|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
21.7.2010 22:35:59   
sjmm
čer!

smo se šli mal v Litijo pocrkljat...Maj je take štose pokal...smo se od srca nasmejali

pol je seveda začoril u avtu...zdej pa je še tlele z mlekom...zdej greva v mižule.....zju3 pa na gorenjsko...že komi čakam...en tal babji dan

zdej sm domača opravila med ta velke hormončke razdelila,da ne bosta ju3 čist razpušena...bosta imela za kako urco dela...ostalo pa naj le uživata k hude mame ne bo domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, fajn nočko vam želim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

katjuša
...počasi se daleč pride, tudi po zelo ovinkasti potiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 676
22.7.2010 7:41:25   
Urša08
jutro

Midva z Nejcem sva že pokonci, Žiga še spi. Sjmm in njena sončka prideta okol pol devetih user posted image user posted image user posted image user posted image

Včeraj sva šla z mojim mal v šoping in sva kupla vse kar tamaledva rabta za na morje, potem sva šla še v merkur po barvo in se nisva mogla odločit kero biuser posted image doma pa že vse vedlauser posted image user posted image user posted image . No sej do vikend aimava še malce časa. Zvečer sem mislila da bom še kaj likala sam ni blo voljeuser posted image kar pomeni da me danes čaka.

Katjuša ne govor o prodaji vašega domeka, saj bo boš vidla. Kaj kmalu bosta finiširalauser posted image user posted image user posted image user posted image Do septembra imata še mesec in pol in v tem času se da marsikaj narest, vidva samo ne izgubta volje. Sta pa oba malce že znervirana in potem pade kaka beseda ki drugače ne bi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 677
22.7.2010 7:42:30   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

dan

besna fuluser posted image .....se je že začel....spet je šu dam delat, ker morjo vso mašinerijo prštimat.....jutr pa baje že na njivo  in "surfanje" s kombajnom od sutra do jutra.

Roksi ma dons ful neki drisko...mal upam d od zobkov, in ful upam d ni kej od Majkla fasaluser posted image user posted image user posted image ....pol mu bom dala kr en Linex če se še enkrat pokaka. To me od vsega najbolj iz tira vrže........dons ne delam mič...no ja sej tut ležm neuser posted image  amapk kr neki bluzim. No vsaj Majkl je začel normalno jest, je tudi brez plenice, ker prej je mel tko redko blato d mu je zmeri vse ušlo.....

Ajvy uživaj prost dan, pa da flekci izginejo.....

SJMM in Urša ful sm vama fouš za jutrišnje srečanjeuser posted image

Petrušk uživaj v peki in ta novi lepi fensy kuhniciuser posted image

Kolumbo prid s tamalima na kavicouser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 678
   [Brisano sporočilo]
22.7.2010 8:48:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 679
22.7.2010 10:31:50   
Katjusa
kolumbo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da ostanete zdravi...... kaj je z coca-colo in bobi palčkami?

punce hvala za lepe besedeuser posted image user posted image user posted image user posted image .... mah sej vem sam sem misla, da bo šlo hitreje..... no dons sem se z mrzlim sestričem zmenla nam bo žirafo posodu za stene brusituser posted image user posted image user posted image user posted image sej bo počas sam težko je k dajem otroke samo še spat in zjutrraj jih oblečem.... to mi je najhuje, ker nisem polek otrok kot bi mogla bit in kot bi želela......user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 680
22.7.2010 12:15:12   
birdy
Ej, Kolumbo, pa tale "nova" coca-cola pa bobipalčke je že stara finta vešuser posted image ... Ne res, to je vedla že moja babicauser posted image No, sam takrat je bla koktauser posted image

Katjuša, se strinjam kar so ostale napisale. Sicer me pa zanima... Zakaj ravno konec avgusta, sej če prideta mal kasnej bo tud ok. Pa si ene 2 dni na teden naredta družinski dan, bodita z mulčkoma, ti povem, pol bo šlo velik hitrej, čeprov bosta misnla da čas stran mečeta. Če mislta sam delat se vama bo obrnil vse skup. Drugač pa vem kako je k daš otroka sam spat pa ga zjutri oblečeš... En mesec je trajal ampak je blo preveč.

