|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
28.8.2010 9:33:50   
Urša08
Deja še eno vprašanje koliko časa traja v povprečju uvajanje 1,5 letnikov? 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
28.8.2010 9:45:34   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Deja še eno vprašanje koliko časa traja v povprečju uvajanje 1,5 letnikov? 

1 -2  tedna

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
28.8.2010 9:49:07   
Čebel@

čebela a sta v bc kej cunce gledala, majo že jesensko robo?

na hitro sem šla čez cunjice in nekaj že imajo-sem videla velurje in bundice

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
28.8.2010 10:18:14   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

čebela a sta v bc kej cunce gledala, majo že jesensko robo?

na hitro sem šla čez cunjice in nekaj že imajo-sem videla velurje in bundice

na next-u je tut nova kolekcija,,,,user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
28.8.2010 10:39:46   
petrušk_
jutro!!!!

ej čebel@...a je stol ISOFIX?????

ejjj...jst sm tkooooo feeejjjsssttt zmatrana skoz.....pa ful se mi vrti skoz po mal....slabosti - itaquser posted image
a je mela kera vrtoglavico???
me že mal skrbi....

sjmm...šoping že uspel?

urša....veš da boš zmogla...jst te sploh občudujem k maš oba doma....

za jutr vreme zgleda boljš ane....se bomo kej zmenile?

petrušk_

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
28.8.2010 11:10:22   
Urša08
Petrušk hvaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma sej bo šlo sam trenutno sem pa skoz bolj okrogla, manj zmorem, prehitro sem zmatrana, hrbet me daje ,... in potem zagledam stanovanje kjer je non stop neki za narest in mi gre kr na user posted image

Ajvy morm tud pr nextu mal pokukat, no sej par stvari mam že zagledanihuser posted image A počivaš? Do kdaj maš tvoji princeski v varstvu?

Šibam kosilo pripravit

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
28.8.2010 12:01:01   
baki
haj da se spet javim.hvala vam vsem ker ste tok prijazne.urša še posebej tebi.katja ima vse za šolo,HB.NIK TUDI GRE V VRTECuser posted image user posted image user posted image user posted image .malo me skrbi kako bo ker se je fullllllllllllllll navezal name.pa bo že nekako.sej če bom šla v službo bo moral tam ostatuser posted image .vem da se bo jokal saj katja je rabla ene tri tedne da je vidla da vrtec ni bav bav,in da vedno pridemo ponjo.....kuham.meso se peče v pečici,zraven bo pire+špinača,pa še malo paradižnikove solate bom naredla ker naša madam ne je špinačeuser posted image user posted image .razvajenka!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
28.8.2010 12:04:09   
baki

Petrušk hvaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma sej bo šlo sam trenutno sem pa skoz bolj okrogla, manj zmorem, prehitro sem zmatrana, hrbet me daje ,... in potem zagledam stanovanje kjer je non stop neki za narest in mi gre kr na user posted image

Ajvy morm tud pr nextu mal pokukat, no sej par stvari mam že zagledanihuser posted image A počivaš? Do kdaj maš tvoji princeski v varstvu?

Šibam kosilo pripravit

malo se umiri,sej moreš počivat.ko greš skozi stanovanje pa miži.malo noge vzdigni da ne boš padlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
   [Brisano sporočilo]
28.8.2010 12:46:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu baki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2434
28.8.2010 13:52:29   
TAMIKA3
Ojla!
Turnir odpadel zaradi dežja, tako da smo doma malo pospravili, pa kosilo skuhali, ati ... nekje user posted image ... zdaj gremo pa počasi knjige ovijat user posted image , da nas ne dohiti oz. prehiti 1.9. user posted image

NAŠA FAMILY SE POVEČUJE ŠE ZA ENEGA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
28.8.2010 14:49:23   
Čebel@
petrušk......stol je brez isofixa-so baje vsi 9-36 brez....meni se niti ne vrti,ampak imam glavobole.....se ti je že pri Evi vrtelo?.....kdaj imaš spet pregled?

tamika.....a ste še enga user posted image  naročili?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
28.8.2010 16:02:57   
petrušk_

petrušk......stol je brez isofixa-so baje vsi 9-36 brez....meni se niti ne vrti,ampak imam glavobole.....se ti je že pri Evi vrtelo?.....kdaj imaš spet pregled?

aha...čebel@...sm že opazla da noben ni isofix....kar men ni čisto nič všeč.....

tamika
...sam res???? ste še enga naročli???

