Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.8.2010 9:33:50
|
|
|
|
Urša08
|
Deja še eno vprašanje koliko časa traja v povprečju uvajanje 1,5 letnikov?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.8.2010 9:45:34
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Deja še eno vprašanje koliko časa traja v povprečju uvajanje 1,5 letnikov? 1 -2 tedna
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.8.2010 9:49:07
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela a sta v bc kej cunce gledala, majo že jesensko robo? na hitro sem šla čez cunjice in nekaj že imajo-sem videla velurje in bundice
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.8.2010 10:18:14
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela a sta v bc kej cunce gledala, majo že jesensko robo? na hitro sem šla čez cunjice in nekaj že imajo-sem videla velurje in bundice na next-u je tut nova kolekcija,,,,
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.8.2010 10:39:46
|
|
|
|
petrušk_
|
jutro!!!! ej čebel@...a je stol ISOFIX????? ejjj...jst sm tkooooo feeejjjsssttt zmatrana skoz.....pa ful se mi vrti skoz po mal....slabosti - itaq a je mela kera vrtoglavico??? me že mal skrbi.... sjmm...šoping že uspel? urša....veš da boš zmogla...jst te sploh občudujem k maš oba doma.... za jutr vreme zgleda boljš ane....se bomo kej zmenile?
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.8.2010 11:10:22
|
|
|
|
Urša08
|
Petrušk hvaa ma sej bo šlo sam trenutno sem pa skoz bolj okrogla, manj zmorem, prehitro sem zmatrana, hrbet me daje ,... in potem zagledam stanovanje kjer je non stop neki za narest in mi gre kr na . Ajvy morm tud pr nextu mal pokukat, no sej par stvari mam že zagledanih A počivaš? Do kdaj maš tvoji princeski v varstvu? Šibam kosilo pripravit
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.8.2010 12:01:01
|
|
|
|
baki
|
haj da se spet javim.hvala vam vsem ker ste tok prijazne.urša še posebej tebi.katja ima vse za šolo,HB.NIK TUDI GRE V VRTEC .malo me skrbi kako bo ker se je fullllllllllllllll navezal name.pa bo že nekako.sej če bom šla v službo bo moral tam ostat .vem da se bo jokal saj katja je rabla ene tri tedne da je vidla da vrtec ni bav bav,in da vedno pridemo ponjo.....kuham.meso se peče v pečici,zraven bo pire+špinača,pa še malo paradižnikove solate bom naredla ker naša madam ne je špinače .razvajenka!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.8.2010 12:04:09
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Petrušk hvaa ma sej bo šlo sam trenutno sem pa skoz bolj okrogla, manj zmorem, prehitro sem zmatrana, hrbet me daje ,... in potem zagledam stanovanje kjer je non stop neki za narest in mi gre kr na . Ajvy morm tud pr nextu mal pokukat, no sej par stvari mam že zagledanih A počivaš? Do kdaj maš tvoji princeski v varstvu? Šibam kosilo pripravit malo se umiri,sej moreš počivat.ko greš skozi stanovanje pa miži.malo noge vzdigni da ne boš padla
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.8.2010 12:46:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.8.2010 13:52:29
|
|
|
|
TAMIKA3
|
Ojla! Turnir odpadel zaradi dežja, tako da smo doma malo pospravili, pa kosilo skuhali, ati ... nekje ... zdaj gremo pa počasi knjige ovijat , da nas ne dohiti oz. prehiti 1.9. NAŠA FAMILY SE POVEČUJE ŠE ZA ENEGA
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.8.2010 14:49:23
|
|
|
|
Čebel@
|
petrušk......stol je brez isofixa-so baje vsi 9-36 brez....meni se niti ne vrti,ampak imam glavobole.....se ti je že pri Evi vrtelo?.....kdaj imaš spet pregled? tamika.....a ste še enga naročili?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.8.2010 16:02:57
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ petrušk......stol je brez isofixa-so baje vsi 9-36 brez....meni se niti ne vrti,ampak imam glavobole.....se ti je že pri Evi vrtelo?.....kdaj imaš spet pregled? tamika.....a ste še enga naročili? aha...čebel@...sm že opazla da noben ni isofix....kar men ni čisto nič všeč..... tamika...sam res???? ste še enga naročli???
