Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.8.2010 8:47:40
|
|
|
|
Katjusa
|
jutro... najprej za bolančke še posebej za najmlajše (Tisa, Maj...) naj se jima čim prej vrne apetit..... Čebela naj slabosti in bruhanje hitro mine Mi smo spali OK zdej imamo pa sitkano jutro, kr neki cvili in joka in za mano hodi seveda z lego traktorčkom in prikolico, ki se mu odklaplja.... si lahko predstavljate kaka katastrofa.... aja pa na prstka se je zgleda mal uščipnil in zdej buba buba buba.. grem pihat
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.8.2010 9:09:31
|
|
|
|
sjmm
|
pri nas tud sam cviljenje....si tud zobe še nism oprala...pa sm mislila, da bom po tleh pomila....ja, itak...sploh ne poznam Maja v obliki take tečnobe
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.8.2010 9:18:14
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm pri nas tud sam cviljenje....si tud zobe še nism oprala...pa sm mislila, da bom po tleh pomila....ja, itak...sploh ne poznam Maja v obliki take tečnobe jst sem se šele zdle zmuznla oblečt k je gospod jogurt jedu .... zdej se je pa mal zaigral z vlekeci in sem si šla še jst jogurt vzet in pred računalnik
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.8.2010 9:19:22
|
|
|
|
Katjusa
|
Tamika kako ste? Mi imamo nedeljo popoldne rezervirano za vas tko, da kar se nas tiče se vidimo , če le ne pride kaka višja sila vmes
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.8.2010 9:29:31
|
|
|
|
petrušk_
|
ejjj bejbe eno mi mormo kupt še en avtosedež! zj mamo romerja 9-18 zj sva pa rekla da bi kr unga 15-36 kupla sj nau nobene panike jo notr vozt od doma do vrtca ane....k ne bova še enga za isto kilažo kupvala....bi pa rada da bi bil isofix...ma kera kakšno idejo??? lp
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.8.2010 9:46:29
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ ejjj bejbe eno mi mormo kupt še en avtosedež! zj mamo romerja 9-18 zj sva pa rekla da bi kr unga 15-36 kupla sj nau nobene panike jo notr vozt od doma do vrtca ane....k ne bova še enga za isto kilažo kupvala....bi pa rada da bi bil isofix...ma kera kakšno idejo??? lp jaz sem bolj za 9-36,ker te večji sedeži so res veliki in široki
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.8.2010 9:49:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.8.2010 9:49:19
|
|
|
|
Katjusa
|
petrušk men je sam fino, da ima sedež svoje pasove za pripenjanje otročka mi imamo takega in Florija še vedno pripenjamo s pasovi (5 točkovni pas) mislim, da so to od 9 do 36 al neki takega. ampak sej veš vsak starš se nečesa navadi in mu je to fino
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.8.2010 9:58:14
|
|
|
|
petrušk_
|
ja sj jst sm se tud bolj ogrevala za 9-36, ker je 5 točkovni pas pa še poležat se ga da....sam mal morm še teste pregledat....drugač pa tale od kolumbo mi je fuuulll všeč ga že kera ma?? btw...welcome back kolumbo
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.8.2010 10:00:11
|
|
|
|
Čebel@
|
petrušk.....meni je ta super
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.8.2010 10:09:40
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ petrušk.....meni je ta super je tud isofix?
