|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
27.8.2010 14:18:29   
sjmm
baki...ful dobre novice!!!!DRŽIMO PESTI ZA NOVO SLUŽBO!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

urša...a pri teb je tud bomba padla...sam po moje je bla prej pr nas...sam men se dons prov ne da pospravlatuser posted image

kolumbo...no, sej vi2 imata itak kr pr vsem dobr sistemuser posted image user posted image user posted image user posted image ...predvsem k ti ne kompliciraš...mam tak filing...k jz vidm, če mojmu kej zatežim al pa long face držim...je še slabi...morm kr u akcijo stoptuser posted image ...sam zadne cajte je komunikacija na nuli in pol se pozna....

grem testo zrihtatuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
27.8.2010 16:13:33   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

BIRDY... IMAM ZMENEK S TVOJI SPOGLEDLJIVCEM user posted image user posted image  user posted image user posted image

KOK JE TALE ZASEDEN...JZ SM PA VČERI BLA POPOLDNE Z NJIMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz ga pa morem zapustiti user posted image user posted image , ker so piščančki pobegnili iz kurnika user posted image user posted image user posted image
user posted image za njimi, da jih kaka lisica ne dobi user posted image

zmenek št.2 uspel v nulo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
27.8.2010 17:04:25   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

BIRDY... IMAM ZMENEK S TVOJI SPOGLEDLJIVCEM user posted image user posted image  user posted image user posted image

KOK JE TALE ZASEDEN...JZ SM PA VČERI BLA POPOLDNE Z NJIMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz ga pa morem zapustiti user posted image user posted image , ker so piščančki pobegnili iz kurnika user posted image user posted image user posted image
user posted image za njimi, da jih kaka lisica ne dobi user posted image

zmenek št.2 uspel v nulo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..zdej ga pa še mau k men pošljiuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
27.8.2010 17:09:22   
sjmm
kuhinja končno nekak pošihtana...sva s Saško skupaj navalile na posodo, fanta pa sta z Majčijem na dvorišču

aja, ne vem, če sm že povedala...naš mali princ zdej ful lepo je sam...sej zravn še mami u usta mal potlači, da nebi premalo pojedel, sam res lepo papca, panobenih igrač zravn...še dobr d sm probala,če mu gre...no, pri juhci je bil tko smešen k je lovil une rižotinčke in koščke korenja, zravn pa na veliko usta odpre in kako razočaranje, če umes že kej z žlice padeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , no, pol smo mu mal pice narezal, pol je pa še en čokoladni puding pojedel, mau ga je blou laseh, drugače pa je vse končalo v želodčkuuser posted image

mislim, da je moj pršu...al bo pa sam orodje zamenu...grem prevertuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
27.8.2010 19:11:56   
Urša08
Sjmm od Saške računalnik je zrihtanuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
27.8.2010 19:14:23   
Urša08
čer

Jaz sem popoldan 3 lavorje cunj v omaro zložila, pa mal sva dnevno popedenčkala, sedaj me čaka še kuhinja. Ma itak dela preveč. Sem prejle čist mojmu pojamrala da ne zmorem in da sem non stop v eni zamudi. No in potem mi reče kako bom pr treh zmogla če še pr dveh ne moremuser posted image no sej sem se res zamislilauser posted image user posted image user posted image .

Nč grem sedaj hitro kuhinjo zrihtat pa se zvečer še oglasim.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
27.8.2010 19:36:16   
Čebel@
urša......ne sikeraj seuser posted image user posted image user posted image 2 bosta v vrtcu in bo lažje

midva sva šla popoldan v BC  in sva sedež za v avto kupila......Hana že pol ure spančka,ati je na kavču,mami pa je glihkar še školjko objela in gre kar spat

se tipkamo jutri

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
27.8.2010 20:22:02   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sjmm od Saške računalnik je zrihtanuser posted image

o, a že???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..se zmenmo kdaj ga dvignemo...mau pomisli kdaj vam najbolj odgovarjauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
27.8.2010 20:24:51   
sjmm

čer

Jaz sem popoldan 3 lavorje cunj v omaro zložila, pa mal sva dnevno popedenčkala, sedaj me čaka še kuhinja. Ma itak dela preveč. Sem prejle čist mojmu pojamrala da ne zmorem in da sem non stop v eni zamudi. No in potem mi reče kako bom pr treh zmogla če še pr dveh ne moremuser posted image no sej sem se res zamislilauser posted image user posted image user posted image .

