|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
8.3.2011 8:43:25   
Teta M
Dobro jutro, dober dan, ni lepo če si zaspan,la..la.la...la...user posted image

Najprej vsem mojim forumašicam tukaj,vse lepo ob našem današnjem prazniku user posted image

Urshy,tudi jaz ti pošljem mail za GH...

Kako ste kaj spale?
No mi počasi uvajam nek red,vsaj kar se tiče večerne ure za spanje, nekako okoli 21h nam je sedaj parkrat uspelo zaspati...Ponoči se je potem zbudila ob 1.40h, popala in ob 2h že spala,pa se potem zbudila čez točno 3 ure...pa potem čez dve uri...no sedaj pa zopet spi...user posted image
Komaj čakam,da greva danes spet ven na sončka, upam,da bo manj pihalo kot včeraj...

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
8.3.2011 9:03:41   
Urshy78
vsem želim lep praznik žena!

mi smo spali tako tako, če ne bi nagajal nosek bi bilo verjetno bolje. prvi dve rundi tri ure, ampak se je vmes zbujal, jaz pa tudi nisem spala ker sem ga poslušala kako težko diha. od treh do štirih se je pogovarjal sam s sabo, potem ob pol petih spet auf, pucanje noska, moj je šel spat dol, jaz sem ga pa dala k sebi, je še pol urce čebljal, potem sva pa zaspala do pol osmih.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
8.3.2011 9:04:29   
S*
user posted image

Za vse nas, želim vam lep praznični dan, še malo pa bomo nekatere med namo prvič praznovale tudi materinski dan user posted image .

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
8.3.2011 9:04:58   
Urshy78
mi pa danes nič na sončka, upam da bo prehlad čimprej minil, mi je ful škoda biti notri v takem vremenu.
T gre zdele k babici, midva pa na pogreb...user posted image

lepo preživite dan!

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
8.3.2011 17:59:22   
jona klara
lep dan žena vam želim, saj je letos enkraten za nas mamiceuser posted image user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
8.3.2011 18:27:47   
Petyyyy
Punce moje, upam da so vas danes možje malo pocrkljali, naš dan pa še pride user posted image user posted image

Urshy mi bi tud recepte user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
9.3.2011 6:46:06   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

lep dan žena vam želim, saj je letos enkraten za nas mamiceuser posted image user posted image user posted image

se podpišem

Neposredna povezava do sporočila: 2207
9.3.2011 6:55:30   
mojškra
DOBRO JUTRO

Upam, da ste včeraj lepo preživele dan. Moj možiček mi je prinesel rožo, potem pa so šli trije kolegi v nabavo za neke računalnike, tako da smo z otroci bili sami, in nič nam ni manjkalouser posted image user posted image . Naš G je zvečer ob 19h že fertik, ampak se vstane potem ob 4.30 zhutraj. S kurami gremo spat in s kurami vstanemouser posted image user posted image user posted image user posted image . Danes sem se mu tako smejala. Sem ga zjutraj dala na svoj trebuh, in ker sem spala zgoraj brez vsega (mi je bilo vroče), mi je zagrabil zizo in poskušal sesati, in se zraven smejal-to ne moreš verjeti, kaj počnejo mulčki mali. Jutri imamo pikeca, in bom s pediatrinjo govorila glede GH, saj kljub tabletkam nimam mleka na pretek.

Urshy- kamerčka mi je ok, tako da ostane tako kot sva zmenjeni. Tudi v nižjem štuku mi lovi, sicer malce moti, ampak ni panike, ker jaz itak nikoli nisem spodaj, razen ko pospravljam A sobo. Mislim, da mi bo prav prišla ko bom na morju, komaj čakam morja.

Jaz zdaj pijem kavico, oba otroka pa sta gori v postelji in gledata CNNuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
9.3.2011 8:15:36   
S*
Jutro!

Pri nas pa končno prav nič ne piha user posted image user posted image user posted image . Zunej je sonček, tako da počakam do 10h da se malo otopli, potem pa voziček in gremo na zrak za cel dan.

Moram pa pohvalit mojega moža včeraj, namesto rož naju je spokal v avto in odpeljal na pozno kosilo na obalo. Smo preživeli en lep dankot družinica.

