|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
31.10.2010 9:04:37   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

O tomi fletko mali. Zakaj s emeni zdi, Reby, da tvoj otrok NIKOLI ne umazan.

user posted image user posted image user posted image  to pa res! Mali fletko je pravi gospodič, tudi kar se futranja tiče user posted image user posted image user posted image . Ko se pa mi futramo, pa maha z rokami in nogami hkrati, kot tiste lutke, ki imajo na sredini vrvico. Sem si že par majic uničila...ko pa kihne s polnimi usti, jao jao.....

Kako ste preživeli premik ure? Mi po starem user posted image user posted image , ustali po stari uri.

Sonček33, ja kje pa ste to uživali???

Vsem bolanim pikepoke, borkam uspešen postopek, vsem ostalim pa: preživite karseda lepo naslednji teden - obeta se nam spet dež.

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
31.10.2010 9:12:33   
lučka 25
Jutrčka user posted image

No, tale ura ko se prestavi je "zakon". No, samo jutri bo že po starem, tako jaz pravim user posted image . Drugače s smo ga včeraj mal zažural, lepo na izi, je blo fletno, pri vseem otroškem direndaju.

Reby, ko vidim tole vojo pujso pepo, se spomnim nate kot nosečko in kako te je mismis hecala.
Jaaaaa, jaz sem tudi za to, da se še kaj vidimo pred novim letom. user posted image
Ti dam pa prav, da si vzameš malo časa za sebe. Mam jaz tud tak namen. Sem kar malo pozabila na sebe, kar se pozna na kg, ker sem se samo basala s hrano.user posted image

obi, mi smo našo N že 3x otrigli. Lasje ma pa vsakič močnejše, pa vsakič bolj skodrane.

Kako pa kaj ostel, ostali?

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
31.10.2010 16:44:22   
anci banci
ojla bejbe...

sem se danes vrnila iz kličinega centra, sem veliko boljše amapk boli pa še vedno....jutri pa k Reškotu na transferuser posted image user posted image user posted image

sem pa spoznala vem verjetno veliko bolj znanega kruce-ta, ko sem ležala na oddelku..ni kaj zabaven možakar

no se grem razvajat na kavč nazaj, pa hvala za vzpodbudo in lepe želje

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
31.10.2010 20:07:45   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

ojla bejbe...

sem se danes vrnila iz kličinega centra, sem veliko boljše amapk boli pa še vedno....jutri pa k Reškotu na transferuser posted image user posted image user posted image

sem pa spoznala vem verjetno veliko bolj znanega kruce-ta, ko sem ležala na oddelku..ni kaj zabaven možakar

no se grem razvajat na kavč nazaj, pa hvala za vzpodbudo in lepe želje

Super, sam da si ok! Držimo pestke za jutri in za naprej user posted image user posted image user posted image !

Jap, Krucek je pa fest dedc...si vsa srečanja prešpricala, zato ga pa nisi poznala, ti, ti ...

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
31.10.2010 20:44:12   
obayifo
čer. tale ura ma pa tole dobro stran, da je naš škrat ob osmih že spal!!! zdaj pa mormo sam vzdržvat ta tempo :)
Reby, kako? Pobiraš viruske od Tja? Upam, da si že kaj boljše in da bo šlo hitro mimo. V Ejevi skupinci so pa skor enako stari, najstarejša dva sta 6m starejša in tut že kar sama jesta. Na žalost sem jaz doma samo še do konca bolniške, uradno bi morala nazaj v službo 2.11. Sm ti pa kr fouš, da si doma. Pa pridna za diplomo. Šele zdej, k je bil E v vrtcu sem probala, kako je fino met urco, dve, tri samo zase...joj bi pasalo še kakšen mesec user posted image
lana, jap, tole s kihanjem je znano.. pa pr nas je še ta finta, da ko se hrana ohladi, mu ne gre več in začne z jezikom ven rint. roke in noge pa tut..včasih ga hranim tako, da ga za eno roko držim user posted image . vse ostalo bi blo takrat bolj nujno počet user posted image
lučka, tale hrana je user posted image . jaz sem mela 6m po porodu že manj kot pred nosečnostjo, zdaj jih mam pa 6 več. groza!!!!user posted image potiho se pa mal tolažim, da zdej bo itak služba in bo šlo kar samo od sebe dol, pomanjkanje časa, pa gužva tko in drgač, pa siten šef, pa roki, pa stres.. ah, se bo treba v roke vzet. Mi pa nimamo še kaj strižt. Sicer so vmes kakšni laski že dolgi tut po 6cm, sam so takoooo tanki, da jih komaj ujamem.
anci user posted image . fejst počivat, zdej in pol!
še očka počakam, da pride s športanja, potem bo šla pa dons tut mami prej spat user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
31.10.2010 23:13:34   
Kruce Fiks
user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
1.11.2010 9:59:27   
kajsica
Babike moje vsem en lep pozdrav!

