Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 27.8.2010 14:18:29
|
|
|
|
sjmm
|
baki...ful dobre novice!!!!DRŽIMO PESTI ZA NOVO SLUŽBO!!!! urša...a pri teb je tud bomba padla...sam po moje je bla prej pr nas...sam men se dons prov ne da pospravlat kolumbo...no, sej vi2 imata itak kr pr vsem dobr sistem ...predvsem k ti ne kompliciraš...mam tak filing...k jz vidm, če mojmu kej zatežim al pa long face držim...je še slabi...morm kr u akcijo stopt ...sam zadne cajte je komunikacija na nuli in pol se pozna.... grem testo zrihtat
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 27.8.2010 16:13:33
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 BIRDY... IMAM ZMENEK S TVOJI SPOGLEDLJIVCEM KOK JE TALE ZASEDEN...JZ SM PA VČERI BLA POPOLDNE Z NJIM jaz ga pa morem zapustiti , ker so piščančki pobegnili iz kurnika za njimi, da jih kaka lisica ne dobi zmenek št.2 uspel v nulo
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 27.8.2010 17:04:25
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 BIRDY... IMAM ZMENEK S TVOJI SPOGLEDLJIVCEM KOK JE TALE ZASEDEN...JZ SM PA VČERI BLA POPOLDNE Z NJIM jaz ga pa morem zapustiti , ker so piščančki pobegnili iz kurnika za njimi, da jih kaka lisica ne dobi zmenek št.2 uspel v nulo ..zdej ga pa še mau k men pošlji
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 27.8.2010 17:09:22
|
|
|
|
sjmm
|
kuhinja končno nekak pošihtana...sva s Saško skupaj navalile na posodo, fanta pa sta z Majčijem na dvorišču aja, ne vem, če sm že povedala...naš mali princ zdej ful lepo je sam...sej zravn še mami u usta mal potlači, da nebi premalo pojedel, sam res lepo papca, panobenih igrač zravn...še dobr d sm probala,če mu gre...no, pri juhci je bil tko smešen k je lovil une rižotinčke in koščke korenja, zravn pa na veliko usta odpre in kako razočaranje, če umes že kej z žlice pade , no, pol smo mu mal pice narezal, pol je pa še en čokoladni puding pojedel, mau ga je blou laseh, drugače pa je vse končalo v želodčku mislim, da je moj pršu...al bo pa sam orodje zamenu...grem prevert
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 27.8.2010 19:11:56
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm od Saške računalnik je zrihtan
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 27.8.2010 19:14:23
|
|
|
|
Urša08
|
čer Jaz sem popoldan 3 lavorje cunj v omaro zložila, pa mal sva dnevno popedenčkala, sedaj me čaka še kuhinja. Ma itak dela preveč. Sem prejle čist mojmu pojamrala da ne zmorem in da sem non stop v eni zamudi. No in potem mi reče kako bom pr treh zmogla če še pr dveh ne morem no sej sem se res zamislila . Nč grem sedaj hitro kuhinjo zrihtat pa se zvečer še oglasim.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 27.8.2010 19:36:16
|
|
|
|
Čebel@
|
urša......ne sikeraj se 2 bosta v vrtcu in bo lažje midva sva šla popoldan v BC in sva sedež za v avto kupila......Hana že pol ure spančka,ati je na kavču,mami pa je glihkar še školjko objela in gre kar spat se tipkamo jutri
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 27.8.2010 20:22:02
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm od Saške računalnik je zrihtan o, a že???? ..se zmenmo kdaj ga dvignemo...mau pomisli kdaj vam najbolj odgovarja
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 27.8.2010 20:24:51
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čer Jaz sem popoldan 3 lavorje cunj v omaro zložila, pa mal sva dnevno popedenčkala, sedaj me čaka še kuhinja. Ma itak dela preveč. Sem prejle čist mojmu pojamrala da ne zmorem in da sem non stop v eni zamudi. No in potem mi reče kako bom pr treh zmogla če še pr dveh ne morem no sej sem se res zamislila . Nč grem sedaj hitro kuhinjo zrihtat pa se zvečer še oglasim. kok si bla pridna s cotam!!!! men je pa prdrsala,me tooook zvija , sm si pa pol urce na kavču izborila, je bil moj mal zuni z Majčijem, zdej ga bom pa jz spat zrihtala po moje boš potem s tremi lažje, pa še 2 bosta v vrtcu, pabuši in večna utrujenost te ne bosta motili
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 27.8.2010 21:02:24
|
|
|
|
birdy
|
Hoj, hoj, jst sem včer zvečer mal na odklop dala RR in se posvetila branju revij o novorojenčku in nosečnosti. Počas m,i očitno le prihaja da bomo dejasnko mel dojenčka in vse kar pride s tem. PA nardila sem si plan pospravljanja k ga je treba še mal dopolnit. Urša, jst mislm da je zato da ti zdele komi folgaš najbolj kriva nosečnost. Sej veš da sem bla tud jst en cajt k cota in takrat tud men ni šlo. Zdej k me pa goni (pa tud moj dragi vstaja z tamalo ta teden, pa tamalidve mal dlje spita...) pa sem čist naspidirana. Pa deca mal u rit nasuvi pa reč da bi te moral potolažit ne pa še bolj v depro spravt!!!! Dons se je pa Kolumbo oglasila pa prinesla dva žakla cunj Madona, če je to tist kar njej ni preveč všeč pol ne vem kake so cunje k so ji všeč. Ful lepe, ful lepo ohranjene, pa ful se jim pozna da so sušene v sušilcu Res, glede na mehkobo se je prov otipal a so bile posušene v sušilcu al na štriku. HOČEM SUŠILCA NAZAJ!!!!!!! Sicer sem pa dons zih eno uro obirala češplo. Mislm, slivo, da ne bo kake pomote Se je ena veja odlomila in jo je blo treba obrat pa z slivami neki narest. No, sej me ne čudi da se je veja odlomila, na njej je blo 25kg sliv. Mam že narjene paketke za kompot, tašča pa že probava če se da sok narest iz tega. Jim pa čist mal še fali... Mal so še kisle, glih take k jih mam jst rada. No, o prebavi pa raj ne bi
