|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
29.8.2010 20:00:22   
sonček33
enej in Tomi ...naj vama bo pot posuta z rožicami.

reby, luštna torta in kolački

bit, aljaž je cukrček... še dobro, da porodne bolčine in zaplete tako hitro pozabimo

tanja, lepo te je brati , lupčka Staši

BarbiG poljub tudi princeskama

Lučka, mene je špikal moj...ma ja, ni kar tako bit drogerašuser posted image
glede službe pa ..želim, da tole zdaj uspe in bo služba samo nekja mesecev...drugače pa, tebe tole res zelo mori, kajne? jaz grem rada v službo. z l imava še vedno dovolj časa, da sva skupaj in izkoristiva čas. sploh se mi pa zdi, da poklici, ki nam dajejo proste vikende so pravi luksuz... pa saj najbrž en boš imela slabega urnika...

jaz imam res fajn urnik: pon in petek do11h, torek do 12h, sreda do 13.30, četrtek do 10h. Boljše si ne bi mogla želeti.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 601
29.8.2010 21:19:42   
lučka 25
semper*, prijetno uvajanje v vrtec. Naj te ne skrb kako b zaspal, ker so v vrtcu otroci 1000x bolj utrujeni (več dražljajev, ečji šunder, ves čas je pozoren kaj se dogaja,...) in ponavadi samo padejo dol. Za copatke pa, ja sem se tudi jaz spomnila, da jih sigurno tudi kje v LJ prodajajo, v dcemberskem času tudi v City parku.

sonček, saj služba sama me ne bremeni. Bolj me bremeni to, da bomo kot družina malo skupaj. Moj ima popoldne trninge, čez vikend pa tekme. Tako, da bomo s tega vidika malo skupaj. Jaz pa imem urnik 2 tedna do 13.30 in en teden do 14.15 kar je seveda še vedno super urnik. 1 dan v mescu bom cel dan do ene 18h, pa 1 dan do ene 15.30.

bit, sem pej pozabila napisat. Aljež je res fletkan, pravi cuker. Porod pa je k sreči kmalu pozabljen, ko imaš zaklad v rokah.

Tanja, ob pogledu otročka se ti pa res kar srce stopi, š posebej ko ga/jo ima v naročju očka.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 602
29.8.2010 21:42:19   
hermy1
Čer,

sem res ena smotka user posted image !! Ko še nisem rodila, sem se štulila k vam...zdaj pa kar pozabim user posted image !!
No, saj imam dober izgovor...ni časa user posted image user posted image user posted image !!

Bom pa še tukaj našo pupico prilepila

eno, ko gleda
user posted image

in eno, ko spi:
user posted image

Zdaj vas bom bolj redno spremljala user posted image (kot bo mala sončica pustila, seveda). Danes ni bila ravno vzor pridnega otročka...je pa vseeno tako čudovito, da jo imamo user posted image user posted image user posted image .

Se tipkamo...lepo spite vse.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 603
29.8.2010 21:55:51   
Serendipity
Oooooo ... ma jaz se kar topim ob teh minisončkih! Kak so sladki user posted image user posted image user posted image user posted image   Mamice - lepe sončke imate! In še enkrat vsem čestitke za njih!

Lučka - *pikepoke*, da se boš kmalu selila nazaj na drug del foruma in potem spet k nam - isto vela za ancikobanciko :) aa, in seeeempeeer* user posted image pa še jaz bi se te vštulila (samo bomo malo še naravno delali, potem pa gremo spet strice v MB pogledat ;))

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 604
29.8.2010 23:40:35   
obayifo
mamice drage, hvala za čestitke našemu sončku! Reby, tudi T-ju vse naj!!
in vse lepo novim mamicam in njihovim cukrčkom.
bil naporen vikend, prejšnji teden sem izkoristla vsako minutko za delanje filma o E-jevem prvem letu, tortico je nardila babi in je bla vrhunska
se opravičujem, ker sem vas mal zanemarjala, se bom bolj potrudila zdej, ko smo dal to skoz user posted image , sam mam kar nekej nazaj za prebrat user posted image
aja, pa še to se moram pohvalt - doma bom do konc oktobra!! sem supervesela

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 605
30.8.2010 11:41:50   
Reby
obi - wb, tole je pa super novička, da boš še tako dolgo doma. Bi se lahko kaj dobli, ko pridemo mi z morja, kaj praviš?
hermy - kakšna princeska, prava mala zvedava deklica. Lepotička!

