Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 4.10.2010 17:30:06
|
|
|
|
punsha
|
Ojla, zadnje čase vas nič ne spremljam, imam pa vseeno eno vprašanje za vas . V ljubljani me čakata še 2 zamrznjenčka. Sem danes dobila pri G napotnico in je rekel, naj se kar naročim. Koliko časa je približno potrebno čakati, da prideš na vrsto? Jaz še nebi ravno takoj... Lep dan še naprej
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 4.10.2010 18:16:55
|
|
|
|
Goldy
|
seren* - kakšna slikca. Jeeeee! punsha - pozdravljena. Žal pa na tvoje vprašanje ne vem odgovora. No, A je po AB dobila še drisko, ki se je vlekla 3 dni- sicer samo 1-2x na dan, samo takrat je bilo tekoče. Smo bili pa danes na kontroli in je P dejala, da bi bilo fino, če bi bila še ta teden doma....tako, da bova z možem malo pokombinirala, mogoče proti koncu tedna še kakšen teta servis, ker je babi servis prehlajen... Jaz bom pa imela 4 urno bolniško - baje se tudi to da. Je pa rekla danes P, da je ful otrok z drisko, vročino in jokom ponoči. Pikepoke za vse bolne.....
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 4.10.2010 18:26:26
|
|
|
|
Goldy
|
seren* - sam eni komentarji na strani rtvslo, so pa za .
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 4.10.2010 18:28:58
|
|
|
|
Goldy
|
gapii - ej, komentarji, mislim...
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 4.10.2010 19:19:23
|
|
|
|
Serendipity
|
Uh, komentarjev jaz ne berem, ker so ponavadi butasti. Pišejo butasti ljudje butaste stvari, ker se za tiste trenutka pisanja in zgroženih odzivov povzdignejo v nebesa in si nafilajo ego. Jaz se držim vedno tega - nikoli ne veš kaj (podobnega) se lahko zgodi tebi, tvojim otrokom, sorodnikom, ljubljenim. Določene stvari so boomerang... Ne bodi pameten, ker svet se prehitro obrne...
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 5.10.2010 0:10:06
|
|
|
|
Sempervivum
|
Ojla! Nas moram malo povzdigniti Jaz sem še za čarunalnikom. Počasi grem pod tuš in spat. Naši otročki spadajo med tiste 1-2% na svetu Nič čudnega, da so tako zeloooooooo fajn Komentarjev pa rajši sploh ne berem. Itak se ponavadni vedno konča pri politiki in pljuvanju vsevprek Bodite lepo, pa mirno in naspano nočko!
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 5.10.2010 0:19:16
|
|
|
|
Serendipity
|
semper* sweet dreams. Jaz sem tudi končala za danes. Grem pod tuš in v deželo ajatutaja :) Bom pa prva kavo častila, da jo spijete za dobro jutro zjutraj
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 5.10.2010 0:22:31
|
|
|
|
obayifo
|
jp, mamo tajming... lahko noč
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 5.10.2010 5:10:03
|
|
|
|
andreja 07
|
Dobro jutro vsem Po dolgem času se vam spet javljam ja minilo je dolgo (prekratko) poletje ,tu je šola in kup obveznosti in seveda posledično mama servis vsak dan . Konec brezskrbnih dni samo še čekiranje kdaj ob kateri uri,koga in kam peljati ampak saj bo mimo pa bo zopet poletje pa bo odklop. Kako ste kaj? nisme uspela še nič kaj prebrati,da bi bila na tekočem . No danes bom v lj po pol 11 mam čas če je katera za kofi Reby ma mojo cifro tako da jo alhk kontaktirate,men pa prosim sms ker bom pred tem pri dr-kot ponavadi. Ja smejem se ,ker sploh ne vem kdaj sem šla v lj kar tako mal na izlet. Pomoje že fulllllllllll časa. lep dan vsem skupaj
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 6.10.2010 6:58:04
|
|
|
|
kimsy
|
dobro jutro! Mi smo že od 5ih pokonc. Kap... K je bila od petka full prehlajena, zamašen nos in kašlja za znoret. Tako, da sm ji dala Slezov sirup, nosk pa ji kar s fiziološko čistimo in pumpico. Že ko samo vidi, da se bližam nosu, se dere, kot bi jo dajala iz kože. Počasi pa se stanje izboljšuje... punsha - naša je jenuarska, pa nameravam decembra po napotnico za zamrznjenčke. Preden bom dala kri za spol. pren bol, pa preden bom na vrsti, bo vrjetno že april! Goldy - za A. Je pa punči res nasankala. gapii - bolš, da ne beremo komentarjev. Zgleda, da smo hujše grešnice, kot tiste, ki delajo splav. Nč rožice, lepo se imejte, pa držim pesti, da bo kaj sončka!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 6.10.2010 9:14:44
