Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 21.7.2010 22:35:59
|
|
|
|
sjmm
|
čer! smo se šli mal v Litijo pocrkljat...Maj je take štose pokal...smo se od srca nasmejali pol je seveda začoril u avtu...zdej pa je še tlele z mlekom...zdej greva v mižule.....zju3 pa na gorenjsko...že komi čakam...en tal babji dan zdej sm domača opravila med ta velke hormončke razdelila,da ne bosta ju3 čist razpušena...bosta imela za kako urco dela...ostalo pa naj le uživata k hude mame ne bo doma no, fajn nočko vam želim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! katjuša...počasi se daleč pride, tudi po zelo ovinkasti poti
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 22.7.2010 7:41:25
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Midva z Nejcem sva že pokonci, Žiga še spi. Sjmm in njena sončka prideta okol pol devetih Včeraj sva šla z mojim mal v šoping in sva kupla vse kar tamaledva rabta za na morje, potem sva šla še v merkur po barvo in se nisva mogla odločit kero bi doma pa že vse vedla . No sej do vikend aimava še malce časa. Zvečer sem mislila da bom še kaj likala sam ni blo volje kar pomeni da me danes čaka. Katjuša ne govor o prodaji vašega domeka, saj bo boš vidla. Kaj kmalu bosta finiširala Do septembra imata še mesec in pol in v tem času se da marsikaj narest, vidva samo ne izgubta volje. Sta pa oba malce že znervirana in potem pade kaka beseda ki drugače ne bi
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 22.7.2010 7:42:30
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo dan besna ful .....se je že začel....spet je šu dam delat, ker morjo vso mašinerijo prštimat.....jutr pa baje že na njivo in "surfanje" s kombajnom od sutra do jutra. Roksi ma dons ful neki drisko...mal upam d od zobkov, in ful upam d ni kej od Majkla fasal ....pol mu bom dala kr en Linex če se še enkrat pokaka. To me od vsega najbolj iz tira vrže........dons ne delam mič...no ja sej tut ležm ne amapk kr neki bluzim. No vsaj Majkl je začel normalno jest, je tudi brez plenice, ker prej je mel tko redko blato d mu je zmeri vse ušlo..... Ajvy uživaj prost dan, pa da flekci izginejo..... SJMM in Urša ful sm vama fouš za jutrišnje srečanje Petrušk uživaj v peki in ta novi lepi fensy kuhnici Kolumbo prid s tamalima na kavico
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.7.2010 8:48:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 22.7.2010 10:31:50
|
|
|
|
Katjusa
|
kolumbo da ostanete zdravi...... kaj je z coca-colo in bobi palčkami? punce hvala za lepe besede .... mah sej vem sam sem misla, da bo šlo hitreje..... no dons sem se z mrzlim sestričem zmenla nam bo žirafo posodu za stene brusit sej bo počas sam težko je k dajem otroke samo še spat in zjutrraj jih oblečem.... to mi je najhuje, ker nisem polek otrok kot bi mogla bit in kot bi želela......
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 22.7.2010 12:15:12
|
|
|
|
birdy
|
Ej, Kolumbo, pa tale "nova" coca-cola pa bobipalčke je že stara finta veš ... Ne res, to je vedla že moja babica No, sam takrat je bla kokta Katjuša, se strinjam kar so ostale napisale. Sicer me pa zanima... Zakaj ravno konec avgusta, sej če prideta mal kasnej bo tud ok. Pa si ene 2 dni na teden naredta družinski dan, bodita z mulčkoma, ti povem, pol bo šlo velik hitrej, čeprov bosta misnla da čas stran mečeta. Če mislta sam delat se vama bo obrnil vse skup. Drugač pa vem kako je k daš otroka sam spat pa ga zjutri oblečeš... En mesec je trajal ampak je blo preveč. Jst sem pa dons ful dober kosil spekla Joj, kok mam rada recepte k namečeš pač kar maš v hladilniku pa pride dobr ven. Moj je pa doma ker je bolj švoh tko da je šel zdej z Nelči spat. Pa itak je cel dopoldan preležu. Urša, dons bove pol tud sinhrone Mam tud jst plan likat, sem isto hotla že včer pa me je mal zamedlo
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 22.7.2010 14:40:49
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ČEBELA SI ŽE POGRUNTALA KAJ BOŠ ŠTUDIRALA???? nagibam se k organizaciji dela in menežment v Kranju
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 22.7.2010 21:05:40
|
|
|
|
sjmm
|
čer! no,končn 5 minut za moj rr smo danes uživali all inclusive pri urši.....FUL HVALA ZA KOSILO IN VSO POSTREŽBO IN VSE GOSTOLJUBJE....imate ful lepo!!!!! sva se z Mihcem zaljubila v ploščice v toilet room ...super je blo mal poklepetat in mal okolje zamenjat, pa še fuuul hladneje pri vas k pri nas....se že cel popoldne kuham drgač sva šla še u šoping...sm fuč....grem Majčija uspavat in pod osvežujoč tuš urša...sm dobila taaaaaaaaak lego navdih sem šla prec enga polcajčka od duplotov kupt!!!! KJE STE??? KVA DOGAJA...POLEG VROČINE????
