|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
20.7.2010 12:17:04   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sjmm sej se bo kuža tud odkujaluser posted image user posted image user posted image glede tašče in tasta pa no comentuser posted image ma mi sploh ni jasno zakaj ne smeta kaj spremenit na bajti, pa sej vse stroške sama nosita user posted image jaz bi na mestu tvojega moža vztrajala in uredila tako kot vama paše. Joj tvoj možek nej enkrat po mizu udar, pa nej se ne pusti več k tole je pa že nagajanje se men zdiuser posted image .  Pa super da ti otročki mal pomagajo in zamotijo MAja da maš vsaj malce časa za kak kapučin v miruuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image a bi ti na najinem mestu kej rekla glede psa, da pač nist prov ravnala k sta ga kr po svoje poštimala al je bolš bit tih, ker sta ga sploh hotla poštimat???

Sjmm jaz bi bila glede psa tiho in ne bi drezala v osje gnezdo. A pa sta vidva povedala vajin način hranjenja? Onadva sta nardila tko k jima je pasalo najbrž standardno za njijuuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 601
20.7.2010 12:31:53   
birdy
Hoj, evo, končno cajt neki napisatuser posted image Se glih sprašujem kdo vam dela take pridne otroke??? user posted image
Me smo dons ful pozno vstale user posted image , šele ob pol osmih je bil mami, jst bi kavico (Neli), pa MAMIIII (Kristi). Pol sem jima pa še mal telebajskov prbila pa sem še pol ure not dobilauser posted image Joj, k bi blo vsak dan tako.
Pol je šla pa Kristi spat, zdele ob dvanajstih smo pa sam menjavo naredl, Kristi iz sobe, Neli v sobo. Se pa Kristi zadnje čase ful lepo sama zaigra tko da z Kristiko je pravi luksuz, sem že za kosilo naštimala pa še tole pišem, amen.
Drugač pa ne vem a je moj dec kje pozabu ušesa...user posted image Sva mela v nedeljo pogovor da jst težko vse sama pa to, je reku da se bo mal več not angažiru... Ma ja, včer sem mogla it cunje pobrat, pa rože zalit, pa nove cunje obest pa naštimat... In je pa vmes blazno velik deluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pred televizijo.
Avto... jaj, zdej je un mehankar tok popravu (neki prezraču) da normalno dela. Sam ne veva kok časa bo to delal. Lahko čist mal, lahko dolg. In zdej ga še v avtohišo ne morva pelat ker itak vse dela tko k je trebauser posted image Ne smeva pa rečt da sva ga drugje rihtalauser posted image Ja, menda bo pa en ventil nujno za zamenjat v bližnji prihodnosti, pa menjalnik bi blo treba dol vzet da se vidi kaj je spodi. Sam to z menjalnikom se ne mudi. In to pride ene 1000 eur. Katastrofa, bova si nekje sposodila pa pač dala vse skup v kratkem popravit, nimaš kej.
Neli ga serje, grem pogledat preden bo kej tazga k včer. Je zmočila celo svojo pojstlo (k sreči je bla gor una protimokrotna prevleka in je jogi ostal suh), zmočila je pa tud od Kristi pojstlo (ki pa na žalost ni mela prevleke ker se je ravno oprala in nimam dveh- seveda je bil jogi tako moker da je od njega kapljalo). Seveda je blo pa vse fejst mokro če je odprla pol litrsko flašo in zlila venuser posted image , pa ne sam ene ampak dve... In to sam zato k sem hotla pol ure miru in sem ji mirno še 2x dotočila v flašo...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 602
20.7.2010 12:39:06   
birdy
Sjmm, jst bi povedala da ni bilo vredu. Ko moji starši dajo kužiko men k kam grejo jima najprej povem da pri nas so samo briketi in mogoče 1x na teden kak meso iz juhe. In povem da bo tud ona mela tak režim. In če se s tem ne strinjata potem pač nej ne pustita. NO, Morem pač zraven povedat da kuža od mojih dveh doma je skor tko kot ljudje, to da je ista hrana je še ok, ampak to da ji pa vmes ko jesta dajeta zraven... Pač pes je spodi in je z njima, včas tud na stolu sedi zraven in teži. Je pa prava bajsika ratala zato, pa se šele zdajle vidi k je ostrižena.
Sploh če sta jim rekla kako nej ga hranita in sta onedva rekla da je ok potem se men ne zdi vredu. Rečeta da bosta tko, pol pa delata drugače. Raj bi že v štartu rekla da bosta delala po svoje pa bi vidva pač vedla kaj pričakovat. Hudič je če se zmeniš nekaj, dela se pa drugače.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 603
20.7.2010 13:16:25   
sjmm
tko....mali šlafa....smo mel vsi mal sadne malce