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro Mi smo malo bolje, sicer še kr pucamo nosek. Upam, da bo do ponedeljka bolje, ko gre T spet v vrtec. Super, da je šla Nobelova nagrada v taprave roke. Glede komentarjev pa no comment in se čist strinjam s Se*. Ne smeš brat, ker te potem čisto razkurijo. andreja - ooo, tebe pa res dolg ni blo. A spet ste bli pr dohtarjih? Goldy - pikapokice za Aljo. Revica. Drisko ima sigurno zaradi AB. Meni je P rekla, da če bi bila driska, naj takoj pridema s T nazaj, da bo dala druge AB. Ampak pr nas je vse ok. ajsi - vi ste že zdravi? punsha - super za nov postopek. Upam, da bo uspešen. kimsy - očitno so se začeli dnevi zamašenih noskov. Pa tam vse do pomladi... bibon - a s te že nazaj? obi - kako ste vi? Kaj bolje? Semper - ste že šli nazaj v vrtec? lučka - hvala bogu, da N ni imela klopa, fajn, da sta takoj opazla. Mmmm, kostanj, si mi lušte nardila. Mi smo nabavl v Ikei novo kuhinjsko mizo in stole, pa novi sedežni, za Tomija mizico in 2 stolčka, pa en stolček jajček, ki se vrti in noter se lahko zapre. Mali ful uživa.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 6.10.2010 10:05:12
|
|
|
|
gapii27
|
jutrička,dan dan dan kimsy jupijejjejjeeje naj bo uspešen postopek, prav tako za punsho ,če se bosta seveda odločila za še kiro bebico (glede na to, da jih imata še na zalogi, ju jes ne bi tam pustila ) reby a pol za vikend velja, čeprav je T bolančkan? upam, da se bo pozdravil do sobote-nedelje super za nabavo naši malarji zaključujejo počasi, selimo se naslednji vikend, ker bomo tega preživeli na gorenjskem če smo čakali zdaj 3 mesce, še bomo pa ta tedn zdržali
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 6.10.2010 10:48:16
|
|
|
|
biba007
|
Helou, da javim na brzino: - Smo nazaj. - Plavanje super. - Prvič zboleli. Rahlo kašljamo in kihamo. Nosek zamašen. Pravkar ugotovili, da sesalca ne maramo - Totalno zmatrani. Rabimo dopust. Gremo novembra na križarjenje . Tole je pa tako super - si bom kar sposodila. IZVIRNO SPOROČILO: Reby andreja - ooo, tebe pa res dolg ni blo. A spet ste bli pr dohtarjih? Goldy - pikapokice za Aljo. Revica. Drisko ima sigurno zaradi AB. Meni je P rekla, da če bi bila driska, naj takoj pridema s T nazaj, da bo dala druge AB. Ampak pr nas je vse ok. ajsi - vi ste že zdravi? punsha - super za nov postopek. Upam, da bo uspešen. kimsy - očitno so se začeli dnevi zamašenih noskov. Pa tam vse do pomladi... bibon - a s te že nazaj? obi - kako ste vi? Kaj bolje? Semper - ste že šli nazaj v vrtec? lučka - hvala bogu, da N ni imela klopa, fajn, da sta takoj opazla. Mmmm, kostanj, si mi lušte nardila. Rebi, super, jajček poznam. So stolčki mamut? Pa hvala za podsodbo: Fredota smo potem sicer spotoma kupili (je bilo mamo strah, da bi sposojenega poškodovali- sem smotka, ja, ampak skrbna smotka ), hlačke so pa super. Zakon za hladne bazenčke. Pa še šik. Bomo pa tole najbrž upgrejdirali na grelkota http://www.aquafun.si/images/Aquafun_Grelko_6.jpg. A morda veš, takole mimogrede, kakšna je Atlantis politika glede neoprena in/ali pleničk?
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 6.10.2010 10:57:14
|
|
|
|
Reby
|
gapii - itak, da velja, če bo T zdrav. Če ne pa sama prletim. Bom še lažje A in J pocartala. Samo sms-ni mi potem, kdaj bibon - jp, stolčki in mizica so mammut. In zdej lahko pridete na obisk, imamo veliko stolov in več prostora na sedežni in mizico V Atlantisu priporočajo plavalne pleničke (+ neoprenček gor, če želiš, ampak je voda dovolj topla in ni potrebe).