Punce, podarim 1 paket in pol plavalnih pleničk (7-12 kg), če katera rabi user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 606
30.8.2010 14:08:59   
biba007
Reby, biuser posted image
No, če seveda ni kašne zgodnejše interesentke ... mi gremo namreč šele konec oktobra.
I, pa da ne pozabim: luštna tortica, lušten Tomi, luštni slončki, luštna majčka in luštna družinica. Ja-ja, Bibon znova oko-sokolovo. BTW, mene tudi zanima kaj več o tortici. Lahko tudi na zs, če vas veže non-disclosureuser posted image

Hermy, sončicauser posted image

Obi, super za podaljšano gnezdenje. A to je še CSD varianta?

Lučka, do tele gigantus igralnice pa nimamo daleč ... hmmm, kdaj se že moramo aktivirat za vpis?

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 607
30.8.2010 17:13:13   
Reby
bibon - zmenjeno. Ko pridemo z morja, se zmenimo za randi za lekcijo No. 2 iz šarmiranja user posted image
Btw, tam na eni slikci z RD-ja na FB je tisti mičken škrat iz Supernove (približno toliko star kot LBjček, če se spomniš). Tortico in muffinčke je pa naredila punca, ki je na FB-ju pod Drobtinice v postelji.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 608
31.8.2010 12:30:31   
gapii27
dan dan dan

nas mal potegnem iz druge strani

a grete vsi na morje? kam kam kam bibon, reby?
v eksotične kraje?

caw

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 609
31.8.2010 12:31:31   
gapii27
ja pa mi imamo tudi pleničke 1 in mal več ko pol enega šeuser posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 610
31.8.2010 14:36:40   
biba007
Heloooooooooooou, Gapi, smo vas pogrešaliuser posted image .
So pikepoke zalegle? A se že seliteuser posted image

Pri nas nič eksotike, pri Reby pa ... zihr. Bi reklauser posted image
Aha, no, smo bili pa na ribicah v vašem koncu. Praše, se mi zdi. Ma je bilo za nas tudi eksote, z apostrofom na koncuuser posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 611
31.8.2010 14:56:04   
gapii27
aja na gorenjskih koncih... jes pa študiram, ki so tu  pr nam Prašeuser posted image

mal smo še prhlajeni, ampk bo bolje... sleimo se še neeee...naslednji tedn bodo vrata gotovauser posted image user posted image

do konc septembra, pol pa dokler bo še toplouser posted image hitr en piknik, da pridete še na toto štajerskouser posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 612
31.8.2010 15:08:39   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

do konc septembra, pol pa dokler bo še toplouser posted image hitr en piknik, da pridete še na toto štajerskouser posted image

....eh, zdaj sem pa še lačnauser posted image

Bodo pa tale vrata VRHUNSKA, kajuser posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 613
31.8.2010 17:46:31   
gapii27
ja vrata bodo zlata zeloo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 614
31.8.2010 20:40:09   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

obi - wb, tole je pa super novička, da boš še tako dolgo doma. Bi se lahko kaj dobli, ko pridemo mi z morja, kaj praviš?

Punce, podarim 1 paket in pol plavalnih pleničk (7-12 kg), če katera rabi user posted image

Mi začnemo oktobra s plavanjem na DIF-u, ker vem, da sta vidva s T to dala že skozi, me zanima:
- a si kupila pri njih Fredov obroč?
- je imel T tudi kakšen neopren varianto na sebi?
- kje kupiš te plavalne pleničke?

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 615
31.8.2010 21:20:46   
obayifo

seveda, se imata fanta sigurno kaj za pomenit user posted image . T bo dal E-ju en schnell kurs iz hoje user posted image . E se postavi in sam stoji in lovi ravnotežje nekaj sekund, potem pa čmok. koraka brez opore pa še ni skup spravil. no, sej časa ma še na pretek.

IZVIRNO SPOROČILO: biba007
Obi, super za podaljšano gnezdenje. A to je še CSD varianta?

jp. sva nesla vse izvide, napisala spremno pismo in so celo odobrili!!!user posted image

smo imeli danes NFTH, bili pri zobozdravniku in potem še na sistematskem s cepljenjem. revček je imel ful reakcijo, tako da je dobil antihistaminik in smo bili še skoraj eno uro na opazovanju. vse skupaj ravno v času, ko bi moral on sladko spati, zato je bilo še toliko hujše. je pa mišek zdaj omagal. vročince sicer nima, je pa čisto omotičen, upam, da samo od zaspanosti. eh... bom danes spet bolj malo spala.

ekhm.. mi pa grejo kljub kontinuiranem dojenju kile kar gor in gor... prvih 6 mesecev, ko sem bla na dieti, je šlo dol, sem že bla na prednosečniški teži, zdej sm pa spet kot en buhtelj. nč več ne spravim nase, pa bo še prehitr treba spet v službo. user posted image

pa da se še mal vmešam:
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

bolj ali manj v vsaki malo bolj založeni štacuni s plenicami (tut pr sosedu jih dobiš, DM, Mueller itd.. pa sploh)
jih mamo pa tut mi en paket, kjer sam 2 manjkata

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 616
31.8.2010 21:57:41   
lučka 25
Ohoj.

