Sempervivum
|
Reby, lej, pri nas je tudi ful grozno Če ti to kaj pomaga Mož je bil že čist na koncu z živci, in sedaj, ko berem tebe, mi je šele postalo jasno, zakaj. Je bilo s tamalim isto. Jokal, ni hotel iz rok, ko je prišel ponj, ga je imela vzgojiteljica v naročju, z dudo v ustih, pa je še vedno jokal. Do spanja sploh še prišli nismo Zadeva se je zapletla še v toliko, ker je potem dobil prejšnji teden še drisko, pa ga potem sploh nismo imeli v vrtcu (takrat je mož spet začel malo bolj normalno funkcionirati, potem je šel v petek K spet v vrtec, ampak očitno tisti dan spet fasal eno pi.pi.pi., tako da je bil sedaj spet cel teden doma. Z vročino, zamašenim noskom, brez apetita, bruhanjem, čist vneto ritko ... Jaz sem bila na začetku tedna z njim, torej na bolniški, v sredo, ko je bilo najhujše mimo, pa sem šla spet delat. Mali sicer še danes ni OK, tako da verjetno še vedno ne bomo šli nazaj v vrtec. Se kar bojim, kako bo spet Vmes sva že tudi razmišljala, da bi ga kar izpisala, pa ne vem, kako je potem s ponovnim vpisom, a padeš ven, al kaj, tako da se mi to tudi ne zdi najboljša rešitev. Po drugi strani vem, da je socializacija tudi pomembna, pa družba vrstnikov, še posebej pri našem, ki je fizično malo za vrstniki (še ne hodi, pa to...) in verjamem, da mu bo kar se tega tiče vrtec kvečjemu koristil. Ampak v skupini sta samo 2 taka, ki še ne hodita, potem pa to pomeni, da mu vsi ostali jemljejo igrače in te fore Grozno, no. Tudi jaz sem se jokala, ko je mož govoril, kako je bilo. Tile naši malčki pač niso navajeni, niti na to, da so drugje v varstvu, niti na to, da so okrog še drugi njim podobni, ki so tudi zelo različno vzgojeni ... Tako da ... saj ne vem. Sem ti samo želela napisat še našo izkušnjo, da boš videla, da smo še drugi v podobnem zosu Se pa zelo strinjam z Ajsi. PA s Se* tudi, sploh ko pravi, da včasih prisotnost staršev ni najboljša. Čeprav je zelo težko, verjemi mi, da verjamem, kako ti je, je realno gledano res, da bo mali potem ves čas gledal, če si tam in stalno pričakoval tvojo prisotnost. No, vidite, tudi mi imamo težave. Še kar. Resnično upam, da se vsaj približno hitro uredijo. Da se mali najprej lepo ppzdravi, pa da starši ne bodo v vrtec vozili bolnih otrok, ker potem bomo spet fasali kaj novega Sicer pa Reby, bravo za špikico brez joka, pa krasne mere in vse besedice Ta del tvojega sporočila je bilo pa prav luštno prebrat. Naš je od vseh v vrtcu drugače najbolj zgovoren in vzgojiteljice se kar čudijo, kaj vse že zna povedat Lep pozdravček tudi naši Obiki, ki ima tudi težave, sicer drugačne sorte. Tudi tu bi se kar podpisala pod Se* post, se mi zdi, da je tako lepo napisala. Jaz našega korenjaka še kar dojim (zvečer, ponoči in zjutraj) in ga bom verjetno še nekaj časa. Nekako sem se odločila, da bom ta čas, ko se uvaja v vrtec in preživlja tele strese, pa poleg tega še prihaja v stik z kopico mikroorganizmov, vsaj na tak način malo pomagala pri njegovem boljšem počutju. A prej, ko sta se na polno dojila, pa nisi imela takih problemov? Vem, da si pisala nekaj malega, ampak se mi zdi čudno, da je do tega krvavenja prišlo šele sedaj Zdaj, ko že tolk pišem pa moram še tebi, Lučka napisati, da sva zadnjič z mojim prakticirala uno foro s seminarja, k si jo napisala, da otroka ne prevzameš tako, da ga iztrgaš iz rok, ampak ga daš na tla. Je res noro dobra fora. Tamali ni pa ni hotel iz očkatovega naročja, potem pa sem mu rekla, naj ga da na tla, no in evo, vse je bilo super. Samo tolk, da veš, da tile tvoji nasveti nikakor niso prezrti Hermy, tamala je sladka, da je kaj Se tako lepo smehlja, da bi jo kar poljubčkal Goldy, držim pesti, da pri vas vrtec ostane netravmatična izkušnja. Tako za A, kot za starše Le tako naprej. Pa itak, da te pogrešam, samo pač časa ni, časa ni, časa ni ni ... Po Smolarjevo Kimsy, Gapi, naspite se! Držim pesti, da čimprej in to na zalogo Biba, zdaj imaš pa ćisto svojega otročička pa še modrostni zob bo zunaj. Pa reč, če si upaš, da to ni naključje ...
|