biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: nokes biba, jaz sem z obema hodila k omenjeni FT. kaj točno te zanima? imela sicer na napotnico, torej zastonj, kolikor vem, zdaj le še samoplačniško. ona super strokovna, z občutkom, opazila stvari, ki sem jih sama slutila in bila zelo korektna. skratka, super. mislim, da jo vsi zelo priporočajo. to rabi LB? I, hvala. LBjček je sicer super, en mičken pa pušča levo rokico zadaj. P pravi, da sicer ni panike, da se to sčasoma vse porihta, da pa bi mu kakšen FT šnelkurz lahko še eno malček pomagal. Pa da je samoplačniško edina varianta, ker bi ga morala ona, da bi sploh lahko prišel do FT, najprej poslati na razvojno, za tja pa očitno da ni. Da imamo pač takšno trapasto sistemsko shemo. No, in evo, bi se šli kam podučit .... Pety, ah ja, veš kaj si jaz ponavljam kot mantro? Mi3jesmoprvi, mi3jesmoprvi . . In ja, ima Rebiček čisto prav, moja taščica je, vsaj odkar je v pokoju, pravi cuker, imam pa namesto tega starše, ki so vredni svojega dnarja. No, naprimer ene 10 tvojih taščic, če smo konkretni
|