obayifo
|
dan je spet malo zamrlo tole tukaj.. Reby, kje pa dobiš borovnico in marelico? zadnje čase po trgovinah najdem samo še navadno Mu, sadnih pa kar ni... tako da mu dam tiste podobne Obstgarten, včasih pa kar to, jih ma tut ful rad. Fruchtzwerge pa pr nas še nismo probal, menda je zadeva čist umetna... Jaz že 2 leti spremljam oglase na vseh portalih za zaposlitev, pa so ble v tem času samo 3 za to, kar delam.. Jaz bi si težko rekla, da se bo v pol leta našlo, moram potrpet in iskat.. Naš E je isti zjutraj, ko ga oddamo, se skremži, morda malo zacmiha, pa pogledam čez 10sekund skoz okno, pa je že v redu in že gleda, kaj vse mora 'počekirat'. Jaz ponavadi kupim Mu 3,5 v plastenki (mikrofiltrirano), če ga ni, pa Planiko, če še tega ni, pa pač Alpskega. Malo gledam, da ni ravno UHT, ker je baje tam 'vse mrtvo'. Pr nas nobena 'prašna' varianta ni šla skos, pa smo sprobal vse sorte. Edina varianta je bla, če sem mu ga z Vanilinom zmešala (Lino, ne sladkor). Lučka, upam, da bojo šli testi lepo mimo, da ne bo prehudo in da alergij tut ne bo, beljak bo pa tut 'prerastla'. Pr nas se tu pa tam pojavijo kakšne pikice, pa niti ne vem, na kaj. Naslednji dan pa jih ni več. Pa fino, da imaš take sodelavke. Glede na to, da ma moj šef 6m starga sinka, bi tut lahko bil bolj razumen, kar se družinskih zadev tiče, pa mu ne potegne.. Ste se pozdravili in boš spali? Goldy, ste bolje? Nekaj razsaja.. Tut pr nas smo bolj podrti, glava, grlo.. Obiske in lumparijo ste pa lepo dal skoz? Biba, štrudeltorta se pa res sliš njami, zadnje čase, ko te berem, še mene nekaj kuhalna vnema grabi . Grem kar prec
|