|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
24.7.2010 21:43:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 726
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
24.7.2010 22:17:33   
sjmm
hej hoj!

smo mel pestro popoldne...obiski...žlahta pa to...sam HB, da ni blo več toook vroče....kolumbo...hrane kokr češ.....škoda, da se nisi kej oglaslauser posted image ....sm pa ful vesela, da si imela dan off, pa upam,da Roksi neha sračkat ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......slikce...itak imate čist pravljičnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, jz sm kr neki zmatrana ....včeri drgni miško, dons kuhaj bejba...tko, da imam prov vsega vrh glave....sm se prej kr na sedežno zaparkirala ...me je Majči čist polupčkal in zmasiral....zdej pa že spančka naš angelito

ju3 pa me čaka še en kuhalni podvig k pridejo prjatli iz Anglije...k so mal na oddihu v SLO...sva mislila,da bodo pršli na kofe in tiramisu...no, pa so se kr direkt na kosil prjavliuser posted image user posted image

ajde babe moje...fajn nočko vam želim!!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 727
24.7.2010 22:32:19   
Katjusa
čer...

kako kej?
mi smo OK delmo in to je to.....

čebela čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo nosečnost in uživajuser posted image user posted image user posted image user posted image in seveda čim manj slabostiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 728
25.7.2010 6:42:54   
baki
jutro.....sem se malo pomirila.dons gremo gor na kosilo(na vikend),jutri pa sluzba.sploh ne vem za kaj grem na šihtuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 729
25.7.2010 8:40:07   
simonakr
Jutro! Evo mene jest komej živa, še en teden do dopusta - odštevam ure! user posted image user posted image

Čebela - ČESTITKE!!!! Jupi še ga bomo žural!

No ko smo pri žuranju - naša se že 2 noči ponoči zbuja in se histerično dere in se sploh noče pomiri (včerej ponoč sva zbudile taščo v sosedni bajti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )
In ko se v najini postli končno pomiri, spi tako nemirno da jo je cela postla polna. A ima katera kakšno idejo kaj bi lahko blo? Luna, muha, zobje, trma ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No grem kavo spit da ne bom kot zombi cel dan!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 730
25.7.2010 9:29:39   
sjmm
dan!

evo z mojim kofetkava...pol pa kuharija

ta velki še koma, mali gleda risanke...je že tok velikuser posted image user posted image

katjuša...kok ste pridniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

simona.....pri nas pride občasno do takega dretja, na morju je blo kr3x....histerično dretje, nobena stvar ga ne pomiri, pojma nimava kaj je vzrok, ga miriva, mu pojeva , ponudiva čaj, ga nosiva...karkoli že, sam on se dere ene 20 minut...pol pa kot bi odrezal in je ko nov, pa lepo zaspi...sej verjetno ti nism kej v pomoč, sam jz še nism odkrila od česa in kdaj to pride...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...je pač tko, da pride in mine...upam, da tudi pri vas ne bo kej hujšegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 731
25.7.2010 11:47:18   
Urša08
jutro user posted image

Eto midva sva čist v beljenju dnevne in kuhinje. Včeraj sva pobelila dnevno, potem sva šla v mehiško na pozno kosilo in k mojim na kofetka. No tam sva bila do desetih. Danes pa dnevno nazaj postavljala in pripravljava kuhinjo da se prebeli. Mi je pa tok všeč k sem končno prepričalka mojga da dava prostor v barve in je zakonuser posted image user posted image user posted image user posted image

Poročilo z morja : tamaledva uživata, rada čofotata v vodi, se igrata, lepo spita do 7, 8 - doma itak da neuser posted image user posted image user posted image tako da se majo super. Jaz ju pogrešam ampak saj greva jutri ali pa najkasneje v torek k njima in bomo do nedelje skupaj uživali na morčiju.user posted image

Vas grem še mal prebrat.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 732
25.7.2010 11:50:43   
Urša08
Petrap čestitke za nosečnost - kdaj imaš rok?

