|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
1.10.2010 12:44:50   
kimsy
biba - mi mamo tud ta termometer doma, pa se kar obnese, predvsem dokler smo še vsi zdravi! user posted image Ma je kar fajn, ker naša je živi vražiček in je prava mora merit tem., da striženja nohtkov sploh ne omenjam. Bo treba še tukaj kako aparatura na nadljavo pogruntat! user posted image  user posted image  user posted image

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 901
1.10.2010 16:39:27   
lana70
Punce, kdaj ste svojim user posted image  dale navaden jogurt in skutko? Aja, kakšno maščobo in kdaj v krompirjev pire?

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 902
1.10.2010 17:11:51   
lana08
Lana jaz sem mu že dala dva tedna nazaj, najprej banano in skutko, potem še jogurt. Sem pa kar Mu kupila, sedaj imam pa nekaj od bližnjega kmeta (skutke, jogurti) in bomo jutri poizkusili kako mu bo šlo. Ima pa skuto raje kot jogurt. Kosilo mu včasih ''''zabelim'''' z repičnim oljem. Danes sem dala kuskus, upam da ne bo težav zaradi glutena.

< Sporočilo je popravil lana08 -- 1.10.2010 17:12:46 >

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 903
1.10.2010 20:54:57   
Reby
lana - midva sva kar kmalu začela s skutko in sicer s sadno in navadno mu. V pire sem mu pa dala že kar zgodaj puterček user posted image
bibon - hvala za obisk, škoda ker nisem imela več časa. Vsi ste taki luštni, LB-jček pa itak cukrček od cukrčkov. Hvala za super darilce, filmček je pa res najlepšejše darilo, kar smo jih kdaj dobili.
Dopoldne sva s T-jem bila na obisku pri barbi, kakšni princeski sta tamali user posted image  Mamica pa svetovna, svaka čast, pridna kot ne vem kaj. Da ne omenjam, koliko marmeladic je naredila, pa vlagala peso itd. Ob 2 razgrajačih in 2 malih pupikah, ki imata še vedno krčke in se radi crkljata, ne vem, kako vse to zmore. Super mama res!

Naš T je pa začel ob šestih ful jokati in kar naenkrat je zakuhal, sem ga kr popokala v avtu in zdravnici. Je ugotovila, da ima en ušesek en mejčken vnet - samo rdečina zaenkrat in sva dobila antibiotike. Je rekla, da to je pa vrtec. Se je prej tako jokal, da sem mu dala svečko. Je kar hitro prijela in je zaspančku. Noč bo dolga.

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 904
2.10.2010 6:05:13   
biba007
Hehe, drage moje, tole pa moram deliti z vami:

Med prejeto pošto danes najdem reklamo za lokalni košarkaški klub. Omenim, da, če se ne motim, Lučkin frajer počne nekaj tozadevnega. In moj dragi, ne da bi dvignil pogled od časopisa, hladno kot špricer in z rahlo zagrobnim glasom pravi: Če si ti Bibon in sem jaz BibonGrande, kaj je potem frajer od Lučke? Žarnica?user posted image user posted image user posted image

Rebi, super luštno vaju je bilo videtuser posted image . Še enkrat hvala za vse. In pikepoke zaTomija - je frajer res Veliki šarmer, ga niti bolezen ne ustaviuser posted image

Gapi, kako je bilo na dejtu?

Lanči, tale vaš termometer je pa res super! Katera firma/model pa je?

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 905
2.10.2010 8:51:51   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Med prejeto pošto danes najdem reklamo za lokalni košarkaški klub. Omenim, da, če se ne motim, Lučkin frajer počne nekaj tozadevnega. In moj dragi, ne da bi dvignil pogled od časopisa, hladno kot špricer in z rahlo zagrobnim glasom pravi: Če si ti Bibon in sem jaz BibonGrande, kaj je potem frajer od Lučke? Žarnica?user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Evo, zdaj sem se pa do solz nasmejala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 906
2.10.2010 8:54:43   
sonček33

Med prejeto pošto danes najdem reklamo za lokalni košarkaški klub. Omenim, da, če se ne motim, Lučkin frajer počne nekaj tozadevnega. In moj dragi, ne da bi dvignil pogled od časopisa, hladno kot špricer in z rahlo zagrobnim glasom pravi: Če si ti Bibon in sem jaz BibonGrande, kaj je potem frajer od Lučke? Žarnica?

Evo, zdaj sem se pa do solz nasmejala

Solze mi tečejo. Popišala se bom. Faca Bibongrande.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 907
2.10.2010 9:30:24   
BarbiG
Sem se tud jst zdele do solz nasmejala.

