jona klara
|
hello urshy- Gaber je kr priden, razen ti krčki, črvičenje mu dela težave, pa zaspi nikoli brez zize, flaaše ali na rokah kaj čmo je že razvajen to su mu krčki pustili, ko smo ga začeli nositi.Daness bila prvič zunaj, je takoj zaspal in še pol 3 ure spal ko polh, pol pa huda lakota.Mleka nič več, se ne sekiram več kak bo bo, saj ima flaško sedaj tudi zelo rad, naj ga bo vsaj še toliko, da se lahko vedno pocarat, zaspi in malo naje pol pa tak itak vedno flaška.ATian je pridkan? ste dosti vzunaj? kako Tara? se slišiva drug teden.AJ pa ne sekiraj se zaradi zoba, samo, da ne booli, osmica je pa dobra samo v primeru, če rabiš mosztiček nanjo obesiti.POLJUBE TIANU! mojškra- hvala za nasvete, ampak nič boljš pri meni, tablete sem pa že jedla, pač je tako, posledica cr verjetno.Hvala, ker si svetovala, pa pozdravi G. ŠPICA-KAKO JE žana? betricija- kako si ti? goldy- enkrat spomladi pa res kava, sem mislala, da bova šle ko bom jaz ,. sedaj sim pa že ti, pa res bo treba, da ne bova šle na koncu šele, ko bom ajza naslednjič , če še bom kdaj.slabosti bodo pa tudi minile, bodi srečna, da si nosečka