|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
4.9.2010 11:55:43   
kimsy
najprej vsem čestitke za r.d! user posted image
potem vsem, ki jih potrebujejo  user posted image  user posted image  user posted image

lučka - nč bat punkcije, pa držim pesti, da N dobi bratca al pa sestrco!
anci banci - še mal, pa bo user posted image .
lana70 - jst sm tud razmišljala, da bi začela z oktobrom na difu s tečajem za plavanje. Moja sestra je vaditeljica in mi je full bolj spropagirala Dif. Glede godte hrane pa... Jst sm začela z rižem od Milupe, ga mešaš z vodo in ga je mela full rada, sam spala pa ni nč dlje kot običajno. Jedli sva okoli pol osmih osmih, potem sm jo stuširala, čez slabo uro pa še mal podojila.

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 651
4.9.2010 17:38:06   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Samo še na hitro. Včeraj je padla stopka. Imam en vodilen folikel 19mm, pa 3 okoli 17mm. Tako, da jutri bo punkcija, pa upam, da v sredo transfer. Zaradi mene, če je samo ena celila in to leeepaaaa, pa se le ta lepo oplodi in pri meni počaka na konec maja/začetek junija. Mal me pa že zvija glede punkcije, priznam. Tako, da vas prosim za dobre misli.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 652
4.9.2010 17:39:38   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

najprej vsem čestitke za r.d! user posted image
potem vsem, ki jih potrebujejo  user posted image  user posted image  user posted image

lučka - nč bat punkcije, pa držim pesti, da N dobi bratca al pa sestrco!
anci banci - še mal, pa bo user posted image .
lana70 - jst sm tud razmišljala, da bi začela z oktobrom na difu s tečajem za plavanje. Moja sestra je vaditeljica in mi je full bolj spropagirala Dif. Glede godte hrane pa... Jst sm začela z rižem od Milupe, ga mešaš z vodo in ga je mela full rada, sam spala pa ni nč dlje kot običajno. Jedli sva okoli pol osmih osmih, potem sm jo stuširala, čez slabo uro pa še mal podojila.

thanks, sem probala včeraj tako, pa ni nič več spala, se pa po novem zbujamo vsake dve uri user posted image , sem čist skrokana.....s čim pa pire narediš?

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 653
4.9.2010 19:03:02   
kimsy
lana - tako mi je naša začela lomt tam okol 6 meseca. Pa sm probala na flašo in ni hotla. Se pravi ni bila lačna, ampak razvajena. Am še vedno nima rada, se je pa na morju popolnoma odklopila in se ni hotla več dojit, zato že kar 2 m je vse. Pire ji nardim tako, da uporabim vodo v kateri se je kuhal in nič drugega. Posolim pa tud, ampak res čist mal. Poskusi jii skuhat krompir, čist mal kolerabe zravn, pa ene 3 koleščke korena, potem pa zmiksaj. Naša to obožuje.Pa špinačo ji tud lahko nardiš... Brokoli in cvetača našo full napenjata... Tole nočno zbujanje pa... Naj te potolažim, pr nas vstanemo stokrat!euser posted image

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 654
4.9.2010 20:42:57   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

lana - tako mi je naša začela lomt tam okol 6 meseca. Pa sm probala na flašo in ni hotla. Se pravi ni bila lačna, ampak razvajena. Am še vedno nima rada, se je pa na morju popolnoma odklopila in se ni hotla več dojit, zato že kar 2 m je vse. Pire ji nardim tako, da uporabim vodo v kateri se je kuhal in nič drugega. Posolim pa tud, ampak res čist mal. Poskusi jii skuhat krompir, čist mal kolerabe zravn, pa ene 3 koleščke korena, potem pa zmiksaj. Naša to obožuje.Pa špinačo ji tud lahko nardiš... Brokoli in cvetača našo full napenjata... Tole nočno zbujanje pa... Naj te potolažim, pr nas vstanemo stokrat!euser posted image

evo, jutri probam, thanks...nehala jo bom tudi s samim korenčkom silit, ker sem danes videla, kako odpira usta, če ji je všeč, sem ji dala mlečno kašico....torej jutri pire s korenčkom user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 655
5.9.2010 9:34:20   
gapii27
dan dan dan

sonček nam sije, dežek pa gre, naš mlinar pa melje brez vsake vode..oja oja ojajajjauser posted image   tamala poslušata pesmice in čebetata zramuser posted image

spali smo še kr...sm jakoba raje kr k men vzela tak da je bil miruser posted image

anci banci  še mal pa user posted image aliuser posted image ...joj smo že nestrpneuser posted image

kavico smo spil, zdaj počakam, da tamal zaspita in grem v našo bajtico mal pospravljat....za gušt.. ker preden se vselimo še bom valda ene 5x mogla pucatuser posted image

naslednji vikend bomo na gorenjskem.... kofi anyone?

