|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
20.9.2010 22:34:51   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

No, mi2 greva ta teden v Lj, dat kri, naslednji mesec pa štartamo s postopkom.user posted image

Ouuujeeee! You go girl! user posted image user posted image user posted image

sapi - jap - kot je goldy napisala user posted image

goldy - me veseli...

reby - upam, da se je že umirilo stanje ... mirno noč vam želim.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 801
20.9.2010 23:12:02   
Goldy
seren* - kaj pa vi2 čakata???user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 802
21.9.2010 8:34:54   
gapii27
goldy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

reby 
sem vidla vaše hiške po tvuser posted image   kako je danes?

jes bi tudi kavo, pa sem predalečuser posted image

aja, pa spali smo danes tako kot včasihuser posted image   joja, da le tak ostaneuser posted image

< Sporočilo je popravil gapii27 -- 21.9.2010 8:35:23 >

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 803
21.9.2010 9:46:57   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Ah, no, da se odkupim .... bi šel kdo jutri na kofi? V Lj? Tam okrog 15.30?

lahko, če bo kje bolj v centru user posted image  pa midva bova malce kasneje

Reby, kako je stanje?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 804
21.9.2010 9:49:03   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Ah, no, da se odkupim .... bi šel kdo jutri na kofi? V Lj? Tam okrog 15.30?

Jaz bi šla, če bo cesta prevozna. Se lahko jutri še slišiva. Pa še pleničke ti lahko prinesem.

Naša Črna vas je postala prava atrakcija za turiste.

Super, se slišiva, če ti bo zneslo. Držim pestiuser posted image
BTW, LBjček je včeraj z vašimi štumfki šarmiral našo ministrico za notranje zadeve - and yes, I have a picture to prove ituser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 805
21.9.2010 9:52:19   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

lahko, če bo kje bolj v centru user posted image  pa midva bova malce kasneje

Yap, center bi šeluser posted image . Parkiram na TR3.

Ekola, zdajle pa šibava na Bled. Mogoče ujamem še Lanči.

Pa naj še kdo reče, da ob torkih nismo družabni pri-nas-na-vasiuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 806
21.9.2010 9:56:01   
ledenka
biba, ti po ZS pošljem telefon, pa se slišiva user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 807
21.9.2010 11:08:14   
Reby
bibon - danes žal ne bom uspela, prevelik kaos doma. Uživajta z ajsiko user posted image
Goldy - superca za nov start user posted image
kimsy - kako je mala princeska danes, je kaj bolje?

Takle mamo pa mi danes:
http://tinypic.com/r/2hcg6yc/7

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 808
21.9.2010 11:25:59   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Takle mamo pa mi danes:
http://tinypic.com/r/2hcg6yc/7

user posted image  držite se... upam, da ni preveč škode.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 809
21.9.2010 19:52:08   
biba007
Rebiček, kako ste? Zgleda katastrofa ... ma ni kaj, najbrž je res treba počakat, da gre voda byby ... ah ja ..
No, če bi želeli v tem čakanju na en prebežni minibrejk, ste toplo vabljeni. Tomi itak že pozna naše stolčke in lučkeuser posted image .

Goldy, kolegica, greeeeeeeeeeemo! Aaaaaaakcija!

Gapi, se že selite? Bravo za spanje. Nam še ne šibauser posted image

Mi smo pa danes kofetkali z Ajsiko. M. je super frajer - neustrašen in samozavesten. En takle fleten robinhuduser posted image .

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 810
21.9.2010 20:37:16   
kimsy
Reby - počasi se ji stanje izboljšuje, je bla pa taka revčka, to je kar špricalo čez usta in nos! user posted image  Upam, da se je pr vas stanje tud normaliziralo.
obi - sestanek v vrtcu je uvodni, za vse otročke, ki bojo v isti skupini, pa sm šla mal pogledat. Pa so ene mamice skor jokale, zarad uvajanja, me je kar zagrablo, da do septembra ne bi šla nč v službo. user posted image  Pa še naša bo najmanjša, po moje edina, k ne bo še hodila, sej ne bo stara še eno leto, eni bojo pa že skor dve...user posted image

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 811
21.9.2010 21:23:32   
Serendipity

seren* - kaj pa vi2 čakata???user posted image

napotnico user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 812
21.9.2010 22:03:13   
Goldy
seren* - pol pa se zmigaj po napotnico!user posted image user posted image

reby - upam, da ste kaj bolje!user posted image

kimsy - hm, jaz bi tudi bila še kar domaaa. Sej bo. Sam, da je mala miss bolje!!

gapi - super za nov domek!user posted image

ajsi - kako robinhood?

