|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
22.9.2010 22:04:27   
Goldy
Naša kašlja samo zvečer oz. ponoči. Tudi razmišljam, da se šli pokazat k P.
Ubogi K. Vrtec mu pa res ni pisan na kožo kaj?user posted image HB, da je naši fajn.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 826
22.9.2010 22:30:58   
sabsa
Po dolgem času se spet oglašam. Vidim,da otroci rastejo, da so se nekateri privadili na vrtec, drugi manj in da se tudi ve ubadate s prehladi.
Sara je po 3 dnevih v vrtcu nehala jokati, po tednu dni pa nama je zjutraj sama rekla papa in odkorakala k vzgojiteljici. Po 3 tednih je žal zbolela, tako da smo sedaj doma, a je že bolje.
Reby, upam, da ste že vse počistili.
Goldy a imaš ti še kaj zamrznjenčkov? Sem malo pozabila. Midva greva naslednji teden po napotnico k dr. Drobniču, potem pa ko naju prime po zamrznjenčke. A je poleg pregleda krvi pred posegom potrebno narediti še kaj drugega?

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 827
22.9.2010 22:40:17   
Goldy
sabsa - super za Saro in vrtec. Upam, da bolezen čimprej mine. Nope, nobenih pingotov.  -gremo kr direkt v akcijo. user posted image Za v postopek moraš poklicat sestro (ne vem imen), da ti da številko, zraven pa rabiš pol bris (star največ 3 leta) in pa dat kri za spolno prosljive bolezni, no ali pa imet izvid mlajši kot eno leto ( kar pa me nimamo).

Pa smo 4!!!

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 828
23.9.2010 9:32:05   
gapii27
jutro

ja zej, ko razmišljam pa se res valda od uvajanja gh naprej zbujamouser posted image   hmmm no pa sej sta vmes že tud spala..kaj pa vem...včiraj zvečer se je J zbudil in je bil tak jok in stok, da kr kejuser posted image   no posledično se je zbudil tudi A, celi prestrašenuser posted image

no pol smo zaprali in smo spali dokaj dobro ( zbudili samo 3X in zaspali nazajuser posted image )

vmes jijma dajem tudi piti čez dan, sicer čaja nočeta kaj dost, včiraj pa sem jima spet sokec dala in sta spila 2X 170 mluser posted image     ni kaj, vesta kaj jima je všečuser posted image user posted image

no , ko bo gapii familiy v svoji hiški, pa bomo IVF-ke mele piknik.... aaaaaaaaa

kavo spijem in gremo spat nazaj....

cawci mucke in mačkon

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 829
23.9.2010 10:32:18   
kimsy
Evo, še ena povožena mami na vidiku! Pri nas je stanje trenutno nevzdržno. Mala se je nekajkrat ponoči zbudila za dudo, pa spala do 4ih, pol pa do 6ih akcija. Aja, a še full jo je predriskalo in včeraj ponoč tud. Jst sm mela že vsega dovolj in sm jo pustila samo v sobi in šla spat drugam. enostavno ne morem več. In pol je tud ona zaspala brez joka, mal je še sitnarila, pa je blo. Sm jo pa pol zjutraj mogla zbudit, ker sva imeli fth. Groza! Vrjetno je driska še posledica viroze in jo boli trebušček, pa zato sitnari. Sm sklenila, da jo v petek peljem k moji mami, da se midva naspiva. Bo pač ona dežurala celo noč, če bo treba!

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 830
23.9.2010 10:37:31   
kimsy
Aja, sm pozabila omenit, da grem jst tud decembra k dr. Dju po napotnico. Bris mi je naredu marca, tako da rabim samo še test za spolno prenosljive bolezni. Pol pa po pingote. Morem pohitet, da me zaradi neprespanosti ne bo minilo imet še enega ali dva nagajivčka!  user posted image  Ja, jst bi še dva tako da morem res pohitet, pa to ne bi dva naenkrat, ampak vsakega posebej... Sanjati ni nikoli greh...  user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 831
24.9.2010 10:43:42   
kimsy
Morem rešit našo čast, da ne pristanemo na drugi strani!

