Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 8.8.2010 9:27:09
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 kosilo se že kuha: juha + puranji zrezki v gobovi omaki + zelena solata + tiramisu še spijo... mami pri kavici...ati pa v nabavi moj je mislu, da bodo prekmurska gibanca pa sirovi štruklji gremn zdej bi pa prej rekla
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 8.8.2010 9:27:41
|
|
|
|
TAMIKA3
|
katjuša... srečno in varno pot
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 8.8.2010 10:32:36
|
|
|
|
sjmm
|
dan! spali še kar zdej mali na dvorišču afne poka z mojim jz pa sm mafinčke spekla, zdej pa še kruhke-polžke s paradižnikovim nadevom pol pa via Litija katjuša...mi smo kr zagrabl za uno prkolo...je bil moj čist navdušen...no ŠKODA...mogoče pa se vseen še kej zmenmo...sam je šit k moj nima kljuke...je bil že zmenjen za montažo, pol smo pa tok dal za popravilo avta, da se je premislu...sam,če bi šli isti cajt....pol bi ti lahk on pomagu...ma sej bo ...bomo pa za drug let mal več morčija planiral a bo tvoj kej pomoči rabil...še ni nič mojga poklical...no, ko bo...naj kar!!!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 8.8.2010 10:37:08
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro....Goveja juha se že kuha,perilo je obešeno, otročki in možek zunaj, jst zajtrk...in seveda računalnik.... TAmika...thx zaa kofi... sjmm...jutro.... dans pa delat ..pa še gužva bo do amena...tko kot vsako nedeljo
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 8.8.2010 19:44:41
|
|
|
|
Katjusa
|
sjmm ja škoda sem zdej k avto pakiram je tud meni žal, da ne grem s prikolico sam si ne upem k ne vem kak bi jo dol kej postavla.... če bi šli istočasno ja pol nebi blo problema.... ja povejte, če greste jutri zraven pol kr priklopim sej men je vseeno, če spim pol v šotoru sam, da si lahko komot robo zraven pelem.... če bi imala rezervirano parcelo in bi to blo v ravnini pol bi upala.... tako pa ne veš kje boš prostor dobu in da bi mogla kje kej obračat me pa kr mine..... pa na roke jo kej potisnt bi tud bla težka..... sej sem rekla mojmu, da bi mogu met na daljinca tako k je letos imel en nemec drgač pa mi2 sma dala za kjuko 250€ neki takega tle in je bla v 1 uri zmontirana Tamika hvala za prečudovit dan smo se imel ful luštno in je moj reku, da bomo še šli
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 8.8.2010 20:14:31
|
|
|
|
sjmm
|
hej hoj! mi nazaj iz Litije, spet imam 2 piščeta v minus ampak fantje bojo na ful užival...verjetn ke do srede Saša doma...tečna k vrag...je šla direkt na kompjuter..pa že dol je skoz na Matičevem sedela mi smo se kar lepo pocrkljali v Litiji, itak ni blo ne konca ne kraja dobrot...m*t*r....pol pa hujšej naš mali je tooook suhcan...sm mu dons ene kavbojke oblekla izpred 4mescu...k jih je sam 2x obleku...sm jih nek na netu naročila...so mu ble tok tesne, da se ni mogu premikat...evo zdej sm mu jih pa oblekla ...sam je pa res, da skoz melje...tko, da zgleda, da se je apetit vrnil zdej pa mal odmaramo katjuša...sej ni blema, sam vseen škoda, sorči..nism vedla d greš sama............pa drugič, ko bova upam že imela kljuko....ej a lahk povprašata, kok bi računal pri vas za kljuko za lančico...k pri nas pride okol 400€..kar je too much....v glavnem...FAJN SE MEJTE!!!!!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 8.8.2010 20:54:31
|
|
|
|
Katjusa
|
sjmm joj mi je kr hudo k si rekla, da se je tvoj že zagrel...... nijmam tvoje telefonske, da ti javim ju3 s čim sem šla.... pol k moj pride boma klicala če je kaka fajna parcela frej in če je (tam k vem, da je ravnina) potejm bom šla s prikolico...... no sej ne grem cist sama ena znanka gre polek sam to ni panike....... zdej imam pa slabo vest sorry za kljuko si bom pa napisala in bo moj tvojmu javu bo ju3 poklical tja in vprašal:) itak se še morta slišat