Jst sem pa dons ful dober kosil speklauser posted image Joj, kok mam rada recepte k namečeš pač kar maš v hladilniku pa pride dobr ven. Moj je pa doma ker je bolj švoh tko da je šel zdej z Nelči spat. Pa itak je cel dopoldan preležu.

Urša, dons bove pol tud sinhroneuser posted image Mam tud jst plan likat, sem isto hotla že včer pa me je mal zamedlouser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 681
22.7.2010 14:40:49   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

ČEBELA SI ŽE POGRUNTALA KAJ BOŠ ŠTUDIRALA????
nagibam se k organizaciji dela in menežment v Kranju

Neposredna povezava do sporočila: 682
22.7.2010 21:05:40   
sjmm
čer!

no,končn 5 minut za moj rruser posted image

smo danes uživali all inclusive pri urši.....FUL HVALA ZA KOSILO IN VSO POSTREŽBO IN VSE GOSTOLJUBJE....imate ful lepo!!!!! sva se z Mihcem zaljubila v ploščice v toilet roomuser posted image user posted image ...super je blo mal poklepetat in mal okolje zamenjat, pa še fuuul hladneje pri vas k pri nas....se že cel popoldne kuham

drgač sva šla še u šoping...sm fuč....grem Majčija uspavat in pod osvežujoč tuš

urša...sm dobila taaaaaaaaak lego navdih sem šla prec enga polcajčka od duplotov kupt!!!!

KJE STE??? KVA DOGAJA...POLEG VROČINE????

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 683
22.7.2010 21:07:02   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: birdy
Katjuša, se strinjam kar so ostale napisale. Sicer me pa zanima... Zakaj ravno konec avgusta, sej če prideta mal kasnej bo tud ok. Pa si ene 2 dni na teden naredta družinski dan, bodita z mulčkoma, ti povem, pol bo šlo velik hitrej, čeprov bosta misnla da čas stran mečeta. Če mislta sam delat se vama bo obrnil vse skup. Drugač pa vem kako je k daš otroka sam spat pa ga zjutri oblečeš... En mesec je trajal ampak je blo preveč.

konec avgusta zato, da imamo nek plan, cilj in ker potem gresta otročka tam v vrtec in ker gre moj potem v šolo sicer se mu verjetno začne v oktobru sam vseeno bo fino če bomo imel še kej časa, da se ustalimo in zadihamo..... enostavno je težko takole ko nisi ne tu ne tam in zdej sma si zadala, da do takrat more bit in to je to.... pač cilj.....
res je hudo takole ampak drug teden potem nimam varstva in mormo zdej delat kolkr se da...... varstva pa ne bo boh vedi kako dolgo in bo kr kriza... nimam pojma kako bo, moj bo mogu veliko sma delat...
družinski dan ja bi blo lepo sam... mah težko razložim ampak tle je to skoraj nemogoče ker mi gre na živce k mi vsi dihajo za ovratnik....

nič sem utrujena domov sma prišla pred pol ure sma dala otročka spat zdej pa grema neki pojest pol imam pa vizitke za delat......

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 684
22.7.2010 21:32:15   
Čebel@
katjuša......a rabita kaj materiala za elektrikouser posted image ....imam full doz viška(teh plastičnih pokrovčkovuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 685
22.7.2010 21:35:16   
Čebel@
čer

smo bili popoldan v Atlantisu,pol sva pa Hano dala spat in je neki čudno jamrala,samo sva vseeno šla na ene kalamare....no pa sva prejle domov prišla,pa me tašča čaka na vratih in mi pove da je Hana full skos stokala in da jo je dala dol k njej v prenosno posteljo in da je v sekundi zaspala....sem jo šla pogledat in spi na bušijo ko mali angelčekuser posted image ....tko da danes bom bolj slabo spala ker jo ne bom slišalauser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 686
22.7.2010 21:38:55   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

