|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
7.1.2011 21:37:00   
mojškra
Ojla

Sem si vzela malce fraj večer, je očka zdaj z Galom, jaz pa sem v sobi starejšega sina, ker imamo tam računalnik, prenosnik pa sem fotru posodila. Katere kapljice ve uporabljate AD3 ali D3 in koliko kapljic dajate Jaz uporabljan D3-eno kapljico na dan, ampak mojga ful zvija po teh kapljicah.

Urshy- osmica je itak brez vezeuser posted image user posted image .
Petyyy-cukrček mali, pikec luškan. Kako je hitro minilo. Se mi zdi, da ni dolgo kar smo skupaj torto jedleuser posted image user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
7.1.2011 21:40:36   
Petyyyy
Mojskra, jaz dajem AD3 od prvega meseca dalje malo je bilo tezav, pa sem si omislila kuminov sirup- z dovoljenjem pediatrinje

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
8.1.2011 10:29:14   
sonček33
JUtro babe žabe

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
8.1.2011 12:01:14   
Goldy
Daaaan!

No, meni je slabo še ponoči....user posted image in nasploh kar cel dan! Bah!

Lep vikend!!!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
8.1.2011 12:40:19   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Daaaan!

Lep vikend!!!!

hihi - kak sweet! Jaz sem se prav danes med zajtrkom spomnila, da dve leti nazaj ob takem času mi jevse imelo bljeh okus. user posted image user posted image user posted image Kdaj imaš UZ?

pettyyy - piki poki kak je lepi supermenček! Pa kake dobre face poka na drugi slikci! user posted image user posted image user posted image

sončika tritri - dober dan tudi vam!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
8.1.2011 12:48:17   
špica84
Goldy sej bo bolje

Kdaj pa lahko našim sončkom dodajamo čajčke.MOja bi bila skoz na zizi

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
8.1.2011 13:35:13   
gapii27
ojla

goldy  slabosti ne zavidamuser posted image   sej bo hitr mim

špica.. jes sem že od enih 3 tednov  dajala proti krčkom čajuser posted image   maš onega komarčkovega že od prvega tedna dalje

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
8.1.2011 14:31:01   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

Ojla

Sem si vzela malce fraj večer, je očka zdaj z Galom, jaz pa sem v sobi starejšega sina, ker imamo tam računalnik, prenosnik pa sem fotru posodila. Katere kapljice ve uporabljate AD3 ali D3 in koliko kapljic dajate Jaz uporabljan D3-eno kapljico na dan, ampak mojga ful zvija po teh kapljicah.

nabavi si Oleovit D3, naročiš jih na 040/850 770 iz lekarne iz Škofje Loke. So na vodni osnovi in ne povzročajo krčkev. Mi smo z ad3 začeli šele po tretjem mesecu.

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
8.1.2011 14:32:04   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Daaaan!

Lep vikend!!!!

jaj, jaj, nč fouš...meni je blo tudi skoz, ne vem zakaj temu rečejo jutranja slabost user posted image , ko mi je bilo pa slabo skozi......pomagalo je samo, če sem skozi neki glodala user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
8.1.2011 14:57:40   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: Petyyyy

user posted image ">
To slikco moram delit z vami user posted image user posted image user posted image user posted image

LOL user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobr je user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
8.1.2011 15:06:50   
Urshy78
Mojškra, imaš čisto prav, osmice so res brezveze..še eno ruknem ven ob priložnosti, pa bo user posted image
jaz dam T 7 kapljic na dan AD3, preventivno mu pa dajem še kapljice proti krčkom Lekobeba. ga na trenutke malo začrviči, ampak to traja kakšno minutko ali dve, ko se sprdka je pa ok.

Goldy, bogica user posted image baje proti slabosti pomag prepečenec, probaj. jaz sem bila na srečo med tistimi nosečnicami, ki jim ni bilo nikoli slabo. upam, da bo čimprej minilo.

Špica, pa naj bo na zizi, saj T bi bil tudi kar naprej. včasih ga dam na zizo samo toliko, da se malo pocrklja...
a mleka imaš dovolj ali kaj dodajaš?

naš T je imel pa okoli štirih ponoči spet sejo, moj pravi da bo politik user posted image user posted image ponoči se najraje pogovarja oz čeblja. sem ga pustila eno uro v zibki v upanju da bo prenehal čebljati, pa ni bilo nič iz tega.
danes spet cel dan noče spati in je ful sitkan..