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 656
5.9.2010 9:47:52   
lučka 25
Jah, kaj naj rečem. Kokoš nisem, ker bolj slabo jajca valim. Madonca sem jezna, žalostna,....no ampak vsaj 1 celico imamo. Upam, da se oplodi, da v torek bo ET in da uspe. Ker ne vem, če se bom še šla vse to, mogoče pač tako gledam, ker že imava enega IVF otročka, pa je vse nekoliko "lažje".

lana, jaz sem pogruntala, da ima rada bučke in sem ji potem vsako novo zelenjavo kombinirala z bučkami. Poskusi tudi ti, boš videla kaj ji ustreza in to dodajaj k vsaki zelenjavi. Pa na začetku sem ji tudi ene 2 tedna dodajala adaptirano mleko (če bi mela svojega bi svojega, kot je delala moja svakinja), da je bilo malo okusa po njem in je tudi tako rajši jedla.
Sem pa res imela srečo, ker je že po 3 dneh pojedla zelenjave za en obrok in smo tako že po 1 tednu začeli uvajati še sadje. Nam je šlo res hitro.

gapii, kavica naslednji vikend? Ja lahko, in to že v petek če želiš user posted image

kimsy, smo tudi mi imeli okoli 6 mesca stalno vstajanje. Kaj pa vem kaj jih matra, a res začnejo vse podoživljati med spanjem....ne vem. Vem samo to, da od kar je shodila spi v kosu 11 ur brez glasu. Tako, da midva se zdaj prej zbujava, ker sva navajena na to, da se je prej zbudila.

Reby, kdaj jo mahnete na morje?

biba, saj ne vem a sem že odgovorila za podružnico? Je v Zalogu. Tam bi mogla tudi jaz delat, pa so se potem zadnji hip odločili, da bom ostala v Cerkljah.

obi, upam da se e kaj ne loteva in se boš spočila. Pri nas je bila tudi reakcija an cepljenje. In to po 14 dneh (pikice, neurejena prebava, mal vročince).

Ostalim želim eno lepo nedeljo. user posted image

A ja, včeraj smo se imeli v ohinju lepo. Nas tudi dež ni motil, ker smo bili v eni veliki koči z veliko jedilnico. Skratka vsi fantje so prelubčkali Nežo, en se je še ulegel na tla, da bi ji dal lubčka, ker je čepela in se ni menila zanj. user posted image  No, edini ki ga ona objame nazaj in prelubčka je pa njen bratranec. On je pa itak zakonj zanjo, jo lahko udari, porine, se uleže nanjo,....ona ga pa gleda kot boga. Ker drugi....ni šans, da i to počnejo.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 657
5.9.2010 10:33:31   
sonček33
Jah, kaj naj rečem. Kokoš nisem, ker bolj slabo jajca valim. Madonca sem jezna, žalostna,....no ampak vsaj 1 celico imamo. Upam, da se oplodi, da v torek bo ET in da uspe. Ker ne vem, če se bom še šla vse to, mogoče pač tako gledam, ker že imava enega IVF otročka, pa je vse nekoliko "lažje".

Lučka, ena je dovolj. Navijam zanjo. Da se pa potem ne greš več, te pa razumem.

lana, jaz sem pogruntala, da ima rada bučke in sem ji potem vsako novo zelenjavo kombinirala z bučkami. Poskusi tudi ti, boš videla kaj ji ustreza in to dodajaj k vsaki zelenjavi. Pa na začetku sem ji tudi ene 2 tedna dodajala adaptirano mleko (če bi mela svojega bi svojega, kot je delala moja svakinja), da je bilo malo okusa po njem in je tudi tako rajši jedla.
Sem pa res imela srečo, ker je že po 3 dneh pojedla zelenjave za en obrok in smo tako že po 1 tednu začeli uvajati še sadje. Nam je šlo res hitro.

Tudi jaz sem mu takoj po korenčku, ki ga ni maral, dala bučko in je bil zadovoljen še pa še.

gapii, kavica naslednji vikend? Ja lahko, in to že v petek če želiš Morda pa tudi jaz.

Ostalim želim eno lepo nedeljo. Enako.

