Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 21.7.2010 11:01:50
|
|
|
|
Urša08
|
Tole glede Šimeta se pa čist strinjam s Sjmm Jaz sem pa dons neki zaspana, bi mi pasalo mal odspat sam to lahko le sanjam . Tamaledva sta kr pridna in se igrata . Si grem en kapučin narest dadol ne padem
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 21.7.2010 11:38:01
|
|
|
|
petrušk_
|
helowww bejbe..... ja sjmm....smo kr ok...evica tud fajn....mal ji z noska teče....jo je en prehladek dobil....pa ene rdeče pikice ma po vratu ampak to itak berem da majo skor vsi mulčki zj urša....super, da boš mela jutr družbo..... vam prov zavidam k ste doma....zj k je skoz večja mi prov manjka....bi prov z veseljem bla celo poletje pri njej doma.....ful je faca naša malčica....pa jo ful pogrešam tačas ko sem v službi....včer sva muffine pekle in sm ji dala mal mokce v en lonček in je prelagala iz enga v druzga...jo je bil prov veselje gledat....sam nakonc je bla bela k da bi bla pek....ampak no worries....sj mamo stroj p
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 21.7.2010 11:55:31
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Ajvy potem se pa vedve s Tiso danes kar crklajta doma, saj kak tak dan samo za vaju tud paše a seveda.....hvala
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 21.7.2010 11:56:06
|
|
|
|
Ajvy
|
Urša...super za splanirano morje.....waw... Kolumbo...počivat....takoj Birdy....tale tvoj...kot da bi o mojem brala...waw....pa so res z druzga planeta Petrušk....vročinske pikice ma za vratom....ostale te ta grde pa povsod..no na ritnicah je en mali trikotnik ko jih ni.... sjmm..ti tut počivat ,da boš imela jutri energijo za klepetat
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 21.7.2010 12:40:52
|
|
|
|
MIHAILO
|
oj punce hvala za lepe zelje,danes sem VELIKO bolje...jem,ne bruham in nic me ne boli...vceraj sem se tko vstrasila preden sem sla k zdravniku,mi je slo na bruhanje in slabo mi je blo,potem me je pa kar nekaj dusit zacelo da sem komaj dihala in mamico in atija poklicala da sta prisla z terase...ko sem popila malo vode sem prisla do sape...ko sem pa tko dihala ahahahah da se je kar slisalo me je pa mihailo zacel oponasat lumpek...danes pakiram in gremo jutri v Bosno...Lepo se imejte,bodite zdravi kar je NAJBOLJ pomembno,sele ,ko smo bolani se tega orenk zavedamo...
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 21.7.2010 13:29:58
|
|
|
|
sjmm
|
mihailo....držim pesti, da je ta hudo mimo in boste uživali v bosni, pa da bo kej hladneje k pri nas, pa da boš dobro pregurala vožnjo....pozdravčke malemu šarmerju!!! urša...rabm napotke kje te najdemo!!! ...jz sm bla pa včer neki k zombi...noben kofe ni pomagu, zvečer sm bla pa k ris za pegleznom....kva češ...narobe svet sm skuhala eno kremno zelenjavno juhco, sam ni glih naj naj k sm en zmrznjen brokoli not dala...ma, bi lahl bla bolš,pol bomo pa kr ribje palčke in eno mešano solatko, pa gremo v Litijo, bo mama ene palačinke spekla mam pa skuhan tud že za ju3 za ta velka 2 mulčka...k se bo kuharca potepala po gorenjski zdej mali spi...grem še kej poštimat
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 21.7.2010 13:32:03
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ helowww bejbe..... ja sjmm....smo kr ok...evica tud fajn....mal ji z noska teče....jo je en prehladek dobil....pa ene rdeče pikice ma po vratu ampak to itak berem da majo skor vsi mulčki zj urša....super, da boš mela jutr družbo..... vam prov zavidam k ste doma....zj k je skoz večja mi prov manjka....bi prov z veseljem bla celo poletje pri njej doma.....ful je faca naša malčica....pa jo ful pogrešam tačas ko sem v službi....včer sva muffine pekle in sm ji dala mal mokce v en lonček in je prelagala iz enga v druzga...jo je bil prov veselje gledat....sam nakonc je bla bela k da bi bla pek....ampak no worries....sj mamo stroj p za evine muffinse
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 21.7.2010 13:43:23
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ helowww bejbe..... ja sjmm....smo kr ok...evica tud fajn....mal ji z noska teče....jo je en prehladek dobil....pa ene rdeče pikice ma po vratu ampak to itak berem da majo skor vsi mulčki zj urša....super, da boš mela jutr družbo..... vam prov zavidam k ste doma....zj k je skoz večja mi prov manjka....bi prov z veseljem bla celo poletje pri njej doma.....ful je faca naša malčica....pa jo ful pogrešam tačas ko sem v službi....včer sva muffine pekle in sm ji dala mal mokce v en lonček in je prelagala iz enga v druzga...jo je bil prov veselje gledat....sam nakonc je bla bela k da bi bla pek....ampak no worries....sj mamo stroj p za evine muffinse dj mi še kakšn u izi recept za kake super muffinse napiš k boš mela cajt....k zj mam pleh pa papirčke...pa voljo za ustvarjat v tanovi kuhnci :)