Ja dolgo dolgo se nisem oglasila, ampak imam en problem in enostavno ne vem kako ga rešiti in rabim vaše nasvete.

V glavnem naš problem. Že cele 3 tedne se borimo s hrano. Naša je pri 2 mesecih za šalo na vsake 3-4 ure spraznila flaško in 120ml, ponoči pa spala. Pred 3 tedni pa je začela štrajkat in mi poje samo nekako 90-100ml na obrok, pa še to z borbo in da poje vsaj nekao 120ml vam povem......ulala..težave.....zamenjala flaško in cuclje...poskusila z drugo hrano, ker jo napenja, pa so bile težave še večje. Če dobi mleko v usta pljuva, če ji dam pa čaj bi pa vlekla ko zmešana. Poskusila sem tudi že hrano mešati s čajem, pa ni bilo efekta, enostavno ne vem več kaj narediti. Imamo pa 5 obrokov na dan in ponoči jo zbujam, zato da prinesemo dnevno količino nekako not.

Zdaj vas pa prosim za nasvet in ali mi lahko poveste koliko približno je vaš otrok pojedel na obrok, koliko obrokov ste imele ali jih imate in ali imate kakšen nasvet kako jo pripraviti do tega da bo jedla.

Jutri bomo pa stare 3 mesece. Smo se pa prvih 14 dni, ko je nehala jest zredile komaj 150g.

Prosim pomagajte, ker sama enostavno ne vem več kaj narediti.

lp in RVI

Živiš lahko na 2 načina. Lahko se pretvarjaš, da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. (Albert Einstein)

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
1.11.2010 11:38:16   
Abra
Kajši, jaz redko pridem na ta forum in sem prav vesela, da te berem. Ne se sekirat, če zdaj malo manj poje. Otroci imajo obdobja, ko jedo več in ko jedo manj. Moja nikoli, ma res nikoli ni popila po 120ml. Še pri enem letu letu ne. Je pa imela malo več obrokov. Poskusi jo kar hranit na 3 ure, ponoči pa ni potrebe, da jo tko pogosto. Čaja z mlekom pa ne mešat. Raje ji ponujaj prekuhano vodo.
Koliko pa je pupika težka? Če ima lepo težo, ni nobene panike, če se zdaj malo manj redi. Bo ziher vse nadoknadila.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
2.11.2010 5:48:35   
anci banci
no pa sem dala transfer čez...od 13 celic se jih je 10 oplodil, 6 jih je do ponedeljka preživel, ko sem prišla so bile pa samo še 4, 2 zdej lepo grejem, 2 pa sta šla v zmrzovalnik...14 pa moram narest test

ja res je vsa srečnaja sem prešpricala in mi je žaluser posted image , no če se boste kaj naslednjič menile, mi sporočte, ker bi vas res rada spoznala

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
2.11.2010 8:32:38   
Kruce Fiks
Kajši, pri nas smo imeli iste težave. Vzrok pa je bil v ohlajenem mleku. Torej dokler je bilo dovolj toplo je jedla potem pa ne več. Pa kdo je na to pomislil....
Isto smo vse vrste mleka probali pa ni šlo. Pojedli pa nikoli nismo več kot 100ml Zdaj dobi samo še zjutraj 120 in zvečer 210. Smo pa ostali kar na Aptamilu 2ki, ker trojka ni bila užitna...
No in danes se je zavrtela 14user posted image

Anči banči, bilo mi je v veselje, upam da se še srečava - na drugem kraju! Čestitam!