Jona
, kako ste kaj pri vas? je G priden, imaš že kaj več mleka? te bom drug teden kaj poklicala.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
8.1.2011 15:17:22   
špica84
Mleka je zgleda dovolj vsaj to imam srečo :).Ker koker se na je mi spi po 2-3 urce.
Najraj pa že sedaj spi v taveliki postelji

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
8.1.2011 15:59:00   
špica84
 user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
8.1.2011 19:01:38   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

Mleka je zgleda dovolj vsaj to imam srečo :).Ker koker se na je mi spi po 2-3 urce.

ali pa premalo je, pa energijo čuva z spanjemuser posted image Tudi to sem že prebrala

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
8.1.2011 19:44:43   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

IZVIRNO SPOROČILO: špica84

ali pa premalo je, pa energijo čuva z spanjemuser posted image Tudi to sem že prebrala

Star pregovor pravi: spanc je bolš kt žganc user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
8.1.2011 20:01:04   
jona klara
hello

urshy- Gaber je kr priden, razen ti krčki, črvičenje mu dela težave, pa zaspi nikoli brez zize, flaaše ali na rokahuser posted image user posted image kaj čmo je že razvajen to su mu krčki pustili, ko smo ga začeli nositi.Daness bila prvič zunaj, je takoj zaspal in še pol 3 ure spal ko polh, pol pa huda lakota.Mleka nič več, se ne sekiram več kak bo bo, saj ima flaško sedaj tudi zelo rad, naj ga bo vsaj še toliko, da se lahko vedno pocarat, zaspi in malo naje pol pa tak itak vedno flaška.ATian je pridkan? ste dosti vzunaj? kako Tara? se slišiva drug teden.AJ pa ne sekiraj se zaradi zoba, samo, da ne booli, osmica je pa dobra samo v primeru, če rabiš mosztiček nanjo obesiti.POLJUBE
TIANU!user posted image

mojškra- hvala za nasvete, ampak nič boljš pri meni, tablete sem pa že jedla, pač je tako, posledica cr verjetno.Hvala, ker si svetovala, pa pozdravi G.

ŠPICA-KAKO JE žana?

betricija- kako si ti?
goldy- enkrat spomladi pa res kava, sem mislala, da bova šle ko bom jaz user posted image ,. sedaj sim pa že ti, pa res bo treba, da ne bova šle na koncu šele, ko bom ajza naslednjičuser posted image , če še bom kdaj.slabosti bodo pa tudi minile, bodi srečna, da si nosečka

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
8.1.2011 20:19:15   
betricija
pri nas pa mleka dovolj.nisem več na adaptiranem, je pa prisotnost krčev kar velika...mah ne vem če je to normalno...včeraj se je drla od 6 zvečer do 3 ponoč. ni nič ppomagal ,niti nosenje, niti hranjenje, nič. je vmes zaspala, čim si jo položil v posteljico je bila budna kot ris...pa spet jok. ko sem bila že čisto preč, sem jo pa kar na sredo najine postelje dala, pa blazino za dojenje okoli nje, pa s kovtrom sem jo pokrila in smo zaspal do 8 zjutraj. pol pa spet jok...a ima katera tudi te težave...ponavad nismo spal od 22-23 do 2 zjutraj...me je strah današnje noči, da ne zdržim. jo vetrovi dajejo in dokler se ne sprdne je boga...

kdaj pa teta m pride domov??kolk je luštna isabella...
wp dobr zrihti na cukru

foxy user posted image user posted image user posted image . kmal bomo dihal s tabo

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
8.1.2011 20:35:56   
špica84
Žana je dobro,zaenkrat prav pridna ;).

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
8.1.2011 20:48:35   
jona klara
betricija- o to pa res hudo, takih krčev še pa mi nismo imeli, zamenjaj kapljice.Upam, da bo danes bolje, mi imamo ponavadi zvečer, sedaj kr malo bolje, saj se ne upam hvaliti, da ne bo drugače, smo sedaj na bio gaja kapljicah.Sem pa dane spojedla prvo banano in napolitanke, pa bomo vidli kaj bo,,,,solate se mi že tolk lušta.Drugače pa ne vem se mi zdi, da našmu kr paše zvečer kopanje, ga vsaki dan kopamo, mogoče tudi topla voda prežene kaj vstran vetrove, probaj.

TETA M-je že doma z Isabello princesko.user posted image user posted image user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
8.1.2011 22:02:05   
sabsa
Pozdravček!

user posted image  za nove nosečke. Pogosto vas berem in se z avmi veselim veselih novic, tako kot sem žalostna ob bolezni otrok. Žal pišem še zelo redko. Ni časa.
Midva greva naslednji mesec po zamrznjenčke, pa me zanima, ali ima katera telefonsko od sestre Mire na GK Ljubljana? Jo moram poklicati, pa sem telefonsko izgubila. A ima katera kaj izkušenj z zamrznjenčki?

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
9.1.2011 7:03:00   
araz
jutro,

Goldy tud meni je slabo čez cel dan. Je pa zanimivo, da mi je slabo, če jem. Zjutri, ko vstanem mi ponavadi ni. Takoj ko pojem mi rata slabo. Pomaga mi edino jabolko. Slabo mi je tudi po pitju vode. V prvi nosečnosti pa tud en dan ni bil oslabosti. Ah, ja ... bo že minilo.