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.8.2010 10:11:20
|
|
|
|
sjmm
|
jan in maj na sprehodu, dokler ne bo spet tuljenje jz se bom na brzake s stricem sesalcem zapodila...vsaj to juhca se že kuha kolumbo.....lepo d si nazaj!!!!!!!!!!!! see U later!!!!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.8.2010 10:12:15
|
|
|
|
petrušk_
|
hehe...da se mal pohvalim...ste vidle moje novo kolo na FB
|
|
[Brisano sporočilo] 6.8.2010 10:16:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.8.2010 10:21:59
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Jst osebno bi rajš uzela enga 9-36 brez isofixa, ker ziher zmer kej umes pride in pol na konc vidš d se otrok kr dost vozi tut u tem "nadomestnem" zicu....sploh če maš namet met še kakšnega otroka, zicev hitr zmanjka. 15-36 je za naše čmrle čist prevelik še več kot en let. Z vidika varnosti no way. Pr takih stvareh se mi zdi škoda šparat. grem še mal nazaj prebrat sm čist out ....sm učeri ceu dan ribala bajto, k nism mogla na RR , sm šla okna pomivat d mi jih je pol dež usral...prav mi je zakaj pa brez isofixa??? sj to je pol manj varno....sj se 9-36 tud dobi s isofixom....jst namreč brez isofixa ne kupim nobenga stola več....o dnarju tle sploh ni debate
|
|
[Brisano sporočilo] 6.8.2010 10:31:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.8.2010 10:36:10
|
|
|
|
Ajvy
|
sjmm...ja...res je ...tole kašljanje zna potrajati..najbolj zoprno je to, ko bruhnejo potem ven...res....bogeci.... za vse sitke Petrušk.....jst sem tut za varianto od 9 kil pa dalje..... KOlumbo...he he ,prav ti je ...kje si se pa okna spomnila ribat
|
|
[Brisano sporočilo] 6.8.2010 11:09:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.8.2010 11:12:21
|
|
|
|
sjmm
|
posesano na pol...je Majči zuni toook zatežil, da sta mogla nazaj pridet..pa glih zdej k se mi je pospravljalna žilca oglasila...ma sej nima veze.....sm mu dala čaj...in mi je kr v naročju zaspal....sej k zjutri pred pol8 okol sitnar...drgač pa do 9h spi...ma nej gre vse nekam...sm ga vagala...bogih 11 kilc, pa je imel že čez 12...nej gre u rijo...ma, sej jedu bo že še...sam nej se že ta krehanje neha...dons sm down..buu ajde...grem še kej nardit dokler spi, d vs u depresijo ne spravm
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.8.2010 12:02:04
|
|
|
|
Čebel@
|
Hana počiva,mami gre pa zdele
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.8.2010 12:32:40
|
|
|
|
Katjusa
|
evo nas smo šli ven smo se natovorli Florjan v formulo bani na trikolesnik in štartal an sprehod... je zečel škropit smo se obrnal šli domov se preoblekli in šli v trgovino..... ne morem verjet sta bila ful pridna v trgovini.... sej ponavadi sta v trgovini Ok sam sem misla, da bo dons katastrofa ker ju nekaj sitnoba daje no pa na mojo srečo smo se lepo imeli...... kolumbo očitno nas vse neki v tamikine konce vleče mi smo se za nedeljo napovedal pr njih in kam greste v katere terme? men se tud orto lušta morja in razmišljam, da bi popakala šotor in otročka pa šla kr sama...... al gre katera zraven?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.8.2010 12:33:09
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ Hana počiva,mami gre pa zdele prav imaš mami:))) a slabo ti je samo zjutraj?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.8.2010 12:53:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.8.2010 13:11:23
|
|
|
|
sjmm
|
maj je spal...uro in pol...se je zbudil čist drug fantiček pojedu malco...majhnobanano in dobre pol smetanovega jogurta..zaenkrat ok... sm do konca posesala, zdej bom pa juhco zakuhala moj menda ne bo pozn Maj še mau z metlico za mano popravla za kosilo bojo še šnitke al pa palačinke, za mojga imam pa krompirjevo solatko in ene take vegi klobasice kolumbo...super za rezervacijo ...sm mau bolš, tenx
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.8.2010 13:20:05
|
|
|
|
Katjusa
|
kolumbo mi gremo sam k Tamiki, sem ji ful cajta nazaj oblubla obisk in sej veš obljuba dela dolg:) pa moja 2 mulčka pelem mal na izobraževanje k tamikinim
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.