A ja, včeraj smo se imeli v ohinju lepo. Nas tudi dež ni motil, ker smo bili v eni veliki koči z veliko jedilnico. Skratka vsi fantje so prelubčkali Nežo, en se je še ulegel na tla, da bi ji dal lubčka, ker je čepela in se ni menila zanj. No, edini ki ga ona objame nazaj in prelubčka je pa njen bratranec. On je pa itak zakonj zanjo, jo lahko udari, porine, se uleže nanjo,....ona ga pa gleda kot boga. Ker drugi....ni šans, da i to počnejo. Lepo in prisrčno. Neža je pa itak hard to get.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 658
5.9.2010 10:44:24   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

naj bo ta ena tista prava user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 659
5.9.2010 18:21:03   
anci banci
lučka.....še tukaj..naj bo ta ena user posted image zmagovalnauser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pa še dva dni..me šfaufa in zvija pa krče imam in občutek, da se bo vsak čas ulilo, amapk za enkrat nič od tega..če se ulije se pač ulije, bomo pa hitr šli v nov postopek

lep preostanek nedelje vsem

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 660
5.9.2010 19:39:27   
Serendipity
Lučka - ena je čiiistak dovolj, da mami postane spet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

lučka.....še tukaj..naj bo ta ena user posted image zmagovalnauser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pa še dva dni..me šfaufa in zvija pa krče imam in občutek, da se bo vsak čas ulilo, amapk za enkrat nič od tega..če se ulije se pač ulije, bomo pa hitr šli v nov postopek

lep preostanek nedelje vsem

Iii, še malo, malo pa boš videla, da si nosečeeeečkaaaaa! user posted image user posted image user posted image Mene je tudi fullšraufalo takrat, se spomnim, da me je zlomilo dan pred testom in sem jokala kot malo detece - no, zdaj mam pa malo detece user posted image user posted image user posted image Go, go AAANCCCIII!!!!

Hm, pri nas pa M že spet zamuja, valda, sem po tednu zamujanja delala test, ki mi je pokazal dolgi nos. Prav strah me je, da se spet začenja začarani krog vsega tega user posted image Je pa res (kot je že lučka povedala) nam je tokrat vseeno lažje, ker mamo že sončke doma user posted image

Hm, pset pol stvari pozabila kaj sem hotela še povedat ... user posted image

korenje in uvajanje gh - pri nas je bil korenček na začetku popoln polom user posted image user posted image user posted image Ga je komaj kasneje sprejela, bučke so še pa zdaj zakon. No, zdaj so zakon buuučkeeee, makaroni in pire! user posted image user posted image Pa piščančja juha, goveja juha z obiiiiiloooo korenčka!

KJe so pa kaj ostale nove mamice?

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 661
5.9.2010 20:01:47   
sonček33
anči, navijamo

sekica ... a ste gut? kako snaha? a vi pa na novem članu delate...edino prav! navijam.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 662
6.9.2010 9:25:15   
Goldy
Jutro!!!

anci - navijamo!!!user posted image user posted image

lučka - tut, navijamo, a ne!!!!user posted image user posted image

bibon - ljudje pa le štejejo, kajne?? Kaj si mislijo o tebi... Mi smo samo gledali našo malo miss.user posted image

lana - mi smo tudi začeli z rižolinom zvečer okrog 6, pol 7, pol pa zrihtat za spat in še zizo. In tudi ga je A lomila okrog 6, 7 meseca glede spanja, da je bilo joj. Je trajalo kakšen mesec, če ne več. Pol pa je bilo spet vse ok.

sonček - delovno, kaj?

seren* - še bizi?

A je šla prvič v vrtec. Objela vzgojiteljico in pokazala na igrače. Še vzgojiteljica je bila presenečena nad pozdravom. Pa sva lahko šla. Ob 11-ih grem po njo. Da bi le še naprej potekalo tako gladko.

LP vsem!!!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 663
6.9.2010 10:06:21   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

A je šla prvič v vrtec. Objela vzgojiteljico in pokazala na igrače. Še vzgojiteljica je bila presenečena nad pozdravom. Pa sva lahko šla. Ob 11-ih grem po njo. Da bi le še naprej potekalo tako gladko.

LP vsem!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image   naj traja! Bravo A!!

Mi smo pa danes spali do 3.30 user posted image user posted image user posted image , ta mlečna kašica zvečer dela čudeže...kot je že rekla Goldy - da bi le še naprej potekalo tako ....

Kimsy, a se potem vidimo na DIFu? user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 664
6.9.2010 10:45:47   
biba007
Luček, še tukaj, navijam kot pri norcihuser posted image

Gapi,v petek bi pa res šlouser posted image

Kimsy, kaj lepega pa pravi tvoja sestrica glede DIFa? Da se bom vedla odločit....

Goldy, ma ja, malo nečimrnosti ni še nikomur škodilouser posted image Fotke z morja so pa superuser posted image . Btw, one iz Mojstrane tudi niso švoh ... ti jih pošljem?

