|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
9.8.2010 8:27:40   
petrušk_
tnx čebel@

ej punce a damo srečanje nardit kar na čarobnem dnevuuser posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.carobnidan.si/

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
9.8.2010 8:28:47   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Pri nas sta tamaledva čist v igračah, je kot da ju ne bi blouser posted image user posted image user posted image user posted image . Sem ju komi k zajtrku spravila. No sej men kr paše da se igrata da lahko mal stvari poštimam.

čebela kako si? si še na bolniški? Nč nisi povedala kako so starši sprejeli novičko o novem članu?

petrušk a bosta vprašala za spol?

urša.....ja itak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bova vprašala...jst sm prevelik firbec, da nebi vprašala....moj pa tud se mi zdiuser posted image

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
9.8.2010 8:31:44   
Urša08
Petrušk ni slaba ideja tole s čarobnim dnemuser posted image mogoče pa res pridemo

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
9.8.2010 8:32:29   
Urša08
Baki ti si tko pridna, že zjutraj veš kaj boš skuhalauser posted image user posted image user posted image Kako si?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
9.8.2010 8:35:54   
petrušk_

Petrušk ni slaba ideja tole s čarobnim dnemuser posted image mogoče pa res pridemo

super, no 2 družinice smo že...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zbirava prijave še naprej, ane :)

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
9.8.2010 8:42:15   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

super, no 2 družinice smo že...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zbirava prijave še naprej, ane :)

KUPON NATISNJEN 3.8. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
9.8.2010 8:55:45   
TAMIKA3
JUTRO user posted image
pri nas spet dežuje user posted image ... včeraj pa tako lep sončen dan user posted image ...človek bi kar spal user posted image ...samo smo že vsi pokonci user posted image

user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
9.8.2010 9:05:10   
Urša08
Tamika jutrouser posted image kako ste? Kaj počnejo tvoji kralji? 

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
9.8.2010 9:07:05   
Urša08
Pri nas je vreme tud za en drekuser posted image no sej tamalih dons tud na sprehod ne spravim k morta vse igrače sprobatuser posted image user posted image user posted image

Kaka ideja za kosilo poleg Bakine špinače?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
9.8.2010 9:07:07   
TAMIKA3
Jutro, Urša.
Kralji pred TV v risankah, no razen spidija user posted image ... joj, imaš ti pridna user posted image user posted image   user posted image user posted image ..

kako je bilo na morju? Ste uživali?

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
9.8.2010 9:08:29   
TAMIKA3
KOsilo- včerajšnji ostanki user posted image user posted image ... smo bili zvečer z mojo mami na pici, pa nam danes ni treba kuhat user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
9.8.2010 9:10:37   
Urša08
Tamika na morju je bilo super. Smo bili mal na eni plaži, pa mal na rajski. Na mivki tamaledva ful uživata. Pa na pedolina smo šli dvakrat, itak vsakodnevni sprehodki do sladoleda. V glavnem ok. Mal me je začel motit k mi ni blo treba nč kuhat, pomivat,.. potem se pa počutim k da nisem za nobeno rabouser posted image ma sem čudna namest da bi bla veselauser posted image . Je pa moj možek zelo vesel da je konec z morjem - on ni nek morski človek in ima teden morja vrh glaveuser posted image user posted image user posted image mislim da je šel danes z veseljem v službo.

Kdaj pa delate fasado? Je končna odločitev že padla?

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
9.8.2010 9:11:18   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

KOsilo- včerajšnji ostanki user posted image user posted image ... smo bili zvečer z mojo mami na pici, pa nam danes ni treba kuhat user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti najbrž paše kak tak dan brez kuhanjauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
9.8.2010 9:14:48   
Urša08
Sem mal prebrala za nazaj in pomoje pol pozablauser posted image

Tamika in Katjuša super za obiskuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo uživa v terma 3000user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša uživa na morju user posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm super za počitnikarjeuser posted image user posted image user posted image ti pa glej da si spočiješ sedaj ko maš možnost, pa en včer pejta z možekom sama na kak zmenek, Majčija pa Saški zaupajuser posted image Pa ne sekiraj se glede kilc in Maja - mu čisto nič ne faliuser posted image user posted image user posted image

Ajvy držim pestke da vam rata pridt  terme 3000 - če si lahko si le privoščite malce dopustauser posted image

Tanci super za hišico user posted image user posted image user posted image user posted image še malo pa se preseliteuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
9.8.2010 9:22:05   
TAMIKA3

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti najbrž paše kak tak dan brez kuhanjauser posted image user posted image user posted image user posted image

ful user posted image .... saj ne kuhanje samo, ampak kaj skuhat user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
9.8.2010 9:24:48   
TAMIKA3

Tamika na morju je bilo super. Smo bili mal na eni plaži, pa mal na rajski. Na mivki tamaledva ful uživata. Pa na pedolina smo šli dvakrat, itak vsakodnevni sprehodki do sladoleda. V glavnem ok. Mal me je začel motit k mi ni blo treba nč kuhat, pomivat,.. potem se pa počutim k da nisem za nobeno rabouser posted image ma sem čudna namest da bi bla veselauser posted image . Je pa moj možek zelo vesel da je konec z morjem - on ni nek morski človek in ima teden morja vrh glaveuser posted image user posted image user posted image mislim da je šel danes z veseljem v službo.

