biba007
|
Bitka, drži se. Super za rast. A ni luštno, ko empirija potrdi rast naših mladičkov. In imej tole železo, akhem, kaj čem reči, v ognju. Je hudo še pa još, če se ne popravi. Goldy is back!!! Lupčka. BTW, trmoglavke so zakon. Prešernova Urška je bila tudi Obi, pikepokice. A so to morda tista cepiva na jajčni osnovi? Ratatujček, smo mi tudi včeraj kolovratili tam naokoli. Ko bi le vedela, da zna biti promet z vozički tako nevaren .... bi ti ročno podstavila nogo ... daj veš, da te Bibon izljubi, če že za kofi ni bilo cajta Gapi, super! Ordnung mus sein. Sicer pa vam tole itak že po profesiji prav zavidljivo šiba Lučka, ah, da je tale koncept mame-ni-doma tako hud ... ma, a lahko mladičke kako predpripravimo? Mislim, da bi zmanjšali stres? Najbrž niti ne kaj dosti, kaj? Jah, ni kaj, mame so ZAKON Mimogrede, kje pa je ta uber podružnica? Lanči, zakaj pa rabiš TT? A, pa na DIF gresta? Mi smo gledali tudi Atlantis varianto, pa zdaj res ne vem, kakšne so prednosti enega ali drugega... Mi smo končno uspeli ponucat tiste bone v Pikapolonici. Za crknit. Tomitipija sploh nimajo (so gladko odpadli plani z žličkami, slinčki, šalčkami...sicer ni panike, smo takoj zavili še v Leclerc in poleg naštetega kupili tudi super luštno zimsko jopico), tako da smo kupili same traparije: malo pampersk (ki so, mimogrede, dražje kot drugod, ampak ajde, ko smo imeli ravno bone), pa kasetnikov za koš (ista finta oz. Ibidem, gl. supra note, za crknit ). Še najbolj me je potemtakem razvedril nakup rumene račke za v banjo .
|