Danes sem prvič od kar imamo dete vztrajali, da ne dobi ponoči nič mleka. sem ji dajala sam mal prekuhane vode za pit in je bla kar pridna. Se mi zdi, da sm sam ene 5x vstala.

user posted image  Mam pa še eno vprašanje. Naša se vsako jutro zbudi posračkana do vratu oz jo zjutraj podriska, to že 3 dni zaporedoma in potem običajno driska še enkrat dopoldan.  A mislite, da bi mogle do dohtarja al je to še posledica viroze? Ker našega je tud zvijo, je en dan bruhal, zdaj pa že dva dni tud on driska! Tamala sicer ogromno pije, ampak ne vem, če je to še normalno. Od hrane ni, ker trenutno nič novega ne jemo!

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 832
24.9.2010 15:31:01   
lana70
Da vas vse lepo pozdravim...prebrala sem vas malce površno in Reby, ne morem verjet, da se vam to dogaja, upam, da je ste iz hujšega. Imamo pa potopno črpalko, verjetno je sedaj več ne potrebujete?

Bibek, prav škoda, da se nisva kje "uočili" na Bledu....si bila dlje časa ali samo v prolazu?

Koliko naj bi 6 mesečen otrok popil vode....odkar uvajamo GH, bi Živa popila vode celo stekleničko, a je to ok? Čez dan jemo tri obroke GH, 2x se dojimo , potem pa še pred spanjem in 2x ponoči.

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 833
24.9.2010 15:32:33   
lana70
Kimsy, pojam nimam, naša ima "težave" s kakanjem odkar smo uvedli GH...mogoče pa je res posledica viroze, fajn bi bilo, da nadomestiš tekočino, ki jo s tem izgublja.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 834
24.9.2010 15:44:00   
Reby
lana - hvala, smo jo šli zadnjič nabavt in včeraj smo končno nehali črpati. Me zanima, kaj bo zdej ta vikend, ker je podtalnica še kar visoka. Super, da Ž pije, kar naj, naš ful veliko pije čez dan.
kimsy - po mojem je še kr od virozice, počakaj še kakšen dan ali dva
gapii - super za skorajšnjo selitev. Ah, to spanje. Pr nas enkrat spi celo noč po 10-12 ur brez bujenja, enkrat 2x na noč bujenje, drugič spet 5x na noč itd...
Semper - žal mi je, da imate še vedno probleme z vrtcem, bogi K. Pa upam, da se čimprej pozdravite.
Goldy - tudi pikapoke za A, da se pozdravi. Pri nas imamo cel dan samo Golico. Mali obožuje našo muzko, še posebi Gamse in Moja mukica user posted image  Ful pleše in poje, taprav je.
sapi - sej ne morm verjet, da je vaša V že 4 mesece. Se mi zdi, kot da si komaj rodila... Kdaj bomo pa deležni kakšne slikce? user posted image
bibonček - bomo pribežali na kakšen kofetek in lekcijo Nr. 2 user posted image  Smo že kar v zaostanku, mali LB-jček čist prehitro rase.
obi - uspešno uvajanje v vrtec vam želim.
lana - pa vaš K je že 7 mesecev user posted image  Na taka obdobja nespanja se kar navadi. Mi smo prespali celo noč mogoče vsega skupaj 5-6x, razen na morju je tisti teden cele noči spal, torej prištejem še 7 noči.

Naš T se je končno navadil vrtca, samo zjutraj malo pojokca, ko ga oddam, potem pa je vse dan vesel, živahen, pridno je in se igra. Ko pridem po njega, ga malo prej pokukam, da vidim, kako je in je super. Ful sem vesela user posted image  Je edini, ki vse je in tudi vse poje. Zadnjič je pojedel celo dvojno porcijo kosila user posted image  Spi pa čist različno, enkrat pol ure, drugič uro, uro in pol, dve. Zaenkrat ga imam v vrtcu 5 ur.

lučka, mojsonček, kruce?

< Sporočilo je popravil Reby -- 24.9.2010 15:45:20 >

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 835
24.9.2010 20:06:22   
lana70
 A katera ve za koga, ki prodaja Deuter Kid Comfort III - otroški nahrbtnik? Na bolhi ni več nobenega :((

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 836
24.9.2010 22:11:45   
lana08
Lana70 super da toliko popije, naš ne popije skoraj nič, dva požirka iz pokrovčka od stekleničke. Sem govorila s pediatrinjo in pravi da očitno dovolj dobi z dojenjem (teh pa je 6-7). Tudi kar se kakanja tiče sedaj kaka 3x na dan, pred GH samo 1x na teden. Ah res so različni naši user posted image .

