sjmm
|
dan! sva kr neki dolg čorila dons...se je ponoč spet neki zlo premetavu, pa k nama sm ga dala že ob 3h, pol6h flaša am+7 žit....stankal in spal do 9h...jz sm pa okol 8h vstala čist polomlena....sm včeri zvečer po prvi rundi peglajna pol okol 11h dobila napad še za eno ...tko, da so mi sam še srajce ostale in pa tist k še visi onassis.....lepo te je brat.....vau kok je vaša ta mala pogumna...kr rokavčke in gremo....naš pa ni hotel sploh nič, sam mami čist ob sebi nalimano, pa sva šla lahk u vodo kolumbo...joj, si bla pridna...vidm, da tebe tud redko kak počitek sreča...jz mam kr slabo vest, če se za 10 minut kam zleknem...ampak ti si nosečka...MORŠ ZA POČIVAT!!!! PAZI NASE!!!! AJVY...užijte dan!!!!! ja, maš prov, če koga kej prosiš marsikej dobiš v paketu....sam jz nism tega navajena delat, rada kej pomagam, brez kakih komplikacij, tko, da včas pozabim, da smo si pač različni urša...hja, pršli bi že zjutri, ti še povem kdaj, če te res ne bo motilo, ker moj bo sigurn tja do 4h delal..k ju3 imajo finiš....prosim, da mi direkt poveš, če je to predolgo...ne bom nič užaljena, ti si le nosečka, pa že 2 junaka imaš, ne rabš še kup obiskovalcev...pa super, da ste še mal morja skombiniral...te že pogrešamo no, mi smo z mulčki zdele gledal eno staro mladinsko nadaljevanko, špansko...MODRO POLETJE.....sej ne vem, če se je kera spomni...k mate vse bol kratek emšo stalež.....ma ...so me kr spomini oblili...dons sm neki sentimentalna zdej bo pa treba kej poštimat aja...urša...ne vem kdaj si vidla pr men kej pospravlenga tiste 2x k si bla pr men.....jz mam filing, da mam skoz bombo..k končam na enem konc...je že bomba na drugem...sam zdej so pač vsi doma...nimamo kej..važn, da je čisto