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 21.7.2010 13:44:04
|
|
|
|
petrušk_
|
alpa kakšne hitre piškotke....k mam modelčke pa barve sm kupla, da bova z evo ustvarjale
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 21.7.2010 13:52:40
|
|
|
|
Urša08
|
Pri nas Žigec ajčka, Nejc se igra, men je pa ratalo že kuhinjo v red dat. Sem spisala listek kaj še rabimo pred morjem, tko da upam, da nama dons znese mal po štacunah it. Sjmm ti pošljem napotke na ZS Mihailo sem vesela da si boljše Uživajte v Bosni Kako je pa s stanovanjem? Je že vajino? Petrušk super za ustvarjanje Grem eno rundo cunj pobrat ker so že suhe in mam cajt
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 21.7.2010 13:59:41
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm sem ti napisala napotke in upam, da se kej znajdeš, če ne pa kr poklič.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 21.7.2010 14:01:27
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ helowww bejbe..... ja sjmm....smo kr ok...evica tud fajn....mal ji z noska teče....jo je en prehladek dobil....pa ene rdeče pikice ma po vratu ampak to itak berem da majo skor vsi mulčki zj urša....super, da boš mela jutr družbo..... vam prov zavidam k ste doma....zj k je skoz večja mi prov manjka....bi prov z veseljem bla celo poletje pri njej doma.....ful je faca naša malčica....pa jo ful pogrešam tačas ko sem v službi....včer sva muffine pekle in sm ji dala mal mokce v en lonček in je prelagala iz enga v druzga...jo je bil prov veselje gledat....sam nakonc je bla bela k da bi bla pek....ampak no worries....sj mamo stroj p za evine muffinse dj mi še kakšn u izi recept za kake super muffinse napiš k boš mela cajt....k zj mam pleh pa papirčke...pa voljo za ustvarjat v tanovi kuhnci :) v skledi zmešaš penasto 4 cela jajca, 1 jog. lonček sladkorja + vanilin nato dodaš skoraj 1dcl olja ali po želji mleka+ po želji eno žličko ruma ali vanilijeve esence dodaš lupinico bio limone ali pomaranče 1 navaden jogurt 2 lončka poljubne moke, lahk tud en lonček zamenjaš z ovsenimi kosmiči ali pol lončka s kakimi žitaricami za zajtrk( kroglice za v melko ali čokoladni rižki za v mleko) razni dodatki: naribana ali nakockana čokolada ( mlečna, bela, temna...po okusu) narezano suho sadje, nasekljani mandlji ali lešniki če pa želiš dodati sveže sadje....npr zmečkano banano, naribano jabolko...to storiš preden dodaš v maso moko..............PA DOBER TEK! * ko bom imela še kak cajt, pa še kej napišem
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 21.7.2010 14:17:07
|
|
|
|
petrušk_
|
[/quote] v skledi zmešaš penasto 4 cela jajca, 1 jog. lonček sladkorja + vanilin nato dodaš skoraj 1dcl olja ali po želji mleka+ po želji eno žličko ruma ali vanilijeve esence dodaš lupinico bio limone ali pomaranče 1 navaden jogurt 2 lončka poljubne moke, lahk tud en lonček zamenjaš z ovsenimi kosmiči ali pol lončka s kakimi žitaricami za zajtrk( kroglice za v melko ali čokoladni rižki za v mleko) razni dodatki: naribana ali nakockana čokolada ( mlečna, bela, temna...po okusu) narezano suho sadje, nasekljani mandlji ali lešniki če pa želiš dodati sveže sadje....npr zmečkano banano, naribano jabolko...to storiš preden dodaš v maso moko..............PA DOBER TEK! * ko bom imela še kak cajt, pa še kej napišem [/quote] sjmm.-...zakooooooooooonnnnnnnnnnnn sssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hvala res....to kar je z roza me j najbl zanimal, kva vse lohk skup namiksam res hvala še enkrat
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 21.7.2010 14:19:51
|
|
|
|
Urša08
|
A ima katera kako idejo / vzorček kako napisat vabilo za abrahama? Vse ideje dobrodošle
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 21.7.2010 14:32:55
|
|
|
|
sjmm
|
urša...dobila ZS...navodila ful jasna...tko d upam, da se znajdemo na ta pravem mest a maš kej proti, če pride še Miha...ne vem, če si mi na to kej odgovorila
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 21.7.2010 14:38:30
|
|
|
|
sjmm
|
