Sempervivum
|
Pozdravček, RR mamice in očka Delam s polno paro, včeraj sem prišla domov ob 20-ih. Pa naj še kdo reče, da smo šolniki skoz frej, mu vrat zavijem Mali je še kar doma, sedaj je začel ful kašljat. Upam, da mi bo jutri uspelo dobit P, da se prideva spet malo pokazat, ker tole kašljanje me pa kar skrbi. Danes smo imeli v vrtcu tudi roditeljski sestanek, šla sem jaz z K, ker je imel očka druge obveznosti. No, takoj, ko vsa vstopila v "prekleto" sobo je začel mali jokat na ves glas. Zdaj pa rečte, kaj naj naredim. Pol se je malo umiril, sva se hecala pa to, pa je spet začel in tako naprej. Višek je bil, ko ga je vzela v roke ena od vzgojiteljic, to pa pol sploh ni bil več jok, ampak samo hlastanje za zrakom Evo, takle je pri nas. Cela štala. Reby, kaj naj sploh napišem Sesalca/črpalke nimam, sicer je pa sedaj verjetno že malo bolje. Upam, da se vam to nikoli več ne ponovi, ja sem poplavo že dala skozi v letu naše osamosvojitve (Savinja je takrat prestopila bregove) in vem, kako grozljivo je to. Upam lahko samo, da je škoda manjša in da se življenje čimprej vrne v normalno stanje. Une, ki pa hodijo tja k vam firbcatm bi pa kar v deročo Ljubljanico pometala ... Aha, Obi, sedaj mi je vse skupaj bolj jasno. Upam, da se je medtem, ko jaz nisem imela časa brati in pisati na RR , mali že navadil na dojenje 3x dnevno in da zna zaspati tudi brez joške Kaj pa drisko, ima še? Se*, nalimam kakšno slikico, ampak trenutno je moj dan takšen, da se po službi samo s K ukvarjam, pol ko ga dam pa spat, mam spet za službo kaj dela, potem pa samo še v posteljo popadam. Jaz sem tudi imela slikanje zoba med dojenjem. Mislim, da tu ni neke panike. Nisem si niti črpala takrat (meni to itak nikakor ni šlo). Gapii, JEEEEEEEEEE za selitev Naj se čimprej zgodi Goldy, a se mi samo zdi, da sem te prejle ugledala
|