Reby, Ledenka kdaj se je spanje izboljšalo? Upam da žeuser posted image  Včeraj se je zbudil samo 1x, prejšnjo noč 10x(cepljenje, luna). Sem ugotovila, da je njegova ura za spanje okoli 21ih, če ga dam prej imamo težave z uspavanjem in tudi spanjem.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 837
24.9.2010 22:15:45   
lana08
Prosim za izkušnje z avtosedežem Romer King plus in Recaro Young Expert (9-18). Ali je bolje kar takoj kupiti I-III npr. Recaro Young Sport (9-36)?

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 838
25.9.2010 8:14:05   
Reby
Jutro. Spet ta dež user posted image , skoz hodim gledat, če se že kaj vode nabira in trenutno ni nič vzpodbudno user posted image

lana - naš se še zdej zbuja. Danes ponoči npr. samo 1x. Skoz je neki, našga trenutno matrajo štirke. Za avtosedež mislim, da je bolje, da kupiš od 9-18. Römerja mata pa Ajsi in Semper, če se ne motim, ti bosta onidve vedli svetovat.

Pa dejmo še eno kavico skuhat user posted image

user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 839
25.9.2010 8:34:33   
gapii27
jutričko

reby hvala za kavo... naj mine v miru pred močnim vodovjem ta vikend...
spali smo slabo in mislim, da vem zakaj.. sem ju dala zej dva dni v spalne vreče, pa se mi zdi, da jima je prevroče... ker sta vajena kr odkrita spati in ju potem sam ponoči mal z dekico pokrijem.... no bomo vidli, danes.... vsak dan se neki novega spomnim, kaj bi lahk bil vzrokuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no malarje še čakamo,upam da ne tak dolgo, ko smo vratauser posted image user posted image user posted image
pol pa babji žur do jutranjih uruser posted image user posted image user posted image

pošiljamo pikepoke, da odženejo dežekauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 840
25.9.2010 9:25:55   
Goldy
lana - mi imamo Romer Kinga - super truper zadovoljni z njim.user posted image  Jaz tudi mislim, da je bolje avtosedež od 9-18 kot pa od 9-36kg.
Spanje - mi smo na začetku spali super, pr 7 mesecih ne več, je trajalo kakšnih 6 tednov. Zdaj spet super spimo, razne, kadar nam fest zobki nagajajo, kakšne dan. ji grejo 3 dvojkice ven in je res hudo včasih.

reby - držim pesti, da bo vse ok. user posted image  za Tomija in vrtec. A je tudi že bolje - sicer smrka in pa malo še kašlja.

gapii - naj malarji kmalu pridejo. user posted image Joj, naša tudi ni navajena spalnih vreč. Sploh ne vem, kako jo bomo not naštimali. Ko je bila manjša ni šlo, se je gful razburjala.user posted image

biba - thx za kofi! kako princ?

ajsi - saj bo M tudi kmalu kakšno zapel...

No, naša je prespala pri babi in dediju. Treniramo za konec oktobra, ko gremo za 2 dni v Srbijo in bi mogoče A ostala doma. In bo drugi vikend eno noč prespala in potem še naslednjo. Sam mi je tako težko jo dat. Sva se oba z mojim skoraj jokala.user posted image  Smotana...

Nič, se grem zrihtat in po mojo lubiko.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 841
25.9.2010 20:41:28   
Goldy
Naša lubika je zakuhala. Pridem po njo in ugotovim, da ima vročino - 38,6, pol je mal padla, ob 5 je imela 39,2, prejle pa 38. Očitno je svečka prijela. Ampak niti ne kašlja, niti ne smrka, mislim, da je od zobkov, ker ko jo vprašaš, kje jo boli reče au in se prime za usta... Bogica mala, pa šele 5 zobkov imamo, kje so še vsi....user posted image

semper - sam prej sem te videla, da si bila gor in niiiič napisala. Tiiiii, tiiiiii!!!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 842
25.9.2010 21:04:39   
Reby
Naš je tudi zakuhal - na 37.5, ni še sile, pa sem mu vseeno dala sirup pred spanjem. Po mojem je reakcija na cepljenje, je rekla P, da bo dobil vročino 7-14 dni po cepljenju, danes je 10. dan. Je pa ob pol 8 že zaspal.

gapii - kuku. Otročka spita?

