|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
28.8.2010 15:03:32   
miska73
Z zamudo želim vse naj naj naši rdečelasi princeski Zarji. Fanta ji pošiljata poljubčke.

Semper, glasujem  za opcijo nosečnosti. Pri moji sestri/nečaku je bilo tudi tako. Prej joška, joška, joška. Potem pa kot bi odsekal.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 576
28.8.2010 17:38:43   
Sempervivum
Oh, miška, to bi bilo res fajn user posted image  Hvala za tvoj glas user posted image  Sicer je pa danes normalno vlekel. Sem imela zjutraj eno že za spraznit in je kar šlo user posted image  Kaj pa vem, kaj je bilo res to user posted image  Upanje ostaja ... user posted image

Hrana in zamrzovanje: naš mali ful veliko poje že od začetka, tako pri nas zamrzovanje 1 dcl ne bi prišlo v poštev. Zato sem v take posodice za skrinjo (une, k so jih imeli enkrat pri najboljšemu sosedu za pike) dajala kar narezano surovo/blanširano zelenjavo. Tako sem potem po potrebi ven jemala. Korenček moraš blanširati (minutka ali 2 v vreli vodi), prav tako brokoli, pa cvetačo, bučke sem kar zrezala in surove zamrznila .... potem pa sem za kosilo npr. narezala krompir, dodala malo različne zelenjavice in lepo vse skuhala. Tudi mesek imam v skrinji v paketkih po nekaj majhnih koščkov.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 577
28.8.2010 17:56:59   
Reby
lana - ne morm ti pomagat, ker nisem nikoli zamrznila hrane za Tomija. Sem vedno kuhala sveže - zelenjava je itak takoj kuhana, zdej pa jemo vsi enako. Bi pa na tvojem mestu kar surovo narezala na koščke in dala zamrznit. Najbolje, da daš v male vrečke po 1 porcijo, pa je.
Semper - WB, tudi jaz glasujem za zadnjo opcijo. Vidim, da je danes že spet papcal. Kdaj greste v vrtec?

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 578
28.8.2010 19:29:48   
lučka 25
ojla user posted image

Lana, jaz sem shranjevala v aventove lončke, že kar gotove jedi, nekaj pa po koščkih surove zelenjave.

Semper*, upam da gre za nosečnost, al se je mali K odločil, da bo počasi nehal z dojenjem. Kdaj nehat pa ne vem....saj veš, naša je bila fina. Glede copatkov pa. Fino je, da ima gumiran podplat, če je slučajno kje mokro. Pri nas  KR so eni copatki od firme Alenka. Narejeni so podobno kot te Rebeez copatki, samo da ma gumirano dno. Meni ti še najbolj sedejo.

Reby, a jutri praznujete T. RD? Bo vsaj lepše vreme.

miška, pa pri vas? Tudi samo še malo, pa bo 1.RD. user posted image

sonček, ja vidiš. Na tiste ončke se pa jaz nise, spomnila. Pa zdaj, a L je korenje z veseljem. Še malo, pa bo el L  vrtec.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 579
28.8.2010 20:24:00   
lana70
hvala punce user posted image , se bojim, da mi bo šla vsa zelenjava na vrtu v nič, pa bi si jo rada kaj prihranila, ko bo Živa začela korenčkat, sploh ker je doma pridelana.

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 580
28.8.2010 20:25:09   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

joj, joj, pa saj ne morem verjet!!!! Lepo praznujte, pa še lepo vreme bo jutri baje.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 581
28.8.2010 20:42:11   
Reby

Jp, pa sem si prvošla bit bolj na komot - čevape bo Jovo dostavu, pa tortico smo tut naročil, me prav zanima, kakšna bo user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 582
28.8.2010 20:59:36   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Jp, pa sem si prvošla bit bolj na komot - čevape bo Jovo dostavu, pa tortico smo tut naročil, me prav zanima, kakšna bo user posted image

Čevapi bodo definitivno dobri user posted image .

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 583
28.8.2010 22:27:27   
Reby
obi - vse najboljše Eneju za 1. rojstni dan user posted image
Btw - kje se skrivaš, kako je Enej?

user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 584
28.8.2010 22:34:01   
Sempervivum
user posted image

user posted image

PODPIS!

Pa čestitke tudi Tomiju!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 585
29.8.2010 9:23:30   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

user posted image

user posted image

PODPIS!

Pa čestitke tudi Tomiju!!!! user posted image user posted image user posted image

Si bom kar sposodila tole user posted image , čestitke obema!

