|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
6.1.2011 8:57:03   
Reby
araz - so ti že punce odgovorile, brez strahov, le sprosti se in uživaj v nosečnosti.
Naše double mamice so zakon. Dvojčke porihtajo prej kot mi enojčke user posted image  
Je pa res, da imaš še malo pupiko doma, ki bo tudi zahtevala svojo pozornost. Tega je mene sedaj najbolj strah in groza, da se T-ju ne bom mogla posvetiti več tako kot prej. In potem še berem po forumih, da je nemogoče, ampak je res, da imaš baje drugega otročka še raje user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
6.1.2011 9:01:48   
mojškra
Včeraj smo meli UZ kolkov in je okuser posted image user posted image user posted image . Imeli smo tudi kotrolo teže, Gal se je zredil za 1,200 v 3 tednih in zrasel za 4 cm-bajsek maliuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mojškra -- 6.1.2011 9:02:13 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
6.1.2011 9:50:03   
biba007
Mojška, super, imate zihr že lička za lupčkatuser posted image

Špica, jap, pri nas je tudi Ribodermin zakon, ga še vedno uporabljam, pač po potrebi. Za kopeli smo imeli pa najprej olivno olje, mandelji utegnejo biti alergeni.

Reby, a da imaš drugega še raje?!?! NOT POSSIBLEuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
6.1.2011 10:04:40   
gapii27
ja mi smo tudi ribodermin uporabljali (po nasvetu rr tetkeuser posted image )

hmmm bibon a je pol možno, da je naš J imel alergijo na mandelj... je neki cajta imel rdeče fleke in suho kožo (sam se mi zdi, da po tem ko smo nehali mazatuser posted image )
ahhh ja...glavno da zaj nima večuser posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
6.1.2011 10:23:08   
kimsy
Drage moje, mi se počasi privajamo na službo in vrtec! Vrtec še kar gre... Je blo bol meni hudo, kot moji pupiki, sam sm pa danes še mal pohajkovala in sm jo slišala, da joka. user posted image  Sicer pa jo hodim iskat že ob 12ih, ker spi samo eno uro.Sm zmenjena z vzgojiteljico, da pokliče, ko se zbudi. Drugače mi jo bo pa mami hodila iskat, ko gre iz službe, da se bo še mal pri babiki cartala. user posted image  Sm jo pa že 2 dan mogla pustit samo. Mam to srečo, da je edina, ki se trenutno uavaja, v drugi skupini je pet takih in je sam jok!

Reby - mene bolj skrbi, če bom lahko mela še enga tok rada, kot mam to! user posted image   Ker tale naša je res tak smejček, dobrovoljček, čobrnaček... Skratka cukrček! Pa kaj ti sploh razlagam, sej maš enga takega doma! user posted image
araz - jst si full želim, da bi imela še dvojčka. Z mojim sva se komaj zdilala da grem še po enga zamrznenčka in upam, da se primeta oba, ker si želim veliko družino, moj bi pa max dva! Ti samo uživaj, pravijo, da so dvojčki čudoviti! Ti sam našo gapii vpraš! A ne gapii?
Petyyy - draga moja! Če bi jst razlagala, kakšen zmaj je moja tašča... Kap! Na začetku sm se sekirala, pa tud mene je skoz komandirala, če mam dost mleka, pa da tamali dam premalo za jest, pa kok je mal oblečena, pa da ma predolge nohtke, pa kok ne skrbim za njo, ker ma vneto ritko... Na začetku me je morilo zdaj si pa mislim... Ena stara koka ne bo upravljala z mojim življenjem. Sploh se ne ukvarjam več z njo. Tud ona se pred mojim dela, kok bi rada prišla na obisk, pa ne more ker ma toliko dela, pa vse jo boli. Od kar ima vnukinjo je takooo slaba, zgarana, boga...igra mučenico, obrača moje besede in me blati pred mojim... Mene pa to ne gane! Ona je na zgubi! Jst sm zmagala, ko sm vztrajala, da gremo na svoje, da delam kar hočem in predvsem: vidimo se samo takrat, ko jaz hočem
špica84 - jst sm našo mazala z bepantenom že v porodnišnici, je imela res full suho kožo.
biba- kdaj štartata? Jst sm mislila enkrat aprila. Mam pa še 5 zamrznjenčkov in grem v spontan ciklus!
mojškra - ja, kar lepo raste tale vaš škratek! user posted image  

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
6.1.2011 11:45:33   
Goldy
Ojla!