Kdaj pa delate fasado? Je končna odločitev že padla?

super za uživanje na morju user posted image user posted image ... A ste bili spet na Rabuuser posted image ..sem zgleda zgrešila user posted image

fasada čaka zaključni sloj - barvo...rumeno -siva, samo jo mora ga. še dodelat z vseh strani

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
9.8.2010 9:25:44   
petrušk_

ful user posted image .... saj ne kuhanje samo, ampak kaj skuhat user posted image

pr nas bo dons v pečici pečeno....krompirček, korenček, stročji fižolček pa mal petršiljčka čez....pa kumarična solata....kosilo na očijevo željo

petrušk_

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
9.8.2010 9:28:06   
Urša08
Tamika ja spet smo bili na Rabuuser posted image user posted image user posted image sva Nejca pustila pri mojih in smo ga ši iskatuser posted image . Sedaj smo pa tuto komplito doma in mi krpaše met oba na kupuuser posted image . Itak samo še tri tedne potem pa uvajanje v vrtec. 

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
9.8.2010 9:29:58   
Urša08
Petrušk super kosilouser posted image user posted image user posted image user posted image Mene Nejc nagovarja za makarončke tko da bodo najbrž makarončki z omakico in solata. Hitro kosilo, pa tamaledva ga mata res radauser posted image .

Sedaj grem pa pomivalca spraznit, pa v sušilca eno rundo dat, pa eno prat. Ni kej strojčki na polno delajouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
9.8.2010 9:30:13   
sjmm
dan!

mi smo šli pozno spat ...k je Maj spal zvečer na poti iz Litije...tko, da sva šele ob pol9h vstalauser posted image

spil je 1 dcl mleka...no, začetek je...vse ostalonot...zdej pa kroglice gricka....mu morm eno kašico nardit

moj ima še ene opravke...pol bomo pa mau skup užival

baki....joj, jz sm komi pr kavi, ti pa že pr kosiluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urša.....zelo smo te pogrešal!!!!! vesela sm, da si nazaj, pa da ste tko fajn uživaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...v glavnem dobrodošla nazaj...zdej bo vsajkej za debatirat!!!!!!user posted image ....glede Majčija...zadnjič k smo se vidli je bil še fajn....zdej je pa fuuul suhec....sem kr jokala k sm ga zvečer preoblačila v pižamo....sploh nism mogla jest, dokler ni še on začel nekak jest...zdej imamo tko mal animacije ob obrokih pa še kr gre....pa še pregled imava v petek...upam, da prdrsa vsaj do 12 kg...imel jih je že skor 13...zdej pa je k preklica....sam po moje se je tud potegnu, ker ima 85,7 sm...ma sej bouser posted image

no, je moj uletu na en kofetek...pa..pa

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
9.8.2010 9:32:24   
sjmm
aj, še kosilo.....korenčkova juhca z vlivančki, špagetki s paradižnikom in tuno, solatka, pa pecivo,ki je ostalo od včerajuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
9.8.2010 9:52:49   
MIHAILO
pozdravljeneuser posted image user posted image user posted image ,ste nas kaj pogresaleuser posted image ..Mi smo vceraj prispeli iz Bosne,dol smo uzivali,sploh Mihailo,zdaj sva pa sama in kar isce druzbo,ko dol je blo veliko otrok in je bil srecen v njihovi druzbi...smo vredu sam problem imamo zaspat...sploh ne vem vec kaj naredit,joka,vstaja,govori groza...pa je tako utrujen ,tudi v Bosni je to delal,ceprav je bil po cele dneve zunaj aktivenuser posted image user posted image ...

Je kaj novega?katera nova nosecka?

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
9.8.2010 10:06:46   
TAMIKA3
MIHAILO....welcome back user posted image ... ja  ja smo te pogrešali... super za uživanje v Bosni user posted image user posted image ... a gre Mihailo v vrtec?... kako si ti?... glede spanja ti ne znam svetovat - pri nas zdaj ene 3 mesece sam zaspi v svoji posteljci user posted image ...pa pridejo dnevi, ko se vstaja, govori, ene par krat pa je že splezal iz posteljce user posted image user posted image ... ta naš navihanec user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
9.8.2010 10:08:26   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

pozdravljeneuser posted image user posted image user posted image ,ste nas kaj pogresaleuser posted image ..Mi smo vceraj prispeli iz Bosne,dol smo uzivali,sploh Mihailo,zdaj sva pa sama in kar isce druzbo,ko dol je blo veliko otrok in je bil srecen v njihovi druzbi...smo vredu sam problem imamo zaspat...sploh ne vem vec kaj naredit,joka,vstaja,govori groza...pa je tako utrujen ,tudi v Bosni je to delal,ceprav je bil po cele dneve zunaj aktivenuser posted image user posted image ...

Je kaj novega?katera nova nosecka?

pozdravljena mihailo...WB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fajn d ste se imeli lušno, glede spanja...pri nas je že skoz tako, pa ne vem, kdaj bo kej bolje...pa še tale bolezen...smo se mogli kr navadit na tele nočne pohode...ej, upam, da bo pri vas kmalu bolje!!!!!

KAKO PA SI KAJ TI???? KAKO POČUTJE, KAKO TREBUŠČEK?????user posted image

NOSEČKA...NAJNOVEJŠA...PETRUŠKuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
9.8.2010 10:10:43   
TAMIKA3
nosečke user posted image :

barbarags
kolumbo
urša
birdy
čebela
petrušk

upam, da nisem katere spustila, če sem, se opravičujem

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?