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 22.7.2010 21:07:02
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Katjuša, se strinjam kar so ostale napisale. Sicer me pa zanima... Zakaj ravno konec avgusta, sej če prideta mal kasnej bo tud ok. Pa si ene 2 dni na teden naredta družinski dan, bodita z mulčkoma, ti povem, pol bo šlo velik hitrej, čeprov bosta misnla da čas stran mečeta. Če mislta sam delat se vama bo obrnil vse skup. Drugač pa vem kako je k daš otroka sam spat pa ga zjutri oblečeš... En mesec je trajal ampak je blo preveč. konec avgusta zato, da imamo nek plan, cilj in ker potem gresta otročka tam v vrtec in ker gre moj potem v šolo sicer se mu verjetno začne v oktobru sam vseeno bo fino če bomo imel še kej časa, da se ustalimo in zadihamo..... enostavno je težko takole ko nisi ne tu ne tam in zdej sma si zadala, da do takrat more bit in to je to.... pač cilj..... res je hudo takole ampak drug teden potem nimam varstva in mormo zdej delat kolkr se da...... varstva pa ne bo boh vedi kako dolgo in bo kr kriza... nimam pojma kako bo, moj bo mogu veliko sma delat... družinski dan ja bi blo lepo sam... mah težko razložim ampak tle je to skoraj nemogoče ker mi gre na živce k mi vsi dihajo za ovratnik.... nič sem utrujena domov sma prišla pred pol ure sma dala otročka spat zdej pa grema neki pojest pol imam pa vizitke za delat......
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 22.7.2010 21:32:15
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša......a rabita kaj materiala za elektriko ....imam full doz viška(teh plastičnih pokrovčkov
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 22.7.2010 21:35:16
|
|
|
|
Čebel@
|
čer smo bili popoldan v Atlantisu,pol sva pa Hano dala spat in je neki čudno jamrala,samo sva vseeno šla na ene kalamare....no pa sva prejle domov prišla,pa me tašča čaka na vratih in mi pove da je Hana full skos stokala in da jo je dala dol k njej v prenosno posteljo in da je v sekundi zaspala....sem jo šla pogledat in spi na bušijo ko mali angelček ....tko da danes bom bolj slabo spala ker jo ne bom slišala
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 22.7.2010 21:38:55
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: birdy Katjuša, se strinjam kar so ostale napisale. Sicer me pa zanima... Zakaj ravno konec avgusta, sej če prideta mal kasnej bo tud ok. Pa si ene 2 dni na teden naredta družinski dan, bodita z mulčkoma, ti povem, pol bo šlo velik hitrej, čeprov bosta misnla da čas stran mečeta. Če mislta sam delat se vama bo obrnil vse skup. Drugač pa vem kako je k daš otroka sam spat pa ga zjutri oblečeš... En mesec je trajal ampak je blo preveč. konec avgusta zato, da imamo nek plan, cilj in ker potem gresta otročka tam v vrtec in ker gre moj potem v šolo sicer se mu verjetno začne v oktobru sam vseeno bo fino če bomo imel še kej časa, da se ustalimo in zadihamo..... enostavno je težko takole ko nisi ne tu ne tam in zdej sma si zadala, da do takrat more bit in to je to.... pač cilj..... res je hudo takole ampak drug teden potem nimam varstva in mormo zdej delat kolkr se da...... varstva pa ne bo boh vedi kako dolgo in bo kr kriza... nimam pojma kako bo, moj bo mogu veliko sma delat... družinski dan ja bi blo lepo sam... mah težko razložim ampak tle je to skoraj nemogoče ker mi gre na živce k mi vsi dihajo za ovratnik.... nič sem utrujena domov sma prišla pred pol ure sma dala otročka spat zdej pa grema neki pojest pol imam pa vizitke za delat...... držim pesti, da se vama uresniči zadani cilj, pa da potem užijete ševeliko kvalitetnega družinskega časa skupaj v miru in v novem okolju....mislimo na vas....