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.8.2010 16:05:00
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ petrušk......stol je brez isofixa-so baje vsi 9-36 brez....meni se niti ne vrti,ampak imam glavobole.....se ti je že pri Evi vrtelo?.....kdaj imaš spet pregled? tamika.....a ste še enga naročili? aha...čebel@...sm že opazla da noben ni isofix....kar men ni čisto nič všeč..... sej mi je una včeraj razlagala,pa sem vse pozabila
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.8.2010 19:19:06
|
|
|
|
Čebel@
|
zatišje se vidi da je vikend uglavnem:Hana že pančka,ati je šel v spodnji štuk zrihtat cunje in po sladoled v skrinjo da bo naredil sadne kupe,jaz sem pa taka čudna(ko vreme )-me vse okrog reber tišči in skos imam filing da imam las v ustih .....ne bomo jamrali ,grem na kavč
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.8.2010 20:08:16
|
|
|
|
sjmm
|
dan! jz sm dons tečnaaaaaaaaaaaa pa sm bla pr frizerju ...no, sej frizura gut, pa MIhec je čist nov, Majči se pa glih ni neku pustu...sam ga je vseen mau skrajšala pol smo kosili pri naših...pa mojega ta malega bratca Matica smo pobrali da bo pri nas do ponedeljka...da še mau počitniško vzdušje podaljšamo...tko d mam 3 najstnike u bajti pol smo šli še na Rudnik....milerja oropal plenic..pa to..sej veste...pol pa mi je le ratal pridet do CA...sm bla čist razočarana...sej robe fullll...sam 92 cifre...nada, nič, zero...SVA PA S SAŠKO SREČALI URŠO IN LUBIJA...TKO D SMO NA BRZINO EN KOFE RUKNIL KSVA Z MOJIM MELA 5 MULCEV, pa pol sm še mau v HM pokukala in je blo več robe, tak d sm mau Majčija opremla, no, v CA pa sm za Jana in Mihcva nekaj zadevic dobila...naši princesi pa se ni dalo kej dost izbirat...pa je sam štumfke zbrala..joj že kr slišm kaka panika bo v sredo zju3 k se bo treba napravt kolumbo...sorči k nism dons nč brala RR-ja....srečanje z uršo naključno...no, se pa za drugič zmenmo ajvy... naj ti počitek dobro dene
|
|
[Brisano sporočilo] 28.8.2010 20:20:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.8.2010 20:20:38
|
|
|
|
Urša08
|
čer Evo m i prišli domov, no vsaj 3/4, ker Nejc je kr pr mojih hotel ostati tko da sva ga tam pustila. Naj uživa . Šoping uspel čist, denarnica prazna čist Sva kupla stolček in sicer maxi cosija je bila men barva noro všeč . Potem sem še v c&A ju nakupla jesensko robo za Nejca in zase 3 majčke, pa mal muller aja pa Nejcu copatke za v vrtec. Tko da smo bili res uspešni. Za našega novega člana imam pa že kovterček in eno postelnico . Pa čist slučajno sem naletela na Sjmm tko da smo še eno kofi spil . Kolumbo mal prepozno si napisala in nism vidla Sedaj morm pa šibat ker more moj neki delat. Se še tipkamo če ne zaspim prej
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.8.2010 20:21:19
|
|
|
|
Urša08
|
aja Tamika čestitam Sjmm evo še tebe čakamo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.8.2010 20:29:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.8.2010 20:34:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.8.2010 20:45:14
|
|
|
|
petrušk_
|
hellow tamika....juhuhuhu....bravooooooooo...... sjmm in ursa...super za šoping.... čebel@...fajn da te tvoj mal špara pa kej namest tebe naredi......juhuhuhuh kolumbo....vi ste pa ekspresni v pojstlah...naša ša kar okrog bluzi.... ej vreme jutr bo...se kej vidmo al ne...
|
|
[Brisano sporočilo] 28.8.2010 20:47:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.8.2010 21:28:43
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 NAŠA FAMILY SE POVEČUJE ŠE ZA ENEGA a to RESNO??????????????? jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.8.2010 21:34:30
|
|
|
|
sjmm
|
ČER! glede ..dvomim d boste mene dočakal...se pa nkol ne ve...sam morte mau mislit na moj emšo urša...ful lepo d smo se vidl in fuuulll hvala tvojmu...je računalniški car za našo Saško ...PA FUL SORČI K SM BLA TOK NEKI NAŠPIČENA....SAM ME TALE SEKIRA, PA HOTLA SM KEJ LEPGA KUPIT, SEJ FANTA STA MIDALA ZELENOLUČ NEJ KR SAMA ZBEREM, ZA MAJA ITAK...SAŠKO SEM PA S SEBOJ IMELA...PA ME JE PROV RAZJEZILA...K NJEJ NI BLA LUNA U TA PRAVEM POLOŽAJU D BI LAHK KEJ POGLEDALA, ČE JI JE KEJ VŠEČ...NO OPROSTI RES...BOM DRUGIČ BOLŠ VOLJE... grem kr mau kavč peglat
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.8.2010 21:37:36
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 aja Tamika čestitam Sjmm evo še tebe čakamo ........ ...mislš d bi???
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.