Sabsa, jest sem šla tokrat po zamrznjenčke. Kaj naj ti rečem. Bilo je uspešno, saj nosim dvojčka. Sem šla pa v naravni ciklus.  Je bilo pa tokrat prvič, da je sploh uspelo z zamrznjenčki (imela 10 postopkov in pri vsakem vsaj 3xpo 2 zamrznjenčka). Držim pesti, da tudi tebi uspe. Meni je rekel dr. da imam nekaj možnosti, ker sem iz tega postopka že eno nosečnost pripeljala do konca. Smo bili pa vsi zelo, zelo presenečeni, ker sta se oba prijela. Tako, da če si tega ne želiš, da naj ti vstavijo samo enega. Meni je po eni strani kar malo žal (sej vem, da se čudno sliši). Ampak po tolikih postopkih, si res nismo mislili, da se bo sploh kakšen prijel.

Punce jest imam pa eno vprašanje za tiste, ki že imate dvojčke (sej bom še na kakšni drugi temi tud vprašala). Pri nas bo zdej treba avto zamenjat, pa me zanima, če je Touran dovolj velik, da bomo spravili voziček za dvojčke v prtljažnik? A ima katera kaj izkušenj?

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
9.1.2011 8:45:47   
Reby
Dobro jutro.
araz - jaz mislim, da je Touran glih za glih. Saj gre tudi v kakšnega karavana. Vem pa, da gre v Espace-a, pa pri barbi so nabavl Mercedes Vito. Sam oni majo zdej 4 otročke user posted image
goldy - a tebe pa tako matrajo slabosti. Bogica. Mene zaenkrat nč ne, trkam.
bibon - vse najboljše LB-jčku za 8 mesecev user posted image  Kakšna mojstrovina pade danes?
sabsa - helou. Super za zamrznjenčke, bomo držal pesti. Za telefonsko pa povprašaj na IVF temi - Upamo skupaj.
betricija - poznamo to. Mi smo HB mel krčke samo 2 meseca. In to vedno ob določenih urah. Poskusi ji skuhati čaj iz janeža in kumine in mejčkeno sladkaj, da se bo pokakala in ji bo lažje.
Semper - pogrešana, kako si? Kako je K? Ste zdravi?

No, zdej se je pa mali zbudil. Bom kasneje kaj pokomentirala user posted image

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
9.1.2011 11:42:52   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: araz

Punce jest imam pa eno vprašanje za tiste, ki že imate dvojčke (sej bom še na kakšni drugi temi tud vprašala). Pri nas bo zdej treba avto zamenjat, pa me zanima, če je Touran dovolj velik, da bomo spravili voziček za dvojčke v prtljažnik? A ima katera kaj izkušenj?

Araz, midva imava Ford Mondeo karavan, zadnjič pa sva kupila voziček EW za dvojčke in zloženega bom sigurno lahko spravila v avto.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
9.1.2011 12:03:06   
sabsa
Araz jaz imam spravljene 3 krat po enega in enkrat po 2. Tudi jaz grem v naraven postopek, brez stimulacije. Mi lahko na kratko opišeš kako to izgleda? Postopek mislim.  

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
9.1.2011 13:19:32   
mismis
Sabsa, številka za naročanje za postopek IVF, postopek z zamrznjenčki...

NAROČANJE ZA OPERATIVNE POSEGE

Telefonsko naročanje:
01/ 231 82 45
01/ 522 61 12

Čas naročanja:
- za endoskopske operativne posege in diagnostične operativne posege ( histeroskopija ) od ponedeljka do petka od 9-12 ure.
- za IVF postopek oziroma OBMP od ponedeljka do petka od 11 ure do 14 ure.

Naravni postopek poteka pa takole, no vsaj upam, da še vedno...
Pokličeš za evidenčno številko in takrat, ko ji poveš datum ZM ti pove, kdaj moraš ponovno klicati.
Nati pa prideš 8. dan na vpis k sestri Milici (če je še ona ne vem)
9. dan prideš ob 7.30 na oddajo krvi in ob 11. uri kličeš za izvide. Če je vrednost estradiola povečana prideš nazaj na UZ, če ne greš
10. dan ponovno na odvzem krvi in kličeš okoli 11. ure in to vse do takrat, ko je vrednost estradiola pravilna in te pokličejo na UZ.

Na UZ-ju pogledajo kako folikli rastejo, nato te še kakšen dan spremljajo na UZ in lulaj na ovul palčko, dokler ni ovulacija oz. folikel ne poči. Ko folikel poči se šteje dan ovulacije oz. kao punkcije in 5. dan po em moraš priti ob 7.30 na SIII da odmrznejo pingvine.

Pingvine odmrznejo šele ko si tam, nato moraš čakati cca do 9. ure, da ti povejo ali so preživeli odmrznitev in če so jih dobiš v varstvo, ko si na varsti za ETZ.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?