konec avgusta zato, da imamo nek plan, cilj in ker potem gresta otročka tam v vrtec in ker gre moj potem v šolo sicer se mu verjetno začne v oktobru sam vseeno bo fino če bomo imel še kej časa, da se ustalimo in zadihamo..... enostavno je težko takole ko nisi ne tu ne tam in zdej sma si zadala, da do takrat more bit in to je to.... pač cilj.....
res je hudo takole ampak drug teden potem nimam varstva in mormo zdej delat kolkr se da...... varstva pa ne bo boh vedi kako dolgo in bo kr kriza... nimam pojma kako bo, moj bo mogu veliko sma delat...
družinski dan ja bi blo lepo sam... mah težko razložim ampak tle je to skoraj nemogoče ker mi gre na živce k mi vsi dihajo za ovratnik....

nič sem utrujena domov sma prišla pred pol ure sma dala otročka spat zdej pa grema neki pojest pol imam pa vizitke za delat......

držim pesti, da se vama uresniči zadani cilj, pa da potem užijete ševeliko kvalitetnega družinskega časa skupaj v miru in v novem okolju....mislimo na vas....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 687
22.7.2010 21:39:34   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

čer

smo bili popoldan v Atlantisu,pol sva pa Hano dala spat in je neki čudno jamrala,samo sva vseeno šla na ene kalamare....no pa sva prejle domov prišla,pa me tašča čaka na vratih in mi pove da je Hana full skos stokala in da jo je dala dol k njej v prenosno posteljo in da je v sekundi zaspala....sem jo šla pogledat in spi na bušijo ko mali angelčekuser posted image ....tko da danes bom bolj slabo spala ker jo ne bom slišalauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 688
22.7.2010 21:42:25   
sjmm
no,pri nas za spremembo že mir, moj dragi me vabi na romantični večer na kavč, pred ventilator...tko, da vas zapuščamuser posted image user posted image

no, uršo smo zgleda dodobra utrudili danes, se revčka ni nič javilauser posted image user posted image

kolumbo...upam, da he z roksijem bolje in res hitr zavlada pri vas ta zdravo obdobje, ki mu kar ne bo konca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PA-PA!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 689
23.7.2010 4:41:53   
Čebel@
jutro

ne morem več spatuser posted image ......sva oba budnauser posted image user posted image

lep dan vam želim-moj se je BTW fenomenalno začeluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 690
23.7.2010 8:03:19   
Urša08
jutro

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 691
23.7.2010 8:07:30   
Urša08
Sjmm včeraj je bilo super, res sem uživala. Pa Miha ma kr zlate živčke za našga nejčka. Pa nč me niste utrudli sam popoldan smo bili še mal pri tašči in tastu , pa zunaj s tamalima in je bla ura že čez osem ko sem šla otroke rihtat.

čebela super za atlantis in današnje jutrouser posted image

kolumbo upam, da boste kmalu čist zdravi, za po dopustu pa velja za gibijauser posted image

katjuša nč obupat, saj bo šlo user posted image user posted image user posted image

Birdy ti je uspelo vse zlikat? Men je uspelo vse otroške cune, mi je pa nekaj še za čez vikend ostalouser posted image

grem zajtrk narest

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 692
23.7.2010 9:03:10   
sjmm
jutro!

mi2 sva se naspančkala, ta velki še drnjohcajo

ta velka 2 sta včeri kar lepo pošlihtala vse...sm bla veselauser posted image

dons pa ni treba nikamor, tud popoldne smo doma...k sva že včeri šoping opravla...sam morm pa mal pospravt...k je možn da šena račun RD-ja kake obiske dobimo čez vikend...pa še prjatla iz Anglije sta pršla mal na dopust v letno rezidenco...pa prideta na kosilo verjetn kar ju3...morm kak fajn jedilnik vkup sklamfat

no, zdej grem pa še na kavico

urša....mihcu je blo čist všeč....ma rad male otroke...pol jih pa mau šlihta in se čist ta velkega počutiuser posted image