LP

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 2.11.2010 8:33:55 >

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

Neposredna povezava do sporočila: 1085
2.11.2010 9:14:24   
Reby
kajši - nč se ne sekiraj preveč, če bo lačna, bo že jedla. Kakšen cucelj pa imaš? Če pije čaj z veseljem, ji je mogoče všeč, ker bolj teče, ne vem. A dojiš pa ne?
anci - čestitke za 2 + 2. Zdej pa pridno gret in počivat!

Jaz sem ful zbolela, že 2 dni in noči noro kašljam, pljuča me ful bolijo, danes grem dohtarci.

Neposredna povezava do sporočila: 1086
2.11.2010 10:01:23   
ledenka
anči user posted image user posted image user posted image  lep rezultat! pridno grej in naj bo čez 12 dni en veeelik user posted image user posted image user posted image

reby user posted image user posted image user posted image  podobno sem imela jaz pred mesecem, najbrž kako vnetje sp. dihal. virusno, tako da je bilo treba sam čajčkat in počivat.

kajši, ti žal ne vem svetovat. pridi pa večkrat naokoli user posted image

pa Abra se je javila user posted image  kako je gimnastičarka? 

kruceta pa tudi jaz ne poznam, pa tu pa tam celo uletim na kako srečanje user posted image

pri nas smo ok, praznike preživeli, smo v glavnem kavčali user posted image  

pa Lego kocke so zakon pri nas, no, katerekoli kocke user posted image  je v soboto zlagal škatle v trgovini,  ko je čakal, da nekaj kupimo user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
2.11.2010 10:15:16   
biba007
Helou Mr. Kruceuser posted image A da smo tako resni??
Anči, navijam za junaka. Je hiperce izzvenela? Še kaj buba?
Kajši, ima Rebiček čisto prav - če bo lačna, bo jedla. No, če je zdrava ... ampak tebe je strah, da gre za alergijo? A ima kakšne simptomčke? Pa teža - a je še primerna? Ah ja... No, pri nas pitje nikoli ni bilo ravno in ... še zdaj se občasno plazim naokrog s flašo, ko mali dremucka - le v polsnu mi namreč uspe kaj podtaknit, sicer pa spravim vanj le par 10ml, nič več. In gurmanska pričakovanja? Dobiva mml (čeprav mu am diši povsem primerljivo) in vedno bolj na topli strani (beri: na meji psihiranja, če ni pretoplo - ampak tako mu pač paše). No, pri nas vodo in čaj pljuva ven, smotko.
Reby, pikepoke. Virozica? S pljučki se ni za hecat - hudič je le, ko pri dohtarjih človek za nameček vedno stakne še kaj ekstra
Gapi - DOMA je najlepše? Pa škratka?
Goldy, projekt čevapi v teku?
Lučka, že slovesno v vrtcu? Menda je naš župan skrajno ponosenuser posted image
Lanči, ste princeski pozabili dat okrožnico o spremembi ure, a? Ajme, ajme, današnji staršiuser posted image user posted image

Pri nas? Pripravljamo se a) na malo šestko (tema: nautična - kakšen predlog? zaenkrat imam v mislih kapkejke s piratki, pa gusarsko ladjo), b) križarjenje (mladička peljemo naslednji teden - ergo: nautična tema), c) mami je odkrila šoping iz naslanjača - na dražbi kupila nekaj s swarovski kristalčki ... ma kako se jim za slab 1$ sploh splača karkoli pošiljat čez pol sveta? Je pa exciting, priznamuser posted image

Lupčka vsemuser posted image

I, pa helou Ajsi in Abrica! Duplex Auser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
2.11.2010 11:26:55   
anci banci
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Kajši, pri nas smo imeli iste težave. Vzrok pa je bil v ohlajenem mleku. Torej dokler je bilo dovolj toplo je jedla potem pa ne več. Pa kdo je na to pomislil....
Isto smo vse vrste mleka probali pa ni šlo. Pojedli pa nikoli nismo več kot 100ml Zdaj dobi samo še zjutraj 120 in zvečer 210. Smo pa ostali kar na Aptamilu 2ki, ker trojka ni bila užitna...
No in danes se je zavrtela 14user posted image

Anči banči, bilo mi je v veselje, upam da se še srečava - na drugem kraju! Čestitam!