Vidim, da dogaja!user posted image

A je v vrtcu, mami pa doma kavč glanca - no, kadar imam cajt.user posted image Tašča je imela včeraj 60 let, pa smo nekaj pripravljali, v nedeljo imamo še kosilo, pa v soboto imam stara starša od mojega 60 let poroke....vmes mi je pa slabo, pa glava me boli, pa pa utrujena sem...pa še vedno kašljam, pa grlo...v glavnem ni da ni.

petyyy - eh, tašča. No, moja tak zmaj ni, ima pa včasih mal neprimerne, ne glede nas ali A, ampak drugo, pa ji kr povem, da čudno razmišlja pa je.user posted image Dobrodošla1

biba - a ti zdaj na 2 frontah???user posted image

mojškra - tvoje dete pa raste in se debeli!user posted image

araz - jaz tudi ne vem, kaj me čaka, ali je eden ali dva. Me je tudi mičkeno strah, kako bo če sta dva. Ampak bomo porihtali. Itak.user posted image

kimsy - ja, pol pa še najmanj dva, a ne?! Saj bo, če je rada v vrtcu je zakon!! Vsem je pa malo hudo na začetku. Samo ne vem komu bolj - staršem ali otročkom?user posted image

gapii - kako mala plezalčka?

špica - mi smo jo tudi mazali z riboderminom. Še zdaj jo, po potrebi.

reby - kako kaj?

Vsem ostalim lep pozdrav!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
6.1.2011 11:48:46   
mojškra
Ja kar fejst zalita lička-takšna ja, za lubčkat. Cel je zalituser posted image user posted image user posted image , luškan mali veliki škratuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
6.1.2011 11:52:59   
mojškra
Nikakor ne najdem več, kje lahko spremenim tikerček, mi lah katera da link?

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
6.1.2011 12:36:24   
gapii27
http://lilypie.com/

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
6.1.2011 21:12:19   
mismis
a vas spet dvignem na prvo stran user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
6.1.2011 21:45:47   
obayifo
pa me je mismis prehitela, medtem ko sem brala za nazaj user posted image
smo mel danes govorilne v vrtcu. kot se mi je zdelo - preveč radoveden, da bi bil pri miru in težko zaspi... sicer pa sonček dobrovoljček, še druge okol sebe zabava. zdej mu sploh dogaja, ko je že malo bolj stabilen in je ves čas na nogah.
mene pa čaka kup cunj za lahko noč

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
6.1.2011 22:19:15   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

http://lilypie.com/

Thanks, hotela sem napisati kje dobim že kodo? Narobe napisala, sem se malce zmedla, ker sem pošiljala še linke mojemu možičku v službo, pa sem napisala linkuser posted image user posted image user posted image user posted image . Kodo sem pa tudi že našla. Hvala.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
6.1.2011 22:35:02   
Petyyyy
Malenkost sem storasta, pa ne znam postat slike, mi lahko katera pomagauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
6.1.2011 22:46:48   
Petyyyy
user posted image

Mali Rok in njegov prvi avtouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
7.1.2011 10:16:14   
Reby
mojškra - super za kolke. Priden mali bajsek, naj kar pridno papca in raste user posted image
kimsy - bogica, točno vem, kako ti je. Če te tolaži, naš je po 1 mesecu začel ful uživati v vrtcu in zdej ko ga peljem, še skoraj cajta nima več dat lupčka in papa user posted image
Goldy - a te zdravje še kr matra? Tole se pa že kr vleče...
gapii - kako mala plezalca? Zdravje ok? Kako si ti?
Petyyy - kakšen cukerček user posted image

< Sporočilo je popravil Reby -- 7.1.2011 10:17:30 >

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
7.1.2011 11:29:21   
gapii27
ojla

reby plezalca vadita, rednouser posted image user posted image   danes grema ograje nabavit-za kamin in štenge user posted image

sta bla zaj sitna ene 3 dni, da kr kej... J se je nakazala spodna desna dvojka...A pa ne vem al mu bojo kr 4 naekrat prišli al kauser posted image   danes smo že na starih tirih, tudi s spanjemuser posted image

grema z mojim dans v kino, pa mal v šoping ...

