|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
29.8.2010 16:17:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2476
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
29.8.2010 16:18:45   
Urša08
helov

Jaz mam pa dons dan za lenarjenje in PAŠE tko da ga priporočamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo super da ste šli na čarobni dan in za uživancijouser posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm ti se pa pozdravi, dol se ulež, čajček pij in POČIVAJuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj virozica gre papa in da Majči ne pokasira user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj bosta pa mojedva Nejca pripeljala in bomo skupaj eno kavico popili pa mal počvekaliuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2477
29.8.2010 16:20:06   
Urša08
kolumbo in kaj boste meli za kosilo? Mi smo dons kr pizzo naročili ker mam res frej danuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
   [Brisano sporočilo]
29.8.2010 16:28:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2479
29.8.2010 16:54:01   
Deja
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Deja helov user posted image kako ste, je Žiga v vrtcu al ga maš še doma? Pa tvoja pogodba za nedoločen čas?

Živijo!

Sorry mi nekaj RR nagaja... pa potem zgrešim pol postov ...:(

Žiga bo to šolsko leto še doma, ker ne potrebujemo dodatnega varstva, možeku gre to čisto vredu...user posted image

Moja pogodba ni za NDČ, ampak za določen delovni čas, mi pa z naslednjim šolskim letom baje pripada NDČ, tako da imamo sedaj user posted image dieto, da se nam slučajno ne bi kaj zgodilo...

Deja še eno vprašanje koliko časa traja v povprečju uvajanje 1,5 letnikov? 

to je čisto odvisno od posameznika... načeloma 2 tedna, skoraj nikoli manj, ker pri nas je uvajanje res postopno... temu imamo namenjen ves mesec september...

No pa da še malo napišem kaj se dogaja pri nas...
v ponedeljek smo se vrnili iz noro dobrega dopusta, smo se tako fino imeli, kot že dolgo ne...
user posted image

user posted image

Žiga si je našel punco,stara je 15m, smo se tako zaštekali, da imamo dogovorjeno da gremo septembra v ZOO v Zagreb da se spet vidimo...

Žiga mi je v torek podaril tako lepo darilo za rojstni dan, da sem se skoraj razjokala... moj fante je 1. lulal na kahlico. Ga pa ta zadeva zelo zanima in tudi za kakanje že pove, tako da imamo sedaj Kahlica party doma!!!

Možek me je tudi presenetil ze lepim darilom... (se moram pohvalit :))
user posted image

no pa fajn se mejte!!!

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
   [Brisano sporočilo]
29.8.2010 17:12:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Deja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2481
29.8.2010 19:08:49   
petrušk_
ojla bejbe....

čarobni dan bil zakooon....eva fuulll uživala - po dogovoru smo se srečale s tamiko - super družinica - všeč ste miuser posted image user posted image user posted image

urša tnx za info o ajvy sam sm prepozn prebrala...pa niti nimam cifre

sjmm  user posted image user posted image user posted image user posted image naj čimprej mine pa naj majči ne pobere vsega hudga :)

sm že na kavču moj pa kopa evo....morm mal počit - čist sm zanič user posted image user posted image user posted image   no ja sj bo kmal boljš

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 2482
29.8.2010 19:19:44   
Čebel@
čer še od meneuser posted image

uglavnem,mi smo se pol vseeno odločili da gremo v Volčji potok....skoraj na izhodu srečali kolumbo family-joj kok si lepa nosečkauser posted image .....pri igralih je ajvy skočila pred mene(še dobro,ker jaz nič ne vidimuser posted image )-Tisa itak mala princessauser posted image ......gledala sem še za ostalimi,pa nisem nobenga videlauser posted image ....no pol smo šli pa še do naše tamale-je potekalo bolj kot ne v tišiniuser posted image ......smo domov prišli je Hana ruknila 2 deci mleka in že 20 minut pančka-ji je cel dan v iber dogajalouser posted image user posted image user posted image

zdej si grem pa hamburger naredit za večerjouser posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
29.8.2010 19:20:55   
Čebel@
še sjmm pošljem milijon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
29.8.2010 19:43:49   
Urša08
čer

Jaz sem že izpod tuša in čakam na preety womanuser posted image .

