
15.3.2011 9:00:52   
Urshy78
jutro...

men se bo zmešal en dan, res user posted image user posted image
T ga spet sračkal celo noč, ne vem če sem spala eno uro user posted image
ob osmih sem mu dala flašo, je bil čez dve uri že zbujen, sem ga podojila in ga dala k sebi, pa dve uri ni zaspal, je mahal z rokami in glavo v levo in desno, sem ga potem dala nazaj v posteljico in se je zbujal vsako uro...
res več ne vem kaj naj naredim. čez dan ko bi moral jesti, ziza par minutk, potem se pa začne zvijati, se mi smejati, gledati v strop, ponoči pa seveda lakota. včeraj sem ga podojila, je jedel 5 minut, potem sem mu pa dala flašo, jo je pa zmazal 160ml, če bi mu dala pa več, bi pa sigurno še več pojedel.
in resno premišljujem da bi nehala dojiti user posted image če bi mu dala AM, bi vsaj vedela koliko čez dan poje.
sem pomislila tudi na črpanje, ampak potem lahko cel dan samo črpam mleko, to pa ne pride v poštev...
ma čisto sem obupana, čez dan sem brez volje, s tamalim se mi sploh ne da ukvarjat.
spi čez dan edino v vozičku, drugače pa po pol ure...katastrofa no..
zdele je šel moje ven z njim, dokler je še vreme, mi prav paše biti malo sama..
spat pa ne morem, me tako križ boli zadnje čase da je groza..lasje mi še vedno ful izpadajo, zdaj so se mi začeli še mastiti..mah nej gre vse skup nekam..user posted image
upam, da mi bo jutri dal P kakšnen pameten nasvet..
no, sem malo pojamrala, se zdaj počutim bolje user posted image

lep dan!

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
15.3.2011 9:29:48   
betricija
dan
naša S še spi,pa izkoristim, da malo pokukam sem gor.
joj, jaz sem tudi mislila, kakšna bo noč. najprej ni hotla zaspat, pol pa lakota. sem ji najprej dala 150ml, pa potem je moj še 30ml naredil in sem mislila, da bo ok, jo dam v posteljo in roke v usta, jok do konca, ji dam dudo jo je skoraj celo spravila v usta in smo naredili še 30ml, pol je pa zaspala.sicer je bil jok okol 4 zjutraj, samo kot da nekaj sanja, sem jo pobožala in smo spali naprej standardno do 5.30 in spimo še sedaj :)

kolki..na oko naj bi bili v redu..izvidi bodo pri naši P..saj če bi bilo kar koli bi rekli a ne...

teta m, naj vama postelja služi čimlepšim užitkov v dvoje in čimmanj v troje, razen ko gre za cartanje..da se ne bo mala I navadila na novo ležišče, ker pol bo tko kot je moj rekel...evo, pa imamo naravno kontracepcijo...no je bilo samo 2x :)

S*, super za tako razvajanje. pa uživajte v toplicah. kam pa greste? in kakšne plenice boš kupila..mene tudi zanima.joj, jaz tudi komaj čakam, da jo kam mahneva. se mi zdi, da sedaj ko imam otroka in ne grem nikamor, imajo povsod same akcije v hotelih.prej pa ni bilo denarja..no pa časa tudi ne.

urshy..joj joj joj..uboga ti..pa praviš da kar naenkrat?ti ne znam prav nič svetovati. morda bi pa res probala s črpanjem. jaz sem si črpala tako, da sem en obrok mojega mleka spustila in ji dala AM, potem pa po hranjenju sebe podojila in mleko spravila v hladilnik in predno je bil otrok lačen, sem mleko ven vzela in ga pogrela..samo se je men tudi zdel, da se mi bo zmešalo.nič prostega časa :( no vsaj mleko sem imela takoj ko sem ga rabila.sedaj pa ko ne dojim več, je pa čista rutina postala..mlekca na hitro naredim, dam v grelec, grem malo previt in mleko je pogreto..komaj pa čakam da ji uvedem GH, ker ta hrana je peklensko draga.

uživajte..danes gremo pa na izlet :))))

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
15.3.2011 9:33:44   
mojškra
Urshy-ne prehitro obupat. Daj ga čez dan podoji, potem pa mu daj še flaško, ampak ne preveč, po občutku (ja vem občutka pa nimamo koliko nam pojejo). Jaz zdaj tako naredim, Zjutraj in zvečer dobi flaško, vmes pa ga podojim, če mislim da premalo, mu dam še mal flaške. Ponoči se samo dojiva. Sicer pa je najbolj pomembno, da vsaj 2x na dan dobijo še materino mleko. Vem, da je hudo, poskusi še tole, da čez dan mal več poje.

Teta M-hvala za poslano glede Tametila-sem se tudi jaz zgrozila. Še sreča da ga nisem tok veliko jemala. Sem se kar prestrašila kot sem prebrala.

Naš je spal tako, da je spet bil koma ob 19h uri, potem pa se je zbudil ob 23 uri in ob 3h zjutraj, no čez dve uri pa smo se že itak vstali. Sonček je.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
15.3.2011 10:41:01   
Teta M
Ojla!
Urshy: joj,joj,joj,,,,res ti močno privoščim,da se situacija čimprej izboljša...
Pri nas je sedaj nekaj večerov bolje, včeraj je zaspala ob 21h in spala do 2h, potem smo jedli in ob 5.30 se je spet zbudila, pa potem ni zaspala do 6.30h,no potem pa sva obe spali še do 9h....No sedaj sem jo pa gor nesla v sobo in je v šusu zaspala sama v posteljici,brez da jo nosim...
No jaz sem pa rezervirala morje, gremo na Pag letos, v eno hišo,ki je 25 m stran od morja...user posted image komaj čakam...
Mojškra: ja,mene je tudi kar zmrazilo,ko sem to prebrala,tako da sem se odločila,ko mi bo pač zmanjkalo mleka,mi ga pač bo,ne bom jemala Tametila...
Špica: upam da se čimprej pozdravite
Jona: kako je G?
Betricija: tvoja S je kot iz učbenikov glede spanja,ko pišejo in pravijo,da otroček samo spi in je...ok,tvoja se tega drži vsaj ponoči,kar je že velikouser posted image

< Sporočilo je popravil Teta M -- 15.3.2011 10:49:43 >

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
15.3.2011 17:39:31   
Petyyyy
Dan

Urshy, joooj če bi lahko bi ti z veseljem podarila nekaj spanja.user posted image
Teta M, katastrofa je kaj se dela v zdravstvu z otroci, problem pa kje ker smo vsi tiho - jaz verjetno nebi bila.user posted image

Mi pa imamo danes 5 mesecev user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
15.3.2011 18:52:56   
Urshy78
Petyyy, hvala za prijaznost user posted image user posted image
pa čestitke R za 5 mesecev user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?