|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
6.8.2010 13:25:40   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

maj je spal...uro in pol...se je zbudil čist drug fantičekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pojedu malco...majhnobanano in dobre pol smetanovega jogurta..zaenkrat ok...

sm do konca posesala, zdej bom pa juhco zakuhala

moj menda ne bo poznuser posted image

Maj še mau z metlico za mano popravlauser posted image

za kosilo bojo še šnitke al pa palačinke, za mojga imam pa krompirjevo solatko in ene take vegi klobasice

kolumbo...super za rezervacijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sm mau bolš, tenx

tle je pa čist druga voljauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super za spanecuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
6.8.2010 13:40:06   
sjmm
evo...sm se pojstle preoblekla, pa jogije posesala..zdej mam pa dost za donsuser posted image ...no, pa bojo 2 žehte več...sem se že bala d bo pralc premal laufovuser posted image

katjuša
....lepo, da ste se imeli fajn v šopingu

čakam mojga, da mi jajčke prnese...za palačinke..k mi je včeri maj pol škatle jajc s pulta dol potegnu...smo mel fajn omleto na tleh...bljak....za bedarije pa ni preveč kilav

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
6.8.2010 14:42:56   
TAMIKA3
user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
6.8.2010 15:08:02   
sjmm
moj prihaja

mi smo že juhco pohamsal...Majči kar ok pojedu...sm mu zravn nudlov še mau žemljice not nadrobila..upam, da bo tud palačinko lahk jedel, drgač pa kak puding....k more vse bit bol tekočeuser posted image

zdej z janom gledata tom in jerryja...a majči bi rajš mojstra miha

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
6.8.2010 15:28:16   
TAMIKA3
peglajz...user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
6.8.2010 15:29:37   
Katjusa
Beni še kr spi....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je ob 2 se dvakrat oglasu sem že pomisla spet bo sitko no pa je zaspal nazaj.... aha zdej pa neki šumi... sem se prehitro pohvalila..... no pa sej 3 in pol ure ima pa res dovoljuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
6.8.2010 17:26:59   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

peglajz...user posted image user posted image user posted image user posted image

pridna!!!!!!!!!!!! kak ti to rata zravn mulček/4??????? men še pr enmu...no way

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
6.8.2010 17:28:06   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Beni še kr spi....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je ob 2 se dvakrat oglasu sem že pomisla spet bo sitko no pa je zaspal nazaj.... aha zdej pa neki šumi... sem se prehitro pohvalila..... no pa sej 3 in pol ure ima pa res dovoljuser posted image user posted image user posted image

vau!!!!!!!!!!!!!!!!!!!3 ure in pol!!!!!!!!!!!!..jz bi mogla od majčija 3 dnevnipopoldanski počitek seštetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
6.8.2010 17:31:51   
sjmm
evo...mi smo spet palačinke jedl....še celo majči ene pol...sam to je že kr napredek user posted image za mojo presticouser posted image

user posted image

pol smo se pa v dnevno med kocke zabubl...tak d šele zdej kuhno u red spravlam

sm glih počitnikarja mau zmotila....se imata huuudoooo..no, me veseliuser posted image

moj je mau bolš...upam, da nama uspe mau odklopt vse skup in kak romantikuš moment užit...jz sm jih že čist prestradana

tamika...se mormo pol kej za nasledn vikend slišat, če nimate kake gužve...seveda, če se vsi pocajtajo do takratuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
6.8.2010 20:04:46   
Ajvy
čer....

tečkici v pojstelji....zaenkrat še nista omagali....
Danes popoldne mi je blo pa kar težko, ko sta bili obe tečki..smo na hitr palačinke spekle, z Nutellco namazale, pa je bilo vse veliko bolje....

Kolumbo...joj...pr vas res vedno dogaja....he he ...upam,da vam uspe vse igračke nazaj dobit....
Super za 3000...boš poročala...me res zanima kako je tam...sem rekla, da bi riskirala dinarčke, pa bi šli tko en termin tja....poročaj....

sjmm...Tisa je bila tut dans tečka....user posted image user posted image user posted image user posted image
Super za Majevo prebujenje user posted image user posted image user posted image

Katjuša....zakaj pa ne....imeli se boste itak fajn....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
6.8.2010 20:05:49   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
6.8.2010 20:17:50   
Ajvy
BarbaraGS..je doma...počiva...porod ji bodo sprožili enkrat naslednji teden....vas lepo pozdravlja 

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
6.8.2010 22:21:08   
sjmm
čer!

nš mulček še zmer pokonc....k je dons ta drugič omagal okol 6h...smoga pustil dremat do 7h,pol  je pa skor eno uro skoz neki jedu...tko, da je še upanje zgleda, da bo šlo na bolšuser posted image

men se zdi d smzbluzila cel popoldne ...po večini na svoji riti...peglala kavč in zlagala kocke...pa rorija gledala....ne morš belivat kok je lahk človk zmatran od zabušavanja....pa še čist sm out k ni vse piščancov v kurnikuuser posted image

grem zdej malega uspavat...upam, da bo noč mirnauser posted image

ajde.......... nočko!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
6.8.2010 22:47:30   
Katjusa
v ponedeljek grem na morje s šotoromuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem srečna, da me v zrak meče.... z mano gre pa ena znanka (ko je bla mlajša je bla pri meni na počitnicah) zdej je stara nekje 20 let ampak je super punca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
7.8.2010 7:36:55   
Ajvy
jutro vsem......
Seveda smo zgodne, ker je atijev spalni dan....he he ....