Nejc prišel ves navdušen iz vikenda, smo z mojimi mal počvekali in kavico popili.

deja hvala za odgovore user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa super za uživanje na morčiju user posted image user posted image user posted image

čebel@ in petrušk super za volčji potok user posted image user posted image user posted image user posted image

čebela kriza za tako praznovanje v tišini user posted image večerjica bo pa super user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo hvala za povabilo, bom drugič prišla na kako ledeno kavo user posted image

Jaz sem si pa danes nakupčkala precej cunj za likanje tko da če bo jutri dež bom veselo likalauser posted image user posted image user posted image

Grem še Žigca v pidžamico dat, Nejc je že, moj user posted image je pa priden in sesa stanovanje user posted image user posted image user posted image

nočka vsemuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
29.8.2010 19:55:56   
Onasiss
čer še od mene... ne vem kaj dogaja...user posted image user posted image user posted image

skrtaka.... KOLUMBO .... MA KOK SI LEPAAAAAAAAAAAAAAAAA, TKO LEPE NOSEČNICE ŠE NISM VIDELA.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa upam, da dogovor drži..... ej res majke mi....user posted image user posted image user posted image user posted image

skratka... čarobni dan uspel, mislim, da je Vito čist odločen, da bo nek biolog, ker ga nismo od metuljev spravl....user posted image user posted image user posted image user posted image po moje je čist vsako gosenico analiziru, sicer pa so boljše kot polži.... aja sem pozabla povedat, da je tok navdušen nad polži, da mi jih zih prinese vsakič iz vrtca po ene dva in jih po pojstelji šeta....user posted image .... ima tekmovanje kateri gre hitreje....

no srečala sem torej samo kolumbo, ostalih pa po pravici povedano niti iskala nisem....user posted image user posted image user posted image pa brez zamere....Tyson je  bila pa itak non stop v vozičku, ker bi mi 100 na uro popihala kam na oder in kaj lepega zapela....

Naj se pohvalim, da že zelo lepo napreduje v govorjenju, zobe imamo itak že nekaj mesecev vse, razen ponoči je še lakota... itak.....user posted image ...

Bomo pa tudi mi dobili še enega člana.....user posted image

toliko od mene... aja pa v PETEK 3.9. OB 13,30 PLIS ZA VAŠE PESTKE.....

kera je že iz Koroške??? A kaj potrebuješ???? napiši....

mejte se...

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
29.8.2010 21:08:21   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
29.8.2010 21:43:50   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

na tole pa jz ne padem več...sigurn bo kaka žvalcauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
29.8.2010 21:50:34   
sjmm
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse k ste se vidle na čarobnem dnevu...sej jz sm pr ns zahinavla s tole boleznijo...sam se je kr neki na kup nabralo

zdej komi čakam d grem pod tuš...sam ns je te dni 7, pa se mormo kr po urniku zvrstit...jz sm pač predzadnjauser posted image

ju3 z busom via LJ...d greva s Saško še mal po poti do šole...d ji bo v sredo lažje...men pa tudi...kok mi je grozn pr srcu...me kr tišči k bo šla u beli svet...pa na bus, pa v šolo, drugo okolje...tlele...v OŠ ...smo jih mel kr spravlene..čist blizu doma...zdej pa taka prelomnica...uf, sej vem d je že veika...sam zame bo zmer moja mala pupa...ma, sej neki zlo sm sentimentalna te dniuser posted image

pa še moje pišče Miha gre v šolo v naravi....že kr na prvi šolski danuser posted image

no,en kup javskanja od mene....user posted image

v glavnem hvala za pike poke....upam d bojo kej zalegle

pa vsem mirno in sladko noč!!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
29.8.2010 22:04:51   
Katjusa
Čer.....

sem vas malp prebrala vidim, da ste ene preživele lep dan s svojimi družinamiuser posted image user posted image user posted image user posted image .... ene ste se srečale ene ste mi pa lušte naredle da vidim Kolumbouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ajde Kolumbo reč tvojmu, da te slika in prpopi slikco.

Čebela tud jst komi čakam da vidim končano stanovanje... še bo mal trajal čeprav imajo otroška soba in spalnica že vrata goruser posted image user posted image user posted image user posted image ampak drugače pa je treba hodnik kuhinjo on dnevno še zbrusit in potem vse še 2x vsaj prebelit pa podne not dat pa strope.... ufff da ne govorim o pohištvuuser posted image user posted image user posted image user posted image mah počasi gre na boljše, sem misla da bo danes kopalnica gotova no pa ni in je delo v njej prestavljeno za nedoločen čas k ne vemo kdaj bo deda spet lahko prišel je pa samo podn še ostal....
kako so pa tvoji sprejel novičko da siuser posted image ?