Sjmm dej mal počivaj preden se baterije čist spraznejo

Kolumbo kok dobr peskovnik user posted image pa super za frej dan, kar tako naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image

Simonakr naj ti teden hitro mine in uživajte na dopustuuser posted image

Katjuša vidva sta pridna, kar tako naprej user posted image user posted image user posted image

Baki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

grem naprej delatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 733
25.7.2010 12:18:25   
birdy
Helov.
Mi dva z mojim sva mela delovni vikend. Pospravla sva vse, še ogromno za nazajuser posted image Kristi sva pojstlo spremenila v mladinsko, pa da vidimo kaj bo. Ma mi je tok smešna k je tok nizka. Sva hotla dat ograjco gor pa sva ugotovla da je več možnosti da si kej stolče če pade čez ograjco kot pa če pade iz tistih 20cmuser posted image
Moj je šel pa zdej bratu selit pomagat. In seveda sva bla zmenjena da bo ob 12ih doma, ker morva bit v Domžalah ob pol enih. In je dec spet zajebu, me je klicu ob dvanajstih da je še v Škofji Loki. Men se je pa čist utrgaluser posted image . Ma še 10 minut če ne ostanem v Domžalah, ker mam povhn **** tega. Res, kr na jok mi greuser posted image Ma neki se zmenva pa je čist vedno tkole, nikol se ne drži ure. In k pride njegov brat, o ne daj bože, že tko naju z njegovo sam v poden tlačta, bolj da ne govorim, zdej jih bosta pa oba slišala. Jst mam tega tok zadostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sploh ne vem več kaj nej, ma to je čist vedno. Ja, sej mogoče mu bo pa ratal jasn da smo mi zdej familija če bomo šle mal na počitnice. Če ne gre zlepa bo šlo pa zgrda. Da bova pa huj k drek za njegovga brata in njegovo, pol ga bojo pa tkole izkoriščal... Ma ja!!!!

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 734
25.7.2010 12:26:58   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Helov.
Mi dva z mojim sva mela delovni vikend. Pospravla sva vse, še ogromno za nazajuser posted image Kristi sva pojstlo spremenila v mladinsko, pa da vidimo kaj bo. Ma mi je tok smešna k je tok nizka. Sva hotla dat ograjco gor pa sva ugotovla da je več možnosti da si kej stolče če pade čez ograjco kot pa če pade iz tistih 20cmuser posted image
Moj je šel pa zdej bratu selit pomagat. In seveda sva bla zmenjena da bo ob 12ih doma, ker morva bit v Domžalah ob pol enih. In je dec spet zajebu, me je klicu ob dvanajstih da je še v Škofji Loki. Men se je pa čist utrgaluser posted image . Ma še 10 minut če ne ostanem v Domžalah, ker mam povhn **** tega. Res, kr na jok mi greuser posted image Ma neki se zmenva pa je čist vedno tkole, nikol se ne drži ure. In k pride njegov brat, o ne daj bože, že tko naju z njegovo sam v poden tlačta, bolj da ne govorim, zdej jih bosta pa oba slišala. Jst mam tega tok zadostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sploh ne vem več kaj nej, ma to je čist vedno. Ja, sej mogoče mu bo pa ratal jasn da smo mi zdej familija če bomo šle mal na počitnice. Če ne gre zlepa bo šlo pa zgrda. Da bova pa huj k drek za njegovga brata in njegovo, pol ga bojo pa tkole izkoriščal... Ma ja!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sej ne vem kaj naj ti rečem, sam moj se po 17letih ni nič kej dost spremenil...vedno zamuja...še posebej, če gre za familijo in pol smo v zadnih minutah k morš kam it vsi 110 na uro živčni in sesigurn spičva....ti želim, da bi blo pri vas drugače in bo tvoj kej bolš razumel!!!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 735
25.7.2010 14:15:43   
Čebel@
dan

najprej HVALA vsem za čestitkeuser posted image -veste le ve,v službi in pa tašča,tast,svakinjauser posted image ......sem pa kar utrujena(sploh včeraj v službi po osmih urah)user posted image .....možek me crkljauser posted image user posted image user posted image ......zdele smo kosilo pojedli(se je mojmu zaluštala moja rižota),malo počakam da se kosilo proleže pol grem pa še sadne kupe narediti in kuhinjo pospravitiuser posted image

claud.....user posted image user posted image user posted image za selitev......a bi k nam tudi prišla kaj narisat?user posted image

ajvy.......user posted image user posted image user posted image  za morčita

sjmm......ti prav ne znaš na izi delatuser posted image user posted image .......uživajte s prijateljiuser posted image user posted image user posted image

salt.....lepo da si se malo javila....upam da se malu spet kej vidivauser posted image