pol pa imam za Majčka še juhco od včeraj

mi si bomo pa eno fajn pico spekli....jo mulčki že pogrešajo

dons pri nas kr znosno...cune se sušijo..ne vem pa kdo in kdaj jih bo peglal

sm si zadala, da ta teden še okna pomijem...no, upam, da mi bo uspelo

tamika....kva dogaja pri vas???? a vn iz kupa cunj ne prideš k te ni nič naokoluser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 604
20.7.2010 13:18:58   
sjmm

Sjmm sej se bo kuža tud odkujaluser posted image user posted image user posted image glede tašče in tasta pa no comentuser posted image ma mi sploh ni jasno zakaj ne smeta kaj spremenit na bajti, pa sej vse stroške sama nosita user posted image jaz bi na mestu tvojega moža vztrajala in uredila tako kot vama paše. Joj tvoj možek nej enkrat po mizu udar, pa nej se ne pusti več k tole je pa že nagajanje se men zdiuser posted image .  Pa super da ti otročki mal pomagajo in zamotijo MAja da maš vsaj malce časa za kak kapučin v miruuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image a bi ti na najinem mestu kej rekla glede psa, da pač nist prov ravnala k sta ga kr po svoje poštimala al je bolš bit tih, ker sta ga sploh hotla poštimat???

Sjmm jaz bi bila glede psa tiho in ne bi drezala v osje gnezdo. A pa sta vidva povedala vajin način hranjenja? Onadva sta nardila tko k jima je pasalo najbrž standardno za njijuuser posted image

hja, sej se mije zdel, da je bol d se zadržim

navodila in hrano sta dobila ...vse natančno...pa sej itak vesta, kak sistem mamo...sam sta pač mogla po svoje nardit..isto je, če imata kako urco katerega od otrok.....s tem pol nama hočta povedat, da v bistvu mi2 sploh ne delava prov in je njun način the bestuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 605
20.7.2010 13:24:01   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Sjmm, jst bi povedala da ni bilo vredu. Ko moji starši dajo kužiko men k kam grejo jima najprej povem da pri nas so samo briketi in mogoče 1x na teden kak meso iz juhe. In povem da bo tud ona mela tak režim. In če se s tem ne strinjata potem pač nej ne pustita. NO, Morem pač zraven povedat da kuža od mojih dveh doma je skor tko kot ljudje, to da je ista hrana je še ok, ampak to da ji pa vmes ko jesta dajeta zraven... Pač pes je spodi in je z njima, včas tud na stolu sedi zraven in teži. Je pa prava bajsika ratala zato, pa se šele zdajle vidi k je ostrižena.
Sploh če sta jim rekla kako nej ga hranita in sta onedva rekla da je ok potem se men ne zdi vredu. Rečeta da bosta tko, pol pa delata drugače. Raj bi že v štartu rekla da bosta delala po svoje pa bi vidva pač vedla kaj pričakovat. Hudič je če se zmeniš nekaj, dela se pa drugače.