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 8.8.2010 21:03:15
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa sjmm joj mi je kr hudo k si rekla, da se je tvoj že zagrel...... nijmam tvoje telefonske, da ti javim ju3 s čim sem šla.... pol k moj pride boma klicala če je kaka fajna parcela frej in če je (tam k vem, da je ravnina) potejm bom šla s prikolico...... no sej ne grem cist sama ena znanka gre polek sam to ni panike....... zdej imam pa slabo vest sorry za kljuko si bom pa napisala in bo moj tvojmu javu bo ju3 poklical tja in vprašal:) itak se še morta slišat ej, katjuša...sploh ni problem,sej vem, da je težko,če si sama...se bomo že sami pomatral, če bomo hotl...lejže tko je bla tvoja ponudba več k velikodušna!!!!!!! moj gsm...041 496 824
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 8.8.2010 21:23:39
|
|
|
|
claud
|
Čer! konc vikenda in konc dopusta......blo je luštno k smo bli po doooooooooooooooolgem času vsi 3je skupaj cele dneve.......... Larissa je dobila gugalnico in zdj je skos v akciji .... Nism nč brala, tko da tud komentirat ne moram.... Sam mal sm si zaželela vas pozdravim, zdj pa pičim spat k zjutri delam.... Nočko
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 8.8.2010 21:44:20
|
|
|
|
petrušk_
|
čer punce....no ja vidm da seva magla... ampak jst morm res morm povedat...heehe...wiiii...jupiiiii... med vami sm.... lp pa se beremo jutri :))
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 8.8.2010 21:46:44
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ čer punce....no ja vidm da seva magla... ampak jst morm res morm povedat...heehe...wiiii...jupiiiii... med vami sm.... lp pa se beremo jutri :)) SREČKA ...ti privoščim... uživaj v
< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 8.8.2010 21:52:48 >
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 8.8.2010 21:51:54
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Tamika hvala za prečudovit dan smo se imel ful luštno in je moj reku, da bomo še šli hvala vam na obisku ...super je bilo in me veseli, da je tudi vam bilo všeč... uživali na fullllll...upam, da se kmalu spet vidimo tvoja sta krasna, pa tako pridna, naš pa skoz v muvingu uživajte na ... pa se tipkamo
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 8.8.2010 22:05:53
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ čer punce....no ja vidm da seva magla... ampak jst morm res morm povedat...heehe...wiiii...jupiiiii... med vami sm.... lp pa se beremo jutri :)) vav bravo lepo brezskrbno nosečnost in zdravega dojenčka tko je prav punce otroke je treba imet k sem dons tamikine vidla sem prepričana o še enem ampak mičkano kasneje... čeprav k začneš mislt kolk dopust stane mah ne hecam se itak jih imamo najraje na svetu in vse se da če se le hoče
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 8.8.2010 22:07:02
|
|
|
|
TAMIKA3
|
NOČKO se tipkamo zjutraj
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 8.8.2010 22:08:51
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ čer punce....no ja vidm da seva magla... ampak jst morm res morm povedat...heehe...wiiii...jupiiiii... med vami sm.... lp pa se beremo jutri :)) JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 8.8.2010 22:15:08