Evo, bizi mami končno našla čas za vas. Komaj. Je noooro. Ah, sem zvečer kar jokala. Čez dan je N dobro, ne joka,...ampak ponoči pa kar kriči. Pravijo sodelovke, da bo to še kak teden sigurno traalo, ker je to posledica mojega odhoda v službo user posted image  Ampak kar pa me je najbolj spravilo v jok je pa, ko mi je moj rekel, da je zjutraj hodila po hodniku in klicala mama, mama....user posted image  Sonček moj zlati, še zaspat noče ne popoldan ne zvečer, se dere kot da bi jo iz kože ven vlekli, umiri se šele ko se na pol leže uleže na moj trebuh, se kar prisesa,...potem pa jo lahko šele dam v posteljico, da zaspi. Nisem si mislila, da bo toliko težav. Ampak še vsak je preživel in tudi midve z N bova.
Drugače pa imam trebuh kot v 25t nosečnosti, vse me špika, skora bolj kot pa pri 2. IVF. Bomo videli jutri kaj bo na UZ videl ata Reš.

No, pa dosti o meni.

obi, vidim, da boš imela podaljšano porodniško. To je skoraj tako kot pri meni, ko se mi je P istekla, ko je bila N stara 12 mescov, potem pa še 2 mesca dopusta. Tako, da je bila N stara 14 mescov, ko sem šla delat.

lana, glede plenc ti je že obi povedala, kaj več pa bo gotovo še Reby povedala.

Reby, ma res ste imeli sanjsko tortico. Naslednje leto jo bom tudi jaz tam naročila.

biba, glede vpisa v vrtc je tam nekje aprila, ko bo ti sporočim. Je pa na podružnični šoli tudi vrtec, manjši (3 skupine) s suuuuuper igriščem (ma res sanjskim), dobrim kadrom, prostri, vzdušjem,....ja tja sem mislila, da bom šla delat, pa so me potem vseeno dali delat v matični vrtec.

gapiii, a potem praviš, da ste bolje?

se*, ja ti kar navijaj za naš uspeh, nimam nič proti. user posted image  Smo pa mi tudi probavali pol leta ata na mamo, pa če ne bo uspešno, bomo spet user posted image

hermy, ma res imaš cuker punčko. Uživajte vsak trenutek user posted image

sonček, jutri pa polni štart. En lep začetek lepega leta. Jaz vem, da moje bo user posted image

Ah, saj vem da sem vas velikoooo pozabila omnit, amapk ne gre več. Zmaaatrana. Pa jutri še ob 4.4.0 vstat, da bom kamlu pri atu, pol pa kar direkt v službo e zadnje detalje uredit pred polnim štartom.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 617
31.8.2010 23:25:24   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Drugače pa imam trebuh kot v 25t nosečnosti, vse me špika, skora bolj kot pa pri 2. IVF. Bomo videli jutri kaj bo na UZ videl ata Reš.

hermy, ma res imaš cuker punčko. Uživajte vsak trenutek user posted image

Lučka, saj uživam,...zato pa ni časa komentirat...preberem na hitro še, da sem na tekočem...ostalo pa user posted image user posted image !!

Držim pesti, da bo ata zadovoljen in bo kmalu plusek!!! Sem ga nazadnje videla v PO, ko je hitel sem in tja.