Pri nas nič novega...vrtec laufa...user posted image ...so se naučili že eno pesem, ki ima besedilo približno takole, pa pa papi pa,pa, pa, papi...ampak to je zmožna ene 5 minut "pet", zraven pa ploskat in z eno nogo udarjat po tleh,  drugo pa neki dvigat. Ma, sem ponosna.user posted image Tak, da sem imela prej čist orožena špegle.user posted image

biba - ja, ja greva v četrtek v Lj dat kri...se že odvija.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 813
22.9.2010 5:32:14   
sonček33

seren* - kaj pa vi2 čakata???

napotnico

sekica, a res? juhej..jaz bi tudi

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 814
22.9.2010 9:05:11   
gapii27
dan dan dan

no danes ga je Jakob spet nažigal ponočuser posted image   ene dve ure pol pa zaspaluser posted image

ja selimo se počasi...za siher do naslednjega vikenda....te vikend ne bo šlo,imamo nujno trgatevuser posted image

cawci

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 815
22.9.2010 9:41:08   
ledenka
jutro user posted image

biba in LBjček sta res super user posted image  škoda, da nismo imeli več časa! itak za klepet nikoli ni dovolj časa user posted image

Reby, upam, da je voda že odtekla

se* user posted image  še malo, pa v nov boj!

kimsy, ne skrbi, če ti pozitivno gledaš na vrtec, tudi user posted image  ne bo pretirano težaven... samo moraš biti prepričana, ali TI to hočeš, in je ne uvajat s težavo. če bo tebi hudo, bo njej še tolliko bolj...

goldy, super za pesmico user posted image  jaz komaj čakam, da bo M. kaj takega naredil... pa nekako ne kaže navdušenja nad prepevanjem user posted image

sonček, potem pa kar v akcijo user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 816
22.9.2010 10:59:33   
sapi
Dobro jutro

Goldy super za postopek že držim pesti.
Hvala za odgovor. Sem šla tudi jaz kar slikat in sem tam vprašala, če kaj vpliva na mleko pa sta mi radiolog in zdravnik zagotovila, da nič. Sem pa dobila med slikanjem zaščito tudi čez prsa.
Se hvala tudi tebi.
kimsy samo, da je s tvojo princesko že bolje.
Reby kako ste?
biba kako pa tvoj prestolonaslednjik. Berem, da si sedaj že samostojno mobilna sicer pa lahko, da je že dolgo tako le jaz sem bila bolj out user posted image . Da je šarmer mi je pa jasno po sliki, ki sem jo videla. Jaz bi pa slikico z ministrico videla, samo nisem ravno facebook fan user posted image .
gapi uživajte 100/h v novi hišici saj vem kaj pomeni zidati. Se res veselim z vami. Ko sva se midva preselila sem kar sedela in kar nisem mogla verjeti, da je res. Še solzice sem spustila, no pa hormoni so tudi nekaj malega pripomogli. Nas pa še čaka nekaj finiša pa nič zato.

Vrtec me je kar strah, ko vas berem. Bom morala biti močna, kaj še bo še sedaj jo bolj težko iz rok damuser posted image .

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 817
22.9.2010 11:19:43   
sapi
Jej kakšen pogled user posted image  user posted image

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 818
22.9.2010 12:43:53   
obayifo
dan
reby, mislim na vas. kako gre? upam, da se voda kmalu umakne, ker že naslednja runda prihaja, da bo mela kam odtekat. a črpalka zdaj kaj pomaga? in kako zdaj vrtec?
midva sva bila danes v vrtcu na obisku. takole pol ure je blo čist fino, še niti ni uspel vseh igrač razmetat user posted image . naslednji petek bo šlo pa malo bolj zares. prvi korak je ta, da se morava navadit prej vstajat, ker morava bit ob 9.h že tam user posted image . je pa luštna skupinca, stari od leta do leta in pol, 3 plazilci, ostali hodeči, trenutno jih je 8, 5 nas bo pa še počasi prikapljalo. so bli pa eni trije ob pol enajstih že takooooo utrujeni, da se je en fantek celo k meni prišel stisnt ves objokan (v sili hudič...), sem pogledala E-ja, pa sploh ni trznu, pogledal in šel dalje po svoje.
goldy, super vam gre
gapi, je bla taka noč... naš se je tut ob enih zbudu in pol dve uri nikakor nazaj zaspat. pa fino selitev! meni je blo vsakič najboljš pri selitvi to, da sem za vsaki dve škatli, ki sta šli v avto, nesla še eno v smeti user posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 819
22.9.2010 19:15:31   
lana08
Reby upam da čimprej pridete na stare tire user posted image .