Deja vidim, da ste res uživali pa vse naj naj za rojstni dan, zdravja in veliko lepih trenutkov z družinico ti želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zelo lepo darilo si dobilauser posted image user posted image user posted image

surfuser posted image user posted image user posted image user posted image za odločitev, sej veš začetek je vsak težak tud ta bo ampak je za patricijo to fino..... mene tud ful stiska kako bo pa še selitev istočasno ampak vem da bo Beni užival jst se bom pa tud mogla sprjaznt da raste in se razvija...... (samo da so user posted image zdravi)

sjmm vam pa kup zdravjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tamika a je fasada že poštrihana?

evo takole je blo stanje pri nas 3 dni nazajuser posted image user posted image user posted image
kuhinja ravno končana, manjkajo še fuge:)
user posted image

otroška pred beljenjem:)
user posted image

spalnica pred beljenjem:)
user posted image

električna omarica na hodniku:P
user posted image

kopalnica v delu:)
user posted image

dnevna manjka slika ker je polna robe:))))

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
29.8.2010 22:06:00   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

na tole pa jz ne padem več...sigurn bo kaka žvalcauser posted image

upam da gre za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se mi zdi, da bi jim še pasal kakšen user posted image tko da če je to to čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
30.8.2010 7:05:20   
Urša08
user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
30.8.2010 7:07:36   
birdy
Jutro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kaj še vse spite?user posted image
No, jst sem pokonc, Kristi pa še spi. Ajme, sva z decom spila kafe preden je šel na šiht, pol pa nisem mogla več nazaj zaspat. Sem pokonc že od pete daljeuser posted image Pa sej je blo treba posodo iz stroja pospravt, pa cunje moram pobrat pa obesit. Veste kak čudež se je men zgodu... Ma to ne moreš verjetuser posted image Nazadnje sem pralni stroj zalaufala iz torka na sredo ponoč, pol pa nič do včeri. Sem pa pol včer dva, pa še to bolj na silo, sem dala še mal stvari preprat...
Mi tud nismo bili na čarobnem dnevu. Smo bili na rojstnem dnevu od Klemnovega nečaka. Pa je blo kr luštno, čeprov se z svakinjo prov nič ne marava...
Nč, to je to od nas, se beremo, lepo bodite...user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
30.8.2010 7:08:45   
Urša08
jutro

Mi smo že pokonci - itak od 6.30 user posted image user posted image user posted image Jaz pijem kavico, tamaledva se igrata.

Onasiss povej kako živalco si boste umislili (jaz mislim da gre za živalco)?

Katjuša o sej pri vas ste pa že skoraj gotovi user posted image user posted image user posted image

Sjmm upam, da si kaj boljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , srednja šola je kar prelomnica ja , sploh če je še drug kraj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
30.8.2010 7:10:20   
Urša08
birdy jutro user posted image u si pa zgodnja user posted image Pa že čist v delu, a maš namen tud likat user posted image user posted image user posted image mene čaka in vabi 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
30.8.2010 7:38:42   
birdy

birdy jutro user posted image u si pa zgodnja user posted image Pa že čist v delu, a maš namen tud likat user posted image user posted image user posted image mene čaka in vabi 

Bom likala bomuser posted image Ampak ne zdele, se mi ne splača likalnika vžgatuser posted image Bom raj zvečer k bojo še tele cunje k sem jih zdele obesla suhe. Da bom mela mal več naenkrat, glih ene tok zmorem naenkratuser posted image
A ti boš mela pa že jutranji zmenek?user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
30.8.2010 8:23:23   
Čebel@
jutrouser posted image

ponoči se je po nevem kokem času zbudila in sicer ob 4.30 z jokom-sem jo vzela ven in z njo sedla na fotelj ki ga ima v sobi,jo malo pocartala in ji rekla da gremo še malo aja aja-no pa je sama rekla še aja aja,objela kužija in spala do 7.30user posted image ......sem pa jaz po tistem težko nazaj zaspala,v trebuhu me spet tišči(res komaj čakam NS).....Hana je že sita in v trenirkici,jo peljem zdele dol k tašči,jaz pa šibam na CSD-dokler se dež ne ulije

se tipkamo še kasneje

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
30.8.2010 8:31:18   
Urša08
Birdy ja je bilo likanje v planu sam je Žiga dons taka tečkica da ne vem če bo kejuser posted image

Čebela dobr popedenčkaj na csd, pa naj ti hitro mine do nuhalne. Kdaj pa v sredo štartata s Hano?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
30.8.2010 8:57:34   
petrušk_
jutro punce,

vikend je bil super, zj pa spet  v nove boje :) no ja sj sam še dons pa jutr, pol sm pa en teden doma....komaj čakam da bom mal več z mojo pikico....

tiste k mate zmenek dobr zrihtejte....user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
   [Brisano sporočilo]
30.8.2010 9:41:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petrušk_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.