kolumbo......tebe se še bere turbouser posted image ......lepo imate okrog hišeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....ja še en ovenček-boga jazuser posted image user posted image user posted image

katjuša........čist si brzinskauser posted image user posted image ......res sta pridna s stanovanjemuser posted image user posted image user posted image user posted image

simona.....sej bo teden hitro miniluser posted image user posted image user posted image user posted image .......kaj pa če kaj takega sanja,da je pol jok?user posted image

birdy.....nimam kaj rečt-eno brco v rit pa upam da bo boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image ......upam da se ti je uspelo pomiritiuser posted image

urša......čist sta pridna z beljenjemuser posted image user posted image user posted image ......naj vama hitro mine,da bosta kmalu še vidva na morčituuser posted image user posted image user posted image

baki.......joj sploh ne vem kaj naj rečem-upam da se vse poštima s službouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrap.....kok lepo da si se oglasilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ........user posted image user posted image user posted image  za nosečnost-nisem nič zasledila na FBuser posted image ......večkrat se javiuser posted image

to je touser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 736
25.7.2010 19:33:47   
sjmm
dan!

o, čebel@....kok si bla pridna s komentarji!!!!!lepo, da te možek crklja!!!!

mi smo imeli fajn kosilo in lušno popoldne s prijatelji...ta mala 2 sta se lepo vkup vzela, sam prepir je bil ene parkrat k sta seveda isto igračo naenkrat zagledalauser posted image

drgač je blo pa Majčiju ful nerodno ko je vstal in so bili oni že tukaj.....pol je blo tud ta mali nerodno...no, ko smo pa po kosilu kinder čokolado iz hladilnika prinesli pa NI blo nobenemu več nerodn...sta sam še tekmovala kdo jo bo hitrej popapcaluser posted image user posted image

no, zdej so mulčki šele not uletel z igrišča...sm jih direkt mimo kuhne u kopalnico napodila...ko bojo sveži jih pa večerja čakauser posted image user posted image

drgač pa zdej še Majčija skopamo, pa eno risanko pogledamo, jz sm en mini kupček speglala k je moj Maja peljal na en vozičkanje...zdej mam pa DOST!!!!

bajči!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 737
25.7.2010 20:26:30   
Onasiss
ČESTITKE NOSEČKAM..............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČEBEL@....kva boš zdej službo menjala........ itak boš šla na bolniško in boš s svojo Haniko uživala 100 na uro...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 738
25.7.2010 20:36:36   
Onasiss
Zdej mam mal cajta da vas malo pokomentiram.....

simona...... mi smo mel na morju iste probleme, se je moj že bal, da nas iz hotela vržejo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... pol sva ugotovila, da se ji je preveč dogajalo in je nekaj podoživljala. Drugače pa so se nočke pri nas umirile.... hvala bogu.....

claud....ti si itak fulll pridna....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če rabiš pomoč...pokliči!!!!!!!!!!!!

Mi smo bili danes v Atlantisu.... vau...noro....full smo vsi užival, otroc v bazenih, ta stara dva pa na toboganih....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sedaj pa komaj čakam, da bo vikend kaj frej, da pičimo spet na morčija.... sedaj sploh, ker Tyson plava samo z rokavčki... Fredov obroč pa je nezanimiv in če ji ga dam gor non stop prav !auva" tam k so naramnice tako, da ga veselo prodajamo.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 739
25.7.2010 20:38:48   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: baki

jutro.....sem se malo pomirila.dons gremo gor na kosilo(na vikend),jutri pa sluzba.sploh ne vem za kaj grem na šihtuser posted image user posted image user posted image user posted image

sploh ne vem kaj naj rečem.... upam da boš mirno prebrodila krizo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 740
25.7.2010 20:40:46   
Onasiss
Uh... zdele me je skor kap.... vas berem in komentiram ko moj veselo prijavi.... "veš kaj ljubica...ko bomo naslednje leto menjali avto, bom kupu pa še un ta majhen čoln...." user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 741
   [Brisano sporočilo]
25.7.2010 20:48:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 742
   [Brisano sporočilo]
25.7.2010 20:49:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 743
25.7.2010 20:53:15   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Uh... zdele me je skor kap.... vas berem in komentiram ko moj veselo prijavi.... "veš kaj ljubica...ko bomo naslednje leto menjali avto, bom kupu pa še un ta majhen čoln...." user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NE SEKERI SE, SEJ VEŠ KVA PRAVJO: KAD SE TONE, NIJE VAŽNA DUBINAuser posted image

Zato upam, da se bojo otroc dobr naučil plavat.... kokr mojga poznam mu Onasis ime ni ravno pisano na kožouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 744
25.7.2010 20:56:35   
Onasiss
Grem spat...oziroma v posteljo knjigo brat... sem se u branje vrgla.... tolažba ker vas ne berem več, saj mi računalnik štrajka...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... sem na dopustu brala Kingovo Mačje pokopališče.... glede na to, da je grozljivka sem jokala ko dež....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... nimaš kaj..sem najprej pomislila na to, da sem noseča.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajde grem spat....

