|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
21.7.2010 11:01:50   
Urša08
Tole glede Šimeta se pa čist strinjam s Sjmm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa dons neki zaspana, bi mi pasalo mal odspat sam to lahko le sanjamuser posted image user posted image user posted image . Tamaledva sta kr pridna in se igratauser posted image .

Si grem en kapučin narest dadol ne pademuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 651
21.7.2010 11:38:01   
petrušk_
helowww bejbe.....
ja sjmm....smo kr ok...evica tud fajn....mal ji z noska teče....jo je en prehladek dobil....pa ene rdeče pikice ma po vratu ampak to itak berem da majo skor vsi mulčki zj

urša....super, da boš mela jutr družbo.....

vam prov zavidam k ste doma....zj k je skoz večja mi prov manjka....bi prov z veseljem bla celo poletje pri njej doma.....ful je faca naša malčica....pa jo ful pogrešam tačas ko sem v službi....včer sva muffine pekle in sm ji dala mal mokce v en lonček in je prelagala iz enga v druzga...jo je bil prov veselje gledat....sam nakonc je bla bela k da bi bla pek....ampak no worries....sj mamo stroj p

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 652
21.7.2010 11:55:31   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Ajvy potem se pa vedve s Tiso danes kar crklajta doma, saj kak tak dan samo za vaju tud pašeuser posted image

a seveda.....hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 653
21.7.2010 11:56:06   
Ajvy
Urša...super za splanirano morje.....waw...

Kolumbo...počivat....takoj

Birdy.
...tale tvoj...kot da bi o mojem brala...waw....pa so res z druzga planeta user posted image user posted image user posted image

Petrušk....vročinske pikice ma za vratom....ostale te ta grde pa povsod..no na ritnicah je en mali trikotnik ko jih ni....

sjmm..ti tut počivat ,da boš imela jutri energijo za klepetat

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 654
21.7.2010 12:40:52   
MIHAILO
oj punce hvala za lepe zelje,danes sem VELIKO bolje...jem,ne bruham in nic me ne boli...vceraj sem se tko vstrasila preden sem sla k zdravniku,mi je slo na bruhanje in slabo mi je blo,potem me je pa kar nekaj dusit zacelo da sem komaj dihala in mamico in atija poklicala da sta prisla z terase...ko sem popila malo vode sem prisla do sape...ko sem pa tko dihala ahahahah da se je kar slisalo me je pa mihailo zacel oponasatuser posted image lumpek...danes pakiram in gremo jutri v Bosno...Lepo se imejte,bodite zdravi kar je NAJBOLJ pomembno,sele ,ko smo bolani se tega orenk zavedamo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 655
21.7.2010 13:29:58   
sjmm
mihailo....držim pesti, da je ta hudo mimo in boste uživali v bosni, pa da bo kej hladneje k pri nas, pa da boš dobro pregurala vožnjo....pozdravčke malemu šarmerju!!!user posted image

urša...rabm napotke kje te najdemo!!!user posted image ...jz sm bla pa včer neki k zombi...noben kofe ni pomagu, zvečer sm bla pa k ris za pegleznom....kva češ...narobe svet

sm skuhala eno kremno zelenjavno juhco, sam ni glih naj naj k sm en zmrznjen brokoli not dala...ma, bi lahl bla bolš,pol bomo pa kr ribje palčke in eno mešano solatko, pa gremo v Litijo, bo mama ene palačinke spekla

mam pa skuhan tud že za ju3 za ta velka 2 mulčka...k se bo kuharca potepala po gorenjskiuser posted image

zdej mali spi...grem še kej poštimat

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 656
21.7.2010 13:32:03   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

helowww bejbe.....
ja sjmm....smo kr ok...evica tud fajn....mal ji z noska teče....jo je en prehladek dobil....pa ene rdeče pikice ma po vratu ampak to itak berem da majo skor vsi mulčki zj

vam prov zavidam k ste doma....zj k je skoz večja mi prov manjka....bi prov z veseljem bla celo poletje pri njej doma.....ful je faca naša malčica....pa jo ful pogrešam tačas ko sem v službi....včer sva muffine pekle in sm ji dala mal mokce v en lonček in je prelagala iz enga v druzga...jo je bil prov veselje gledat....sam nakonc je bla bela k da bi bla pek....ampak no worries....sj mamo stroj p

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za evine muffinseuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 657
21.7.2010 13:43:23   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

helowww bejbe.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za evine muffinseuser posted image

dj mi še kakšn u izi recept za kake super muffinse napiš k boš mela cajt....k zj mam pleh pa papirčke...pa voljo za ustvarjat v tanovi kuhnci
:)

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 658
21.7.2010 13:44:04   
petrušk_
alpa kakšne hitre piškotke....k mam modelčke pa barve sm kupla, da bova z evo ustvarjale

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 659
21.7.2010 13:52:40   
Urša08
Pri nas Žigec ajčka, Nejc se igra, men je pa ratalo že kuhinjo v red dat. Sem spisala listek kaj še rabimo pred morjem, tko da upam, da nama dons znese mal po štacunah it.