Mojškra, tudi jaz čakam morje. Kar se mleka tiče, jaz ga tudi nimam v izobilju po tametilu, ma do večera ga je dovolj, potem dobi načrpanega v flaški. Fajn odpravite danes pri P, poročaj kako ste se zmenili za GH.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
9.3.2011 8:16:01   
jona klara
jutro!
mojškra- ja zanimivi so tile mali lumpi.Moj ima spet štrajk po flaški, včeraj mi celih 6,5 ur ni pojedel nič pametnega enih 2 krat po štiridesetuser posted image user posted image , ne vem več kaj naj naredim sem vidla, da se mi je v petih dneh zredil samo 95g, ne vem ali soi krive falaše ali se je odločil, da ne bo nikoli psrejel flaše ali je kaj narobe z njim, ali bo po žlici tudi tako slabo.Čudno mi je ker je 1,5 meseca ta prvega noro goltal flašo in jo za vsak zmazal in še bi, potem pa kr naenkrat to, P je pa kr tiho in reče, da si vzame koliko rabi.Katero velikost nuk dud pa imaš? imaš M?A tvoj A je pa doma?

urshy- upam, da si ok, da ste spali in da ni bilo včeraj prev eč žalostno.

S*- kako je z vetrom pri vas?jaz že komaj čakam, da grem danes ven z vozičkom.

BETRICIJA-joj tele tvoje krvavitve so pa obup, kaj je to, upam, da urediš, da bo vse ok kmalu.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
9.3.2011 8:18:37   
jona klara
mojškra- pa dobro opravite, jaz sem se pa odločila, da jih glede GH ne bom kaj dosti upoštevala, ker so ena sama teorija, če mi sedaj ne znajo svetovati glede vročine, težave po flaški, jih tudi pol ne bom nekaj dosti spraševala, one osnove naj povejo, sicer pa si bom sposodila kako knjigo in se sama po občutku lotila zadeve.

Neposredna povezava do sporočila: 2211
9.3.2011 8:23:43   
jona klara
S*- SUPER za tako lep preživet dan žena.Kje ste pa bili? meni je kupil bonboniero in prišel šele ob 17 ih, ker je imel sestanke, pol smo pa šli na en giro z vozičkom in noter ker je že bilo hladno.Ima pa moj roj. dan v ponedeljek in imamo ta ali drug vikend v planu izlet v Piran, komaj čakam, joj kolikokrat sma se tam sprehajal in sem gledala user posted image , pa mi je bilo hudo...no oktobra ko sva bila je že bilo bolje, ker sem bilauser posted image in sem bila vsa presrečna, sedaj pa bo pravi užitek z otročkom iti tja.Sicer pa komaj čakam 1. maj da gremo na morje.,..

Neposredna povezava do sporočila: 2212
9.3.2011 8:27:04   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

jutro!
mojškra- ja zanimivi so tile mali lumpi.Moj ima spet štrajk po flaški, včeraj mi celih 6,5 ur ni pojedel nič pametnega enih 2 krat po štiridesetuser posted image user posted image , ne vem več kaj naj naredim sem vidla, da se mi je v petih dneh zredil samo 95g, ne vem ali soi krive falaše ali se je odločil, da ne bo nikoli psrejel flaše ali je kaj narobe z njim, ali bo po žlici tudi tako slabo.Čudno mi je ker je 1,5 meseca ta prvega noro goltal flašo in jo za vsak zmazal in še bi, potem pa kr naenkrat to, P je pa kr tiho in reče, da si vzame koliko rabi.Katero velikost nuk dud pa imaš? imaš M?A tvoj A je pa doma?

urshy- upam, da si ok, da ste spali in da ni bilo včeraj prev eč žalostno.

S*- kako je z vetrom pri vas?jaz že komaj čakam, da grem danes ven z vozičkom.

BETRICIJA-joj tele tvoje krvavitve so pa obup, kaj je to, upam, da urediš, da bo vse ok kmalu.

Jona pa ne se tako sekirat glede hranjenja. G se je zredil 95g v 5 dneh, ni veliko je pa dovolj. Spodnja meja je 400g na mesec, mogoče pa bo tvoj fantič bolj droben in pač poje toliko kot potrebuje. Jaz ti še enkrat svetujem da ga tehtaj samo 1x na teden, dojita in hranita se pa po občutku in boš videla da bo vse o.k. Pa ne mi zamerit, ti hočem samo dobro.

