Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.7.2010 14:29:50
|
|
|
|
sjmm
|
evo...cockta pauza...mi je tok zadišal neki s pikcam mi kar od riti teče....sm mela raztur u dnevni....okol ta starga kompjuterja, igrače, police...k jih mamo itak čist čist premal...morm mojga nagnat u ikeo d kej dokupva, pa upam, da bomo pisalno mizo vn iz dnevne fliknil in eno orning sedežno nabavl...kot smo jo že včas mel...no, zdej prbližn zgleda...sm pa nardila raztur tud v otroških med igračami in vse...VSE nepotrebno vrgla stran....d bom lahk še kake legice nabavla zdej pa cajt d neki u lonc fliknem....so se prjavli, da bi porovo župbo...ok, pa so hotl še burek...no, pa nism za stvar k je čist prevroče za vlečen testo gnetet ene 15 minut, pa valjat, pa pol še pečico kurt...in smo se zdilal za jajčne omlete s tuna nadevom...pa paradajz u solat, pol bo pa banana split za dušco prvezat kolumbo...nč ne merkaš nase...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! timeout...zdej nimaš kej delat...počivi, bo tale tvoj ta tretji mel turbo vklopl prec k vn pride
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.7.2010 15:22:51
|
|
|
|
Čebel@
|
dan za danes dovolj službe .....danes je mala 1. ribico jedla in kisel krompir-ji je bilo tok dober da je kar mmmm delala zraven urša,birdy,mihailo,kolumbo...sem se pridružila vašemu klubu
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.7.2010 15:29:14
|
|
|
|
Urša08
|
čebela jupi, jeee kok sm vesela zate Uživaj teh devet mesecev k res prehitro bežijo
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.7.2010 15:32:05
|
|
|
|
Urša08
|
Mene pa danes možek malce razvaja. Je spekel palačinke zgodnja večerja je pa baje pri tašči Sjmm mjami kosilce - plis recept za tele omlete s tuno to bo neki zame Kolumbo pr vas se še med dopustom na polno dogaja no sej glede peskovnika ti dam čist prav -drugače se pa ne naprezaj preveč, poskušaj malce počivati
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.7.2010 15:33:27
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela jupi, jeee kok sm vesela zate Uživaj teh devet mesecev k res prehitro bežijo .......hvala...sej sploh še ne dojemam ....bom pa zgleda imela PDP na svoj rojstni dan ........imam pa šele 13.8. prvi pregled-mi je kar malo pozno
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.7.2010 16:43:41
|
|
|
|
sjmm
|
ČEBELC@.........................ČESTITKE IN VSE LEPO!!!!!!!!!!!!! SM ČIST HEPI!!!!!!!!!!! SAME !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.7.2010 16:50:44
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mene pa danes možek malce razvaja. Je spekel palačinke zgodnja večerja je pa baje pri tašči Sjmm mjami kosilce - plis recept za tele omlete s tuno to bo neki zame Kolumbo pr vas se še med dopustom na polno dogaja no sej glede peskovnika ti dam čist prav -drugače se pa ne naprezaj preveč, poskušaj malce počivati OMLETE S TUNO potrebuješ: 4-5 jajc ( mi jih za vse porabimo 10) ščep soli sveža zelišča...peteršilj, bazilika...kar imaš ...pač po želji...nasekljaš 1 malo konzervo tune ( po želji lahk tuno zamenjaš s kockami sira, koruzo, koščki hrenovke) 2 žlici sladke smetane mu ali tiste za kuhanje Jajčka in sol dobro razžvrkljaš s penovko, dodaš smetano, segreješ ponev, malo oljčnega olja ali masla, z zajemalko zliješ maso, ki je čist tekoča!!!!...pa hitro zakrkne....preden obrneš posuješ z željenim nadevom( če pa delaš s hrenovkami prvo na olju malce popečeš koleščke hrenovk...potem vliješ maso!!!!!!.....no, to je to...very simpl!!!!!mi kdaj pa kdaj bol na brzake tole vkup spravimo!!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.7.2010 17:22:39
|
|
|
|
claud
|
Dan! Vidm da mamo novo nosečko... Čebela čestitam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mihailo,,,super za nuhalno..... To sm zaenkrat ujela.... Mi se kmalu selimo....upam da bomo septembra že not....do konca avgusta so nama obljubil da bo kuhinja..... Larissa ma sobico že.....sm v fazi risanja po stenah.....Luštno jje in bo Še jutri delam potem pa 2 tedna dopust. Kako ste kj ostale_? Ful vas mal spremljam
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.7.2010 19:02:56
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela jupi, jeee kok sm vesela zate Uživaj teh devet mesecev k res prehitro bežijo .......hvala...sej sploh še ne dojemam ....bom pa zgleda imela PDP na svoj rojstni dan ........imam pa šele 13.8. prvi pregled-mi je kar malo pozno čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.7.2010 19:05:04
|
|
|
|
Ajvy
|
morjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee samo tolk ,da veste ,da sem danes videla in občutila morje.....................moje punce so bile prvič na morju Popokala sem jih, še brat in njegova family so šli...in smo šli v KOper V Mokro Mačko...al kuko se reče....vožnja je bila kul.....sta bili zelo pridni...nazaj grede pa niti speljala s parkinga nisem ,pa sta obe spančkali....in sta se zbudili šele v LJ na parkingu pred domom.....he he .....revčki moji...kolk sem vesela....res.....edino žal mi je ,da moj ni mogel z nami...