ja, vedno se kao vse domenimo, rečeta, da je ok, da bosta že zrihtala...no, pol pa isto sra*** vsakič...no, sej zdej je blo drugo leto, da sta ga imela doma....lani samo 1 teden...letos skor 14 dni...drugo leto...nič!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 606
20.7.2010 13:28:15   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Hoj, evo, končno cajt neki napisatuser posted image Se glih sprašujem kdo vam dela take pridne otroke??? user posted image
Me smo dons ful pozno vstale user posted image , šele ob pol osmih je bil mami, jst bi kavico (Neli), pa MAMIIII (Kristi). Pol sem jima pa še mal telebajskov prbila pa sem še pol ure not dobilauser posted image Joj, k bi blo vsak dan tako.
Pol je šla pa Kristi spat, zdele ob dvanajstih smo pa sam menjavo naredl, Kristi iz sobe, Neli v sobo. Se pa Kristi zadnje čase ful lepo sama zaigra tko da z Kristiko je pravi luksuz, sem že za kosilo naštimala pa še tole pišem, amen.
Drugač pa ne vem a je moj dec kje pozabu ušesa...user posted image Sva mela v nedeljo pogovor da jst težko vse sama pa to, je reku da se bo mal več not angažiru... Ma ja, včer sem mogla it cunje pobrat, pa rože zalit, pa nove cunje obest pa naštimat... In je pa vmes blazno velik deluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pred televizijo.
Avto... jaj, zdej je un mehankar tok popravu (neki prezraču) da normalno dela. Sam ne veva kok časa bo to delal. Lahko čist mal, lahko dolg. In zdej ga še v avtohišo ne morva pelat ker itak vse dela tko k je trebauser posted image Ne smeva pa rečt da sva ga drugje rihtalauser posted image Ja, menda bo pa en ventil nujno za zamenjat v bližnji prihodnosti, pa menjalnik bi blo treba dol vzet da se vidi kaj je spodi. Sam to z menjalnikom se ne mudi. In to pride ene 1000 eur. Katastrofa, bova si nekje sposodila pa pač dala vse skup v kratkem popravit, nimaš kej.
Neli ga serje, grem pogledat preden bo kej tazga k včer. Je zmočila celo svojo pojstlo (k sreči je bla gor una protimokrotna prevleka in je jogi ostal suh), zmočila je pa tud od Kristi pojstlo (ki pa na žalost ni mela prevleke ker se je ravno oprala in nimam dveh- seveda je bil jogi tako moker da je od njega kapljalo). Seveda je blo pa vse fejst mokro če je odprla pol litrsko flašo in zlila venuser posted image , pa ne sam ene ampak dve... In to sam zato k sem hotla pol ure miru in sem ji mirno še 2x dotočila v flašo...

uf, pol pa mam jz luxus na kvadrat k je spal do 9huser posted image

a neli pa nebi več spančkala d ga tkole sračka v sobici???

glede deca...poznane štorije...sej oblubjo itak vse...sam pol se ne spomnijo kaj so obljubili in sploh kdaj je to blouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

glede avta...te razumem bol k si lahk mislš....nama še zmer ne gre v glavo, da sva na lančico dala skor 2500€....glavobol....še dobr d sva mela mal pršparanga...drgač ne vem kva bi blo....sam je pa kopalnica prestavlena do nadaljnegauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 607
20.7.2010 13:31:24   
sjmm
urša.....kater dan bi se zmenile???...čeprav men je kr nerodn, da ti bova z Majčkom pol dneva tam težila...k moj ne nardi zadev prov na brzake....dej kej povej....drgač se pa rajš za kdaj drugič domenimo d bo obisk za ene 2 urci...ne pa pol dnevauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 608
20.7.2010 14:56:43   
Urša08

urša.....kater dan bi se zmenile???...čeprav men je kr nerodn, da ti bova z Majčkom pol dneva tam težila...k moj ne nardi zadev prov na brzake....dej kej povej....drgač se pa rajš za kdaj drugič domenimo d bo obisk za ene 2 urci...ne pa pol dnevauser posted image

Sjmm
a se lahko za četrtek zmenive? Ma sej sem itak sama, so vsi v službiuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 609
20.7.2010 14:58:42   
Urša08
Birdy ja tole zjutraj si mela pa kr luksuz user posted image user posted image user posted image user posted image Glede tvojga pa uber drugo taktiko, postav lavor pred njega in ga pošlji pobrat cunje, obesit,... ker sam se tega ne bo spomnu. Jaz mojmu kr naročim kaj nej nardi k drugač ne vid da je kej treba narest. 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 610
20.7.2010 15:00:25   
Urša08
jaz sem mela sedaj eno kolegico na kavici in je blo prov luštno mal počvekatuser posted image . Sedaj me pa čaka še kuhinja da jo v red dam, kej druzga pa dons ne bom nardila glede na to da bom kr sama do večera s tamalima. No sej še tri dni potem ma pa moj 14 dni dopusta in komi čakamuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 611
20.7.2010 15:23:32   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