Neposredna povezava do sporočila: 586
29.8.2010 9:27:35   
lučka 25
Tomi, vse najboljše za rojstni dan. user posted image user posted image user posted image  Čvapi bodo sigurno dobri, torta pa tudi.
Reby, kje pa si naročila torto?

obi, tudi Eneju vse najboljše za 1. rojstni dan.user posted image  user posted image  user posted image

No, jaz pa jutri začnem na polno delati. user posted image  Spet bom komaj čakala, kdaj bo petek.

Drugače pa imam že 2 dni težave s špikanjem. Sem čist iz forme, al kaj. Včeraj sem zdrobila 1 ampulo vodice, pa včeraj in danes sem se morala vsaj 3x špiknit, da sem lahko vbrizgala tekočino. user posted image  Sem že vsa pošpikana, bo Reš rekel, če si dajem inekcije po 3x na dan. Seveda mam pa težave smao na lei strani. Ah, bo že. Upam, da bo kmalu punkcija, s tem čim manj špikanja, pa da tkoj uspe, da ne bo več treba špikanja.

Neposredna povezava do sporočila: 587
29.8.2010 10:00:41   
biba007

user posted image  Sem že vsa pošpikana, bo Reš rekel, če si dajem inekcije po 3x na dan. Seveda mam pa težave smao na lei strani. Ah, bo že. Upam, da bo kmalu punkcija, s tem čim manj špikanja, pa da tkoj uspe, da ne bo več treba špikanja.

Hihi, si bo mislil, ajme, so tele IVF mamice ambiciozneuser posted image user posted image user posted image

Reby, še tukaj, lupčka fletkotuuser posted image . Obi, vašemu tudi. Mwa*

Mimgrede, naš pa postaja resnično pravi ljubimec-po-srcu. Po novem neumorno flirta s tetico iz reklame za Šaumouser posted image

U, Lučka, tole te mislim vprašat že lep čas - kje pa imate tole uber-veliko igralnico?

Gapi, user posted image user posted image user posted image , samo da gre na bolje.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 588
29.8.2010 10:05:47   
Reby
lučka - tole nerodno špikanje je ziher posledica "postopek fieberja" user posted image  Men so se prvič prav roke tresle, ko sem mešala tisto zadevo, pa pol vode polila.
Tortico sem naročila pri eni tetki v Brezovci, jo grem čez eno uro iskat, pa dam pol slikco gor. Upam, da bo lepa. Pa sej ni važno, glavno da bo dobra user posted image  Hvala za čestitke.
bibon - tale vaš LB-jček pa kar hitro napreduje s šarmiranjem, očitno je bila samo ena lekcija T-jčka dovolj user posted image  Tudi vam hvala za čestitke in lupčke.

Jah, kaj naj rečem, tole leto je bliskovito minilo, danes zjutraj sem ga prinesla v spalnico in smo se skupaj malo pocartali, seveda sva z mojim potočila nekaj solzic. Ni besed, s katerimi bi opisala, kako lepo je bilo to leto in kako lepo je biti mamica. Večkrat, ga gledam, ko se igra, ko spi, ko se smejčka in ne morem dojeti in verjeti, da je on moj, samo moj user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 589
29.8.2010 10:10:01   
BarbiG
Reby, lubčka T-ju in lepo praznujte. user posted image   Madona, sej ne morem verjet, da je že leto okol.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 590
29.8.2010 10:11:39   
biba007

bibon - tale vaš LB-jček pa kar hitro napreduje s šarmiranjem, očitno je bila samo ena lekcija T-jčka dovolj user posted image  Tudi vam hvala za čestitke in lupčke.

.... ampak bomo tole vajo vseeno še kdaj ponovili, k'nedeuser posted image .
Lepo, leeeeeepo praznujte. Super Tjček in super mami. No, pa očka tudi gotovouser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 591
29.8.2010 10:34:19   
Tanja_Jes

Jah, kaj naj rečem, tole leto je bliskovito minilo, danes zjutraj sem ga prinesla v spalnico in smo se skupaj malo pocartali, seveda sva z mojim potočila nekaj solzic. Ni besed, s katerimi bi opisala, kako lepo je bilo to leto in kako lepo je biti mamica. Večkrat, ga gledam, ko se igra, ko spi, ko se smejčka in ne morem dojeti in verjeti, da je on moj, samo moj user posted image

Pozdravljene...
Se moram mal javit...nekako ni časa user posted image , 100% se posvečam Staši, kr žal mi je da bi kakšen trenutek spustila z njo.
Reby...tudi jaz jo gledam in kar ne morem verjeti, da sem dočakala mojo sončico, sploh ko jo mož vzame, mi grejo kar solze same, ko vidim kako je srečen. To so res taki občutki, da jih ne morem opisati...Presrečna sem, da sem dobila možnost da sem mamica user posted image

