betricija
|
dan se na hitro javim, dokler S še spi. sedaj se že 3 dni zapored ponoči zbudi in hoče jokat. kot bi nekaj sanjala in se potem ustraši in ker še zmeraj spive sami je mir...imam rolete čisto dol, mogoče je to narobe da je popolna tema..moram danes probat z dvignjeno roleto..saj pol ko jo pobožam in držim za rokico je pa v redu..je pa danes ful globoko in hitro dihala...pa zjutraj ni imela zamašenega noska...revček mali..tak drobcen in že tako sanja. sva se pa midva včeraj z mojim tolk smejala S, ker sem jo ogovarjala in je tako nazaj grulila in se z nama pogovarjala, da je bilo čisto malo pa bi spregovorila.in to skoraj 2 uri.no saj pol je pa čist fertik in zaspala kot puhek... včeraj sem bila ponovno v porodnišnici.sem dr. ribičevo skoraj zamudila, ker se je doktorci mudilo na eno konferenco, pa sem se šla potem k sestri Lili naročit, kdaj naj pridem na pregled, pa so me že iskali po porodnišnici, v glavnem si je ribičeva vzela 5min časa in me pregledala..sem bila čisto šokirana.ful prijazna.še so dobri ljudje. je najprej pogledala slikco uz, ki sem jo imela s seboj, je rekla, da se bo to samo ščistilo, potem pa je Tomaževiča vrgla iz uz, da mi je bilo kar malo nerodno in me posadila na mizo, je pogledala, je rekla, da je krvavitev res prisotna, samo, da je bilo tega toliko v maternici, da niso upal preveč drezat in da bom še lep čas lahko krvavela, da pa se bo samo ščistilo..drugače bi me že včeraj dala takoj na operacijsko mizo.mi gredo te krvavitve že pošteno vrh glave..še 10dni, pa bo eno leto od zadnje M, pa sem imela skoz neke krvavitve čez nosečnost...vložkov že tolk porabila... mi2 greva tudi danes na sprehod. komaj čakam. teta m, kako je tvoja znanka??gre jutri z malo nazaj v pediatrično kliniko?? mislim nanjo in naj se vse dobro konča. naj vztraja do konca, da otroka pregledajo od prvega laska do zadnjega nohtka na nogi...drugače pa naj zahteva kakšnega drugega pediatra. saj jih je polno tam..naj Battelinota zahteva ali pa glavnega direktorja...joj men je kar grozno ko pomislim, kaj uboga reva preživlja.držim pesti za oba. jona a tebi spet ne je po flaški??a ko spančka čez dan ga zbudiš za hranjenje??ker jaz sare ne, čeprav se naša zbudi točno 3 ure po zadnjem obroku in potem je jok v bajti ker hoče takoj hrano.in tako kot je S* rekla, da se lahko zredi samo 400g..tudi meni je babica od moje G rekla, da je idealno da se otrok zredi na mesec okoli 600 največ 800g, tako da lahko pričakujem, da bo malo hudih besed glede sarine kilaže, pa me prav nič ne briga...samo da otrok je.držim pesti, da vama flaška spet zalaufa...morda pa mu hrana ni všeč?? moškra dobro opravita prvo cepljenje :)
|