|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
6.8.2010 8:47:40   
Katjusa
jutro...

najprej za bolančkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še posebej za najmlajše (Tisa, Maj...) naj se jima čim prej vrne apetit.....

Čebela naj slabosti in bruhanje hitro mineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo spali OK zdej imamo pa sitkano jutro, kr neki cvili in joka in za mano hodiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    seveda z lego traktorčkom in prikolico, ki se mu odklaplja.... si lahko predstavljate kaka katastrofa.... aja pa na prstka se je zgleda mal uščipnil in zdej buba buba buba.. grem pihatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
6.8.2010 9:09:31   
sjmm
pri nas tud sam cviljenje....si tud zobe še nism oprala...pa sm mislila, da bom po tleh pomila....ja, itak...sploh ne poznam Maja v obliki take tečnobeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
6.8.2010 9:18:14   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

pri nas tud sam cviljenje....si tud zobe še nism oprala...pa sm mislila, da bom po tleh pomila....ja, itak...sploh ne poznam Maja v obliki take tečnobeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst sem se šele zdle zmuznla oblečt k je gospod jogurt jeduuser posted image user posted image user posted image user posted image .... zdej se je pa mal zaigral z vlekeci in sem si šla še jst jogurt vzet in pred računalnikuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
6.8.2010 9:19:22   
Katjusa
Tamika kako ste? Mi imamo nedeljo popoldne rezervirano za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image tko, da kar se nas tiče se vidimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , če le ne pride kaka višja sila vmes

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
6.8.2010 9:29:31   
petrušk_
ejjj bejbe eno user posted image user posted image user posted image

mi mormo kupt še en avtosedež!
zj mamo romerja 9-18
zj sva pa rekla da bi kr unga 15-36 kupla
sj nau nobene panike jo notr vozt od doma do vrtca ane....k ne bova še enga za isto kilažo kupvala....bi pa rada da bi bil isofix...ma kera kakšno idejo???

lp

petrušk_

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
6.8.2010 9:46:29   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

ejjj bejbe eno user posted image user posted image user posted image

mi mormo kupt še en avtosedež!
zj mamo romerja 9-18
zj sva pa rekla da bi kr unga 15-36 kupla
sj nau nobene panike jo notr vozt od doma do vrtca ane....k ne bova še enga za isto kilažo kupvala....bi pa rada da bi bil isofix...ma kera kakšno idejo???

lp

jaz sem bolj za 9-36,ker te večji sedeži so res veliki in široki

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
   [Brisano sporočilo]
6.8.2010 9:49:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1332
6.8.2010 9:49:19   
Katjusa
petrušk men je sam fino, da ima sedež svoje pasove za pripenjanje otročka mi imamo takega in Florija še vedno pripenjamo s pasovi (5 točkovni pas) mislim, da so to od 9 do 36 al neki takega. ampak sej veš vsak starš se nečesa navadi in mu je to finouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
6.8.2010 9:58:14   
petrušk_
ja sj jst sm se tud bolj ogrevala za 9-36, ker je 5 točkovni pas pa še poležat se ga da....sam mal morm še teste pregledat....drugač pa tale od kolumbo mi je fuuulll všeč

ga že kera ma??

btw...welcome back kolumbouser posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
6.8.2010 10:00:11   
Čebel@
petrušk.....meni je ta super

user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
6.8.2010 10:09:40   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

petrušk.....meni je ta super

user posted image

je tud isofix?

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
6.8.2010 10:11:20   
sjmm
jan in maj na sprehodu, dokler ne bo spet tuljenje

jz se bom na brzake s stricem sesalcem zapodila...vsaj to

juhca se že kuha

kolumbo.....lepo d si nazaj!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

see U later!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
6.8.2010 10:12:15   
petrušk_
hehe...da se mal pohvalim...ste vidle moje novo kolo na FB user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
   [Brisano sporočilo]
6.8.2010 10:16:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1339
6.8.2010 10:21:59   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Jst osebno bi rajš uzela enga 9-36 brez isofixa, ker ziher zmer kej umes pride in pol na konc vidš d se otrok kr dost vozi tut u tem "nadomestnem" zicu....sploh če maš namet met še kakšnega otroka, zicev hitr zmanjka. 15-36 je za naše čmrle čist prevelik še več kot en let. Z vidika varnosti no way. Pr takih stvareh se mi zdi škoda šparat.

