SURF
|
Sem pokukakala,da vidm kaj kej čvekate No tel.od Brkn že imam ko ste se vse tok potrudle ... Kolumbo-Smo kar v redu,naš ati je trenutno še vedno v stanju,ko razume,da rabimo čas tudi zase,tako ,da je res super Hihi...kdaj bom nosečka...hmmm...zdej tok planirava,da bi se poročila prej,menda drugo leto,pa na pregled moram prej h ginekologinji,da mi pove kako je kej moje stanje sedaj po tistem odrezu slabih Pap celic,pa se kar ne spravim...nazadnje je rekla da je ok...pa šola,pa tečaji,pa to pa uno...mogoče prevč planirava...da ne bova prepozna vam pa ITAK javim,ko bom ta srečka Slikce od vaše hiške...fenomenalno...lubje pogrešam...drugače pa mmmm,ste čist staylish ...tale tvoj je res super,da zna in ima voljo tako glancat... pikepoke za Roksota,da čimprej mine in da si končno malo oddahnete. Claud-čisto si noter padla si kar predstvaljam....komaj čakam na fotke . Majchy- upam,da kmalu..ja ko se bova zmenle Lepo,da te možek razvaja .Pazi nase in na pikico. Mihailo-joj,tale vročina mora biti neznosna v blokih no pa sedaj je tako minilo..pa tako ste šli...Tudi ti pazi nase in na svojo pikico...super za nuhalno. Brdy-ja nič včas jih je treba kr privit tele naše malo te pa tudi hormončki dajejo,pa ...držim pesti da bo razumel
|