|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
4.10.2010 17:30:06   
punsha
Ojla,
zadnje čase vas nič ne spremljam, imam pa vseeno eno vprašanje za vas user posted image .
V ljubljani me čakata še 2 zamrznjenčka. Sem danes dobila pri G napotnico in je rekel, naj se kar naročim. Koliko časa je približno potrebno čakati, da prideš na vrsto? Jaz še nebi ravno takoj...

Lep dan še naprej user posted image

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 926
4.10.2010 18:16:55   
Goldy
seren* - kakšna slikca. Jeeeee!

punsha - pozdravljena. Žal pa na tvoje vprašanje ne vem odgovora.

No, A je po AB dobila še drisko, ki se je vlekla 3 dni- sicer samo 1-2x na dan, samo takrat je bilo tekoče. Smo bili pa danes na kontroli in je P dejala, da bi bilo fino, če bi bila še ta teden doma....tako, da bova z možem malo pokombinirala, mogoče proti koncu tedna še kakšen teta servis, ker je babi servis prehlajen... Jaz bom pa imela 4 urno bolniško - baje se tudi to da. Je pa rekla danes P, da je ful otrok z drisko, vročino in jokom ponoči.

Pikepoke za vse bolne.....

Pa smo 4!!!

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 927
4.10.2010 18:19:45   
gapii27

http://www.rtvslo.si/zdravje/nobelova-nagrada-za-medicino-ocetu-umetne-oploditve/240770

a si vidla komentarje?  naj jih rajši taki posvojijo....

Neposredna povezava do sporočila: 928
4.10.2010 18:26:26   
Goldy
seren* - sam eni komentarji na strani rtvslo, so pa za user posted image .

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 929
4.10.2010 18:28:58   
Goldy
gapii - ej,  komentarji, mislim...user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 930
4.10.2010 19:19:23   
Serendipity
Uh, komentarjev jaz ne berem, ker so ponavadi butasti. Pišejo butasti ljudje butaste stvari, ker se za tiste trenutka pisanja in zgroženih odzivov povzdignejo v nebesa in si nafilajo ego.
Jaz se držim vedno tega - nikoli ne veš kaj (podobnega) se lahko zgodi tebi, tvojim otrokom, sorodnikom, ljubljenim. Določene stvari so boomerang... Ne bodi pameten, ker svet se prehitro obrne...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 931
5.10.2010 0:10:06   
Sempervivum
Ojla!

Nas moram malo povzdigniti user posted image

Jaz sem še za čarunalnikom. Počasi grem pod tuš in spat. Naši otročki spadajo med tiste 1-2% na svetu user posted image  Nič čudnega, da so tako zeloooooooo fajn user posted image user posted image  Komentarjev pa rajši sploh ne berem. Itak se ponavadni vedno konča pri politiki in pljuvanju vsevprek user posted image

Bodite lepo, pa mirno in naspano nočko!

Neposredna povezava do sporočila: 932
5.10.2010 0:19:16   
Serendipity
semper* sweet dreams. Jaz sem tudi končala za danes. Grem pod tuš in v deželo ajatutaja :)

Bom pa prva kavo častila, da jo spijete za dobro jutro zjutraj user posted image

user posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 933
5.10.2010 0:22:31   
obayifo
jp, mamo tajming...
lahko noč user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 934
5.10.2010 5:10:03   
andreja 07
Dobro jutro vsem

Po dolgem času se vam spet javljam ja minilo je dolgo (prekratko) poletje ,tu je šola in kup obveznosti in seveda posledično  mama servis vsak dan . Konec brezskrbnih dni samo še čekiranje kdaj ob kateri uri,koga in kam peljati ampak saj bo mimo pa bo zopet poletje pa bo  odklop.

Kako ste kaj? nisme uspela še nič kaj prebrati,da bi bila na tekočem . No danes bom v lj  po pol 11 mam čas če je katera za kofi Reby ma mojo cifro  tako da jo alhk kontaktirate,men pa prosim sms ker bom pred tem pri dr-kot ponavadi.user posted image user posted image user posted image  Ja smejem se ,ker sploh ne vem kdaj sem šla v lj kar tako mal na izlet. Pomoje že fulllllllllll časa.

lep dan vsem skupaj

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 935
6.10.2010 6:58:04   
kimsy
dobro jutro!
Mi smo že od 5ih pokonc. Kap... K je bila od petka full prehlajena, zamašen nos in kašlja za znoret. Tako, da sm ji dala Slezov sirup, nosk pa ji kar s fiziološko čistimo in pumpico. Že ko samo vidi, da se bližam nosu, se dere, kot bi jo dajala iz kože. Počasi pa se stanje izboljšuje...
punsha - naša je jenuarska, pa nameravam decembra po napotnico za zamrznjenčke. Preden bom dala kri za spol. pren bol, pa preden bom na vrsti, bo vrjetno že april! user posted image
Goldy - user posted image user posted image user posted image  za A. Je pa punči res nasankala.
gapii - bolš, da ne beremo komentarjev. Zgleda, da smo hujše grešnice, kot tiste, ki delajo splav. user posted image

Nč rožice, lepo se imejte, pa držim pesti, da bo kaj sončka!