Lanči, smo mi tudi včeraj probali korenček. Ma ja, vem, malo šibamo, ampak ko je že ravno dopolnil 17tuser posted image . Se mi zdi, da mu je bilo prav špasnouser posted image .
A, pa še nekaj smo probali - Bjornovega kengurujčka. No, in sem se spomnila nate. Če se ne motim, imamo istega. Ko smo ga namontirali, se mi je zdel tako ŠIK, da bi bila prava škoda, če bi mali protestiraluser posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 665
6.9.2010 11:58:43   
Goldy
biba - pošlji fotke , jaaaaa, plizzz!

lanči  - user posted image  za spanje, da bi trajalo.

Poročilo z vrtca - naša danes ni potočila niti ene same solze. user posted image Tudi počivat bi šla, če ne prišla po njo. Samo jesti pa ni hotela. Jutri nadaljujemo - jutri bo še počivala v vrtcu.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 666
6.9.2010 12:42:16   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

biba - pošlji fotke , jaaaaa, plizzz!

Samo kaži kuda.

Poročilo z vrtca - naša danes ni potočila niti ene same solze. user posted image Tudi počivat bi šla, če ne prišla po njo. Samo jesti pa ni hotela. Jutri nadaljujemo - jutri bo še počivala v vrtcu.

Bravo Alja - all grown upuser posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 667
6.9.2010 13:02:53   
Goldy
biba - slala sam ti ZS.user posted image  Yes A is all grown up and mum is in tears. Is really too soon for a little girl to be so grown up. In počakajnmo na nadaljevanje zgodbe....user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 668
6.9.2010 14:01:45   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Kimsy, kaj lepega pa pravi tvoja sestrica glede DIFa? Da se bom vedla odločit....

Lanči, smo mi tudi včeraj probali korenček. Ma ja, vem, malo šibamo, ampak ko je že ravno dopolnil 17tuser posted image . Se mi zdi, da mu je bilo prav špasnouser posted image .
A, pa še nekaj smo probali - Bjornovega kengurujčka. No, in sem se spomnila nate. Če se ne motim, imamo istega. Ko smo ga namontirali, se mi je zdel tako ŠIK, da bi bila prava škoda, če bi mali protestiraluser posted image

...no, mi smo se prijavili, hodili pa bomo ob sredah user posted image user posted image

bibek, jaz sem prodala novega kengurujčka, prvič je bila Semolič Andreja čist zgrožena nad njim (posedanje vretenc v pokončnem položaju, itd...uporaba šele ko sedi) in drugič, Živa ni marala biti v njem, poskusili trikrat in ga dali v oglas. Jah, kupila sem pa tistega air, ta dragega z ledveno oporo..mah, saj človek ne ve, kaj je prav.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 669
6.9.2010 21:08:58   
lučka 25
Hvala za navijanje. Zdleda pomaga, ker niso nič klicali, tako da upam, da to pomeni, da se je celica oplodila. user posted image  Držte pesti, da bom od jutri dalje grela pikico, ki bo rastla, rastla,....v čarobnega otročka.

anci, naj test pokaže +, pa saj me smo že sigurne, da vama je uspelo. user posted image

goldy, super da A uživa v vrtcu. Ampak nočem strašit, nočem komplicirat,...ampak samo opozarjam. Kriza pride, slej ko prej pri vsakem otroku. Ko ji bo vse zanimivo postalo vsakdanje oz. bo že vse raziskala, bo mogoče še kakšna krizica. Naj bo majhna in naj je bo hitro konec.

lana, kako pa sedaj, a korenje je na stranskem tiru in je uvahanje kakšnih novih okusov. user posted image

Nič, lep večer vsem. om jutri poročala kako in kaj smo opravili pri atu.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 670
7.9.2010 7:40:30   
obayifo
lucka, drzimo pesti in naj se ima pikica lepo pri tebi na toplem

Mi smo pa se kar bogi. Je pa danes koncno spal vsaj 4 ure v kosu

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 671
7.9.2010 9:49:42   
ledenka
lučka, naj se danes lepo vgnezdi user posted image user posted image user posted image  in pokuka na sonček enkrat maja user posted image user posted image user posted image  

anci, kaj pravi testek??? user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 672
7.9.2010 10:17:26   
lučka 25
Drage moje. Nimam dobre novice. Celica ni bila zrela, tako da sploh ni prišlo do oploditve. Postopek zaključen. Ampak najina zlata punčka naju je takoj spravila v dobro voljo. Mogoče greva še kdaj v postopek, ampak bolj na spomlad, prej ne.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 673
7.9.2010 10:25:27   
biba007
Luček, ti šment tiuser posted image . Pa te ata ni nič prej obvestil? Ste morali vseeno romati v PO?

Vam vsem trem z LBjčkom pošiljava pikicepokice za pozitivno energijouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 674
7.9.2010 10:25:40   
ledenka
Lučkec moja user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.