|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
7.8.2010 9:46:13   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@
katjuša.......super za morjeuser posted image user posted image user posted image ......zakaj pa ne greš s prikolico,če jo že imate?

se mi lušta šotora in za 4 dni oz.5 mi je brezveze se dlje vozit pa še več nafte gre..... tko da šotoruser posted image user posted image user posted image user posted image itak se mi pa lušta sprobat kakšen je k še nismo v njems pal pa smo ga več k leto nazaj kupli:)))

Tamika ja ju3 se vidmo..... dej mi svoj naslov napiš na ZS prosim..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
7.8.2010 9:47:44   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

60 LET DELOVANJA NK RAKIČAN - MEDNARODNI TURNIR MLAJŠIH KATEGORIJ - VABILO Ob 60 letnici delovanja NK RAKIČAN bo 14. in 15. 8. 2010  s pričetkom ob 9.00 uri na igrišču NK RAKIČAN v Rakičanu potekal MEDNARODNI NOGOMETNI TURNIR MLAJŠIH KATEGORIJ (U-8, U-10 in U-12). Na turnirju bo sodelovalo 40 ekip iz Srbije, BIH, Hrvaške in Slovenije v različnih starostnih kategorijah.  Vabljeni.  
No, mi bomo tukaj! Aja, pa naša family se bo povečala za najmanj 4 člane user posted image user posted image user posted image user posted image

se pa hitro množiteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

punce lepo se imejte mi gremo delat v vitanje pol pa še v trgovino po nekaj reči za morje in sosedom na rojstni dan tak da dan je prenatrpan jne vem kako bom sfolgalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lep dan in uživajte

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
7.8.2010 9:54:35   
TAMIKA3
sjmm... kaj pa ta vikend user posted image bomo malo feštali user posted image user posted image , za prespati ni problem user posted image

user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
7.8.2010 10:22:07   
Čebel@
sjmm.......držim pestke da gre samo še na boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

tamika,katjuša.....uživajta jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša...pol pa uživajte na polno v šotoruuser posted image user posted image user posted image user posted image .......kam pa greste na morčita?.....upam da boste imeli lepo vremeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
7.8.2010 13:24:05   
sjmm

sjmm... kaj pa ta vikend user posted image bomo malo feštali user posted image user posted image , za prespati ni problem user posted image

user posted image

načeloma lahk rečem JAAAA...pol bomo pa vidl, kako bo zdravlje in podobno...smo se pa rezerviraliuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
7.8.2010 13:27:06   
sjmm
pri nas čist ena tišina...se vidi d sta ta gobčna na počitnicahuser posted image

ju3 pa bomo odpeljali še Jana, sam verjetn bo šla saša domov...user posted image user posted image user posted image ..bomo še vidl, kak se je odločila

mi smo pojedl juhco

zdej majči panča

pol še pohamsamo ostalo, ko bo vstal...pol pa gremo mal na lepš...mogoče v Tivoli, al pa v staro Lublano...pa še eno tuš ročko mormo it nabavt...nam je včeri ta stara izdihnlauser posted image

fajn bodite!!!!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
   [Brisano sporočilo]
7.8.2010 13:28:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1382
7.8.2010 14:05:51   
baki
hay da se malo javim.kosilo kuhano-RIŽOTA+RADIČ S KROMPIRJEM njammmmm.čakam da tamali vstane da gremo jest.katja je spet ostala pri bici,smo se srečali pri šparu in je šla kr znjo.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
7.8.2010 18:32:06   
simonakr
Dan!
Kosilo je blo - skutni cmokci, pa meso pa omakca pa juhca od včerej za Lariso.

Ajvy - tud na dopustu je treba jest! user posted image user posted image user posted image

Čebela - Larisa je čist ok. Ne vem zakaj je mela včerej ponoč pa zjutrej vročino, ampak pol je šla dol in se ni vrnila. user posted image

šibam večerjo pripravit tamala je lačna!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
7.8.2010 20:05:13   
Katjusa
čebela sprememba plana sem se odločla da vseeno pelem prikolico doluser posted image user posted image user posted image user posted image upam, da mi bo šlo najbolj me skrbi kako jo kje vzratno potisnt????? in kako jo pol parkiratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..... no sicer pa do ponedeljka si lahko še premislim....:)

sjmm pridete na morje v petek gremo nazaj in vam zapustimo prikolico?

