lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Reby, pošiljam in T-ju, da čim hitreje ozdravi. Ne morem verjet, da je šlo na ušeska, ker mu res vestno čistiš noska. Bošček mali. Jaz že skrbim in čistim, samo v vrtcu pa ne, saj veš kako je. Hvala vsem za pikapoke Upam, da bo T kmalu dobro. Ja, v vrtcu pa res ni možno čistit. Ma zdaj so vsi smrkavi in pri tamalih lahko samo z osvežilnim robčkom kolikortoliko očistiš nos, s fiziološko pa res ne gre. Ker vsaj 3x previti, vsaj 4x jim dat za jest, eni 2x, drugi 1x spat,... Ma sem ta teden delala v jaslih (pri enoletnikih) ko so vstajali. Ojoj. Eni vstanejo, hodijo okoli, ker itak ne bo ležal na postelji (namreč mi nimamo tistih posteljic z ograjo), pa en na previjalni ko se previja, pet jih ves čas posedat za mizo, da je malico, deliti malico, pospravljat blazine za ležat,...potem vse napravit in peljat ven (ja, ne samo dopoldan, tudi popoldne jih peljemo ven) pa sta/sva dve v skupini. Ma kapo dol tistim, ki po cel dan, cel teden, celo šolsko leto delajo v jaslih. Saj vem, da ni bilo mišljeno, da se v vrtcu ne skrbi za otroke, ampak vam povem, mislim da bi 99% staršev, ostalih mimoidočih,..., ki bi delali tam, ušlo ven iz igralnice že po pol ure. Ah, ne mi zamert. Ampak septembra in oktobra je res ponavadi polno dela v vrtcu, zadnje leta še s tem, ko pišemo vse na papir, malo manj še to ne, da ali je otrok kihnil ali ne, pa če je bil kdo zraven in se kaj nalezel,....eni majo še poseben sok samo, ker naš sok ni dovolj dober, pa ene oblečt v žabe, pajkice, hlače, bundo,...za ven pri +18 stopinjah (kaj bo ta otrok nosil, ko bo zima?!?) ene pa samo v tanko majico,...ma se mi je vsega skupaj nabralo. Brez zamere
|