|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
21.7.2010 6:28:55   
Onasiss
Mi smo ok... jaz imam eno alergijo, verjetno na sonce in sem polna nekih izpuščajev po dekolteju....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tyson spi spet celo noč, smo bli ta vikend na hrvaškem in sem dol kupla mleko 3,8.... že na Rabu ga je pila in je po njem spala celo noč, sedaj  malo bolj spi po njem....  rada hodi bosa, tudi po kamnih in suhi travi in jo čist nič ne bode, dedi je fulll navdušen nad njo, obožuje morje, ne mara več Fredovega obroča in smo ji namontiral rokavčke, mal se še lovi ampak jih pa obožuje, mora se še navaditi glavo gor držat....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 626
21.7.2010 6:31:03   
Onasiss
user posted image A je bila katera med poletnjem v Bohinju? Zanima me kam se splača t kej pogledat???? Od 14-17 gremo še mal v Bohinj na dopust, moj je bil skeptičen, sam men pa sede,da mal klimo zamenjamo, ker bomo šli potem pa tud še kake 4 dni na morje.
Pa vseeno... vaša mnenja plis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 627
21.7.2010 8:05:35   
Ajvy
oi...mi2 s Tiso kar doma....je fasala eno alergijsko reakcijo...nič resnega....samo je flekasta čist, pa sem pri P sprosila dan frej za naju.....

EN LEP JUTR VSEM....

Onasiss...lepo da si se malo pofočkala....če ne bo tvoj Tyson atletinja nič ne dam....matr je napredna....waw...
Glede Bohinja ti ne znam svetovat....žal...

KOlumbo...počivaj...danes malo...no, počivajta...ti in trebuščekuser posted image

sjmm...žal je tko, da če nekoga nekaj prosiš , moraš požret še dejstvo, da se te ne upošteva...zato jst čimmanjkrat prosim....ker sem pol še bolj živčna, kot ne...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 628
21.7.2010 8:06:29   
Ajvy
Urša...a te čevlja user posted image ? He he ...kr naj te....to je krasno...le uživaj....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 629
21.7.2010 8:42:17   
Urša08
jutro

user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 630
21.7.2010 8:43:18   
Urša08
Sjmm veš da bom vesela vašega obiska user posted image user posted image user posted image user posted image Samo ne se ustrašit k pr nam ni vse tko popedenčkano k pr teb. Kdaj pridete?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 631
21.7.2010 8:44:39   
Urša08
Ajvy na kaj pa misliš da je dobila Tisa reakcijo? A veš da brcike ful pašejo, pa še tok nežne souser posted image user posted image user posted image ma super občutekuser posted image

Mihailo ojoj bogica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 632
21.7.2010 8:46:15   
Urša08
Kolumbo ma ti sploh ne znaš počivat, dej si vsaj danes vzemi mal frej zase.

Onasiss uvau vaša pa že tko čofa po vodiuser posted image user posted image user posted image user posted image Pri nam še Nejc ne mara rokavčkov, on bi se igral ob vodi tam do kolen, pa v čolnu bi bil in potem pravi da plavauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 633
21.7.2010 8:46:26   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Ajvy na kaj pa misliš da je dobila Tisa reakcijo? A veš da brcike ful pašejo, pa še tok nežne souser posted image user posted image user posted image ma super občutekuser posted image

nimam pojma, če sem čist iskrena...mela je te vročinske pikice in te počasi izginjajo....pol pa tole....grdo zgleda....ampak zdej bo Claritine pomagal..pa bo....

Verjamem, da pašejo brcike....tako je tudi prav...user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 634
21.7.2010 8:50:31   
Urša08
No tkole, včeraj je bil naporen dan, je moj prišel šele ob pol devetih. sem bila pa ful vesela k je tašča prišla mal po tamaledva. Sem bila pa dons že pridna in obesla eno rundo, pa eno zlikala. Sedaj bomo šli pa mal vn.