Tomi....vse najboljše za 1. rojstni dan...pa mamici tudi - to je tudi tvoj dan user posted image  

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 592
29.8.2010 10:38:51   
bit
Dober dan,

na hitro se vam javljam in vam sporočam da smo od petka doma, vsi srečni in zadovoljni.
Porod je bil težek, a vse hudo pozabiš v trenutko ko dobiš topel zaklad v naročje. Babica se je smejala da sem po 10 urah... takoj rekla da pridemo še po Manco (sestrico).
Aljaž je priden in veliko spi, je pa velika lenoba...tudi jest se mu ne da.

Hvala vam za izrečene čestitke, preveč vas je da bi se vsaki posebaj zahvaljevala.... krasne ste

še slikico najine sreče

user posted image

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 593
29.8.2010 10:48:30   
Tanja_Jes
Bit...čestitke za Ajaža...naj bo vaša sreča ob prihodu sinka še večja...
Tudi jaz sem imela probleme od začetka, Staša kar ni hotela vlečt, zdej bi bila pa skoz priklopljena na jošku, se počutim kot da sem njena duda user posted image user posted image . Včasih se mi zdi da imam premalo mleka, obe sprazni, pa še odpira usta kot vrabec, tko da ji občasno dam umetno mleko, pa ga samo 20 ml poje. Ampak sem opazila da ima raje mamino mleko user posted image , še pri atiju ga išče user posted image user posted image user posted image .

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 594
29.8.2010 12:12:40   
BarbiG
Bit, cuker na kvadrat je A. Ti se lepo poštimaj, da boš spet fit, potem pa moramo eno srečanje zorganizirat, ker zdej pa vse že stiskamo naše zakladke v naročju. user posted image Če drugače ne, pa pri meni doma.  

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 595
29.8.2010 12:19:05   
Reby
Evo obljubljene Tomijeve tortice in muffinčkov user posted image
Več slikic je na FB.

user posted image

user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 596
29.8.2010 12:20:21   
Reby
bitka - kakšen cuker tale vaš korenjak user posted image  Lepo se rihtajte in cartajte. Komaj čakam, da ga bom mal pocartala.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 597
29.8.2010 15:55:00   
lučka 25
Ah punce. Tako lepo govrite o svojihmotročkih,....kaj ne bom jokala. Saj se jutri začne moja služba in.....na pa spet user posted image . Saj vem, da bo super, samo meni bo dolgčas po moji zlati punčki.

Bibončkova mama, ta veklika igralnica pa je v Cerkljah user posted image .

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 598
29.8.2010 17:38:31   
Sempervivum

Ah punce. Tako lepo govrite o svojihmotročkih,....kaj ne bom jokala. Saj se jutri začne moja služba in.....na pa spet user posted image . Saj vem, da bo super, samo meni bo dolgčas po moji zlati punčki.

Tudi pod tole se bom podpisala ... z vsem se strinjam ... user posted image

Sicer pa hvala Lučka za odgovor. Sem že brskala no netu za čevelčki. V BTC v hali A imaj tale Alenka trgovino. Jutri mogoče utegnem it pogledat.

Reby, z vrtcem štartamo s 1.9. Možeg ga bo uvajal, ker ga jaz pač ne morem (ne morem vzet dopusta) Me kar fajn skrbi, pa upam, da mali ne bo preveč jokal. Pa spanje bo velik problem, ker sam od sebe niti slučajno ne zna zaspat ... Upam, da bo uvajalno obdobje hitro minilo, predvsem pa, da se bo fajn vklopil, pa da ne bo kar naprej bolančkan ... A pri vas bo pa polovično v vrtcu? Se spomnim, da si napisala, da ste dobili en fajn vrtec v bližini. Super, da se je tako obrnilo.

Vsem mamicam želim prijeten preostanek nedelje (japajade, jest že cel dan kar naprej neki delam user posted image ), čimmanj user posted image  in skrbi v zvezi s službo, pa prijeten vstop malčkov v vrtec/ali pa v varstvo pri babicah/dedijih! Naj se hitro vklopijo in naj jim bo fajn user posted image

Za konec pa še en user posted image  vsem: mamicam, našim zlatim otročičkom, pa očkom seveda tudi!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 599
29.8.2010 17:39:35   
Sempervivum
Joj, še nekaj pomembnega sem pozabila:

Reby, tortica je FENOMENALNA, mufinčki pa sploh!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.