|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
3.1.2011 22:44:56   
obayifo
no, lučka, dokler sem pisarla, si nas že obvestila... srečno!

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
4.1.2011 10:42:24   
ledenka
obi, z odvajanjem ti ne morem kaj dost pomagat... sicer sem pri M omejila dojenje na 2x dnevno (oz. 3x čez vikend) - pred spanjem in zjutraj, mu pa ne dam pred 6h zjutraj. je pa treba kar ostro nastopit, odločno, ker naš tepe, praska itd., če mu ne dam. se tolažim, da bo boljše... če je s kom drugim (zadnjič je spal pri tašči, midva sva bila na silvestrovanju in sva zjutraj potegnila), pa ni problema. tako da ga bom očitno morala dat na počitnice al kaj user posted image  

lučka, super za nov začetek! še malo, pa boš špikarka user posted image

semper in lana, tud jaz cincam user posted image  sva se odločla, da bomo kar natur. če bo, bo.  bomo videli, sicer pa me zdaj nekako ne mika user posted image  moram najprej nehat dojit in prit k sebi.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
4.1.2011 10:52:23   
jona klara
urshy- upam, da je z zobom kaj bolje, sicer pa kr pejdi prej do dežurnega, na čakaj, ker lahko da bo prehudo, sploh, če bo za zdraviti zob, ker če se ti preveč vname, še injekcija lahko ne prime, no odloči se odvisno kako je hudo.
kako kaj Tian' je pridkan? papca?

punce koliko pa je normalno, da se novorojenček poredi prvi mesec? naš se je že čez 1 kg, star manj kot 1 mesec.

ŠPICA, BETRICIJA- KAKO KAJ PUNČKE??

lučka- držim pesti

kako ste mamice in nove nosečke?

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
4.1.2011 10:56:36   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

punce koliko pa je normalno, da se novorojenček poredi prvi mesec? naš se je že čez 1 kg, star manj kot 1 mesec.

user posted image  to je zelo lepo! no, sicer jaz govorim iz lastnih izkušenj... naš se je v prvih 5 mescih zredil na 10 kil, zdaj (18 m) jih je imel pa samo 12. zgubijo vse, ko začnejo migat. ni problem, če samo dojiš, probleme delajo, če dodajaš ali je čisto na AM.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
4.1.2011 11:36:59   
špica84
JOna naša ta mala moram rečt da je zaenkrat pravi zakladek.Ponoči mi zelo lepo spi,koker tudi čez dan.Zbuja se na 3 ure oz. še to jo moram jaz,da se nahranimo.
Ritka se ji tudi počasi celi in se da že lažjwe previt.
Kako kaj tvoj G.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
4.1.2011 11:47:30   
gapii27
špica zakaj pa jo zbujaš?  a so ti rekli, da jo?  če ima normalno težo in vse, je jest ne bi zbujalauser posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
4.1.2011 11:56:02   
Reby
ajsi - a M ma 12 kg - isto kot Tomi. Joj, se ga pa spomnem, mali je bil pravi mali sumo borec user posted image
špica - se strinjam z gapii, jaz je tut ne bi zbujala, pusti da spi, bo že jedla, ko se zbudi. Sej otroci najbolj rasejo in se redijo, ko spijo user posted image  Naš je spal tut po 6-7 ur skupi. Za ritko je pa super praška pasta. Mi smo imeli samo enkrat rdečo ritko, pa še to, ko je pil domač sveže iztisnjen pomarančni sok.
lučka - super, da je N bolje. Tokratni postopek bo pa itak zmagovalni user posted image
lana, kimsy, biba - še malo, pa boste šle tudi ve po pingote.
sonček - počutje super, samo da je belina. Nč čakat... A bosta šla tokrat Reškotu? Rabiš nasvete za troskok? user posted image
anci banci - ti pa nehi strašt po FB-ju, te bom po riti, sem mislila, kaj je spet narobe...
Urshy - ah ti zobje, jaz sem 10 let imela mir, potem pa mi je med nosečnostjo padla plomba ven in kr naenkrat me je zob bolel kot hudič, sem šla zobarja in so se čudili, kako me prej nč ni bolel in so mi ga zdravl 3 tedne skup.
Semper - nč cincat, dejmo pohitet, da bomo spet skupaj cartale in se dobivale.
obi - upam, da čimprej najdeš službo, ni hudič, da se ne bi našlo tudi v tvoji branži