Sjmm.
...verjamem, da ti je hudo, ker ni vseh piščančkov doma...ampak se imajo super.....

KAtjuša...super za morje....res user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
7.8.2010 7:45:12   
baki
jutroooooo.mi smo ze vsi pokonci samo moj je šel šele zdaj spatuser posted image user posted image KOSILO- pojma nimam.zbiram idejeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
7.8.2010 7:49:11   
tanci29
BON GIORNIO

končno malo mene tukaj...kako ste kaj punčice moje..

mi danes praznujemo 80 letnico erikove in hanine prababice.
drugače smo pa zelo leteči...naš domek prov lepo napreduje...moja prelepa kuhinja že stoji...kogar zanima so slikice na FB...naj povem da mi je ratalo mojo sanjsko napo namontirat...

mamo probleme za spat...erik sploh zvečer več ne gre spat. hana pa zaspi že v avtu ko se vračamo iz bevk in jo potem samo prenesemo u postlco...

nisem vas kej čitala k ni cajta...upam da ste vse uredu

lp

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
7.8.2010 7:51:03   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: baki
KOSILO- pojma nimam.zbiram idejeuser posted image user posted image user posted image

Jutro! Jest tud! user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
7.8.2010 8:08:20   
Ajvy
jutro....

Baki....ne vem glede kosilca....

TAnci
,..super za hiškovje....zelo sem vesela za vas....
Upam,da se vam čimprej uredi glede spanja......

Simonakr
....kakšno kosilo na dopustu....user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
7.8.2010 8:28:48   
baki
ka zdaj a je že kera vstala?jst spet čakam da se cote operejo pol pa gremo ven.katja še vadi poštevanko,more ker prvi teden v šoli pišejo poštevanko pa da nebo kr prva ocena šususer posted image .

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
7.8.2010 8:30:45   
baki
tanci super glede kuhinje in napeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
7.8.2010 8:51:52   
Čebel@
dan

pri nas že risanke lavfajouser posted image .....lačna sem-moram napadt hladilnikuser posted image

katjuša.......super za morjeuser posted image user posted image user posted image ......zakaj pa ne greš s prikolico,če jo že imate?

ajvy.......si danes še doma?

baki......meni danes dišijo polpetiuser posted image

tanci.......lepo da ti je ratalo se malo oglasituser posted image user posted image user posted image ......kuhinja je pa full lepauser posted image user posted image user posted image .......lepo praznujteuser posted image

simona.....kakšno je Larisino zdravje?

sjmm....upam da še spišuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
7.8.2010 9:17:22   
sjmm
jutro,dan!!!!!!!!!!

mi smo končno prišli do točke k gre na boljeuser posted image user posted image ...smo kar fajn spali, malo čajčka..pa je blo...zjutraj pa je pil am....sicer eno polovico običajne doze...sam bolš kot ničuser posted image

zde jgledava Jagodko

pol bomo šli po kak kruhek, ata še spijo

tanči...ful fajn k si se oglasla...soseda to be.....pa super, da vaša hiška tako napreduje kot si želišuser posted image user posted image user posted image user posted image

baki in simona...fajn kosilce naštudirajta

kosilo pri nas....brokolijeva juhca, pire krompir, kumarična omaka, zelena solata s koruzo,puding

evo grem zdej en fajn kofetek narestuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
7.8.2010 9:35:41   
TAMIKA3
DAN user posted image
mi smo vsi doma user posted image user posted image user posted image user posted image .. ne moreš verjet user posted image ... ati že zunaj popravlja za zidarji user posted image

sjmm... fajn, da gre pri vas na bolje user posted image user posted image user posted image user posted image ... glede piščančkov pase ne sekiraj, itak jim je the best user posted image user posted image ... naslednji vikend smo žal zasedeni - pe, so, ne - fuzbal
čebel@... dober tek user posted image
katjuša... super za morje... pa ju3 se vidimo user posted image user posted image
baki, simona... pri nas bodo tortelini s pršutom in zelena solata
tanci... lepo, da si se javila...user posted image user posted image za napredke v hiši... kuhinja - zakon
ayvi... ste  zdravi?

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
7.8.2010 9:42:14   
TAMIKA3
60 LET DELOVANJA NK RAKIČAN - MEDNARODNI TURNIR MLAJŠIH KATEGORIJ - VABILO Ob 60 letnici delovanja NK RAKIČAN bo 14. in 15. 8. 2010  s pričetkom ob 9.00 uri na igrišču NK RAKIČAN v Rakičanu potekal MEDNARODNI NOGOMETNI TURNIR MLAJŠIH KATEGORIJ (U-8, U-10 in U-12). Na turnirju bo sodelovalo 40 ekip iz Srbije, BIH, Hrvaške in Slovenije v različnih starostnih kategorijah.  Vabljeni.  
No, mi bomo tukaj! Aja, pa naša family se bo povečala za najmanj 4 člane user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.