Nč grem sedaj hitro kuhinjo zrihtat pa se zvečer še oglasim.

kok si bla pridna s cotam!!!!

men je pa user posted image prdrsala,me tooook zvijauser posted image , sm si pa pol urce na kavču izborila, je bil moj mal zuni z Majčijem, zdej ga bom pa jz spat zrihtalauser posted image

po moje boš potem s tremi lažje, pa še 2 bosta v vrtcu, pabuši in večna utrujenost te ne bosta motiliuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
27.8.2010 21:02:24   
birdy
Hoj, hoj,
jst sem včer zvečer mal na odklop dala RR in se posvetila branju revij o novorojenčku in nosečnosti. Počas m,i očitno le prihaja da bomo dejasnko mel dojenčka in vse kar pride s tem. PA nardila sem si plan pospravljanja k ga je treba še mal dopolnit.
Urša, jst mislm da je zato da ti zdele komi folgaš najbolj kriva nosečnost. Sej veš da sem bla tud jst en cajt k cota in takrat tud men ni šlo. Zdej k me pa goni (pa tud moj dragi vstaja z tamalo ta teden, pa tamalidve mal dlje spita...) pa sem čist naspidirana. Pa deca mal u rit nasuvi pa reč da bi te moral potolažit ne pa še bolj v depro spravt!!!!user posted image user posted image
Dons se je pa Kolumbo oglasila pa prinesla dva žakla cunjuser posted image Madona, če je to tist kar njej ni preveč všeč pol ne vem kake so cunje k so ji všeč. Ful lepe, ful lepo ohranjene, pa ful se jim pozna da so sušene v sušilcuuser posted image Res, glede na mehkobo se je prov otipal a so bile posušene v sušilcu al na štriku. HOČEM SUŠILCA NAZAJ!!!!!!!user posted image
Sicer sem pa dons zih eno uro obirala češplo. Mislm, slivo, da ne bo kake pomoteuser posted image Se je ena veja odlomila in jo je blo treba obrat pa z slivami neki narest. No, sej me ne čudi da se je veja odlomila, na njej je blo 25kg sliv. Mam že narjene paketke za kompot, tašča pa že probava če se da sok narest iz tega. Jim pa čist mal še fali... Mal so še kisle, glih take k jih mam jst rada. No, o prebavi pa raj ne biuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
27.8.2010 21:49:05   
sjmm
čer!

mene je obisk tetke user posted image čist na kavč zalimu, dons je pa moj res ta malga spat dal...k včer jima ni rataluser posted image ....pa še v pižamo ga je zrihtu..user posted image

jz sm se pa sam stuširala in tlele lukno u kavč delam, pačajček srkam...madona tok frej pa že dolg nism blauser posted image

v glavnem fajn bodite...mirno noč--predvsem nosečkam!!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
27.8.2010 22:55:17   
Katjusa
prišla pred pol ure domov..... spila eno pivo in se mi rolauser posted image user posted image user posted image user posted image je pa faj občutekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
šibam spat.

lepo se imejte in komaj čakam dan da se vam spet v polno pridružim
evo še za vas malouser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
28.8.2010 8:15:32   
Urša08
jutrouser posted image

user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
28.8.2010 8:17:24   
Urša08
čebela, Birdy, Sjmm hvala vam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebela kateri avtosedež sta kupila in kolk e je bil?