Kolumbo ja jutri gremo k Tamiki sam že dopoldan ker imamo popoldan še ful pakiranja nimam še nič spakirano pa sem zdle prišla iz enga RD-ja..... jutri zvečer pride pa en stric po centralno peč, ki jo prodajava    Upam, da jo bo kupil da se je rešmo ker mormo prostor spraznt......

tko zdej grem pa otroke dat kopat pa omake kuhat za na morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da jih dam pol zmrzntuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
7.8.2010 20:58:57   
sjmm
čer!

minil še en tak mau čudn dan....dopoldne...biznis papir work...pol smo malcal...Maj šu spat...spal dobri 2 uri...sm šla gledat, če še dihauser posted image

vmes sm ga jz neki srala na you tubu in eno limonado gledala...pojma nimam kva me je zadel...zgleda kaki romantikuš..jokajoči dnevi...bom sigurn zvečer mau mojmu zatežila d me nč ne mara zadne cajteuser posted image user posted image

pol smo mel kosilo...ful neki prazn za mizo...tuga...sm pa bla čist hepi k je maj fulvoljo do hrane pokazal..sam zgleda, da ima zelo želodček majhen in poje dobro polovico običajne porcije..sej bo menda kej bolš

pol sm se neki namrdnla in nism hotla u lublano...so šl 3 muškeritji kr sami unecevi za tuš iskat...jz sm pa peglezn zakurblala in VSE speglala...ampak--čist VSEuser posted image

zdej smo šli še na en uspavajoč sprehod...zdej pa čaj in via pojstlauser posted image

ju3 dopoldne bom kej spekla..pol pa gremo v Litijo na kosilo, kjer bom verjetn še ta tretga piščka pustila, no, mogoče bo šla ta velka kokica že domov...bomo vid kaka bo dnevna formauser posted image

katjuša....mamljiva ponudba...mogoče pa res...se slišmo!!!! kje pa boste???

kolumbo...pri vas itak ...turbo danuser posted image ....fajn spakirajte, pa seveda čim bol uživejte...te že pogrešamo...sam jz vam fuuul privoščim ene par izi dni..k ste pa res mel ful štalo zadne cajte....aja, pri nas smo v minusu za 2 piščetauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
   [Brisano sporočilo]
7.8.2010 21:19:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 1387
7.8.2010 21:21:39   
reckova
Evo babnice! Če katera potrebuje ali ve za koga ki potrebuje: prodajamo Recaro youngsport 9-36 kg. Rabljen eno leto, črno sive barve. Ogled in prevzem v Mariboru. Cena 150eur.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
7.8.2010 21:54:38   
Ajvy
oi...tako pa je dan šel mimo...se mi zdi ,da drvijo s svetlobno hitrostjo...

Čebela...danes sem bila frej po urniku..jutri delam popoldan....

sjmm...super za izboljšanje user posted image user posted image
waw...si bla pridna s peglanjem....bravo user posted image user posted image

Tamika...super da ste vsi skupja....mi smo ok...hvala .user posted image user posted image .user posted image .user posted image .res....sem pa pogruntala ,da Tisi lezejo zgornje trojke ven..tko da jo je znalo še to matrat....

KOlumbo..superca...sem zares veselim info-ta....vi se pa lepo imejte...pa uživajte user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
7.8.2010 22:15:45   
Katjusa
sjmm v valkaneli...
no če boste vi kr pridite v petek zjutraj mi pakiramo.... lahko mi pa sms napišeš tok da vem če čem pospravljat al ne:)user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
7.8.2010 23:17:04   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

sjmm v valkaneli...
no če boste vi kr pridite v petek zjutraj mi pakiramo.... lahko mi pa sms napišeš tok da vem če čem pospravljat al ne:)user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
8.8.2010 8:35:27   
TAMIKA3
user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
8.8.2010 8:36:14   
TAMIKA3
 V NESTRPNEM PRIČAKOVANJU KATJUŠA FAMILY user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
8.8.2010 8:38:22   
TAMIKA3
kosilo se že kuha: juha + puranji zrezki v gobovi omaki + zelena solata + tiramisu user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image še spijo... mami pri kavici...ati pa v nabavi

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
8.8.2010 8:39:20   
TAMIKA3
pa še sonček je začel kukati user posted image .... jupi... vem, da danes bo en poseben dan....lalalalauser posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
8.8.2010 8:40:10   
TAMIKA3
simona... dobro jutro user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
8.8.2010 8:42:39   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

user posted image

načeloma lahk rečem JAAAA...pol bomo pa vidl, kako bo zdravlje in podobno...smo se pa rezerviraliuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...rezervacija potrjenauser posted image ...je zadnje čase, kar gužva user posted image user posted image
naj vam zdravje služi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
8.8.2010 9:11:40   
Katjusa

V NESTRPNEM PRIČAKOVANJU KATJUŠA FAMILY user posted image user posted image user posted image user posted image

ki se je zaspalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdle bomo počasi štartal se pravi čez 15 minut:))))) sorry

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
8.8.2010 9:13:54   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

sjmm v valkaneli...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm žal mislim, da bomo šli s šotorom ker imam nočne more kako to rpikolco parkirat jo odklopit pa nazaj prklopit.... je le kr težka in jo bom težko potisnlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bom dons mal probala tle po vdorišču čeprav tle je vseen mal bolj ravno k v kampu..... tko da sem mojmu že rekla da bom šla raje s šotorom...... sorryuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
8.8.2010 9:17:11   
Katjusa

kosilo se že kuha: juha + puranji zrezki v gobovi omaki + zelena solata + tiramisu user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image še spijo... mami pri kavici...ati pa v nabavi

moj je mislu, da bodo prekmurska gibanca pa sirovi štrukljiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
gremn zdejuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.