evo sm še en kupček cot poštimala zdej pa ribce v pečico vržem mali še spi jz sm si pa en zaresen kofetek prvošla...k zju3 je bil sam na brzake sm šla miškota pogledat...kak angelček je k spi zdej ma nove fore...še z morja....me ful kliče MAMIIIIIIIIIII, MAMIIIIIII....se mu glas čedalje bol zviša, če se prec ne oglasim......pol pa pride k men, pa k sm zdej v kratkih hlačah velik ...pride in polupčka kr po nogah...reče...cmok taca...mmmmmm.....se mu tok režimo pa fuuuul je ljubosumen...že na morju, če se me je moj sam dotakne, je prec prteke...ga odrine..NE..moja, moja.....pa 1x sva se z Mihcem u vodi afnala d je moj dojenček...je Maj čist vn padu...tud ni hotu, da se oba stiskata k men...sej pol smo m lepo razložil, da se vsi radi stiskamo in smo moji-moji....sam sploh ni hotu slišat..je reku...mama...moj-moj...o, tile naši golobčki
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 21.7.2010 14:45:35
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm urša...dobila ZS...navodila ful jasna...tko d upam, da se znajdemo na ta pravem mest a maš kej proti, če pride še Miha...ne vem, če si mi na to kej odgovorila Sem ti napisala da ste vsi dobrodošli bo Miha mal Nejca v red dal
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 21.7.2010 14:51:25
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm evo sm še en kupček cot poštimala zdej pa ribce v pečico vržem mali še spi jz sm si pa en zaresen kofetek prvošla...k zju3 je bil sam na brzake sm šla miškota pogledat...kak angelček je k spi zdej ma nove fore...še z morja....me ful kliče MAMIIIIIIIIIII, MAMIIIIIII....se mu glas čedalje bol zviša, če se prec ne oglasim......pol pa pride k men, pa k sm zdej v kratkih hlačah velik ...pride in polupčka kr po nogah...reče...cmok taca...mmmmmm.....se mu tok režimo pa fuuuul je ljubosumen...že na morju, če se me je moj sam dotakne, je prec prteke...ga odrine..NE..moja, moja.....pa 1x sva se z Mihcem u vodi afnala d je moj dojenček...je Maj čist vn padu...tud ni hotu, da se oba stiskata k men...sej pol smo m lepo razložil, da se vsi radi stiskamo in smo moji-moji....sam sploh ni hotu slišat..je reku...mama...moj-moj...o, tile naši golobčki O Sjmm kok dobr sem se prav nasmejala A samo še jaz nisem dočakala besede mama Pri nas je Žiga bolj skromen z besedami on samo reče ne, ne, al pa ni ni če je flaška prazna, pokaže pa reče ta ,...
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 21.7.2010 14:52:03
|
|
|
|
Urša08
|
Sedaj pa moj prihaja sej kr ne morem verjet Se zvečer tipkamo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.7.2010 14:58:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.7.2010 15:00:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.7.2010 15:25:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 21.7.2010 15:32:37
|
|
|
|
birdy
|
Pri nas so pa besede: mami, babi, oji (rori-kužika), edo (Medo), Ati (arti), ata, mama, neji, pivo (Kar drugač pomeni pila ), pa še in še. Ubistvu je ena velka "gofla" Ta bi kr lapala pa lapala, nadomešča kar je pri Neli bolj pozno prišlo
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 21.7.2010 19:52:01
|
|
|
|
Čebel@
|
čer Hana aja aja,midva imava pa malo časa zase .....bo treba nekaj še za večerjo naredit,pol pa .......sem vam pozabila povedat,da se je Hana nehala bati vode in vsak večer uživa v čofotanju-sicer je še panika laske umivat,ampak tudi to bomo prebrodili .....jo pa moram pohvaliti,da uboga na prvo besedo in tudi zapomni si katere stvari so prepovedane ......od besed je glavna ATI,pa DEDI,MAMA,AMA AMA(ko je lačna ali žejna),AJA AJA(pove ko je utrujena),kužka oponaša,tleska s prsti in to pomeni da te kliče k sebi,zajčka pa kliče s tleskanjem jezika ....rada tala lupčke(tudi neznancem),nama z atijem ga pa kar prisloni tok na hiter od mene,lep večer
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 21.7.2010 21:03:55
|
|
|
|
Katjusa
|
hej jst sem čist preč...... že 2 dni delamo v stnovanju k žuti pravzaprav delama ker sma sama..... zadnje čase še jst nič več vredu ne nardim me moj skos popravlja..... mah nej gre vse skupi nekam najreje bi prodala..... sam kaj k pridem domov pa me kuj kdo razpizdi..... najboljš bi blo da kupim malo parcelo gor postavim našo prikolo pa ne rabim nič druga razn en solarni tuš pa en štrbunk wc..... pol kufar imam vsega..... sem že mojmu rekla, da prodajma stanovanje.... bolj k delamo več ja za nardit..... evo mal za občutek o čem vam govorim.... selitev naj bi bila konec avgusta.... nč kej ne verjamem vanjo...... lepo se imejte in uživajte.....
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?