Sjmm a boste dons popoldan, proti večeru kej v Ljubljani? Mi mamo namen it popoldan v LJ. in bomo do večerauser posted image

Katjuša super za relax večer user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
28.8.2010 8:20:02   
Urša08
Danes je pa dež user posted image . Mi smo pojedli zajtk, z mojim sva popila kavico, potem je šel pa do stare mame delatuser posted image sva se edin scenkala da bo do 12 doma.
Aja smo pa še vsi v pidžamicah tko da se gremo sedaj preoblečt, potem pa mal za delom (je treba prjatelčke spraznit in ponovno napolnituser posted image ).

A danes vse spite k je tako vreme?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
28.8.2010 8:29:06   
Čebel@

user posted image

zdele je v BC iz 210€ znižan na 160€......je pa 9-36

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
28.8.2010 8:31:18   
Čebel@
jutro

včeraj sem že ob 20.00 spala-to ni normalno no,da sem konec dneva tok zmatranauser posted image .....Hani gleda risanke,morava pa še zlesti iz pižamicuser posted image .......vreme je pa tudi pri nas user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
28.8.2010 8:37:01   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

user posted image

zdele je v BC iz 210€ znižan na 160€......je pa 9-36

A to je 9-18, al 9-36?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
28.8.2010 8:37:58   
Urša08

jutro

včeraj sem že ob 20.00 spala-to ni normalno no,da sem konec dneva tok zmatranauser posted image .....Hani gleda risanke,morava pa še zlesti iz pižamicuser posted image .......vreme je pa tudi pri nas user posted image

čebela to je čisto normalno user posted image user posted image user posted image jaz sem tud na začetku že ob 8 spala na kavču. Sem komi čakala da sva tamaledva zrihtala da sem šla vodoravnouser posted image . saj se bo energija vrnila nč batuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
28.8.2010 8:55:32   
Čebel@

jutro

čebela to je čisto normalno user posted image user posted image user posted image jaz sem tud na začetku že ob 8 spala na kavču. Sem komi čakala da sva tamaledva zrihtala da sem šla vodoravnouser posted image . saj se bo energija vrnila nč batuser posted image

upam da se kmalu vrneuser posted image ........sedež je pa 9-36kg.......9-18 imamo mi Romerja

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
28.8.2010 8:56:06   
Ajvy
jutro......

včeraj bi morala it delat ,pa me je zmanjkalo...HB da sem prišla do avta, ker drgač bi padla.....cel dan sem nato ležala....pa meglen sem vidla.....zvečer sem bla pa tolk utrujena, kt da sem cel dan delala....Pupi sta pri babici...na alll inclusive....

Ne vem kako bo jutri čarobni dan....ko pa takole dežuje?

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
28.8.2010 9:19:16   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

jutro......

včeraj bi morala it delat ,pa me je zmanjkalo...HB da sem prišla do avta, ker drgač bi padla.....cel dan sem nato ležala....pa meglen sem vidla.....zvečer sem bla pa tolk utrujena, kt da sem cel dan delala....Pupi sta pri babici...na alll inclusive....

Ne vem kako bo jutri čarobni dan....ko pa takole dežuje?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......a je to preutrujenost?.....počivaj!!!!......jutri naj nebi deževalo,bo pa oblačno

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
28.8.2010 9:25:58   
Urša08
Ajvy ojoj kaj te pa daje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image počivaj, počivaj in počivaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
28.8.2010 9:28:37   
Urša08
čebela a sta v bc kej cunce gledala, majo že jesensko robo?

Jaz sem si napisala listek kaj mormo kupit.

Sedaj si bom en kapučin nardila in si vzela pavzico. Mi je ratalo že kuhinjo pospravit, wc, pa prat dat, tko da si zaslužim pavzo user posted image user posted image user posted image . Za kosilo bomo meli pečen krompir s papriko in smetanco, pa mesni sir - hitro pa meni dobrouser posted image .

šibam kapučinček narest

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
28.8.2010 9:32:49   
Urša08
Deja helov user posted image kako ste, je Žiga v vrtcu al ga maš še doma? Pa tvoja pogodba za nedoločen čas?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.