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 936
6.10.2010 9:14:44   
Reby
Dobro jutro user posted image

user posted image

Mi smo malo bolje, sicer še kr pucamo nosek. Upam, da bo do ponedeljka bolje, ko gre T spet v vrtec.

Super, da je šla Nobelova nagrada v taprave roke. Glede komentarjev pa no comment in se čist strinjam s Se*. Ne smeš brat, ker te potem čisto razkurijo.
andreja - ooo, tebe pa res dolg ni blo. A spet ste bli pr dohtarjih?
Goldy - pikapokice za Aljo. Revica. Drisko ima sigurno zaradi AB. Meni je P rekla, da če bi bila driska, naj takoj pridema s T nazaj, da bo dala druge AB. Ampak pr nas je vse ok.
ajsi - vi ste že zdravi?
punsha - super za nov postopek. Upam, da bo uspešen.
kimsy - očitno so se začeli dnevi zamašenih noskov. Pa tam vse do pomladi...
bibon - a s te že nazaj?
obi - kako ste vi? Kaj bolje?
Semper - ste že šli nazaj v vrtec?
lučka - hvala bogu, da N ni imela klopa, fajn, da sta takoj opazla. Mmmm, kostanj, si mi lušte nardila.

Mi smo nabavl v Ikei novo kuhinjsko mizo in stole, pa novi sedežni, za Tomija mizico in 2 stolčka, pa en stolček jajček, ki se vrti in noter se lahko zapre. Mali ful uživa.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 937
6.10.2010 10:05:12   
gapii27
jutrička,dan dan dan

kimsy jupijejjejjeeje naj bo uspešen postopek, prav tako za punsho ,če se bosta seveda odločila za še kiro bebico (glede na to, da jih imata še na zalogi, ju jes ne bi tam pustila user posted image )

reby a pol za vikend velja, čeprav je T bolančkan?  upam, da se bo pozdravil do sobote-nedeljeuser posted image

super za nabavouser posted image user posted image user posted image  

naši malarji zaključujejo počasi, selimo se naslednji vikend, ker bomo tega preživeli na gorenjskemuser posted image   če smo čakali zdaj 3 mesce, še bomo pa ta tedn zdržaliuser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 938
6.10.2010 10:48:16   
biba007
Helou, da javim na brzino:
- Smo nazaj.
- Plavanje super.
- Prvič zboleli. Rahlo kašljamo in kihamo. Nosek zamašen. Pravkar ugotovili, da sesalca ne maramouser posted image
- Totalno zmatrani. Rabimo dopust. Gremo novembra na križarjenjeuser posted image .

Tole je pa tako super - si bom kar sposodila.
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

andreja - ooo, tebe pa res dolg ni blo. A spet ste bli pr dohtarjih?
Goldy - pikapokice za Aljo. Revica. Drisko ima sigurno zaradi AB. Meni je P rekla, da če bi bila driska, naj takoj pridema s T nazaj, da bo dala druge AB. Ampak pr nas je vse ok.
ajsi - vi ste že zdravi?
punsha - super za nov postopek. Upam, da bo uspešen.
kimsy - očitno so se začeli dnevi zamašenih noskov. Pa tam vse do pomladi...
bibon - a s te že nazaj?
obi - kako ste vi? Kaj bolje?
Semper - ste že šli nazaj v vrtec?
lučka - hvala bogu, da N ni imela klopa, fajn, da sta takoj opazla. Mmmm, kostanj, si mi lušte nardila.

Rebi, super, jajček poznam. So stolčki mamut?
Pa hvala za podsodbo: Fredota smo potem sicer spotoma kupili (je bilo mamo strah, da bi sposojenega poškodovali- sem smotka, ja, ampak skrbna smotkauser posted image ), hlačke so pa super. Zakon za hladne bazenčke. Pa še šik. Bomo pa tole najbrž upgrejdirali na grelkota http://www.aquafun.si/images/Aquafun_Grelko_6.jpg. A morda veš, takole mimogrede, kakšna je Atlantis politika glede neoprena in/ali pleničk?

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 939
6.10.2010 10:57:14   
Reby
gapii - itak, da velja, če bo T zdrav. Če ne pa sama prletim. Bom še lažje A in J pocartala. Samo sms-ni mi potem, kdaj user posted image
bibon - jp, stolčki in mizica so mammut. In zdej lahko pridete na obisk, imamo veliko stolov in več prostora na sedežni in mizico user posted image  V Atlantisu priporočajo plavalne pleničke (+ neoprenček gor, če želiš, ampak je voda dovolj topla in ni potrebe).