Sjmm ti pošljem napotke na ZSuser posted image

Mihailo sem vesela da si boljše user posted image user posted image user posted image user posted image Uživajte v Bosniuser posted image Kako je pa s stanovanjem? Je že vajino?

Petrušk super za ustvarjanjeuser posted image user posted image user posted image

Grem eno rundo cunj pobrat ker so že suhe in mam cajtuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 660
21.7.2010 13:59:41   
Urša08
Sjmm sem ti napisala napotke in upam, da se kej znajdeš, če ne pa kr poklič.user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 661
21.7.2010 14:01:27   
sjmm

helowww bejbe.....

dj mi še kakšn u izi recept za kake super muffinse napiš k boš mela cajt....k zj mam pleh pa papirčke...pa voljo za ustvarjat v tanovi kuhnci
:)

v skledi zmešaš penasto 4 cela jajca, 1 jog. lonček sladkorja + vanilin

nato dodaš skoraj 1dcl olja ali po želji mleka+ po želji eno žličko ruma ali vanilijeve esence

dodaš lupinico bio limone ali pomaranče
1 navaden jogurt

2 lončka poljubne moke, lahk tud en lonček zamenjaš z ovsenimi kosmiči ali pol lončka s kakimi žitaricami za zajtrk( kroglice za v melko ali čokoladni rižki za v mleko)

razni dodatki: naribana ali nakockana čokolada ( mlečna, bela, temna...po okusu)

narezano suho sadje, nasekljani mandlji ali lešniki

če pa želiš dodati sveže sadje....npr zmečkano banano, naribano jabolko...to storiš preden dodaš v maso moko..............PA DOBER TEK!

* ko bom imela še kak cajt, pa še kej napišemuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 662
21.7.2010 14:17:07   
petrušk_

[/quote]

v skledi zmešaš penasto 4 cela jajca, 1 jog. lonček sladkorja + vanilin

nato dodaš skoraj 1dcl olja ali po želji mleka+ po želji eno žličko ruma ali vanilijeve esence

dodaš lupinico bio limone ali pomaranče
1 navaden jogurt

2 lončka poljubne moke, lahk tud en lonček zamenjaš z ovsenimi kosmiči ali pol lončka s kakimi žitaricami za zajtrk( kroglice za v melko ali čokoladni rižki za v mleko)

razni dodatki: naribana ali nakockana čokolada ( mlečna, bela, temna...po okusu)

narezano suho sadje, nasekljani mandlji ali lešniki

če pa želiš dodati sveže sadje....npr zmečkano banano, naribano jabolko...to storiš preden dodaš v maso moko..............PA DOBER TEK!

* ko bom imela še kak cajt, pa še kej napišemuser posted image

[/quote]

sjmm.-...zakooooooooooonnnnnnnnnnnn  sssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image

hvala res....to kar je z roza me j najbl zanimal, kva vse lohk skup namiksam user posted image user posted image

res hvala še enkrat

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 663
21.7.2010 14:19:51   
Urša08
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A ima katera kako idejo / vzorček kako napisat vabilo za abrahama? Vse ideje dobrodošleuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 664
21.7.2010 14:32:55   
sjmm
urša...dobila ZS...navodila ful jasna...tko d upam, da se znajdemo na ta pravem mestuser posted image

a maš kej proti, če pride še Miha...ne vem, če si mi na to kej odgovorilauser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 665
21.7.2010 14:38:30   
sjmm
evo sm še en kupček cot poštimala

zdej pa ribce v pečico vržem

mali še spi

jz sm si pa en zaresen kofetek prvošla...k zju3 je bil sam na brzake

sm šla miškota pogledat...kak angelček je k spi

zdej ma nove fore...še z morja....me ful kliče MAMIIIIIIIIIII, MAMIIIIIII....se mu glas čedalje bol zviša, če se prec ne oglasim......pol pa pride k men, pa k sm zdej v kratkih hlačah velik ...pride in polupčka kr po nogah...reče...cmok taca...mmmmmm.....se mu tok režimo

pa fuuuul je ljubosumen...že na morju, če se me je moj sam dotakne, je prec prteke...ga odrine..NE..moja, moja.....pa 1x sva se z Mihcem u vodi afnala d je moj dojenček...je Maj čist vn padu...tud ni hotu, da se oba stiskata k men...sej pol smo m lepo razložil, da se vsi radi stiskamo in smo moji-moji....sam sploh ni hotu slišat..je reku...mama...moj-moj...o, tile naši golobčkiuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 666
21.7.2010 14:45:35   
Urša08

urša...dobila ZS...navodila ful jasna...tko d upam, da se znajdemo na ta pravem mestuser posted image

a maš kej proti, če pride še Miha...ne vem, če si mi na to kej odgovorilauser posted image user posted image