Onasiss glede Bohinja ti bo največ povedala Petrušk. Mi smo šli zadnjič na Vogel in je bilo super, potem je slap Savica luštna točka, no kopanje ob jezeru itak. Pa par planinc mate za obdelat, ena korita so tud,... Jaz bi na vašem mestu šla, ker je fletno še mal hribovske počitnice metuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 635
21.7.2010 8:51:37   
Urša08
Ajvy potem se pa vedve s Tiso danes kar crklajta doma, saj kak tak dan samo za vaju tud pašeuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 636
21.7.2010 8:55:04   
Urša08
Sem pozabila povedat da smo nekak splanirali morčija. Edina stvar k še ni dorečena je glede Žigca. Drugače gre pa Nejc v soboto s taščo in tastom na Rab - san marino, potem se v torek oz. sredo še midva pridruživa in smo tam do petka, ko gremo k mojim v drug kamp na Rabu (v mobilno hiško) tam smo do nedelje, pustiva Nejca tam z mojimi, midva pa prideva zopet v četrtek do nedelje. No nekako takole naj bi bilo. Zgleda da bo Nejc kar 14 dni uživaluser posted image Se pa že tok vseseli, me zjutraj objame in začne na pol pet jaz grem pa na morje, jaz grem pa na morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 637
   [Brisano sporočilo]
21.7.2010 8:56:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 638
21.7.2010 9:03:24   
birdy
Jutro,
mi smo pokonc že od šestih. To se pa že dolg ni zgodilo. Neli je pa do sedmih spala. Ob osmih je šla pa Kristi že drugo rundo v mižale. Midve z Neli pa balkon pomest, zdej sva pa mal sestavljanke sestavljale. Jih dolg nismo in je sploh več ne zna sama SSTAVIT. Kok pa vaši tavelki kej sestavljajo?
Ajvy, škoda za pikice, sem pa vesela da mata mal frej dneva. Naši tamali sta tud čist pikasti. Ampak vsaj srbi pa zgleda da ju ne.
Jst bom pa dons bolj lagano, me je včer čist zvil. Sem mogla it zvečer mal ležat preden sem šla pol spatuser posted image Me je tok zvil da mi je moj dečko celo posodo pomagu iz stroja pospravtuser posted image Mislm, pol k sem odležala pa sem se že mal bolj počutla.
Urša, na žalost je tko da če mu dam škaf pa cunje... Jih gospod odnese mamici za obest. Pol pa zgleda kok sem jst lena da se mi tud cunj ne da obest. Pa skoz neki sprašuje (čigav je to, kako nej to obesm...) in mi na konc že pisker ven meče. Moj dec je tak da me za vsako stvar sprašuje... Tud če ma reč ki jo išče pred nosom me vpraša, draga, kje je nož? Ja kje le, verjetno sem ga v pojstlo neslauser posted image Sej ubistvu bi mu lohk kej porinla ke v roke, sam jst bi pol živce zgubila... Ker je vseen če sama delat če me pa nonstop sprašuje kaj pa kako. Šele v torek je revež ugotovu kje ma Kristi rjuhe pospravljene... NEJ povem da jih ma že od rojstva na istem mestu.
A ga sam šimfam, sej ni tok slab, sam včas se pa res butastga nardiuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 639
21.7.2010 9:43:05   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

user posted image A je bila katera med poletnjem v Bohinju? Zanima me kam se splača t kej pogledat???? Od 14-17 gremo še mal v Bohinj na dopust, moj je bil skeptičen, sam men pa sede,da mal klimo zamenjamo, ker bomo šli potem pa tud še kake 4 dni na morje.
Pa vseeno... vaša mnenja plis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

ojla!!!

par postov nazaj sm od urše pa kolumbo brala...ti je kolumbo tko napisala, da bi še jst kakšno stvar falila...bravo bravo...se vidi da si na dopust hodila u bohinj, jst k sm bla pa tam doma pa sj veš....drugam na dopust...hehehe....
v glavnem fuuuullll maš za počet...ni panike da bi vam blo dolgcajt....sam mal povej kakšne so želje...al bolj hrib al kej druzga?? tud jezero je zj ful toplo, tko da je baje balzam za kopat...mi bomo ta vikend sprobal :)
povej kaj bi radi počel pa ti bom še kej več napisala

petrušk_

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 640
21.7.2010 9:47:35   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

nimam pojma, če sem čist iskrena...mela je te vročinske pikice in te počasi izginjajo....pol pa tole....grdo zgleda....ampak zdej bo Claritine pomagal..pa bo....

Verjamem, da pašejo brcike....tako je tudi prav...user posted image user posted image

kje pa ma pikice....k eva ma tud za vratom ene pikice...take grobe....pa rdeče fulll....po ramenih se pa sam čuti pikice ni pa nič rdečeuser posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 641
21.7.2010 9:48:49   
petrušk_
mihailoooo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da si že nehala bruhat
urša .... bravo za brcike....pa super za splaniranga morčijauser posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 642
21.7.2010 9:49:41   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Urša, na žalost je tko da če mu dam škaf pa cunje... Jih gospod odnese mamici za obest. Pol pa zgleda kok sem jst lena da se mi tud cunj ne da obest. Pa skoz neki sprašuje (čigav je to, kako nej to obesm...) in mi na konc že pisker ven meče. Moj dec je tak da me za vsako stvar sprašuje... Tud če ma reč ki jo išče pred nosom me vpraša, draga, kje je nož? Ja kje le, verjetno sem ga v pojstlo neslauser posted image Sej ubistvu bi mu lohk kej porinla ke v roke, sam jst bi pol živce zgubila... Ker je vseen če sama delat če me pa nonstop sprašuje kaj pa kako. Šele v torek je revež ugotovu kje ma Kristi rjuhe pospravljene... NEJ povem da jih ma že od rojstva na istem mestu.
A ga sam šimfam, sej ni tok slab, sam včas se pa res butastga nardiuser posted image

hahahhahaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pod tole se pa jst lohk čist podpišem.....pa pomoje še kera,,,,,a punce....lažje je vprašat kot pa pomislt in it iskat......

petrušk_

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 643
21.7.2010 9:51:22   
petrušk_
itak magla.....ta tedn k mam cajt....drug tedn k bo pa gužva boste pa pisale k utrganeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
joke joke....ve kar ućivite zunej zj k se j mal shladil....bo kmal spet peklensko vroče....