LP

kruce čestitke za 14ko
tudi meni je bilo v veselje:)

hiperca počasi izveneva, bolečin skroaj ni, kilaža se je vrnila v normalo(no 3kg plusa od postopha...he he)

no mi pa danes praznujemo 16 mesecev(kam hiti ta čas)
hvala za lepe želje

Neposredna povezava do sporočila: 1089
2.11.2010 11:38:09   
ledenka
bi šla še katera tole gledat?
http://www.lgl.si/index.php/predstave/predstava/zmajchek

je naslednji četrtek user posted image  midva imava namen it.

bibon, fauš za navtične zadeve user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 1090
2.11.2010 12:12:41   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

bi šla še katera tole gledat?
http://www.lgl.si/index.php/predstave/predstava/zmajchek

Bi!!! Komaj čakam, da bo mali primerno velikuser posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
2.11.2010 13:35:35   
kajsica
Babike in kruce......hvala vam za te nasvete.....malo ste me potolažile......saj jaz ne bi take panike delala, če me ne bi ena P napsihirala in naju je takoj v bolnico poslala, ker se je zredila samo 150g in grožnja da bo šla pa na cevke. Sem kar sliko pred oči dobila kako je bilo pri meni in ko se skoraj premikat nisem smela, zdaj pa ti povej takšnemu otroku, da se ne sme premikat....GROZA!!!!

Abra......ja si bom zapomnila da otroček včasih poje več včasih manj.....čaj ji pa dajem nesladkan in kuhan po receptih naših babic in brez kemikalij, se pravi janež, kumina, koper in kamilica v zelo blagi obliki. Dajem ji pa ga zaradi tega, ker jo je kar precej šraufalo in odvajanje blata je bilo precej trdo in se je napenjala. Vode prekuhane pa spije enako kot čaja, tako da naša malika je žejna. Čaj ji pa dajem po obroku in ji pomaga.

Anci Banci......čestitke za lepe celice in naj ostanejo pri tebi, da boš dobila vsaj enega, če ne 2 taka sončka kot ga imaš že doma....

Kruce.....pa to ne moreš verjet, saj ponavadi je kaka banalnost, da jim ustrežeš. Pa smo poskusili tudi to varianto......pile mleko, ko je nehala podrle kupčka, flašo med tem v vročo vodo...par minut pavze in glej ga zlomka, naša malika je sedaj 2 obroka spraznila 140ml.....ne smem preveč hvalit....bom povedala čez par dni, če bo res efekt. Hvala pa za nasvet.

Reby.....cucelj je dovolj velik, ker če ji dam večjega golta in sploh ne utegne požirat, potem je šele jok in odklenjanje hrane. Ne dojim pa ne, ker sem imela pljučno embolijo in sem bila malo več kot 14 dni v bolnici brez tamale in je tudi dojiti nisem smela, zaradi preiskav in zdravil in tramala, ki so mi ga brizgali direkt v žilo zaradi bolečin. Ker je pa bolezen in zdravljenje dolgotrajno...če bo vse po sreči, ga nekako zaključimo v februarju.....sem še vedno na tabletah, ki redčijo kri in tedenske kontrole krvi, bi pa škodovalo mali, če bi dojila in tako je mleko šlo v tri krasne. Poleg tega se morem pazit jaz da ne zakrvavim. Sem prve dneve črpala mleko in ga stran zlivala (sem delala konkurenco Ljubljanskim mlekarnam, saj sem na obrok načrpala tudi po 300ml user posted image ), vendar je bila vmes tudi moja kri, tako da......

biba007......ma ne vem če je alergija.....znakov nima nobenih, mleko drugače dobro prebavlja, pikic ni nikjer, samo malo je šraufanja...to je pa to....lačna.....kaj pa vem...se mi zdi da otrok nekako po 3-4 ure mora spiti določeno količino mleka....kaj pa vem...nisem dovolj pametna.

V glavnem havala še enkrat za vse nasvete in tudi tebi Lana, sem si pa rekla, da se ne bom več toliko sekirala in dokler bo tamala pridobivala na teži pa čeprav minimum, je vse OK. Saj tudi mi ne pojemo vsi enako in vedni isto količino.