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 22.7.2010 21:39:34
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ čer smo bili popoldan v Atlantisu,pol sva pa Hano dala spat in je neki čudno jamrala,samo sva vseeno šla na ene kalamare....no pa sva prejle domov prišla,pa me tašča čaka na vratih in mi pove da je Hana full skos stokala in da jo je dala dol k njej v prenosno posteljo in da je v sekundi zaspala....sem jo šla pogledat in spi na bušijo ko mali angelček ....tko da danes bom bolj slabo spala ker jo ne bom slišala
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 22.7.2010 21:42:25
|
|
|
|
sjmm
|
no,pri nas za spremembo že mir, moj dragi me vabi na romantični večer na kavč, pred ventilator...tko, da vas zapuščam no, uršo smo zgleda dodobra utrudili danes, se revčka ni nič javila kolumbo...upam, da he z roksijem bolje in res hitr zavlada pri vas ta zdravo obdobje, ki mu kar ne bo konca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PA-PA!!!!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.7.2010 4:41:53
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro ne morem več spat ......sva oba budna lep dan vam želim-moj se je BTW fenomenalno začel
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.7.2010 8:03:19
|
|
|
|
Urša08
|
jutro
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.7.2010 8:07:30
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm včeraj je bilo super, res sem uživala. Pa Miha ma kr zlate živčke za našga nejčka. Pa nč me niste utrudli sam popoldan smo bili še mal pri tašči in tastu , pa zunaj s tamalima in je bla ura že čez osem ko sem šla otroke rihtat. čebela super za atlantis in današnje jutro kolumbo upam, da boste kmalu čist zdravi, za po dopustu pa velja za gibija katjuša nč obupat, saj bo šlo Birdy ti je uspelo vse zlikat? Men je uspelo vse otroške cune, mi je pa nekaj še za čez vikend ostalo grem zajtrk narest
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.7.2010 9:03:10
|
|
|
|
sjmm
|
jutro! mi2 sva se naspančkala, ta velki še drnjohcajo ta velka 2 sta včeri kar lepo pošlihtala vse...sm bla vesela dons pa ni treba nikamor, tud popoldne smo doma...k sva že včeri šoping opravla...sam morm pa mal pospravt...k je možn da šena račun RD-ja kake obiske dobimo čez vikend...pa še prjatla iz Anglije sta pršla mal na dopust v letno rezidenco...pa prideta na kosilo verjetn kar ju3...morm kak fajn jedilnik vkup sklamfat no, zdej grem pa še na kavico urša....mihcu je blo čist všeč....ma rad male otroke...pol jih pa mau šlihta in se čist ta velkega počuti čebel@.............super za lep začetek dneva u, pri nas že duploti po dnevni frčijo
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.7.2010 9:56:31
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm jutro super da sta se z Majem naspala jaz bi kr spala Jaz na kupček mečem stvari za tamaledva za na morje. Jutri baje grejo in gresta oba . Ne me vprašat kako se počutim k mam čisto tremo, slabo sem spala, kr neki sm nervozna. Midva z pa prideva kmalu za njimi in smo potem do petka z njegovimi na morčiju potem se pa k mojim preselimo do nedelje. Si grem en kapučin narest .
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.7.2010 10:19:07
|
|
|
|
birdy
|
Urša, men tud ni uspel vsega zlikat. Mam še en kupček... Se mi zdi da sem ful počasna ratala, včas sem takle kupček zlikala v dobre pol ure, zdej pa ziher rabim še enkrat več časa A maš pol cel vikend frej? Jst tud dons oddam tamali na počitnice, gresta k mojim. Men pa paše, bom lohk fejst pospravljala Verjamem pa da te muči, jst sem mojmu rekla da Kristi še ne dam na morje... Ma ne vem, kr neki bluzim, čez mejo pa še ne morem dat Kristi. Je čist drugač če jo mam 15km stran, al pa če jo mam 300km stran. Tle sem lohk v pol ure pri njej. Drugač pa Urša, tebe moje čokolade še vedno čakajo Pa čist resno mislm veš... Ko boš mela čas se le oglasi pa da te mal zredim
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.7.2010 10:32:37
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy tud men se zdi da sem bolj počasna ratala in sploh več ne nardim tok hitr pa velik k včas, ja ni kej trebušček dela svoje Za kolk časa pa gresta tvoji na počitnice? Pa namesto da glancaš si vzem še ti dopust . Ja midva mava očitno cel vikend frej , no ja mava plan pobelt dnevno pa kuhinjo, pa končno it v mehiško na večerjo - sem mojmu še za roj. dan dolžna. Bom pa cel vikend v pripravljenosti da se napokam in šibam na morje, sam pomoje bosta tamaledva tolk uživala da me sploh pogrešala ne bosta . Mi pa vsi pravjo da bom mela mal frej, da bom lahko počivala - pa vsem trobim da ga ne rabim , no vsaj ne tacga Na čokolado pa z veseljem pridem, glede redenja pa rajš ne bi, sem v treh tednih dosegla mesečni bonus .
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.7.2010 10:45:14
|
|
|
|
sjmm
|
hej,bejbe! urša...vau...a oba gresta...ja,no...sej ti veš, da jima ne bo hudega....pri tebi pa tud eden še ostane men se nisi včeri nič počasna zdela...sm jz bol počivala ti si pa vse pošlihtala mi2 sva se mal vozičkala...VROČE!!!!!!!!!!! zdej sva pa cote obesla in nama vse dol teče...Majči je mal v malem čolničku začofkal...sm mu kr toplo vodico naštimala...zdej se pa s sokcem naliva mene pa čaka poln pomivalc in vsi pulti polni umazane posode... aja...imamo paskromnih 31,4 stopinj v kuhni, dnevna en majčkeno bolje k imamo ventilator....upam, da bo čez vikend res kak nalivček
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.7.2010 11:24:33
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm uf a tok mate že zjutraj vroče potem vam bo pa res ohladitev prav prišla. Me je klical možek in je končal s službico tko da gre še tankat in v merkur in pride . Se nam bo dopust pričel
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.7.2010 11:33:37
|
|
|
|
Urša08
|
Pri nas ma pa dons Žiga tečnitis, je prava mala tečkica
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.7.2010 13:21:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?