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 6.10.2010 11:19:54
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby gapii - itak, da velja, če bo T zdrav. Če ne pa sama prletim. Bom še lažje A in J pocartala. Samo sms-ni mi potem, kdaj bibon - jp, stolčki in mizica so mammut. In zdej lahko pridete na obisk, imamo veliko stolov in več prostora na sedežni in mizico Rebiček, moj (ne)žarnica pravi, da ste zdaj vi na vrsti za obiske ;) Iiiiiiii, Gapi, na Gorenjskem boste!!!! Hej, mogoče bi pa skupaj prišli??? No, seveda če: a) bomo mi zdravi b) boste vi zdravi c) bo fontant za tortico ratal ;) Bibon namreč, akhem, planira first-attempt s home-made tičino maso. Za Lbjčkovo sobotno 5ko. Jaja, tole bo še špasno
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 6.10.2010 12:01:32
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 IZVIRNO SPOROČILO: Reby gapii - itak, da velja, če bo T zdrav. Če ne pa sama prletim. Bom še lažje A in J pocartala. Samo sms-ni mi potem, kdaj bibon - jp, stolčki in mizica so mammut. In zdej lahko pridete na obisk, imamo veliko stolov in več prostora na sedežni in mizico Rebiček, moj (ne)žarnica pravi, da ste zdaj vi na vrsti za obiske ;) Velja Iiiiiiii, Gapi, na Gorenjskem boste!!!! Hej, mogoče bi pa skupaj prišli??? No, seveda če: a) bomo mi zdravi b) boste vi zdravi c) bo fontant za tortico ratal ;) Bibon namreč, akhem, planira first-attempt s home-made tičino maso. Za Lbjčkovo sobotno 5ko. Jaja, tole bo še špasno No, tole pa mene zanima. Sem si že ogledala Fargijino mojstrovino in je tut mene zagrabl
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 6.10.2010 12:08:51
|
|
|
|
spelka12
|
Oj. Evo konec porodniške, spet več časa za rač. . KAko ste punce? Vidim, da otročki lepo rastejo, mamice so pa že v drugem krogu . Pri nas tudi že malo razmišljamo v to smer. Imava še 3 pingvinčke pa bi jih počasi šla malo pogledat in odmrznit. A ima Reško dolgo čakalno vrsto? NAš Oskar je priden, čet 9 dni pa bo postal enoletnik . Komaj čakam žurko. Sem čist pozabila - a se me sploh še spomnite . Lep dan vsem
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 6.10.2010 12:34:28
|
|
|
|
Reby
|
O Špelka, pogrešana, WB. Jaz sem bila pri Reškotu takoj na vrsti za zamrznjenčka, v 1 tednu
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 6.10.2010 12:42:30
|
|
|
|
spelka12
|
KUGA (beri KAJ ) . O ne, ne tolk se mi pa ne mudi. Še dragija nimam trenutno, da bi šel z mano. reby sklepam, da pingvinčkanje ni uspelo . Kakšen je pa postopek? A pingvinčki spadajo še pod prejšnji postopek, glede denarja, a se postopek plača? MAh jest bi takoj še enega, ampak se bojim spet zapletov, pa dvojnih injekcij, spet bom lahko s trebuhom in stegni rožce zalivala . Vas bom šla jutri bolj prebrat, sedaj čakam na kosilo, pol pa šibam po malega v vrtec. Kolko gre hitro čas.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 6.10.2010 12:58:35
|
|
|
|
Reby
|
spelka - ni potrebno nč plačat, samo napotnico rabiš za UZ. Jaz sem šla konec aprila po 2 zamrznjenčka, pa ni uspelo. Po mojem je bilo prehitro (ker sem še 1-2x na dan dojila), za Reškota pa ne, je blo idealno in je bil 100%, da bo uspelo, ker so bili iz dobrega materiala. Berem, da je Oskar priden v vrtcu Goldy - ku ku
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 6.10.2010 13:09:07
|
|
|
|
spelka12
|
Jaz tud vidim, da goldy kuka gor. Mogoče se me je pa ustrašila . Goldyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii reby a že konec aprila si štartala dalje. Uuuu pridna sta. Meni so itak rekli, da eno leto ne smem še zanosit, no tega je sedaj konec in bi rada spet mal trebuščka božala. No super, pol samo šibam k svoji g. po napotnico in štart. Kako je pa s špikanjem? A se sploh kaj špika?
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 6.10.2010 13:44:39
|
|
|
|
Reby
|
spelka - jaz nisem imela nč, razen Prometriuma
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 6.10.2010 14:11:43
|
|
|
|
spelka12
|
U superca, nič špikanja. HB. No potem ga bom pa naslednji teden poklicala.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 6.10.2010 16:29:15
|
|
|
|
Goldy
|
spelka, reby - špegala tini mini. Nora gužva, ne glede oz. predvsem zato, ker imam 4-urno bolniško. Sej bo. spelka - WB, daj se kaj več javi, noooo. biba - bi sms-sirala, če bi bili bolj pri zdravju. Nič, šibam, ker nekdo kliče mama, mama.....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.