Drugače pa ni vetrauser posted image user posted image user posted image , šibam ven takoj ko pride T malo nad nulo.

Neposredna povezava do sporočila: 2213
9.3.2011 9:35:35   
betricija
dan
se na hitro javim, dokler S še spi. sedaj se že 3 dni zapored ponoči zbudi in hoče jokat. kot bi nekaj sanjala in se potem ustraši in ker še zmeraj spive sami je mir...imam rolete čisto dol, mogoče je to narobe da je popolna tema..moram danes probat z dvignjeno roleto..saj pol ko jo pobožam in držim za rokico je pa v redu..je pa danes ful globoko in hitro dihala...pa zjutraj ni imela zamašenega noska...revček mali..tak drobcen in že tako sanja.
sva se pa midva včeraj z mojim tolk smejala S, ker sem jo ogovarjala in je tako nazaj grulila in se z nama pogovarjala, da je bilo čisto malo pa bi spregovorila.in to skoraj 2 uri.no saj pol je pa čist fertik in zaspala kot puhek...

včeraj sem bila ponovno v porodnišnici.sem dr. ribičevo skoraj zamudila, ker se je doktorci mudilo na eno konferenco, pa sem se šla potem k sestri Lili naročit, kdaj naj pridem na pregled, pa so me že iskali po porodnišnici, v glavnem si je ribičeva vzela 5min časa in me pregledala..sem bila čisto šokirana.ful prijazna.še so dobri ljudje. je najprej pogledala slikco uz, ki sem jo imela s seboj, je rekla, da se bo to samo ščistilo, potem pa je Tomaževiča vrgla iz uz, da mi je bilo kar malo nerodno in me posadila na mizo, je pogledala, je rekla, da je krvavitev res prisotna, samo, da je bilo tega toliko v maternici, da niso upal preveč drezat in da bom še lep čas lahko krvavela, da pa se bo samo ščistilo..drugače bi me že včeraj dala takoj na operacijsko mizo.mi gredo te krvavitve že pošteno vrh glave..še 10dni, pa bo eno leto od zadnje M, pa sem imela skoz neke krvavitve čez nosečnost...vložkov že tolk porabila...

mi2 greva tudi danes na sprehod. komaj čakam.

teta m, kako je tvoja znanka??gre jutri z malo nazaj v pediatrično kliniko?? mislim nanjo in naj se vse dobro konča. naj vztraja do konca, da otroka pregledajo od prvega laska do zadnjega nohtka na nogi...drugače pa naj zahteva kakšnega drugega pediatra. saj jih je polno tam..naj Battelinota zahteva ali pa glavnega direktorja...joj men je kar grozno ko pomislim, kaj uboga reva preživlja.držim pesti za oba.

jona  a tebi spet ne je po flaški??a ko spančka čez dan ga zbudiš za hranjenje??ker jaz sare ne, čeprav se naša zbudi točno 3 ure po zadnjem obroku in potem je jok v bajti ker hoče takoj hrano.in tako kot je S* rekla, da se lahko zredi samo 400g..tudi meni je babica od moje G rekla, da je idealno da se otrok zredi na mesec okoli 600 največ 800g, tako da lahko pričakujem, da bo malo hudih besed glede sarine kilaže, pa me prav nič ne briga...samo da otrok je.držim pesti, da vama flaška spet zalaufa...morda pa mu hrana ni všeč??

moškra dobro opravita prvo cepljenje :)

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
9.3.2011 9:36:07   
Teta M

Jona pa ne se tako sekirat glede hranjenja. G se je zredil 95g v 5 dneh, ni veliko je pa dovolj. Spodnja meja je 400g na mesec, mogoče pa bo tvoj fantič bolj droben in pač poje toliko kot potrebuje. Jaz ti še enkrat svetujem da ga tehtaj samo 1x na teden, dojita in hranita se pa po občutku in boš videla da bo vse o.k. Pa ne mi zamerit, ti hočem samo dobro.