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
28.8.2010 16:05:00   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

aha...čebel@...sm že opazla da noben ni isofix....kar men ni čisto nič všeč.....

sej mi je una včeraj razlagala,pa sem vse pozabilauser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
28.8.2010 19:19:06   
Čebel@
zatišjeuser posted image se vidi da je vikenduser posted image

uglavnem:Hana že pančka,ati je šel v spodnji štuk zrihtat cunje in po sladoled v skrinjo da bo naredil sadne kupe,jaz sem pa taka čudna(ko vremeuser posted image )-me vse okrog reber tišči in skos imam filing da imam las v ustihuser posted image .....ne bomo jamraliuser posted image ,grem na kavčuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
28.8.2010 20:08:16   
sjmm
dan!

jz sm dons tečnaaaaaaaaaaaa

pa sm bla pr frizerjuuser posted image ...no, sej frizura gut, pa MIhec je čist nov, Majči se pa glih ni neku pustu...sam ga je vseen mau skrajšala

pol smo kosili pri naših...pa mojega ta malega bratca Matica smo pobrali da bo pri nas do ponedeljka...da še mau počitniško vzdušje podaljšamo...tko d mam 3 najstnike u bajtiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pol smo šli še na Rudnik....milerja oropal plenic..pa to..sej veste...pol pa mi je le ratal pridet do CA...sm bla čist razočarana...sej robe fullll...sam 92 cifre...nada, nič, zero...SVA PA S SAŠKO SREČALI URŠO IN LUBIJA...TKO D SMO NA BRZINO EN KOFE RUKNIL KSVA Z MOJIM MELA 5 MULCEV, pa pol sm še mau v HM pokukala in je blo več robe, tak d sm mau Majčija opremla, no, v CA pa sm za Jana in Mihcva nekaj zadevic dobila...naši princesi pa se ni dalo kej dost izbirat...pa je sam štumfke zbrala..joj že kr slišm kaka panika bo v sredo zju3 k se bo treba napravtuser posted image user posted image

kolumbo...sorči k nism dons nč brala RR-ja....srečanje z uršo naključno...no, se pa za drugič zmenmouser posted image

ajvy...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj ti počitek dobro dene

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
   [Brisano sporočilo]
28.8.2010 20:20:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TAMIKA3)
  Neposredna povezava do sporočila: 2441
28.8.2010 20:20:38   
Urša08
čer

Evo m i prišli domov, no vsaj 3/4, ker Nejc je kr pr mojih hotel ostati tko da sva ga tam pustila. Naj uživauser posted image .

Šoping uspel čist, denarnica prazna čistuser posted image user posted image user posted image user posted image Sva kupla stolček in sicer maxi cosija je bila men barva noro všečuser posted image . Potem sem še v c&A ju nakupla jesensko robo za Nejca in zase 3 majčke, pa mal muller aja pa Nejcu copatke za v vrtec. Tko da smo bili res uspešni. Za našega novega člana imam pa že kovterček in eno postelnicouser posted image . Pa čist slučajno sem naletela na Sjmm tko da smo še eno kofi spiluser posted image .

Kolumbo mal prepozno si napisala in nism vidla user posted image

Sedaj morm pa šibat ker more moj neki delat.

Se še tipkamo če ne zaspim prejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
28.8.2010 20:21:19   
Urša08
aja Tamika čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm evo še tebe čakamo user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
   [Brisano sporočilo]
28.8.2010 20:29:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2444
   [Brisano sporočilo]
28.8.2010 20:34:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2445
28.8.2010 20:45:14   
petrušk_
hellow

tamika....juhuhuhu....bravooooooooo......

sjmm in ursa...super za šoping....

čebel@...fajn da te tvoj mal špara pa kej namest tebe naredi......juhuhuhuh

kolumbo....vi ste pa ekspresni v pojstlah...naša ša kar okrog bluzi....

ej vreme jutr bo...se kej vidmo al ne...

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 2446
   [Brisano sporočilo]
28.8.2010 20:47:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petrušk_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2447
28.8.2010 21:28:43   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

NAŠA FAMILY SE POVEČUJE ŠE ZA ENEGA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a to RESNO???????????????

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 2448
28.8.2010 21:34:30   
sjmm
ČER!

glede user posted image user posted image ..dvomim d boste mene dočakal...se pa nkol ne ve...sam morte mau mislit na moj emšouser posted image user posted image

urša...ful lepo d smo se vidl in fuuulll hvala tvojmu...je računalniški car za našo Saškouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...PA FUL SORČI K SM BLA TOK NEKI NAŠPIČENA....SAM ME TALE user posted image SEKIRA, PA HOTLA SM KEJ LEPGA KUPIT, SEJ FANTA STA MIDALA ZELENOLUČ NEJ KR SAMA ZBEREM, ZA MAJA ITAK...SAŠKO SEM PA S SEBOJ IMELA...PA ME JE PROV RAZJEZILA...K NJEJ NI BLA LUNA U TA PRAVEM POLOŽAJU D BI LAHK KEJ POGLEDALA, ČE JI JE KEJ VŠEČ...NO OPROSTI RES...BOM DRUGIČ BOLŠ VOLJE...user posted image

grem kr mau kavč peglatuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
28.8.2010 21:37:36   
sjmm

aja Tamika čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm evo še tebe čakamo user posted image ........user posted image ...mislš d bi???

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dad, how do I? – YouTube kanal, ki nadomeš...
Rob Kenney je ustvaril YouTube kanal Dad, how do I?, kjer uči osnovne življenjske spretnosti, ki jih otroci običajno osv...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.