Sem ti napisala da ste vsi dobrodošliuser posted image bo Miha mal Nejca v red dal user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 667
21.7.2010 14:51:25   
Urša08

evo sm še en kupček cot poštimala

zdej pa ribce v pečico vržem

mali še spi

jz sm si pa en zaresen kofetek prvošla...k zju3 je bil sam na brzake

sm šla miškota pogledat...kak angelček je k spi

zdej ma nove fore...še z morja....me ful kliče MAMIIIIIIIIIII, MAMIIIIIII....se mu glas čedalje bol zviša, če se prec ne oglasim......pol pa pride k men, pa k sm zdej v kratkih hlačah velik ...pride in polupčka kr po nogah...reče...cmok taca...mmmmmm.....se mu tok režimo

pa fuuuul je ljubosumen...že na morju, če se me je moj sam dotakne, je prec prteke...ga odrine..NE..moja, moja.....pa 1x sva se z Mihcem u vodi afnala d je moj dojenček...je Maj čist vn padu...tud ni hotu, da se oba stiskata k men...sej pol smo m lepo razložil, da se vsi radi stiskamo in smo moji-moji....sam sploh ni hotu slišat..je reku...mama...moj-moj...o, tile naši golobčkiuser posted image

O Sjmm kok dobr sem se prav nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A samo še jaz nisem dočakala besede mamauser posted image user posted image user posted image Pri nas je Žiga bolj skromen z besedami on samo reče ne, ne, al pa ni ni če je flaška prazna, pokaže pa reče ta ,...

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 668
21.7.2010 14:52:03   
Urša08
Sedaj pa moj prihaja sej kr ne morem verjetuser posted image Se zvečer tipkamo.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 669
   [Brisano sporočilo]
21.7.2010 14:58:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 670
   [Brisano sporočilo]
21.7.2010 15:00:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 671
   [Brisano sporočilo]
21.7.2010 15:25:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 672
21.7.2010 15:32:37   
birdy
Pri nas so pa besede: mami, babi, oji (rori-kužika), edo (Medo), Ati (arti), ata, mama, neji, pivo (Kar drugač pomeni pilauser posted image ), pa še in še. Ubistvu je ena velka "gofla"user posted image Ta bi kr lapala pa lapala, nadomešča kar je pri Neli bolj pozno prišlouser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 673
21.7.2010 19:52:01   
Čebel@
čer

Hana aja aja,midva imava pa malo časa zaseuser posted image user posted image user posted image .....bo treba nekaj še za večerjo naredit,pol pa user posted image .......sem vam pozabila povedat,da se je Hana nehala bati vode in vsak večer uživa v čofotanju-sicer je še panika laske umivat,ampak tudi to bomo prebrodiliuser posted image user posted image user posted image .....jo pa moram pohvaliti,da uboga na prvo besedo in tudi zapomni si katere stvari so prepovedaneuser posted image user posted image user posted image ......od besed je glavna ATI,pa DEDI,MAMA,AMA AMA(ko je lačna ali žejna),AJA AJA(pove ko je utrujena),kužka oponaša,tleska s prsti in to pomeni da te kliče k sebi,zajčka pa kliče s tleskanjem jezikauser posted image ....rada tala lupčke(tudi neznancem),nama z atijem ga pa kar prisloniuser posted image user posted image user posted image

tok na hiter od mene,lep večeruser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 674
21.7.2010 21:03:55   
Katjusa
hej jst sem čist preč...... že 2 dni delamo v stnovanju k žuti pravzaprav delama ker sma sama..... zadnje čase še jst nič več vredu ne nardim me moj skos popravlja..... mah nej gre vse skupi nekam najreje bi prodala..... sam kaj k pridem domov pa me kuj kdo razpizdi..... najboljš bi blo da kupim malo parcelo gor postavim našo prikolo pa ne rabim nič druga razn en solarni tuš pa en štrbunk wc..... pol kufar imam vsega..... sem že mojmu rekla, da prodajma stanovanje....user posted image user posted image user posted image user posted image bolj k delamo več ja za nardit.....
evo mal za občutek o čem vam govorim.... selitev naj bi bila konec avgusta.... nč kej ne verjamem vanjo......user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

lepo se imejte in uživajte.....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?