Gapii a ste vi prej že prespali noč. Namreč naš K. se je začel z uvajanjem GH v joku zbujati tudi po 3-4x na noč. Vedno se dojiva, ker nič drugega ne pomaga. Čez dan se doji 2-3x in mogoče manjko dojenja nadoknadi ponoči? Ali pa je to obdobje? Je imela še kakšna tak primer in kako ste prišli do spanja ponoči?

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 820
22.9.2010 20:07:10   
ledenka
lana, podobno je bilo pri M - prej se je zbujal 1x na noč, z zmanjšanjem dojenja pa večkrat...

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 821
22.9.2010 21:33:01   
Goldy
semper - ku, ku?? kako je moja večerna čveka? Se je K že navadil v vrtcu?

Pa smo 4!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 822
22.9.2010 21:48:49   
Sempervivum
Pozdravček, RR mamice in očka user posted image

Delam s polno paro, včeraj sem prišla domov ob 20-ih. Pa naj še kdo reče, da smo šolniki skoz frej, mu vrat zavijem user posted image  Mali je še kar doma, sedaj je začel ful kašljat. Upam, da mi bo jutri uspelo dobit P, da se prideva spet malo pokazat, ker tole kašljanje me pa kar skrbi. Danes smo imeli v vrtcu tudi roditeljski sestanek, šla sem jaz z K, ker je imel očka druge obveznosti. No, takoj, ko vsa vstopila v "prekleto" sobo je začel mali jokat na ves glas. Zdaj pa rečte, kaj user posted image  naj naredim. Pol se je malo umiril, sva se hecala pa to, pa je spet začel in tako naprej. Višek je bil, ko ga je vzela v roke ena od vzgojiteljic, to pa pol sploh ni bil več jok, ampak samo hlastanje za zrakom user posted image user posted image user posted image user posted image  Evo, takle je pri nas. Cela štala.

Reby, kaj naj sploh napišem user posted image  Sesalca/črpalke nimam, sicer je pa sedaj verjetno že malo bolje. Upam, da se vam to nikoli več ne ponovi, ja sem poplavo že dala skozi v letu naše osamosvojitve (Savinja je takrat prestopila bregove) in vem, kako grozljivo je to. Upam lahko samo, da je škoda manjša in da se življenje čimprej vrne v normalno stanje. Une, ki pa hodijo tja k vam firbcatm bi pa kar v deročo Ljubljanico pometala ...

Aha, Obi, sedaj mi je vse skupaj bolj jasno. Upam, da se je medtem, ko jaz nisem imela časa brati in pisati na RR user posted image , mali že navadil na dojenje 3x dnevno in da zna zaspati tudi brez joške user posted image  Kaj pa drisko, ima še?

Se*, nalimam kakšno slikico, ampak trenutno je moj dan takšen, da se po službi samo s K ukvarjam, pol ko ga dam pa spat, mam spet za službo kaj dela, potem pa samo še v posteljo popadam.

Jaz sem tudi imela slikanje zoba med dojenjem. Mislim, da tu ni neke panike. Nisem si niti črpala takrat (meni to itak nikakor ni šlo).

Gapii, JEEEEEEEEEE za selitev user posted image  Naj se čimprej zgodi user posted image

Goldy, a se mi samo zdi, da sem te prejle ugledala user posted image user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 823
22.9.2010 21:59:23   
Goldy
semper - tuuu sem!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 824
22.9.2010 22:01:13   
Sempervivum

semper - ku, ku?? kako je moja večerna čveka? Se je K že navadil v vrtcu?

Aha, se mi je zdelo, da sem videla sporočilo user posted image  Ne vem, če bova kaj dosti čvekali danes, K je ravno začel kašljati user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.