ti? počutje? joj jes bi tuduser posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
7.1.2011 15:07:56   
Urshy78
evo mene, imam en zob manj user posted image sem kar rekla zobarju da naj bi ga spuli, ga nisem več marala user posted image
je bila itak osmica in bi jo slej ko prej morala dati ven.
drug teden moram zrihtati še enega zobka, potem pa upam da bo nekaj časa mir.
zdaj sem še pri mami v Lj in čakam, da se naš škorček zbudi, da greva lahko domov. kot zanalašč si je danes vzel ta dolgo čez dan user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
7.1.2011 15:08:50   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: Petyyyy

user posted image

Mali Rok in njegov prvi avtouser posted image user posted image user posted image

lepotec mali!! pa koliko ze že zrastel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
prav hecko je na tem avtomobilu user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
7.1.2011 18:29:11   
biba007
Pety, mali je res SUPERMANuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
7.1.2011 19:01:13   
Petyyyy
Ja, mali je pravi  cuker, v bloku so 4 deklice vse starejse od njega, najstarejsa je starejsa 3 meseceuser posted image ,seveda vsi letnik 2010, pa se mamice ze oglasajo katera ga bo vzelauser posted image .
Avto pa, narocen prav v Nemciji v BMW tovarni,je bozicek mocno segel v zep ( stric).
Nekaj me pa muci, Rok kadar podirava kupcka, glavico mocno nagiba nazaj, se sloci, ce ga hocem poravnati oziroma glavico poloziti na rame se upira in joka, kaj lahko sploh naredim, saj ni dobro za hrbtenicko. Kupcka potem podirava da ga naslonim z hrbtom nase in ga nekako prisilim da je v lupinici ( crka C).

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
7.1.2011 19:10:16   
špica84
petyy mali je takšen cuker

Pr nas so se pa stvari sedaj tolk izboljšale :)

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
7.1.2011 20:31:23   
biba007

Ja, mali je pravi  cuker, v bloku so 4 deklice vse starejse od njega, najstarejsa je starejsa 3 meseceuser posted image ,seveda vsi letnik 2010, pa se mamice ze oglasajo katera ga bo vzelauser posted image .
Avto pa, narocen prav v Nemciji v BMW tovarni,je bozicek mocno segel v zep ( stric).
Nekaj me pa muci, Rok kadar podirava kupcka, glavico mocno nagiba nazaj, se sloci, ce ga hocem poravnati oziroma glavico poloziti na rame se upira in joka, kaj lahko sploh naredim, saj ni dobro za hrbtenicko. Kupcka potem podirava da ga naslonim z hrbtom nase in ga nekako prisilim da je v lupinici ( crka C).

Pety, tehnik podiranja kupčka je kar nekaj. Če se ti preveč odriva in ocenjuješ, da je prehudo za hrbteničko, si ga lahko naločiš tudi malo višje, tako da ima trebušček naslonjen na tvoje rame - nekako tako kot žakelj moke. Ja, vem, zgleda kaskadersko, ampak je zelo učinkovitouser posted image . Pri nas smo to uporabljali, če res ni šlo drugače, pa ga je potem ves tisti zrak preveč žulil... Druga varianta je tudi, da ga daš na koleno s trebuščkom navzdol.
Predvsem poslušaj otročka. Če se upira, ga nikar ne sili. Tale vaša hrbna varianta je malo drugačna, ampak če vam funkcionira, je glih tapravauser posted image

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
7.1.2011 21:14:41   
Petyyyy
Najraje vidi, da se ga nosi, ko se nahrani in do pred 14 dni nazaj smo podirali kupcek tako da sem ga imela visoko na rami, ze zaradi refluksa, na trebuscku pa viska ce je predolgo. No ja, mal sva akrobata, ampak saj bo,tezko ga je imeti v enem polozaju pol ure, tdi jaz bi se navelicala.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
7.1.2011 21:24:21   
Petyyyy
user posted image ">
To slikco moram delit z vami user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Petyyyy -- 7.1.2011 21:26:29 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
7.1.2011 21:31:46   
mojškra

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.