Živiš lahko na 2 načina. Lahko se pretvarjaš, da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. (Albert Einstein)

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
2.11.2010 20:06:59   
Abra
Ajsi, evo me user posted image res po dolgem času user posted image gimnastičarka je fajn, živa ko poper, a od kar je v vrtcu skoz neki bolna. Prej sploh vedeli nismo, kaj je to vročina, zdaj pa očitno kasira za vse nazaj.
Hvala za link LGL. Nazadnje, ko sem gledala, ni blo nč pametnega, ta pa je taka kratka. Midve bova mogoče šli, če bo zdrava .... samo, da ne pozabim user posted image

Kajši, super, da je pomagal Krucetov nasvet. Eni pa znajo res tko napsihirat, da ne veš več kaj počet. Kamilico pa raje spusti iz mešanice, ker zapira. Če ima pupika še probleme, ji daj kapljice Biogaia. To so probiotiki in res pomagajo, bolj kot čajčki. Tebi pa še miljon pikapok, da se čimprej pozdraviš.

BibaBond heloubak user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
3.11.2010 10:00:43   
biba007
Coffee, anyone?
user posted image

Tiste, ki ste že uvedle skutko ... katero ste izbrale za začetek? Pa s katerim sadjem?
Se spomnim, da je Lučka to temo že super obdelala, ampak je bil LBjček takrat še v bušiju, la-mama-nouvelle pa vse pozabilauser posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
3.11.2010 10:09:44   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Coffee, anyone?
user posted image

Tiste, ki ste že uvedle skutko ... katero ste izbrale za začetek? Pa s katerim sadjem?
Se spomnim, da je Lučka to temo že super obdelala, ampak je bil LBjček takrat še v bušiju, la-mama-nouvelle pa vse pozabilauser posted image

skutko sem dala kar navadno pasirano iz tržnice, zmešano s kakijem, jabolkom, banano... po želji user posted image  

user posted image

< Sporočilo je popravil ledenka -- 3.11.2010 10:17:01 >

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
3.11.2010 10:17:48   
biba007
Iiiiiiiiii, Ajsi, VSE NAJBOLJŠE!!!!user posted image user posted image
Hats off to Mary??? Hah?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
3.11.2010 10:35:30   
Reby
Dobro jutro.

kajsi - a takšna bogica si bla, ojej. Samo, da si zdej zdrava. Malčica bo pa tut jedla, brez skrbi.
bibon - thx za kofi, si ga grem skuhat. Sem bla pr dohtarci, pljuča ok, kri tut, tako da je neka virozica z groznim kašljem, ponoči nisem nič spala. Dobro, da se T ni nč nalezel. Veliko čaja in počivat.
ajsi - vse naj naj še tukaj user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
3.11.2010 11:14:55   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Iiiiiiiiii, Ajsi, VSE NAJBOLJŠE!!!!user posted image user posted image
Hats off to Mary??? Hah?
sem menjala user posted image  raj šampanjc in limuzina, sem danes bolj v takem feelingu!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
3.11.2010 12:24:26   
biba007
Ajsi, se mi je zdelo, da tista Mary ni bila samo mirageuser posted image . Btw, kako pa menjaš, ko je enkrat že postano?

IIIiii, Rebiček je pa spet Pepikauser posted image . A čem brat med vrsticami? Sta ata prehitela po leviuser posted image ? A je nekaj več na tejle viroziciuser posted image ?

A, pa se podpitanjce na temo skutke - s kolko mlečne maščobe bi bila pa za prvič priporočljiva?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
3.11.2010 12:46:11   
obayifo
dan
ajsi, vse naj!!
reby, počivat, da bo šlo mimo, pa tko k bibon sprašuje... a?...aa?
biba, pr nas je šla (in gre še vedno) čist navadna tamala mu v slast, občasno s priboljški, je pa tut sama ok. pa kr polnomastne!
pr nas se je pa že začelo, še v službi me ni, pa šef že p.., sm že slabe volje. bo treba na hitr razčistit (tut pr seb), da je pač otrokovo zdravje na prvem mestu, služba je pa deleč zadej. pa sva se že zmenla za 6 ur in že 1 mesec piše aneks k pogodbi, zdej je začel pa jamrat, da to bo pa težko, pa jadajada, pa potni stroški, pa malca, pa da se ne splača.... ehhhh. nč, mal sm se skašlala, si grem nardit čaj in odklopit, dokler E dremucka

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.