Nočko!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 618
1.9.2010 1:54:40   
obayifo
kuhamo..driskamo..jocemo..smo ga malo hladili in je zdaj nazaj zaspal. Kaj za vraga dajejo v ta cepivauser posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 619
1.9.2010 10:26:16   
ledenka

Mi začnemo oktobra s plavanjem na DIF-u, ker vem, da sta vidva s T to dala že skozi, me zanima:

obroča na DIF ne rabiš, jih imajo oni. plavalne hlačke lahko kupiš tam ali pa v Baby centru, cena mislim, da je enaka. mora pa imet ali plavalne hlačke ali pa plavalno pleničko, obojega ne rabiš. M. je imel kar hlačke.

plavalne pleničke bobiš v BC, DM, Müllerju... kjer pač imajo večjo izbiro plenic.

pa user posted image user posted image user posted image  za E!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 620
1.9.2010 11:07:20   
Serendipity
O lučka ... user posted image Naj vam mine tole obdobje čimprej... Midva vsa tudi zdaj že skoraj pol leta v tej enačbi - ata na mamo in sva sklenila, da do novembra počakava potem pa greva firbcat kako do najinih dveh zamrznjenčkov user posted image user posted image

Joj - Tomi & Anej - vse naj naj! In čim bolj trdne korakce!  user posted image user posted image user posted image

Mi smo imelo P danes - Zarja tehta 9 890 in v višino meri 79, dobili pikico in je bil fuuulll jok - in je dobila med. sestra pri njej eno velko črno piko, kaj bi ko, celo bunkico user posted image user posted image user posted image jo je pa taaak jezno gledala potem.

Grem zdaj piko spat dat - pa se kasneje še kaj oglasim, da pokomentiram še kaj za nazaj user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 621
1.9.2010 11:26:55   
lana70
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

obroča na DIF ne rabiš, jih imajo oni. plavalne hlačke lahko kupiš tam ali pa v Baby centru, cena mislim, da je enaka. mora pa imet ali plavalne hlačke ali pa plavalno pleničko, obojega ne rabiš. M. je imel kar hlačke.

plavalne pleničke bobiš v BC, DM, Müllerju... kjer pač imajo večjo izbiro plenic.

pa user posted image user posted image user posted image  za E!

thanks, nisem vedela, da je ali hlačke ali plenička. Sem pa včeraj mislila  nate, ko sem gledala, če ima moj avto pas za TT stolček, pa mi ni  jasno, en pas visi dol in je vpet naravnost in na pasu je še en mehanizem za vpetje...a je to to?user posted image  ker pas za normalno zapenjanje vsekakor ni.

< Sporočilo je popravil lana70 -- 1.9.2010 11:28:21 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 622
1.9.2010 11:33:14   
ledenka

thanks, nisem vedela, da je ali hlačke ali plenička. Sem pa včeraj mislila  nate, ko sem gledala, če ima moj avto pas za TT stolček, pa mi ni  jasno, en pas visi dol in je vpet naravnost in na pasu je še en mehanizem za vpetje...a je to to?user posted image  ker pas za normalno zapenjanje vsekakor ni.

ne, za TT imaš v prtljažniku en haklc, kamor pripneš pas od stola. na stolčku je pas, ki ga spelješ čez naslonjalo v prtljažnik, tam zahaklaš na tale haklc in potem pas zategneš. TTja ne moreš zapet z normalnim pasom, nujno rabiš Isofix zanj

težko razložim, jaz sem pogledala v navodila od avta in potem v prtljažnik, ker nisem bila sigurna, ali ima avto haklc za TT ali ne

Se* user posted image  za lepe mere user posted image

lučka, držim pesti user posted image user posted image user posted image pa naj težko obdobje za N. čim prej mine, je šok, da mamice ni več zraven...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 623
1.9.2010 11:38:42   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

ne, za TT imaš v prtljažniku en haklc, kamor pripneš pas od stola. na stolčku je pas, ki ga spelješ čez naslonjalo v prtljažnik, tam zahaklaš na tale haklc in potem pas zategneš. TTja ne moreš zapet z normalnim pasom, nujno rabiš Isofix zanj

težko razložim, jaz sem pogledala v navodila od avta in potem v prtljažnik, ker nisem bila sigurna, ali ima avto haklc za TT ali ne

isofix imam...aha, moram pogledat torej v prtljažnik...sedaj pa ne vem, v čem je fora tistega dodatnega pasu na sredini user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 624
1.9.2010 11:45:38   
ledenka

isofix imam...aha, moram pogledat torej v prtljažnik...sedaj pa ne vem, v čem je fora tistega dodatnega pasu na sredini user posted image  

to je navaden pas, sredinski. nekateri avti majo v sredini zadaj tak bolj provizoričen pas, ki je samo čez pas, ne pa tudi čez ramo.

pri nas je bilo v prtljažniku tako, da je bil hakl pokrit s pokrovom, tako da se v normalnih okoliščinah niso stvari iz prtljažnika vanj butale.

lahko pa vprašaš na servis, če nič ne boš našla.

< Sporočilo je popravil ledenka -- 1.9.2010 11:46:42 >

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.