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 940
6.10.2010 11:19:54   
biba007

gapii - itak, da velja, če bo T zdrav. Če ne pa sama prletim. Bom še lažje A in J pocartala. Samo sms-ni mi potem, kdaj user posted image
bibon - jp, stolčki in mizica so mammut. In zdej lahko pridete na obisk, imamo veliko stolov in več prostora na sedežni in mizico user posted image  

Rebiček, moj (ne)žarnica pravi, da ste zdaj vi na vrsti za obiske ;)

Iiiiiiii, Gapi, na Gorenjskem boste!!!! Hej, mogoče bi pa skupaj prišli??? No, seveda če:
a) bomo mi zdravi
b) boste vi zdravi
c) bo fontant za tortico ratal ;) Bibon namreč, akhem, planira first-attempt s home-made tičino maso. Za Lbjčkovo sobotno 5ko. Jaja, tole bo še špasno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 941
6.10.2010 12:01:32   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

bibon - jp, stolčki in mizica so mammut. In zdej lahko pridete na obisk, imamo veliko stolov in več prostora na sedežni in mizico user posted image  

Rebiček, moj (ne)žarnica user posted image  pravi, da ste zdaj vi na vrsti za obiske ;)

Velja

Iiiiiiii, Gapi, na Gorenjskem boste!!!! Hej, mogoče bi pa skupaj prišli??? No, seveda če:
a) bomo mi zdravi
b) boste vi zdravi
c) bo fontant za tortico ratal ;) Bibon namreč, akhem, planira first-attempt s home-made tičino maso. Za Lbjčkovo sobotno 5ko. Jaja, tole bo še špasno user posted image user posted image user posted image

No, tole pa mene zanima. Sem si že ogledala Fargijino mojstrovino in je tut mene zagrabl user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 942
6.10.2010 12:08:51   
spelka12
Oj.
Evo konec porodniške, spet več časa za rač.user posted image . KAko ste punce?
Vidim, da otročki lepo rastejo, mamice so pa že v drugem kroguuser posted image . Pri nas tudi že malo razmišljamo v to smer. Imava še 3 pingvinčke pa bi jih počasi šla malo pogledat in odmrznit. A ima Reško dolgo čakalno vrsto?
NAš Oskar je priden, čet 9 dni pa bo postal enoletnik user posted image user posted image user posted image . Komaj čakam žurko.

Sem čist pozabila - a se me sploh še spomnite user posted image .
Lep dan vsem

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 943
6.10.2010 12:34:28   
Reby
O Špelka, pogrešana, WB.
Jaz sem bila pri Reškotu takoj na vrsti za zamrznjenčka, v 1 tednu user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 944
6.10.2010 12:42:30   
spelka12
KUGA (beri KAJuser posted image ) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . O ne, ne tolk se mi pa ne mudi. Še dragija nimam trenutno, da bi šel z mano.
reby sklepam, da pingvinčkanje ni uspelouser posted image . Kakšen je pa postopek? A pingvinčki spadajo še pod prejšnji postopek, glede denarja, a se postopek plača? MAh jest bi takoj še enega, ampak se bojim spet zapletov, pa dvojnih injekcij, spet bom lahko s trebuhom in stegni rožce zalivalauser posted image .
Vas bom šla jutri bolj prebrat, sedaj čakam na kosilo, pol pa šibam po malega v vrtec.user posted image  Kolko gre hitro čas.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 945
6.10.2010 12:58:35   
Reby
spelka - ni potrebno nč plačat, samo napotnico rabiš za UZ. Jaz sem šla konec aprila po 2 zamrznjenčka, pa ni uspelo. Po mojem je bilo prehitro (ker sem še 1-2x na dan dojila), za Reškota pa ne, je blo idealno in je bil 100%, da bo uspelo, ker so bili iz dobrega materiala.
Berem, da je Oskar priden v vrtcu user posted image
Goldy - ku ku

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 946
6.10.2010 13:09:07   
spelka12
Jaz tud vidim, da goldy kuka gor. Mogoče se me je pa ustrašilauser posted image . Goldyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
reby a že konec aprila si štartala dalje. Uuuu pridna sta. Meni so itak rekli, da eno leto ne smem še zanosit, no tega je sedaj konec in bi rada spet mal trebuščka božala. No super, pol samo šibam k svoji g. po napotnico in štart. Kako je pa s špikanjem? A se sploh kaj špika?

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 947
6.10.2010 13:44:39   
Reby
spelka - jaz nisem imela nč, razen Prometriuma

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 948
6.10.2010 14:11:43   
spelka12
U superca, nič špikanja. HB.
No potem ga bom pa naslednji teden poklicala.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 949
6.10.2010 16:29:15   
Goldy
spelka, reby - user posted image  špegala tini mini. Nora gužva, ne glede oz. predvsem zato, ker imam 4-urno bolniško. Sej bo.

spelka - WB, daj se kaj več javi, noooo.

biba - bi sms-sirala, če bi bili bolj pri zdravju.user posted image

Nič, šibam, ker nekdo kliče mama, mama.....user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.