Reby, hvala za obisk in darilce. Ti povem, da so takšnile obiski ful sproščujoči zame, čeprav se tamalima ritem takrat poruši. In potem Eneja zaspala in je spala 4 ure, ko prej cel dopoldan ni in ni mogla zaspat.

Aja, pa dobro jutro vsem skupaj. Pa zgleda, da bo sonček. Pri nas se že kaže. user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 908
2.10.2010 9:35:27   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Med prejeto pošto danes najdem reklamo za lokalni košarkaški klub. Omenim, da, če se ne motim, Lučkin frajer počne nekaj tozadevnega. In moj dragi, ne da bi dvignil pogled od časopisa, hladno kot špricer in z rahlo zagrobnim glasom pravi: Če si ti Bibon in sem jaz BibonGrande, kaj je potem frajer od Lučke? Žarnica?

Evo, zdaj sem se pa do solz nasmejala

Solze mi tečejo. Popišala se bom. Faca Bibongrande.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Termometer je pa Lanaform.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 909
2.10.2010 11:18:43   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Reby, hvala za obisk in darilce. Ti povem, da so takšnile obiski ful sproščujoči zame, čeprav se tamalima ritem takrat poruši. In potem Eneja zaspala in je spala 4 ure, ko prej cel dopoldan ni in ni mogla zaspat.

Sej nisva mogli kaj dost počvekat. Sem ti poslala sms, če bo A kaj mimo nas hodil, da pride iskat stajico user posted image  
Super za spanje, upam, da si si kaj spočila.

bibon grande je pa res faca user posted image  Uživajte v termah!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 910
2.10.2010 17:16:25   
BarbiG
Reby, pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image T-ju, da čim hitreje ozdravi. Ne morem verjet, da je šlo na ušeska, ker mu res vestno čistiš noska. Bošček mali.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 911
2.10.2010 21:14:35   
Serendipity
Hej miška maške user posted image

Kaj lepega dogaja?

pikepoke za bubančke user posted image user posted image user posted image

bibon - hehe, si me nasmejala do solz! No, BibonGrande me je user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 912
3.10.2010 9:23:51   
gapii27
dan dan dan

bibon ja dejt je uspel, je bilo smeha in solz user posted image   je rubin prava babika, skos nasmejana, prijazna še pa još, zvesta pa itakuser posted image

pikepokeuser posted image za bolančke in user posted image user posted image user posted image za grandebibonuser posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 913
3.10.2010 9:51:51   
ledenka

Reby, pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image T-ju, da čim hitreje ozdravi. Ne morem verjet, da je šlo na ušeska, ker mu res vestno čistiš noska. Bošček mali.
podpis!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 914
3.10.2010 12:07:08   
Reby

Jaz že skrbim in čistim, samo v vrtcu pa ne, saj veš kako je.

Hvala vsem za pikapoke user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 915
3.10.2010 14:09:33   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Jaz že skrbim in čistim, samo v vrtcu pa ne, saj veš kako je.

Hvala vsem za pikapoke user posted image

Upam, da bo T kmalu dobro. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, v vrtcu pa res ni možno čistit. Ma zdaj so vsi smrkavi in pri tamalih lahko samo z osvežilnim robčkom kolikortoliko očistiš nos, s fiziološko pa res ne gre. Ker vsaj 3x previti, vsaj 4x jim dat za jest, eni 2x, drugi 1x spat,... Ma sem ta teden delala v jaslih (pri enoletnikih) ko so vstajali. Ojoj. Eni vstanejo, hodijo okoli, ker itak ne bo ležal na postelji (namreč mi nimamo tistih posteljic z ograjo), pa en na previjalni ko se previja, pet jih ves čas posedat za mizo, da je malico, deliti malico, pospravljat blazine za ležat,...potem vse napravit in peljat ven (ja, ne samo dopoldan, tudi popoldne jih peljemo ven) pa sta/sva dve v skupini. Ma kapo dol tistim, ki po cel dan, cel teden, celo šolsko leto delajo v jaslih.
Saj vem, da ni bilo mišljeno, da se v vrtcu ne skrbi za otroke, ampak vam povem, mislim da bi 99% staršev, ostalih mimoidočih,..., ki bi delali tam, ušlo ven iz igralnice že po pol ure.