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 843
25.9.2010 21:17:33   
lučka 25
ojla user posted image

Se javljam malo, se opravičujm ker nič ne pišem. Preberem še, za kaj več pa ni časa. V službi polno dela, včeraj smo imeli končno javno otvorite prizidka, itak je blo treba nastopat, men pa to glih ni v veselje, pa..... No, pa še polno pisarije v septembru, pa pol še v juniju. Tako da preberem vas, šibnem po Nežo, poem sva popoldne sami, ker oči že pridno dela,....Zdaj sem pa še bolna, ma me vse boli, smrkam, kašljam, brez glasu,...ni da ni. Samo upam, da bom do ponedeljka dobra.

Vidim, da vsem otročkom pridno rastejo zobki. Pri nas je tudi zadnji 2 noči pestro, joka, ...ker še zadnja štirka ven rine. Drugače pa res moram reči, da imamo srečo ker spi N po 11 ur v kosu od kar je shodila. Zaspi, spi, se zbudi. Brez težav. Edino ob prihodu kakšnega zobka sta ene 2 noči mal pestri.

Reby, kako pa je pri vas, a voda se je umirila? Pa goldy, vi ste tudi "plavali"?

Ah, grem mal še kaj prebrat, pol pa spat.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 844
25.9.2010 21:44:58   
obayifo
no, kaj berem...
zgleda, da je nekaj 'v zraku'
E je tudi danes zakuhal, zjutraj 38.7, malo kasneje 38.4, tako da nismo prec nič zbijal, pol je pa šibnu na 39, sem mu dala sirup in je bil čez pol urce vsaj tolk pr seb, da je mal pojedu, pol je očiju omagal v naročju, kar se tut ne zgodi... pol smo ga mal v vodi ohlajal in tut jaz sem mu dala sirup pred spanjem, čeprav je mel 'samo' 38.5
še zdaj ne spi prav, malo stoka in jamra.. upam, da ne bo dolgo trajalo in da bo noč kolkr tolk v redu.
za vse male škratke pa user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil obayifo -- 25.9.2010 21:45:35 >

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 845
25.9.2010 21:49:00   
Goldy
lučka - ooo, deklica moja....., jap moje ljubo mestece je plavalo 2x, mi osebno ne...sam ni pa fajn, ko si tak mal odrezan od sveta. Ne tolk delaaaat! Pozdravi se!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 846
25.9.2010 21:50:51   
Goldy
obi, reby - pikepoke... Naša je HB jedla, kot velika! Pa menda je res  neki v zraku.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 847
26.9.2010 8:34:11   
gapii27
jutričko

reby ja sta spalauser posted image do 02.00 pol pa Jakob pokonc,seveda zbudi Ažbeta, ker solo fešte niso fajn user posted image   no Ažbe je kr kmalu zaspal nazaj, Jakob pa fešta do 04.20...user posted image   zobki? kaj te vem... vem sam, da ne spimouser posted image

mah sej bo....

sem bla že danes na pedikuri, si moja pedikerka vzame vmes med strankami cajt za moje dva nohtka, ki mi k nagajatauser posted image   sta mi začela po porodu vraščatuser posted image   zdej smo že skoraj porihtale...

lep dan cmoooka

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 848
26.9.2010 10:02:16   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

jutričko

sem bla že danes na pedikuri, si moja pedikerka vzame vmes med strankami cajt za moje dva nohtka, ki mi k nagajatauser posted image   sta mi začela po porodu vraščatuser posted image   zdej smo že skoraj porihtale...

lep dan cmoooka

...že 6 mesecev hodim 1x tedensko zaradi istih težav user posted image .....jutri si bom kar sponke omislila, baje da pomaga...

vsem bolančkanim pikam user posted image user posted image user posted image  in hitro ozdravitev...očitno res razsaja kakšen virus user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 849
26.9.2010 10:05:33   
gapii27
kak sponke to? nisem slišala, niti mi ni moja P nič rekla

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.