čebel@.............super za lep začetek dnevauser posted image

u, pri nas že duploti po dnevni frčijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 693
23.7.2010 9:56:31   
Urša08
Sjmm jutrouser posted image super da sta se z Majem naspala user posted image user posted image user posted image jaz bi kr spala user posted image user posted image user posted image

Jaz na kupček mečem stvari za tamaledva za na morje. Jutri baje grejo in gresta oba . Ne me vprašat kako se počutim k mam čisto tremo, slabo sem spala, kr neki sm nervozna. Midva z user posted image pa prideva kmalu za njimi in smo potem do petka z njegovimi na morčiju potem se pa k mojim preselimo do nedelje.

Si grem en kapučin narest .

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 694
23.7.2010 10:19:07   
birdy
Urša, men tud ni uspel vsega zlikat. Mam še en kupček... Se mi zdi da sem ful počasna ratala, včas sem takle kupček zlikala v dobre pol ure, zdej pa ziher rabim še enkrat več časauser posted image A maš pol cel vikend frej? Jst tud dons oddam tamali na počitnice, gresta k mojim. Men pa paše, bom lohk fejst pospravljalauser posted image Verjamem pa da te muči, jst sem mojmu rekla da Kristi še ne dam na morje... Ma ne vem, kr neki bluzim, čez mejo pa še ne morem dat Kristi. Je čist drugač če jo mam 15km stran, al pa če jo mam 300km stran. Tle sem lohk v pol ure pri njej.
Drugač pa Urša, tebe moje čokolade še vedno čakajouser posted image Pa čist resno mislm veš... Ko boš mela čas se le oglasi pa da te mal zredimuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 695
23.7.2010 10:32:37   
Urša08
Birdy tud men se zdi da sem bolj počasna ratala in sploh več ne nardim tok hitr pa velik k včas, ja ni kej trebušček dela svojeuser posted image user posted image user posted image Za kolk časa pa gresta tvoji na počitnice? Pa namesto da glancaš si vzem še ti dopustuser posted image . Ja midva mava očitno cel vikend frej , no ja mava plan pobelt dnevno pa kuhinjo, pa končno it v mehiško na večerjo - sem mojmu še za roj. dan dolžna. Bom pa cel  vikend v pripravljenosti da se napokam in šibam na morje, sam pomoje bosta tamaledva tolk uživala da me sploh pogrešala ne bostauser posted image . Mi pa vsi pravjo da bom mela mal frej, da bom lahko počivala - pa vsem trobim da ga ne rabim , no vsaj ne tacgauser posted image user posted image user posted image user posted image Na čokolado pa z veseljem pridem, glede redenja pa rajš ne bi, sem v treh tednih dosegla mesečni bonususer posted image .

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 696
23.7.2010 10:45:14   
sjmm

hej,bejbe!

urša...vau...a oba gresta...ja,no...sej ti veš, da jima ne bo hudega....pri tebi pa tud eden še ostaneuser posted image

men se nisi včeri nič počasna zdela...sm jz bol počivala ti si pa vse pošlihtala

mi2 sva se mal vozičkala...VROČE!!!!!!!!!!!

zdej sva pa cote obesla in nama vse dol teče...Majči je mal v malem čolničku začofkal...sm mu kr toplo vodico naštimala...zdej se pa s sokcem naliva

mene pa čaka poln pomivalc in vsi pulti polni umazane posode...user posted image

aja...imamo paskromnih 31,4 stopinj v kuhni, dnevna en majčkeno bolje k imamo ventilator....upam, da bo čez vikend res kak nalivčekuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 697
23.7.2010 11:24:33   
Urša08
Sjmm uf a tok mate že zjutraj vroče user posted image potem vam bo pa res ohladitev prav prišla.

Me je klical možek in je končal s službico tko da gre še tankat in v merkur in prideuser posted image . Se nam bo dopust pričeluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 698
23.7.2010 11:33:37   
Urša08
Pri nas ma pa dons Žiga tečnitis, je prava mala tečkicauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 699
   [Brisano sporočilo]
23.7.2010 13:21:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?