Ah, ne mi zamert. Ampak septembra in oktobra je res ponavadi polno dela v vrtcu, zadnje leta še s tem, ko pišemo vse na papir, malo manj še to ne, da ali je otrok kihnil ali ne, pa če je bil kdo zraven in se kaj nalezel,....eni majo še poseben sok samo, ker naš sok ni dovolj dober, pa ene oblečt v žabe, pajkice, hlače, bundo,...za ven pri +18 stopinjah (kaj bo ta otrok nosil, ko bo zima?!?) ene pa samo v tanko majico,...ma se mi je vsega skupaj nabralo. Brez zamere user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 916
3.10.2010 14:43:30   
Reby
lučka - sej nč ne zamermo, itak da ne morš za vse tako skrbet, sej to je jasno. Nisem mislila nč negativnega s tem, ko sem napisala, da saj veste, kako je v vrtcu. Kapo dol varuškam in vzgojiteljicam user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 917
3.10.2010 20:16:27   
lučka 25

lučka - sej nč ne zamermo, itak da ne morš za vse tako skrbet, sej to je jasno. Nisem mislila nč negativnega s tem, ko sem napisala, da saj veste, kako je v vrtcu. Kapo dol varuškam in vzgojiteljicam user posted image

Ah, sej vem Reby da nisi tako mislila. user posted image

Ampak te dni mam noro v službi. No, jutri dam še roditeljski sestanek mem, pa bo bolje. user posted image

Drugače smo šli pa danes nabirat kostanj in ko pridemo domov moj (tako imenovan žarnica user posted image ) vidi kako po Nežini glavi leze klop. Ojoj, cela panika. Itak sva jo mel namen skopat, pa jo slečeva vso preiščeva,...no skratka k sreči ni blo nobenega klopa več. 

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 918
4.10.2010 10:16:52   
obayifo
sam na hitrco se javim, da povem, da smo na istem, kot sta Reby in njen T... pa smo bli sam 2x v vrtcu, prvič je zakuhal tretji dan, zdaj pa drugi in cajtamo ušeska... je pa res, da tehle malih sončkov ne moreta 2 sfolgat. sam se mi pa zdi, da je ena kr z istim robčkom vsem brisala pod noskom.. ahhhh, kaj ko ne mormo bit skoz z njimi, bo treba dat tele viruske čez, pa bo bolš. a ne, da bo user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 919
4.10.2010 10:53:35   
lana70
Jaz ne vem, kako sfolgajo v teh vrtcih, vsaka jim čast! Kdaj pa grejo otročki ponavadi ven, midve z Živo bova šli pogledat malo do našega lokalneg vrtca, pa bi jih rada ujela zunaj.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 920
4.10.2010 12:01:10   
Reby
obi - pikapoke tudi za vas user posted image  user posted image  user posted image  
Mi smo že porabl litre fiziološke. Skoz mu spiram, sesam, madonca na vsakih 15 minut in ne morš verjet, koliko in kaj vse pride ven user posted image  Sem brala na MON-u, kjer piše Tanč, da se lahko da Operil P. Bom šla danes iskat, revček moj. In spet je zakuhal, tokrat samo na 37.7. Včeraj sva bila malo zunaj, pa očitno ne bi smela it. Sem ga pa dobr oblekla in bombažno kapco. Ah, pa še neki tečkast je danes.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 921
4.10.2010 14:13:50   
lana70

obi - pikapoke tudi za vas user posted image  user posted image  user posted image  
Mi smo že porabl litre fiziološke. Skoz mu spiram, sesam, madonca na vsakih 15 minut in ne morš verjet, koliko in kaj vse pride ven user posted image  Sem brala na MON-u, kjer piše Tanč, da se lahko da Operil P. Bom šla danes iskat, revček moj. In spet je zakuhal, tokrat samo na 37.7. Včeraj sva bila malo zunaj, pa očitno ne bi smela it. Sem ga pa dobr oblekla in bombažno kapco. Ah, pa še neki tečkast je danes.

bogi, tudi mi nismo kaj boljši, tudi skozi pucamo nos..user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 922
4.10.2010 14:57:35   
lučka 25
Pikapoke za vse boge otročke. Mah res je, vrtec prinese svoje, žal tudi bolezni. In res je, največ je zabasanih noskov in posledično potem še vneta ušesa. Upam, da se vsi pozdravite.
Nič, šibam mal k tašči Nežo pocartat (upam, da bo budna in ne bo še spala), pol pa nazaj v služo do večernih ur. user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 923
4.10.2010 17:24:03   
Serendipity
Ma tole mi je pa res res mučo všeč user posted image

http://www.rtvslo.si/zdravje/nobelova-nagrada-za-medicino-ocetu-umetne-oploditve/240770

Pozdravček pupike in lubčka vašim sončkom user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 924
4.10.2010 17:24:33   
Serendipity
Goldy - ku-ku! I seeeee you! user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.