kimsy
|
Drage moje, mi se počasi privajamo na službo in vrtec! Vrtec še kar gre... Je blo bol meni hudo, kot moji pupiki, sam sm pa danes še mal pohajkovala in sm jo slišala, da joka. Sicer pa jo hodim iskat že ob 12ih, ker spi samo eno uro.Sm zmenjena z vzgojiteljico, da pokliče, ko se zbudi. Drugače mi jo bo pa mami hodila iskat, ko gre iz službe, da se bo še mal pri babiki cartala. Sm jo pa že 2 dan mogla pustit samo. Mam to srečo, da je edina, ki se trenutno uavaja, v drugi skupini je pet takih in je sam jok! Reby - mene bolj skrbi, če bom lahko mela še enga tok rada, kot mam to! Ker tale naša je res tak smejček, dobrovoljček, čobrnaček... Skratka cukrček! Pa kaj ti sploh razlagam, sej maš enga takega doma! araz - jst si full želim, da bi imela še dvojčka. Z mojim sva se komaj zdilala da grem še po enga zamrznenčka in upam, da se primeta oba, ker si želim veliko družino, moj bi pa max dva! Ti samo uživaj, pravijo, da so dvojčki čudoviti! Ti sam našo gapii vpraš! A ne gapii? Petyyy - draga moja! Če bi jst razlagala, kakšen zmaj je moja tašča... Kap! Na začetku sm se sekirala, pa tud mene je skoz komandirala, če mam dost mleka, pa da tamali dam premalo za jest, pa kok je mal oblečena, pa da ma predolge nohtke, pa kok ne skrbim za njo, ker ma vneto ritko... Na začetku me je morilo zdaj si pa mislim... Ena stara koka ne bo upravljala z mojim življenjem. Sploh se ne ukvarjam več z njo. Tud ona se pred mojim dela, kok bi rada prišla na obisk, pa ne more ker ma toliko dela, pa vse jo boli. Od kar ima vnukinjo je takooo slaba, zgarana, boga...igra mučenico, obrača moje besede in me blati pred mojim... Mene pa to ne gane! Ona je na zgubi! Jst sm zmagala, ko sm vztrajala, da gremo na svoje, da delam kar hočem in predvsem: vidimo se samo takrat, ko jaz hočem! špica84 - jst sm našo mazala z bepantenom že v porodnišnici, je imela res full suho kožo. biba- kdaj štartata? Jst sm mislila enkrat aprila. Mam pa še 5 zamrznjenčkov in grem v spontan ciklus! mojškra - ja, kar lepo raste tale vaš škratek!