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Tamika hvala za prečudovit dan smo se imel ful luštno in je moj reku, da bomo še šli hvala vam na obisku ...super je bilo in me veseli, da je tudi vam bilo všeč... uživali na fullllll...upam, da se kmalu spet vidimo tvoja sta krasna, pa tako pridna, naš pa skoz v muvingu uživajte na ... pa se tipkamo v muvingu ja pa tud ne preveč in so ful pridni Marin (upam, da se nisem zmotla v imenu) je ful pozoren do mlajših Benija je za roko držal..... res enkratni fantje sam sanjam lahko, da bi bli moji taki... a ni zanimivo, da vedno vidimo samo kako so drugi pridni.... aja florjan se je bunu, da je mogu na obisku na dolg sprehod ma sta bla zmatrana sta oba zaspala k top pa hvala za dudo ne vem kaj bo z našim fantom k da je dojenček moj je šele zdle na poti domov...... jst pa še pol prtljage zunaj na dvorišču in čakam, da možek pride in da zmontira kufer na streho... pa še lije zunaj ..... no je pa vsaj peč prodal sicer je tip še zglihal za 30€ pa sem kr mal jezna ampak sam da se je prodala, da nam ne bodo težil, da mormo prostor spraznt.... zdej pa prodajamo še 1600l cisterno za olje se jo da razstavit in sta jo dons z atijem pogledala in je not še ful lepa.... tko da če kdo rabi al pa ve za koga UGODNO punce pogrešala vas bom ampak bom za vse vas tud miškan uživala (sem si v hladilno dala 2 piva sam pssssst) rada vas imam in sem srečna, da sem lahko med vami že toliko časa no pa sem pisala tako dolgo da se je moj primajal domov.... grem pakirat do konca pa spat:) LP
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 8.8.2010 23:19:21
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ čer punce....no ja vidm da seva magla... ampak jst morm res morm povedat...heehe...wiiii...jupiiiii... med vami sm.... lp pa se beremo jutri :)) jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.8.2010 6:56:34
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Kavica bo dons bolj skromna sem na notebooku . Včeraj zvečer prišli z morčija, popili eno večerno kavico s taščo in tastom, popedenčkala tamaledva in ob desetih via postelja . Je bilo luštno na morju, pasalo ful. Sedaj pa konec dopusta. Moj na poti v službo, tamaledva že pokonc in med igračami, jaz mal tuki na rr s kavico potem bo pa treba mal migat . Prebrat vas še moram, bom počasi tekom dneva.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.8.2010 6:57:50
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ čer punce....no ja vidm da seva magla... ampak jst morm res morm povedat...heehe...wiiii...jupiiiii... med vami sm.... lp pa se beremo jutri :)) petrušk čestitam lepo nosečnost ti želim sem ful vesela za vaju
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.8.2010 6:58:25
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy moj pdp je 23.11
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.8.2010 7:23:10
|
|
|
|
baki
|
jutrooooo.haj urša sem te kr malo pogrešala.sam da ste se fajn meli in da si se malo spočila.PETRUŠK sem vesela zate.mirno nosečnost ti želim.sam še zmeri čakam kdaj bo katjuša povedla tako novico .
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.8.2010 7:27:41
|
|
|
|
baki
|
kosilo-špinača+pire+hrenovke
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.8.2010 8:12:52
|
|
|
|
petrušk_
|
jutro punce!!!! hvala vsem za čestitke....JAAAA....res sva vesela, da bomo 4-je....in glede na to, da mam res dolge cikluse sem že v 9-10 tednu ??!!!??? haloooo.....no v sredo bom bolj vedla, ko mam pregled..... happy k norc lep dan vam želim
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.8.2010 8:18:36
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ jutro punce!!!! hvala vsem za čestitke....JAAAA....res sva vesela, da bomo 4-je....in glede na to, da mam res dolge cikluse sem že v 9-10 tednu ??!!!??? haloooo.....no v sredo bom bolj vedla, ko mam pregled..... happy k norc lep dan vam želim čestitam petrušk
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.8.2010 8:27:23
|
|
|
|
Urša08
|
Pri nas sta tamaledva čist v igračah, je kot da ju ne bi blo . Sem ju komi k zajtrku spravila. No sej men kr paše da se igrata da lahko mal stvari poštimam. čebela kako si? si še na bolniški? Nč nisi povedala kako so starši sprejeli novičko o novem članu? petrušk a bosta vprašala za spol?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.