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.7.2010 19:10:43
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy morjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee samo tolk ,da veste ,da sem danes videla in občutila morje.....................moje punce so bile prvič na morju Popokala sem jih, še brat in njegova family so šli...in smo šli v KOper V Mokro Mačko...al kuko se reče....vožnja je bila kul.....sta bili zelo pridni...nazaj grede pa niti speljala s parkinga nisem ,pa sta obe spančkali....in sta se zbudili šele v LJ na parkingu pred domom.....he he .....revčki moji...kolk sem vesela....res.....edino žal mi je ,da moj ni mogel z nami... Suuuuuuper da ste uživali in še izkoristili lepo vreme
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.7.2010 20:30:51
|
|
|
|
SURF
|
OMG..............ČESTITAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ČEEEEEEEEESTTTTTIIITAMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MAJCHY TAKO SEM VESELA ZATE ČESTITKE!!!!!
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.7.2010 20:48:29
|
|
|
|
sjmm
|
čer! sem dobila en super turbo pogon po kosilu ...vse cote pošlihtane, kopalnica...kljub temu, da je stara ojoj...se šajna, dnevno sm že dopoldne, pa še mal sm ta spodne elemente od kuhne pomila....pa psa sm skrtačla...zdej sem pa malega skopala in greva v mižule, mu glih moj mlek hladi...k zdej more bit čist mrzu no, jz sm pa čist skurjena...bol od vročine k dela...sam zuni neki kapla in mogočebo le kej hladneje kak dan ajvy.... za lep pomorski izlet
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.7.2010 21:21:24
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy morjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee samo tolk ,da veste ,da sem danes videla in občutila morje.....................moje punce so bile prvič na morju Popokala sem jih, še brat in njegova family so šli...in smo šli v KOper V Mokro Mačko...al kuko se reče....vožnja je bila kul.....sta bili zelo pridni...nazaj grede pa niti speljala s parkinga nisem ,pa sta obe spančkali....in sta se zbudili šele v LJ na parkingu pred domom.....he he .....revčki moji...kolk sem vesela....res.....edino žal mi je ,da moj ni mogel z nami... Ajvy a veš da sem kr solzice dobla tok sem vesela za vas...res...prav iz srca vam privoščim Naslednjič boste pa še s tvojim šli
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.7.2010 21:23:41
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm joj kok si pridna, dej še men mal odvečne energije pošlji V glavnem sem že vse spakirala za tamaledva, je vse že v avtu. Sem pa čist neki čudna, mam kr cmok v grlu , jutri bodo kr solzice prisotne. Grem se crklat z mojima sončkoma, bomo pomoje dons kr vsi štirje na taveliki pojstli spali .
