lučka 25
|
Ohoj. Evo, bizi mami končno našla čas za vas. Komaj. Je noooro. Ah, sem zvečer kar jokala. Čez dan je N dobro, ne joka,...ampak ponoči pa kar kriči. Pravijo sodelovke, da bo to še kak teden sigurno traalo, ker je to posledica mojega odhoda v službo Ampak kar pa me je najbolj spravilo v jok je pa, ko mi je moj rekel, da je zjutraj hodila po hodniku in klicala mama, mama.... Sonček moj zlati, še zaspat noče ne popoldan ne zvečer, se dere kot da bi jo iz kože ven vlekli, umiri se šele ko se na pol leže uleže na moj trebuh, se kar prisesa,...potem pa jo lahko šele dam v posteljico, da zaspi. Nisem si mislila, da bo toliko težav. Ampak še vsak je preživel in tudi midve z N bova. Drugače pa imam trebuh kot v 25t nosečnosti, vse me špika, skora bolj kot pa pri 2. IVF. Bomo videli jutri kaj bo na UZ videl ata Reš. No, pa dosti o meni. obi, vidim, da boš imela podaljšano porodniško. To je skoraj tako kot pri meni, ko se mi je P istekla, ko je bila N stara 12 mescov, potem pa še 2 mesca dopusta. Tako, da je bila N stara 14 mescov, ko sem šla delat. lana, glede plenc ti je že obi povedala, kaj več pa bo gotovo še Reby povedala. Reby, ma res ste imeli sanjsko tortico. Naslednje leto jo bom tudi jaz tam naročila. biba, glede vpisa v vrtc je tam nekje aprila, ko bo ti sporočim. Je pa na podružnični šoli tudi vrtec, manjši (3 skupine) s suuuuuper igriščem (ma res sanjskim), dobrim kadrom, prostri, vzdušjem,....ja tja sem mislila, da bom šla delat, pa so me potem vseeno dali delat v matični vrtec. gapiii, a potem praviš, da ste bolje? se*, ja ti kar navijaj za naš uspeh, nimam nič proti. Smo pa mi tudi probavali pol leta ata na mamo, pa če ne bo uspešno, bomo spet hermy, ma res imaš cuker punčko. Uživajte vsak trenutek sonček, jutri pa polni štart. En lep začetek lepega leta. Jaz vem, da moje bo Ah, saj vem da sem vas velikoooo pozabila omnit, amapk ne gre več. Zmaaatrana. Pa jutri še ob 4.4.0 vstat, da bom kamlu pri atu, pol pa kar direkt v službo e zadnje detalje uredit pred polnim štartom.
|