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 27.8.2010 21:49:05
|
|
|
|
sjmm
|
čer! mene je obisk tetke čist na kavč zalimu, dons je pa moj res ta malga spat dal...k včer jima ni ratal ....pa še v pižamo ga je zrihtu.. jz sm se pa sam stuširala in tlele lukno u kavč delam, pačajček srkam...madona tok frej pa že dolg nism bla v glavnem fajn bodite...mirno noč--predvsem nosečkam!!!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 27.8.2010 22:55:17
|
|
|
|
Katjusa
|
prišla pred pol ure domov..... spila eno pivo in se mi rola je pa faj občutek šibam spat. lepo se imejte in komaj čakam dan da se vam spet v polno pridružim evo še za vas malo
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.8.2010 8:15:32
|
|
|
|
Urša08
|
jutro
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.8.2010 8:17:24
|
|
|
|
Urša08
|
čebela, Birdy, Sjmm hvala vam čebela kateri avtosedež sta kupila in kolk e je bil? Sjmm a boste dons popoldan, proti večeru kej v Ljubljani? Mi mamo namen it popoldan v LJ. in bomo do večera Katjuša super za relax večer
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.8.2010 8:20:02
|
|
|
|
Urša08
|
Danes je pa dež . Mi smo pojedli zajtk, z mojim sva popila kavico, potem je šel pa do stare mame delat sva se edin scenkala da bo do 12 doma. Aja smo pa še vsi v pidžamicah tko da se gremo sedaj preoblečt, potem pa mal za delom (je treba prjatelčke spraznit in ponovno napolnit ). A danes vse spite k je tako vreme?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.8.2010 8:29:06
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela kateri avtosedež sta kupila in kolk e je bil? zdele je v BC iz 210€ znižan na 160€......je pa 9-36
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.8.2010 8:31:18
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro včeraj sem že ob 20.00 spala-to ni normalno no,da sem konec dneva tok zmatrana .....Hani gleda risanke,morava pa še zlesti iz pižamic .......vreme je pa tudi pri nas
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.8.2010 8:37:01
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela kateri avtosedež sta kupila in kolk e je bil? zdele je v BC iz 210€ znižan na 160€......je pa 9-36 A to je 9-18, al 9-36?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.8.2010 8:37:58
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jutro včeraj sem že ob 20.00 spala-to ni normalno no,da sem konec dneva tok zmatrana .....Hani gleda risanke,morava pa še zlesti iz pižamic .......vreme je pa tudi pri nas čebela to je čisto normalno jaz sem tud na začetku že ob 8 spala na kavču. Sem komi čakala da sva tamaledva zrihtala da sem šla vodoravno . saj se bo energija vrnila nč bat
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.8.2010 8:55:32
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jutro včeraj sem že ob 20.00 spala-to ni normalno no,da sem konec dneva tok zmatrana .....Hani gleda risanke,morava pa še zlesti iz pižamic .......vreme je pa tudi pri nas čebela to je čisto normalno jaz sem tud na začetku že ob 8 spala na kavču. Sem komi čakala da sva tamaledva zrihtala da sem šla vodoravno . saj se bo energija vrnila nč bat upam da se kmalu vrne ........sedež je pa 9-36kg.......9-18 imamo mi Romerja
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.8.2010 8:56:06
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro...... včeraj bi morala it delat ,pa me je zmanjkalo...HB da sem prišla do avta, ker drgač bi padla.....cel dan sem nato ležala....pa meglen sem vidla.....zvečer sem bla pa tolk utrujena, kt da sem cel dan delala....Pupi sta pri babici...na alll inclusive.... Ne vem kako bo jutri čarobni dan....ko pa takole dežuje?
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.8.2010 9:19:16
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy jutro...... včeraj bi morala it delat ,pa me je zmanjkalo...HB da sem prišla do avta, ker drgač bi padla.....cel dan sem nato ležala....pa meglen sem vidla.....zvečer sem bla pa tolk utrujena, kt da sem cel dan delala....Pupi sta pri babici...na alll inclusive.... Ne vem kako bo jutri čarobni dan....ko pa takole dežuje? ......a je to preutrujenost?.....počivaj!!!!......jutri naj nebi deževalo,bo pa oblačno
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.8.2010 9:25:58
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy ojoj kaj te pa daje počivaj, počivaj in počivaj
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.8.2010 9:28:37
|
|
|
|
Urša08
|
čebela a sta v bc kej cunce gledala, majo že jesensko robo? Jaz sem si napisala listek kaj mormo kupit. Sedaj si bom en kapučin nardila in si vzela pavzico. Mi je ratalo že kuhinjo pospravit, wc, pa prat dat, tko da si zaslužim pavzo . Za kosilo bomo meli pečen krompir s papriko in smetanco, pa mesni sir - hitro pa meni dobro . šibam kapučinček narest
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.8.2010 9:32:49
|
|
|
|
Urša08
|
Deja helov kako ste, je Žiga v vrtcu al ga maš še doma? Pa tvoja pogodba za nedoločen čas?
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.