Teta M
|
Urshy: ja včeraj je bilo mnogo ,mnogo bolje,kot v petek..je samo zvečer pol ure jokcala,krčki, pa potem zaspala... Danes pa je bil prekrasen dan,sva šle dopoldan na sprehod,vmes ko je bil moj na sestanku,potem so prišli obiski,sem vmes že veliko pripravila,moj je potem še tenstan krompir naredil,mala je bila full razpoložena,sva jo dala kar v ležalniku na mizo k nam,tako da je vmes ko smo jedli bila z nami za mizo, potem je zaspala v ležalniku..pa potem ko se je zbudila smo papcale, obiski šli, pa je spet malo zaspala v igralnem centru,sama od sebe,ko se je zbudila,pa smo šli vsi trije še malo na sprehod ,pa smo se ustavili pri enemu kmetu,ima 6 otrok,full je bilo živahno,ona pa je lepo ležala v vozičku zbujena.Pa nam to ni bilo dovolj,smo šli še na en obisk tukaj v vasi,je tudi tam bila full pridna,vmes še malo zaspala,ura je bila 19.30 ko smo domov prišli. Sem jo hitro previla, dala papat in jo nesla gor v sobo,malo se še z njo pogovarjala, pa jo pustila samo in je lepo zaspala... Drugače pa sedaj 2 dni že full dviguje glavo, ko jo dam ležat na hrbet,dviguje glavo in noge....ali pa ko jo pestvam bolj v ležečem položaju,tudi skoz dviguje glavo,sploh noče več ležat na rokah...Pa slini se full,full...