|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
28.8.2010 21:41:47   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

NAŠA FAMILY SE POVEČUJE ŠE ZA ENEGA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a to RESNO???????????????

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

JA , SMO HOTELI ŠE ENGA user posted image , samo je spodnji štuk proti ...
... bil bi pa takšen

user posted image

... sem vas malo, ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... drugače je pa pri nas dovolj user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
28.8.2010 21:42:38   
Katjusa
čer...

sem čist hin......
smo zmontiral nova vhodna vrata sam treba je še okol porihtat, da bo lepo zaključeno, ploščice v kopalnici še kr niso konecuser posted image ...neka čudna taktika polaganja.... no pa sej bo.... je pa dons prišel mimo on mojga sestriča sik k se ukvarja z zaključnimi deli in je imel s sabo 2 zaposlena (so nam še mal žirafo pripeljal na posojo) in so nam zbelili otroško sobo in spalnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kok fino že vse skupaj zgledauser posted image user posted image user posted image user posted image vsak dan je boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tamika ne štekam čist ampak če si srečka nosečka user posted image vse čestitke in uživaj v nosečnosti želim ti lepo nosečnost s čim manj stranskimi učinkiuser posted image user posted image user posted image user posted image mogoče vas pa presenetiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
28.8.2010 21:44:37   
TAMIKA3
user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
28.8.2010 21:45:04   
Katjusa
no tamikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej sem se pa nasmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image škoda za kužeka.... zaradi takega belega kužaka in ker moj ata ni pustil smo zdej mi tam kjer smo in si rihtamo stanovanje.... sicer kužeka vseeno ne bo bo pa verjetno kaka muca.... najbrž smo pa pri nas tud zaključli s proizvodnjouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
28.8.2010 21:51:50   
TAMIKA3
aja, glede ju3 je vse odvisno od vremena ... tako, da zjutraj prosim vremensko poročilo user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
28.8.2010 21:55:48   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

aja, glede ju3 je vse odvisno od vremena ... tako, da zjutraj prosim vremensko poročilo user posted image

če bo dež lahko pridete v vitanje (v delovni obleki)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
drugače pa držim pesti za lepo vreme, da boste uživel še zanjo nedeljo pred šolouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
28.8.2010 21:56:24   
Katjusa
zdej grem pa jst tud na kavč mojga čakat

lehko noč in lepe sanje

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
28.8.2010 22:08:57   
sjmm
mislm TAMIKA!!!!!!!!!!!!!!! BABNCA...JZ PA ŽE MOJMU STOKAM D SM LETOS EDINA NENOSEČNICAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..ja, ni kej si nas pa potegnlauser posted image

za ju3 nič ne oblubim...imamo še Matica, prjavl sicer smo se...bomo vidl kako bo zju3...user posted image ..pa kako vreme, seveda in kam bo vlekl naših 5 mladičevuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
28.8.2010 22:10:18   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

čer...

sem čist hin......
smo zmontiral nova vhodna vrata sam treba je še okol porihtat, da bo lepo zaključeno, ploščice v kopalnici še kr niso konecuser posted image ...neka čudna taktika polaganja.... no pa sej bo.... je pa dons prišel mimo on mojga sestriča sik k se ukvarja z zaključnimi deli in je imel s sabo 2 zaposlena (so nam še mal žirafo pripeljal na posojo) in so nam zbelili otroško sobo in spalnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kok fino že vse skupaj zgledauser posted image user posted image user posted image user posted image vsak dan je boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tamika ne štekam čist ampak če si srečka nosečka user posted image vse čestitke in uživaj v nosečnosti želim ti lepo nosečnost s čim manj stranskimi učinkiuser posted image user posted image user posted image user posted image mogoče vas pa presenetiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za napredek v stanvanju, sej bo tud še kak user posted image ...za vse pride cajtuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
28.8.2010 22:11:10   
sjmm
jao...že 3tji alarm dons zvečer..ajde..šibam!!!

n o č k o !!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
28.8.2010 22:31:40   
SURF
DRAGE MOJE HVALA VAM ZA VSE NASVETE!!!!user posted image user posted image user posted image VSAKEGA SEM PREBRALA DVAKRATuser posted image

No in po premisleku,tuhtanju...po pogovoru z mojim..je zmagala njegova zdrava kmečka pametuser posted image in sicer...je rekel,da ima zelo občutek,da se bo Pati tam super počutila in da naj probamo,brez občutka,da je treba,ker ni tako zelo nujnouser posted image No in tako sem si nekako (za silouser posted image )popredalčkala zbegane misli...tako,da v sredo gremo probat,čez teden, dva, se bo tako videlo kako bo.......

Sjmm-nekaj si spraševala koliko pokličejo dragi iz služb......pri nama je tako,da on mene kar pozabi,če mu oprositmo ker je na kmetiji in ima očutek da je skozi doma oziroma obratno,skozi v službi(no slednjega imam bolj jazuser posted image )je ponavadi potem tako,da ga pokličem jaz...včasih...in če takole pomislim...je rezultat,da kličem v veeliki večini samo jazuser posted image user posted image ...

Čebelica Majauser posted image ...(evo pa sem našla rešitev in združla tvoja nicka,če lahkouser posted image ) kako da ne delajo več takih decov kot je Šime,kaj pa dela tvoj v spodnjem štuku s cunjami in mimogrede bo naredil še sadno kupo,tudi to je en poseben planetuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
28.8.2010 22:35:58   
SURF
Katjuša lepo brati,da se stvari premikajo in kmalu boste imeli svoje,čisto svoje gnezdeceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tamikauser posted image user posted image user posted image user posted image ...kake imašuser posted image user posted image user posted image
Mi tudi iščemo kužka,ko bo moj dragi imel več časa,bomo šli malo po zavetiščih...