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
4.1.2011 12:02:13   
jona klara
ledenka- jaz nisem samo na dojenju, ker se zelo borim za mleko, ki ga je zelooo malo, žal....tako, da skozi dodajam AM, pa se mi zdi, da že ima prov podbradek

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
4.1.2011 12:27:59   
anci banci
reby..sej ne strašim po FB-ju:)

test na polikliniki je pokazal da imam sladkorno in da mi insulin ne uide...

obi...čas leti..he he

pri nas je odvajanje od jošk bilo uspešno

trajalo je 3 dni...ati je prevzel komadno in jaz sem se izselila iz splanice, ...takrat sem ga dojila samo še ponoči.....prvo noč je bila katastrofa...vik in krik, sam ga je božal in tolažil, drugo noč je se je samo 2x zbudil, tretjo noč pa je spal celo ..ati mu tud za pit ni ponujal, ker itak iz flaš ni znal pit...pol sva ga pa še za vikend dala k babaici in ko se je vrnil jošk tud povohal ni več..pa tud jaz sem začela spet vse jest(prej sem bila na dieti zaradi svitovih alergij) in tako ga itak in itak nisem pol smela več dojit...to smo naredili med 8 in 9 mesecem ,ker se je začel zbujat na 5 min in izsiljevat za jošk....

Neposredna povezava do sporočila: 1584
4.1.2011 12:28:27   
gapii27
bibek je kr tiho user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1585
4.1.2011 12:56:09   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

Ni resuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Bibek, a maš kakšnega pingota?

Imamo še kvartetekuser posted image

Jona, mislim, da naj bi otročki pridobivali, takole v povprečju, 20g na dan. Se mi zdi ... dopuščam možnost, da se me še vedno drži kanček nosečniške pozabljivostiuser posted image

Anči, samo da te niso obdržali ... tale tvoj FB bi bil sicer res čisto preveč dramatičenuser posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
4.1.2011 13:49:49   
gapii27
oooo bibonček vesela za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image   hkrati tudi zavistnauser posted image

mi bi tud pingotauser posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
4.1.2011 14:01:49   
Petyyyy
Pozdravljene

Mi smo svoj zakladek tudi pridelali po IVF postopku, uspelo v prvo user posted image . Danes smo stari ze 2 meseca in 2 tedna. Ker sem rodila 3 tedne prekmalu sva domov prisla z 2,5kg, imela tezave z pridobivanjem na tezi,pri drugem sistematskem pregledu pa smo imeli ze 5050g. Ker zal ne dojim ( zahvala tasci), se hraniva z AM ar in je prav simpaticen zalivancek. Ponoci spimo od 23 do 8.30, je zelo priden, cez dan pa tudi se kar solidno.
Srecno v 2011

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
4.1.2011 14:04:35   
gapii27
dobrodošla in čestitkeuser posted image

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
4.1.2011 14:08:14   
Petyyyy

dobrodošla in čestitkeuser posted image

hvala Gapii

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
4.1.2011 14:16:03   
biba007

oooo bibonček vesela za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image   hkrati tudi zavistnauser posted image

mi bi tud pingotauser posted image

Gapi, ni razloga za zavist. Pingoti so sicer super, ampak saj veš ... z mojim endometrijem ni ništauser posted image . Občasno mi roji po glavi surogatno materinstvo - pol bi pa res lahko imeli svoje nogometno moštvouser posted image

Pety, WELCOMEuser posted image . A) fotkico zakladka bi, in b) NUJNO zgodbico o taščiuser posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
4.1.2011 14:17:20   
biba007
Eh, vedno pozabim vprašat: a ima morda katera izkušnje s fizioterapevtko T. Breznik?