čebel@eeejjjj na enmu forumu sm brala, da s komentirala neki eno dekliščino....maš mogoče spravljena vpašanja, k so jih kolegice zastavle tvojmu možu pa pol teb na dekliščini??

uf od tega je 2 leti tko da bog ve kje je ta list z vprašanji-se pa spomnim da sem mogla vedet njegovo najljubšo hrano,pravljico iz mladosti in pa kdaj je dobil prvi zobek-no tega se spomnim da so me spraševaleuser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 612
20.7.2010 16:21:59   
Ajvy
Ajvy samo da je Traja uživala saj je bil njen danuser posted image user posted image user posted image user posted image Sedaj pa še navijam da vam rata mal do morčija pridt, da se ji še ta želja uresničiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala---res

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 613
20.7.2010 16:24:53   
sjmm
helov

jz sm dons neki včerišna...pojedl smo, kuhna poštimana, zdej greva z Majčijem še mau na luft...kej drugega se mi pa sploh ne da

pica so zmazali....sm za mojga posebej nardila eno manjšo...drgač bi brez ostal

pride šele po 6 in adijo obisk u Litiji...se z mami nismo vidl že od 11.6., ko smo mel valeto in je ta mala 2 pazila...pol nam je avto crknu...so ga 3 tedne vkup dajal...pa dopust....mah...sej bo..upam, da se ju3 kej bol izteče

urša...načeloma za četrtek gut...sam morm še mau mojga povprašat...kok ma dela, k ti res nebi bla rada predolg v napoto, pa verjetn bi še Mihca vzela s seboj...k mi glih ni, da je skor cel dan s ta velkima 2 k jima hormončki divjajo 220 na urouser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 614
20.7.2010 16:25:47   
sjmm

jaz sem mela sedaj eno kolegico na kavici in je blo prov luštno mal počvekatuser posted image . Sedaj me pa čaka še kuhinja da jo v red dam, kej druzga pa dons ne bom nardila glede na to da bom kr sama do večera s tamalima. No sej še tri dni potem ma pa moj 14 dni dopusta in komi čakamuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za kofetek in k bo tvoj kmal na dopustu

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 615
20.7.2010 16:28:53   
sjmm
user posted image z Majčijem cote obest...pol pa še mal na igriščeuser posted image

evo popoldansko pa jz častim:

user posted image

user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 616
20.7.2010 19:48:28   
MIHAILO
oj punce,upam,da ste ok...jaz sem celo noc bruhala ,potem nic nisem mogla jesti tko da sem infuzijo dobila...zelodec me se boli in slabo mi je,upam,da bom lahko spala...ce pa se 1x bruham,grem pa v bolnico

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 617
20.7.2010 19:50:01   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

oj punce,upam,da ste ok...jaz sem celo noc bruhala ,potem nic nisem mogla jesti tko da sem infuzijo dobila...zelodec me se boli in slabo mi je,upam,da bom lahko spala...ce pa se 1x bruham,grem pa v bolnico
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 618
20.7.2010 20:26:36   
sjmm

joj,mihailo.....upam, da se hitro izboljša tvoje stanje!!!!!!!!!!!!!!!!!! ti revčka....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 619
20.7.2010 20:46:01   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 620
20.7.2010 21:01:36   
sjmm
naš Majči skopan in dišeč....še mlekec in dežela sanjuser posted image

jz pa mamen kratek zmenk s pegleznom,ker za dolgega sm dons čist preveč out...se zgleda že user posted image napoveduje

vas še pol mal prečekiramuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 621
20.7.2010 22:04:08   
sjmm
vau kako zatišje...a ste vsi na dopustih????

hja, no, men se kup nespeglanih cunjne smeji več...zdej se jz smejim s kupčki speglanih

moj se psa odpelje....je še zmer na užaljenem štrajku...nekak je zlo podoben gospodarjuuser posted image

še pod tuš skočm...pol pa grem lukno u kavč delat

urša
...če si me prpravlena prenašat en lep del dneva, potem velja za četrtek...pa, če te ne moti bi oba ta mala 2 vzela s seboj, ker nebi rada Mihca pustila tako velik del dneva z 2, ki so jima hormoni ponoreliuser posted image user posted image

kolumbo...držim pesti za mirno noč in, da se boš predvsem TI dobro spočila!!!!!!