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
28.8.2010 22:39:50   
SURF

n o č k o !!!

Kako to misliš?A se Maj še vedno po večkrat zbuja?

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
28.8.2010 22:42:34   
SURF
KOLUMBO,KDAJ JE TISTI FILM,KANAL IN URA??????JS TUDI GLEDALAuser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
28.8.2010 22:47:54   
SURF
...ja nič....vse kar sem hotela sem prečekirala po netu....moj ga žura na fantovščini,js pa bi se morala spravit pod tuš...pa lahko bi se malo uredila,tako malo bolj...noge,maska...obrvi...
potem grem pa med knijige v posteljo,dokler ne bodo rolete pretežke.

Sladke sanjeuser posted image .

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
29.8.2010 8:39:53   
simonakr
Jutro!

Tamika mislm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo moj je malo peljal k mami da ima mama čas za FB in RR user posted image user posted image pa kao za telovadit user posted image user posted image

Sjmm upam da je blo čim manj alarmov. Smo jih mi tud imeli user posted image
Aja pa nisi edina nenoseča - jest tud nism pa še ne bom, vsaj dokler ne zgradiva hiške.

Kakšen lep vreme se je naredil VSE KI GRESTE NA ČAROBNI DAN LEPO SE MEJTE PA UŽIVEJTE pa se tipkamo.

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
   [Brisano sporočilo]
29.8.2010 8:54:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu simonakr)
  Neposredna povezava do sporočila: 2467
29.8.2010 9:02:36   
petrušk_
jutro...

pr nas sije sonček, tko da se sam še zrihtamo, napokamo v avto in hop na čarobni dan.....

pogledam gor še čez eno urco, da vidm če gre še kera....

petrušk_

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
29.8.2010 9:04:44   
Urša08
jutro

Smo danes spali skoraj do 8, kavica je že popita pa en krožnik čokolešnika sem pomljackala.

Kolumbo dons slikam avtosedež

Tamika kok si nas potegnila, me smo pa vse navijale zauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm jaz tud pr vas navijam za še enga bejbija in to zlo hitro, da bo mel Majči družbouser posted image

Simonakr super za malce frej časauser posted image

Nas v volčji potok ne bo tko da tiste ki greste uživajte user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2469
29.8.2010 9:05:23   
Urša08
Petrušk mislim da gre Ajvy 100% sam net jim ne dela, pa se ne javi

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
29.8.2010 11:30:24   
Čebel@
dan

5 minut,pol grem pa pospravit stvari iz trgovineuser posted image

kolumbo.....a ste že rodil???.......pri nas jo že cel teden špika,mali se je že čist umiril,pa trebuh ima spuščen,ampak je zgleda tok požrtna,da bo danes še darila za RD pobrala,pol bo pa šlauser posted image

tamika.........dober si nasuser posted image user posted image user posted image .....maltežana ima moja mati(star 15 let) in to je edina pasma ki ne pušča dlake....ni pa ne vem kako prijazen do otrok-to nam je takrat že un rekel ko smo jo šli iskat in naša res ne mara user posted image user posted image

katjuša........komaj čakam slikice vašega domekauser posted image user posted image user posted image

sjmm........če bi imela še enga user posted image ,kar navali na tvojgauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

salt......super sta se odločilauser posted image user posted image user posted image ......še vedno jo lahko vzameš iz vrtca,če ji ne bo okuser posted image ........ja moj user posted image  pa že od začetka najine zveze pere cunje,jaz jih pa likam-tko sva se takoj zmenila in tega se drživauser posted image user posted image user posted image .....čeprav v novem stanovanju,bom jaz pralauser posted image

tiste ki greste v volčji potok......lepo se imejte.....mi gremo k sestri na RD,drugo leto pa 100% na čarobni dan,ko bo Hani tudi bolj zanimivouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
29.8.2010 16:01:01   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

n o č k o !!!

tudi do 10 na večer oziroma na noč...jz po letu in pol že mau škilasto gledam od dobrih 5 ur...razdrobljenega spanja čez noč...sam ni kej...takle mamouser posted image

Kako to misliš?A se Maj še vedno po večkrat zbuja?

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
   [Brisano sporočilo]
29.8.2010 16:08:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 2473
29.8.2010 16:09:38   
sjmm
pri nas nič kaj rožnato stanje, jz sm spet mau slabi...zgleda d me je ena viroza zadela...o noči ne bom zgublala besed....če je Maj zadremal sm pa jz krehalauser posted image

smo pa imeli zdele zlo fajn kosilo...tudi Matic še tle....tko d mulčki uživajo še zadnje trenutke na polno...se pa nam čist nikamor ne ljubi...fantje so že odkolesarili eno turo

Maj smrka..je zgleda od mene pokasiral...juhuhu...grozn..tile virusi...ne vem kva bo čez zimouser posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo....moj tud pravi, da psa nič več...o bejbiju bomo pa še diskutiral...sam po moje smo kr zaključli...k jz sm ena zmatrana razvalina te dni...mogoče bomo kej več o tem razmišlal, če bo Maj začel kej spat ponočuser posted image

čebelc@...naj RD mine brez izgredov, pa glede maltežana...babica od mojga ga ima in sploh ne mara otrok...pa vsi bi jo crkljalik je mali kuža...pa je pošteno zahrbtna

VSI KI STE NA ČAROBNEM DNEVU.....UŽIVAJTE!!!!!!!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
   [Brisano sporočilo]
29.8.2010 16:13:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.