S*: se podpišem pod to...se mi zdi,bolj se obremenjujemo s tem,bolj gre potem vse nekaj narobe....naša čebelica je bolj med vitkimi user posted image ,pa kaj čem...poje pač kolikor lahko poje,če je preveč potem zbruha...jaz sicer našo tehtam vsak drugi dan,ampak velikokrat pozabim potem koliko je tehtala 2 dni nazaj..user posted image ,....jo bom pa definitvno danes,ker je točno 1 mesec od pregleda,pa me zanima koliko smo dobili v 28 dneh...
Medve greva pa jutri v špancir,jo grem pokazat v mojo službo,potem greva pa na Vrhniko k mami na kosilo...user posted image

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
9.3.2011 9:40:18   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

S*: se podpišem pod to...se mi zdi,bolj se obremenjujemo s tem,bolj gre potem vse nekaj narobe....naša čebelica je bolj med vitkimi user posted image ,pa kaj čem...poje pač kolikor lahko poje,če je preveč potem zbruha...jaz sicer našo tehtam vsak drugi dan,ampak velikokrat pozabim potem koliko je tehtala 2 dni nazaj..user posted image ,....jo bom pa definitvno danes,ker je točno 1 mesec od pregleda,pa me zanima koliko smo dobili v 28 dneh...
Medve greva pa jutri v špancir,jo grem pokazat v mojo službo,potem greva pa na Vrhniko k mami na kosilo...user posted image

Jaz pa ne grem s tamalim nič v službo, ker je pri nas noro, baje so vsi bolni, in potrjena H1N1-ni šans zdaj ko razhaja tako.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
9.3.2011 10:00:46   
jona klara
S*-meni so rekli, da je sp. meja 600,  ne zamerim, sekiram se pa vseeno, ker nikoli ne poje tako kot je treba, mislim, da bi se vsaka, če bi zavsak ko mu daš flašo v usta jok, pa muke, pa metanje vstran....ni enostavno, če kr naprej pripravljaš pa noče jesti, to si niti v sanjah nisem predstavljala, da bo tako.Mislim nobene sploh ne poznam, da ji skor nikoli ne bi dojenček hotel jesti razen nedonošenčki.Bo že nekako, sedaj je že moj obupan glede tega.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
9.3.2011 10:10:55   
jona klara
betricija- upam, da kmlau prenehajo krvavitve.A Ribičeva je do tebe ok, do mene lani ni bila ko sem imela 1. uz po postopku, mi je dala vedeti, ker je to bilo 30.4. pred prvim majem, da bi tudi ona raje bila na morju kot, da mora delati, ker je tudi ona človek.No 1. uz v težko pričakovani nosečnosti bi bil drugačen, če bi ti kdo čestital in dal lepo besedo, tako, da jaz jo nimam v lepem spominu, je pa leo, da je do tebe prijazna in se loti kot je treba, mogoče je pa le imela slab dan.Samo, da se ti uredijo zadeve, je paa meni Tomaževič zakon.
Tudi G se že veliko pogovarja ag in gruli, smeji, komaj čakam, da greva na en dolg sprehod, ker sedaj smo bili veliko notri zadnje 3 tedne.Tudi vročine mu ne merim več, le če bo slabo zgledal jo bom.

danes pa špargljeva juha, ker je post!

Neposredna povezava do sporočila: 2218
9.3.2011 16:14:19   
mojškra
Jona- predstavljam si, kaj doživljaš, saj je meni moj G to delal le 1 dan, in sem bila z živci čisto na koncu. Jaz poznam eno, ko je imela enak primer, žal je mogla svojga otroka potlej hraniti po žlički, si predstavljaš? Jona, si morda pomislila, da se naje tvojega mleka dovolj in da ne potrebuje še flaše? Morda ti tehtnica ne deluje pravilno, meni se je to parkrat zgodilo ko sem ga vagala, sem pozabila izbrisati spomin, potem pa je kar nekaj pokazalo. Poskusi ga 1 teden ne tehtati, prepričaj sama sebe, da ga ne boš. Na začetku tedna ga stehtaj, potem pa nič več, le tako se boš tudi sama pomirila, kajti tehtanje te dodatno obremenjuje. Čez en teden pa ga stehtaj, da vidiš koliko se je poredil. Če G noče jesti sigurno ni lačen, drugače bi že jedel. Meni je moj G se non stop drl, sam joško sem mu pokazala in konec, in na koncu je revček bil tako zaspan, in je zato jokal in ni hotel jesti.

