Reby
|
lana - hvala, smo jo šli zadnjič nabavt in včeraj smo končno nehali črpati. Me zanima, kaj bo zdej ta vikend, ker je podtalnica še kar visoka. Super, da Ž pije, kar naj, naš ful veliko pije čez dan. kimsy - po mojem je še kr od virozice, počakaj še kakšen dan ali dva gapii - super za skorajšnjo selitev. Ah, to spanje. Pr nas enkrat spi celo noč po 10-12 ur brez bujenja, enkrat 2x na noč bujenje, drugič spet 5x na noč itd... Semper - žal mi je, da imate še vedno probleme z vrtcem, bogi K. Pa upam, da se čimprej pozdravite. Goldy - tudi pikapoke za A, da se pozdravi. Pri nas imamo cel dan samo Golico. Mali obožuje našo muzko, še posebi Gamse in Moja mukica Ful pleše in poje, taprav je. sapi - sej ne morm verjet, da je vaša V že 4 mesece. Se mi zdi, kot da si komaj rodila... Kdaj bomo pa deležni kakšne slikce? bibonček - bomo pribežali na kakšen kofetek in lekcijo Nr. 2 Smo že kar v zaostanku, mali LB-jček čist prehitro rase. obi - uspešno uvajanje v vrtec vam želim. lana - pa vaš K je že 7 mesecev Na taka obdobja nespanja se kar navadi. Mi smo prespali celo noč mogoče vsega skupaj 5-6x, razen na morju je tisti teden cele noči spal, torej prištejem še 7 noči. Naš T se je končno navadil vrtca, samo zjutraj malo pojokca, ko ga oddam, potem pa je vse dan vesel, živahen, pridno je in se igra. Ko pridem po njega, ga malo prej pokukam, da vidim, kako je in je super. Ful sem vesela Je edini, ki vse je in tudi vse poje. Zadnjič je pojedel celo dvojno porcijo kosila Spi pa čist različno, enkrat pol ure, drugič uro, uro in pol, dve. Zaenkrat ga imam v vrtcu 5 ur. lučka, mojsonček, kruce?
< Sporočilo je popravil Reby -- 24.9.2010 15:45:20 >
|