grem še mal nazaj prebrat sm čist outuser posted image ....sm učeri ceu dan ribala bajto, k nism mogla na RRuser posted image , sm šla okna pomivat d mi jih je pol dež usral...prav mi jeuser posted image

zakaj pa brez isofixa??? sj to je pol manj varno....sj se 9-36 tud dobi s isofixom....jst namreč brez isofixa ne kupim nobenga stola več....o dnarju tle sploh ni debateuser posted image user posted image

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 1340
   [Brisano sporočilo]
6.8.2010 10:31:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petrušk_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1341
6.8.2010 10:36:10   
Ajvy
sjmm...ja...res je ...tole kašljanje zna potrajati..najbolj zoprno je to, ko bruhnejo potem ven...res....bogeci....

za vse sitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Petrušk.
....jst sem tut za varianto od 9 kil pa dalje.....

KOlumbo...he he ,prav ti je ...kje si se pa okna spomnila ribat user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
   [Brisano sporočilo]
6.8.2010 11:09:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1343
6.8.2010 11:12:21   
sjmm
posesano na pol...je Majči zuni toook zatežil, da sta mogla nazaj pridet..pa glih zdej k se mi je pospravljalna žilca oglasila...ma sej nima veze.....sm mu dala čaj...in mi je kr v naročju zaspal....sej k zjutri pred pol8 okol sitnar...drgač pa do 9h spi...ma nej gre vse nekam...sm ga vagala...bogih 11 kilc, pa je imel že čez 12...nej gre u rijo...ma, sej jedu bo že še...sam nej se že ta krehanje neha...dons sm down..buu

ajde...grem še kej nardit dokler spi, d vs u depresijo ne spravmuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
6.8.2010 12:02:04   
Čebel@
Hana počiva,mami gre pa zdeleuser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
6.8.2010 12:32:40   
Katjusa
evo nas smo šli ven smo se natovorli Florjan v formulo bani na trikolesnik in štartal an sprehod... je zečel škropit smo se obrnal šli domov se preoblekli in šli v trgovino..... ne morem verjet sta bila ful pridna v trgovini.... sej ponavadi sta v trgovini Ok sam sem misla, da bo dons katastrofa ker ju nekaj sitnoba daje no pa na mojo srečo smo se lepo imeli......
kolumbo očitno nas vse neki v tamikine konce vlečeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi smo se za nedeljo napovedal pr njihuser posted image user posted image user posted image user posted image in kam greste v katere terme?

men se tud orto lušta morja in razmišljam, da bi popakala šotor in otročka pa šla kr sama......user posted image user posted image user posted image user posted image al gre katera zraven?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
6.8.2010 12:33:09   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

Hana počiva,mami gre pa zdeleuser posted image user posted image

prav imaš mami:)))user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a slabo ti je samo zjutraj?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
   [Brisano sporočilo]
6.8.2010 12:53:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1348
6.8.2010 13:11:23   
sjmm
maj je spal...uro in pol...se je zbudil čist drug fantičekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pojedu malco...majhnobanano in dobre pol smetanovega jogurta..zaenkrat ok...

sm do konca posesala, zdej bom pa juhco zakuhala

moj menda ne bo poznuser posted image

Maj še mau z metlico za mano popravlauser posted image

za kosilo bojo še šnitke al pa palačinke, za mojga imam pa krompirjevo solatko in ene take vegi klobasice

kolumbo...super za rezervacijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sm mau bolš, tenx

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 1349
6.8.2010 13:20:05   
Katjusa
kolumbo mi gremo sam k Tamiki, sem ji ful cajta nazaj oblubla obisk in sej veš obljuba dela dolg:) pa moja 2 mulčka pelem mal na izobraževanje k tamikinimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.