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 745
25.7.2010 21:05:30   
SURF
Sem pokukakala,da vidm kaj kej čvekateuser posted image
No tel.od Brkn že imam ko ste se vse tok potrudleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Kolumbo-Smo kar v redu,naš ati je trenutno še vedno v stanju,ko razume,da rabimo čas tudi zase,tako ,da je res superuser posted image
Hihi...kdaj bom nosečka...hmmm...zdej tok planirava,da bi se poročila prej,menda drugo leto,pa na pregled moram prej h ginekologinji,da mi pove kako je kej moje stanje sedaj po tistem odrezu slabih Pap celic,pa se kar ne spravim...nazadnje je rekla da je ok...pa šola,pa tečaji,pa to pa uno...mogoče prevč planirava...da ne bova prepoznauser posted image vam pa ITAK javim,ko bom ta srečkauser posted image
Slikce od vaše hiške...fenomenalno...lubje pogrešam...drugače pa mmmm,ste čist staylishuser posted image user posted image ...tale tvoj je res super,da zna in ima voljo tako glancat...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pikepoke za Roksota,da čimprej mine in da si končno malo oddahnete.

Claud-čisto si noter padlauser posted image si kar predstvaljam....komaj čakam na fotkeuser posted image .

Majchy-user posted image upam,da kmalu..ja ko se bova zmenleuser posted image
Lepo,da te možek razvaja user posted image .Pazi nase in na pikico.

Mihailo-joj,tale vročina mora biti neznosna v blokihuser posted image no pa sedaj je tako minilo..pa tako ste šli...Tudi ti pazi nase in na svojo pikico...super za nuhalno.

Brdy-ja nič včas jih je treba kr privit tele našeuser posted image malo te pa tudi hormončki dajejo,pa ...držim pesti da bo razumeluser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 746
25.7.2010 21:07:09   
SURF
Nočko Onasiissuser posted image knjige...ja kje so tiste za dušouser posted image bo treba kej zopet...

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 747
25.7.2010 21:08:47   
SURF
Grem pod tuš...pa malo na balkon,kako cedevitko mmm...in tako daljeuser posted image ...

Nočko babeuser posted image .

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 748
25.7.2010 21:28:16   
claud
Cer!

Evo zacela dopust.....v okulici tisina, milina...kar pomeni da mala ze spi.user posted image

Slikce od stanovanjcka bom kmal kj prlimala.....V otroski sobici pocasi ozivlja naravauser posted image .....Tko da ceprav bomo dopust prezivelli doma, se pocutim prav prijetno pocitnisko....

Cebela.....ko koncaam pri nas pa lahko tud se kj zmeniva za kaksno poslikavouser posted image ...kaj si si pa zazelela?

Onasis....Ah sj nism toook pridna, sam delam se.....user posted image ....kar zmorem naredim, ce mi kaj ne gre, pa prosim za pomoc in gre....
Sicer pa hvala za ponudbo.user posted image

Kolumbo...kaksno novico pa ti cakas od mene?user posted image user posted image user posted image
Moj neki cinca.....je zdj ugotovu da je tale sobica lih za Larisso, pa da more met pol vsak svojo sobo.....user posted image
Ah deci, kokr veter zapihauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 749
25.7.2010 21:33:18   
sjmm
evo, smsi prvošla eno razvajanje u kopalnici, zdej pa kavč peglam...pa metoooknoge bolijo...mogoče mojga nahecam za mal masaže...user posted image user posted image

surf....vau...kok načrtov...upam i držim pesti, da se vse izide...tud še kak user posted image ....user posted image

onassis...vau..knjigo berešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....si me dobr spomnila...jz sm jih včas kr jedla...morm spet kej začetuser posted image user posted image

ajde...nočko!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?