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 644
21.7.2010 10:14:12   
sjmm
dan!

sva kr neki dolg čorila dons...se je ponoč spet neki zlo premetavu, pa k nama sm ga dala že ob 3h, pol6h flaša am+7 žit....stankal in spal do 9h...jz sm pa okol 8h vstala čist polomlena....sm včeri zvečer po prvi rundi peglajna pol okol 11h dobila napad še za eno ...tko, da so mi sam še srajce ostale in pa tist k še visiuser posted image

onassis.....lepo te je brat.....vau kok je vaša ta mala pogumna...kr rokavčke in gremo....naš pa ni hotel sploh nič, sam mami čist ob sebi nalimano, pa sva šla lahk u vodo

kolumbo
...joj, si bla pridna...vidm, da tebe tud redko kak počitek sreča...jz mam kr slabo vest, če se za 10 minut kam zleknem...ampak ti si nosečka...MORŠ ZA user posted image POČIVAT!!!! PAZI NASE!!!!

AJVY...užijte dan!!!!! ja, maš prov, če koga kej prosiš marsikej dobiš v paketu....sam jz nism tega navajena delat, rada kej pomagam, brez kakih komplikacij, tko, da včas pozabim, da smo si pač različni

urša...hja, pršli bi že zjutri, ti še povem kdaj, če te res ne bo motilo, ker moj bo sigurn tja do 4h delal..k ju3 imajo finiš....prosim, da mi direkt poveš, če je to predolgo...ne bom nič užaljena, ti si le nosečka, pa že 2 junaka imaš, ne rabš še kup obiskovalcev...pa super, da ste še mal morja skombiniral...te že pogrešamouser posted image

no, mi smo z mulčki zdele gledal eno staro mladinsko nadaljevanko, špansko...MODRO POLETJE.....sej ne vem, če se je kera spomni...k mate vse bol kratek emšo stalež.....ma ...so me kr spomini oblili...dons sm neki sentimentalnauser posted image

zdej bo pa treba kej poštimat

aja...urša...ne vem kdaj si vidla pr men kej pospravlenga tiste 2x k si bla pr men.....jz mam filing, da mam skoz bombo..k končam na enem konc...je že bomba na drugem...sam zdej so pač vsi doma...nimamo kej..važn, da je čistouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 645
21.7.2010 10:15:30   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

itak magla.....ta tedn k mam cajt....drug tedn k bo pa gužva boste pa pisale k utrganeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
joke joke....ve kar ućivite zunej zj k se j mal shladil....bo kmal spet peklensko vroče....

veš kva...mene je pa preveč d bi lahk rekla d sm magla....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

helov, petrušk.....kak si kaj , kako kej evica????

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 646
21.7.2010 10:31:15   
sjmm
aja..še to...birdy...moj se tud čist tumpastega dela, kadar govorim o kakih opravili po bajti, za cote se ne zanima, posesa kao bolje k jz...po njegovo, ker je pač podnar...tralala....v vseh kotičkih je še prah, kavča sploh ne premakne, zaključnih letev se ne dotakne in kavča in foteljev on NE sesa, ker tega doma niso nikol delal....tko, da se lahk kr včlaniš v klub gospodinj k morjo kr same skrbet za čistočo domauser posted image user posted image user posted image ....men sam ob nedeljah mau pr posodi pomaga...tle pa mu ne smem očitat.....veš, takih glanc majstrov k je od kolumbo Šime...takih niuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 647
21.7.2010 10:57:04   
Urša08
Sjmm vesela vas bom, tko da le pridte user posted image user posted image user posted image Sem si vzela ves dan frej tko da razen rihtanja otrok nimam nič user posted image user posted image user posted image user posted image Ti sam povej kaj za kosilo nardim - kak zelenjavna juhica, špinača + pire, špageti z omakico, fižolova juhica,... no povej kaj jeste)

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 648
21.7.2010 10:58:02   
Urša08
Birdy tale z lavorjem in mamico je pa dobrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 649
21.7.2010 10:59:20   
sjmm

Sjmm vesela vas bom, tko da le pridte user posted image user posted image user posted image Sem si vzela ves dan frej tko da razen rihtanja otrok nimam nič user posted image user posted image user posted image user posted image Ti sam povej kaj za kosilo nardim - kak zelenjavna juhica, špinača + pire, špageti z omakico, fižolova juhica,... no povej kaj jeste)

joj, kok si ti pridna...ej, mi vse našteto jemo, tak, da se kar po vašem okusu odločiuser posted image .....sej ti bom kej pomagalauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?