mihailo...naj težave hitro minejo!!!!!!!!!!! vsem skupaj zdravilne pozdravčke od Majčija in mene!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 622
   [Brisano sporočilo]
20.7.2010 22:19:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 623
20.7.2010 22:45:35   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

ČER

iz mojga počivanja ni blo nčuser posted image .....mah sej sm navajenauser posted image , no ja v bistvu sm počivala pol urce na kavču k sm ob 18h po telefonu govorila s kolegico.....prej sva pa z Majklom padla v duplote in sva nardila ta xxl železnico, zdej upam d mi jo Rokso ne izsuje u totalkouser posted image ......Maj je bil cel dan pokonc, k tašči pol nisva šla, sva se rajš sama zabavala.......ob 18h ga je pa zmajkal in je spal do 20h.....jst sm pol ob 19h šla vseeno po tleh pomivat, sam k jst začnem ne morm nehat, pa nej bo pucanje al pa....user posted image user posted image user posted image ......no tko d sm še kopalnico zribals u nulo, mal cote premetala in pol  mi je fotrček Roksota domou prpelu........baje so ful žural še s sestrično, domou je prnesu en kup risbic za Maja in baje so ga u petek spet rezerviraluser posted image ......no sej se bom počas navadla, da je Rokso itak čist druk karakter in da bo pomoje tut kasnej bl avanturistični tip, medtem k bo Majkl bl dom in družinauser posted image .  Za večerjico sm si nardila mal tune sirčka in paradajza pa pol litra kakava, zdej grem pa loh že plesatuser posted image .

SJMM glede tastarih.......oni so tak karakter in mislm, d če od njih pričakuješ da ti bojo merkar psa, bog ne dej pričakovat, da ga bojo futral kot boš ti rekla. Da ti delajo uslugo je za njih že višek vsega. Trenutno je zadeva pes, lahko bo drugič kakšno varstvo otrok ali kaj podobnega.......nima smisla.......najboljš je vsega je TOTAL IGNORE......psa VZEMTE S SABO, ti jim pa tut ne zalivaš rož in solate k grejo na vikend PIKA...... Da tvoj po mizi seka mislm d tut ni več smiselno, ker dokler majo vse vajeti v rokah, je škoda vsake mize d jo tvoj usekauser posted image ......to ti govorim k  je pri mojih isto......ful obljub pa nič iz tega.....ej najbl na svetu ti za RD želim d bi se vam v prihodnosti ratal odselt, pa pozabt kok ste že vložil.....res samo spokat in bi tastaredva hitr kej na koga napisala, sam d bi nazaj pršli. Mene tut še zmeri "bolijo" žulji pa par jurčkov k sm jih pustila v "mojem ex"-beri MAMINEM stanovanju, k mi je bil obljubljen za diplomo........nimam kej....mislm d mi tut doktorat nebi pomagal........so pogruntal d je preveč luštn če še ena plača na mesec pade, brez d mrdneš......tko d jst pri nas ne mrdam večuser posted image user posted image user posted image - niti psa ne pelem na sprehoduser posted image .

MIHAILOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

AJVY HITR SKOČTE NA MORJE
[/quo

kolumbo....FUL FUL HVALA!!!!!!!!!!!JOJ, TI RES NAJDEŠ ZA VSAKO STVAR TA PRAVE BESEDE!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MISLIMO NA VAS IN VAM ŽELIMO PREDVSEM OBILO ZDRAVJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 624
21.7.2010 6:24:05   
Onasiss
Dobro jutro....
ni časa brat, če pa že začnem me dec dol vrže...

v službi je pestro...user posted image user posted image user posted image user posted image ....včasih sem vas še mal prebrala zdaj pa ni cajta....pa baje so dopustu...ampak folka tu mač...

kolumbo....ME VESELI DA JE Z MAJEK OK... SEM TE HOTLA PRIDT MAL POGLEDAT PA NISM MOGLA VEN.... pa daj mal na izi....praha mora bit v stanovanju glih en tok, da lahko s prstom napišeš gor sporočilo LJUBIM TE....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mihailo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tanci....hvala za sms sporočila.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?