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
4.1.2011 14:34:20   
gapii27
bibek OB TAKIH NAVIJAČICAH VAM BO USPELO !user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
4.1.2011 14:38:24   
biba007

bibek OB TAKIH NAVIJAČICAH VAM BO USPELO !user posted image user posted image user posted image

Iiiiiiii, se TAKOJ bolš počutimuser posted image
Grem pa za vsak slučaj poklicat in se naročit še v MBuser posted image . Za malo sreče in malo znanjauser posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
4.1.2011 14:57:10   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Iiiiiiii, se TAKOJ bolš počutimuser posted image
Grem pa za vsak slučaj poklicat in se naročit še v MBuser posted image . Za malo sreče in malo znanjauser posted image

Jaaaa, kliči MB RULES!

PETTY - DOBRODOŠLA! user posted image In podpis pod Bibončka user posted image user posted image user posted image babji fiiirbeeec smo user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
4.1.2011 15:13:09   
lana70

Ni resuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Bibek, a maš kakšnega pingota?

Imamo še kvartetekuser posted image

opa, vi pa niste od muh ;))

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
4.1.2011 15:42:55   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Jaaaa, kliči MB RULES!

Evo, sem ŽEuser posted image
Za posvet pridem na vrsto maja, če jim takoj pošljem napotnico. Eno ima že ata - če se prav spomnim, so tule neke omejitve, al' kako? A lahko prosim G za še eno - takole za vnaprej, da ne izgubim vrstnega reda?

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
4.1.2011 15:47:18   
ledenka

Jaaaa, kliči MB RULES!

Za posvet pridem na vrsto maja, če jim takoj pošljem napotnico. Eno ima že ata - če se prav spomnim, so tule neke omejitve, al' kako? A lahko prosim G za še eno - takole za vnaprej, da ne izgubim vrstnega reda?

mislim, da se da, če maš napotnici za različni zadevi... npr. za ataja napotnico za IVF, za MB pa napotnico za pregled in mnenje. pol pa prineseš še eno, če bo treba. ampak jaz zaupam v tvoje pingote, lej kak je LBjček lepo ratal user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
4.1.2011 15:47:54   
mismis

Jaaaa, kliči MB RULES!

kakor jaz vem, ti začne napotnica veljati šele, ko se ti prijaviš npr. v MB. Torej ne glede na to, kdaj je bila napotnica izdana, ti naj bi začela veljati šele z majem. Ampak daj še enkrat pokliči v MB in praši, če to res drži. Čeprav ne vem, zakaj moraš napotnico dati toliko prej, midva sva jo prinesla seboj, ko sva šla v MB. Mogoče je pa to zaradi čakalnih vrst, ki so se sigurno sedaj podaljšale, ko so imeli lab zaprt

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
4.1.2011 16:34:17   
Urshy78
dan, jaz se že cel dan matram z uspavanjem T, zaenkrat neuspešno. bili smo na sprehodu, je spal v vozičku celih 10 minut. ko ga dojim mi vedno zaspi na zizi, takoj ko ga dam pa v košarico se pa zbudi in jok. zvečer je pa že tako siten, da je kar joj, tako je utrujen..ampak zaspat pa ne, se zgleda boji, da bo kaj zamudil user posted image

Reby, jaz bi mogla iti že med nosečnostjo k zobarju, ampak se ne zmigam dokler me ne začne ornk boleti. zdaj se pač filam s tableti, da ne čutim bolečine. no, saj bo kmalu četrtek.

Jona, tudi T ima že tak podbradek, da je prav smešen user posted image nič hudega, če ima kakšen gramček več. bolje več kot manj.
ga pa poskušam dojiti na manj kot uro pa pol oz dve, ampak mi zaenkrat še ne uspeva preveč user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.