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.7.2010 21:47:33
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm joj kok si pridna, dej še men mal odvečne energije pošlji V glavnem sem že vse spakirala za tamaledva, je vse že v avtu. Sem pa čist neki čudna, mam kr cmok v grlu , jutri bodo kr solzice prisotne. Grem se crklat z mojima sončkoma, bomo pomoje dons kr vsi štirje na taveliki pojstli spali . ..naj gre brez solzic...pa naj hitr minejo dnevi...itak imata načrte s tvojim in čas hitr tekel...pa boš že spet s tvojima sončkoma...do takrat imaš pa nas!!!!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 24.7.2010 6:53:37
|
|
|
|
baki
|
jutrooooo.sem žalostna.sploh ne vem kam vse to pelje s mojo službo.prevent gre v ku.......c.2 tisoč ljudi na koroškem bo verjetno na cesti.pol si pa išči drugo službo.sploh je ne dobiš.pri nas ne.kr zjokala bi se če bi pomagalo.nimam več volje do ničesar.ni denarja ni nič.....bom pisala še pol ko se malo zrelaksiram.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 24.7.2010 7:22:47
|
|
|
|
Urša08
|
jutro
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 24.7.2010 7:26:17
|
|
|
|
Urša08
|
Še enkrat jutro Otročka sta ob pred slabo urco šla , jaz pa v jok uf me je zvilo. Mogoče bo boljše ko pridejo. Sta pa tamaledva sama kr v avto rinla, Nejc ves zadovoljen da gre na morje, Žiga pa da gre v avto. Naj uživata mojedva sončka, sej to je itak želja vsake mamice. Baki sem poslušala na dnevniku ja ne vem kaj nej ti rečem, želim, da se situacija čim boljše obrne drži se. A si še na dopustu? Je Katja že doma? Kaj pa možek - on ima službo ane?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 24.7.2010 8:57:54
|
|
|
|
petrap
|
Jutro... še kar vas berem, sam časa nimam, da se kaj javim. Zdaj sem končno na dopustu in se mal lažje diha. Vidim, da ste že nekatere noseče...pridniiiiiiii No saj, da se pohvalim, mi mamo nuhalno v sredo, tko da vam kaj več poročam takrat. Mi je pa slabo vsako minutko dneva, bruham, nasploh sem gotova. Tamala je pa tud tko živa, da zanjo porabim še tisto malo energije, ki jo mam. Pridno raste, edin zdaj smo imeli 5 dni vročino, pa niso kar nč pogruntal kaj bi ji blo. Danes zjutraj je blo prvič, da ni mela vročine, tako da upam, da je končno minilo. Lep dan vam vsem želim, končno je malo hladneje
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 24.7.2010 10:19:36
|
|
|
|
sjmm
|
en sobotni helov! mi2 z Majčijem sva kr mal drnjohcala dons...jz nism zvečer mogla zaspat...itak k sm bla čist adrenalinska od glancanja moj še zadi na balkonu fasado vleče k se je tok ohladl, da se mu ne bo vse sprot posušil Jan je že vstal in pojedel svojo ogromno skledo mislijev in corn flaksa...z mlekom....ma kr mleka zmanjka v hladilniku ko on vstane Miha in Saška pa se še prepuščata sanjam na malce hladnejše jutro po dolgem cajt..no, zdej je itak že dopoldne urša....lepo, da sta tko rada šla, držim pesti,da se bosta imela naj naj fajn in da boš ti tudi lepodočakala dan snidenja... ...pa mau s tvojim uživejta, ker po mojih izkušnjah po novemru glih n bo kmal prilka za uživanje u dvoje, sam itak bojo pa druge radosti baki...joj, kar tkole delajo s folkom, sej človk ne ve kaj naj reče....v glavnem drži se in jz sem prepričana, da boš našla kej bolšega, ko pride pravi čas...pa naj bo to čim hitreje, če si tako želiš....
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 24.7.2010 20:38:27
|
|
|
|
SURF
|
Ali ima katera telefonsko številko od brkn,bi nujno rabila...a je že šla na morje???? Bi prosila če mi jo pošlje na zs na FB,prosim.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 24.7.2010 20:42:19
|
|
|
|
SURF
|
Urša,joj te čisto razumem,ampak kot si napisala,gotovo bosta uživala in to extra vnukeci pa to ... Pri nas na srečo ni povraševanja glede tega,tamala bi uživala js pa mami kot mami bi me spremljal tist občutek...... Baki....kaj delajo v tej naši državi ...pa že veste kdo bo med tistimi,če sploh kdo ostane???Želim in upam zate,da najdeta kakšno rešitev
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 24.7.2010 20:46:08
|
|
|
|
SURF
|
Ajvy-o kako lepo je bilo tole prebrati,želim vam še več takih dnevov v kompletu. Sjmm-Midva sva tudi nabavla xxl sedežno v U obliki,z ogromno blazinami čisti luksus,ko se lohka vsi valjamo na njej...je bla pa taka poceni varianta,ampak tako super...s
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.7.2010 21:38:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?