Če ni vzrok sitost otroka, in ne napreduje tako kot bi mogel, potem se posvetuj s kom, patronažno morda, mogoče ti bo ona najbolj lahko pomagala, prej kot pa dohterji.  Verjemi mi, da prvo kot prvo se boš mogla tudi ti pomiriti, kajti verjamem, da ti je težko, in še težje ti bo, če se bo to nadaljevalo. Poskusi tako, da ne tehtaš G.

Neposredna povezava do sporočila: 2219
9.3.2011 16:25:25   
Teta M
Betricija: hvala za skrb za mojo prijateljico,ja jutri gresta nazaj notri,tam bosta ostali še čez noč...najmanj..pač odvisno od izvidov in če pač ugotovijo da je kaj narobe....Upam da bo vse ok!

Uuuu medve sva bila danes zunaj 3,5 ure...prehodila sem kar nekaj kilometrov, na koncu pa sem jo pustila v vozičku pred hišo,jaz pa sem v miru spekla pizzo in seveda vsakih nekaj minut pokukala k svoji čebelici v voziček....
No ko se je zbudila pa tako kričanje zaradi lakote,da je bilo joj...HB da sva bili pred hišo,da sem jo samo gor nesla,ker če bi jo mogla čez vas v vozičku potiskat,bi jo slišali čisto vsi...user posted image

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
9.3.2011 16:34:56   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

Betricija: hvala za skrb za mojo prijateljico,ja jutri gresta nazaj notri,tam bosta ostali še čez noč...najmanj..pač odvisno od izvidov in če pač ugotovijo da je kaj narobe....Upam da bo vse ok!

Uuuu medve sva bila danes zunaj 3,5 ure...prehodila sem kar nekaj kilometrov, na koncu pa sem jo pustila v vozičku pred hišo,jaz pa sem v miru spekla pizzo in seveda vsakih nekaj minut pokukala k svoji čebelici v voziček....
No ko se je zbudila pa tako kričanje zaradi lakote,da je bilo joj...HB da sva bili pred hišo,da sem jo samo gor nesla,ker če bi jo mogla čez vas v vozičku potiskat,bi jo slišali čisto vsi...user posted image

3,5? ojoj, koliko km pa sta naredili? Meni so po dveh urah in pol že noge kar fajn bolele.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
9.3.2011 17:26:00   
Teta M
Mojškra: uff...po moje ene 7-8 km ziher....pa vmes sem se ustavila na kavici..user posted image

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
10.3.2011 7:52:45   
S*
Dobro jutro!

Spet se nam obeta en lep, sončen spomladanski dan. Midve sva bile včeraj zunaj od 10h-12h in od 13h do 17,30. Vmes sva šle k mami na kosilo, pa ene 3x na kavouser posted image . Je bilo prav lepo, samo noge so me pa tako bolele... Danes ponovimo vajo.
Naša K tako pridno papa GH, da bomo zgleda kmalu kosilo nadomestile, jo moram kar malo nazaj držat.
Urshy a mi pošlješ link o receptih, da malo vidim kaj skuhat naši žabici.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
10.3.2011 8:46:04   
mojškra
Evo nas. Bili smo  cepljeni, tudi proti rotavirusu. Upamo, da ne dobimo reakcije. Naš G je zrastel 1,5 cm in zredil za 710 g, tako da imamo zdaj 8400-še vedno prevečuser posted image user posted image user posted image user posted image . Za GH je rekla naj počakamo vsaj do dopolnjenega 5 meseca, potem pa postopoma začnemo po žličkah.

Danes po lep sončen dan. Uživajte na sončku

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
10.3.2011 9:43:02   
S*
Mojškra user posted image ste pa veliki. Naša K je bila sitna po cepivu za rota virus, ma samo en dan. Je pa zanimivo z GH, na materinski so nas učili naj začnemo pri 4 mesecih, starejši pediatri zagovarjajo 6 mesecev, nekateri usekajo po sredi in priporočajo 5 mesecev. Sedaj pa naj novo pečena mamica pametuje user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?