|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
19.7.2010 21:35:54   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Čer

Ptička spitauser posted image ......Majkl je danes pojedu in popil največ v zadnjih 5h dneh, tko d sm vsa hepi.......popoldne smo že mel TURBO...KAKO ZELO SM GA POGREŠALAuser posted image user posted image user posted image ......Šime je šel za relax k mamici nardit 20 novih ta velikih 700kilskih "gajbic" za letošnji krompirček.....jst sm skuhala  eno kosilce, ki smo ga po enem tednu koooončno vsi z največjim veseljem pojedliuser posted image user posted image user posted image , pol smo bli pa z mulčki na balkonu v senci par urc...smo mal avte gledal.....še Rokso je bil ful priden....on je sicer non stop letu not pa venuser posted image .....jutri gre popoldne mal k babici, ker gre Šime spet nazaj v službo in ga cel dan ne bo.

Grem zdej mal na stiskanjeuser posted image

vas jutr mal pokomentiram......lepo je bit z vami fuuullluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jz sm čist hepi k ste bolš...vsi vkupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

veliko počitka ti želim!!!!!!!

pa lepo stiskanje!!!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 576
19.7.2010 21:40:15   
sjmm
mi smo cimeli fajn kosilce in pol smo se basali s pitami iz soseda...jih je moj prnesu, ker je u kuhni tok vroče d glih ni za pečt

pol sem se jz mal poigrala s kompjuterčkom

pa na en krog po naselju smo šli pred spanjem

Maj je pojedu dvojno večerjo....pred sprehodom...milupa riževo kašo iz 6 žlic+zmiksano banano in breskev not umešano...po sprehodu še topli sendvič s sirčkom

pred šlafanjem se je napil am-ja...ne vem kam je vse daluser posted image ...zgleda, da bo spe zrastuuser posted image

grem mal kavč peglat in se z ventilatorčkom pohladituser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 577
19.7.2010 21:44:10   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

Pozdravljene.

Sam na hitro mal napišem. Nik je v varstvu js pa imam ta teden, pranje, likanje in pospravljanje na urnike, ter potem še pakiranje.

No danes sem kr mal žalostan, nik se je zjutraj zbudil čist pikast, pa ne vem al so to vročinski izpuščaji, ali kaj druga. Kaj mi predlagate, kako dolgo naj počakam in ga potem peljem k zdravniku? Kako naj vem ali so vročinski izpuščaji ali kaj druga, največ jih ima po trebuhu in hrbtu, nekaj pa tudi po rokicah in nogicah. So pa take male rdeče pikice, ki jih je pa kr velik.

Tisa je cela pikasta...vročinske pikice.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 578
19.7.2010 22:08:29   
Katjusa
ajvy super za tarjino praznovanje in za prelomnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to ste se ful fino spomnliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo ful sem vesela, ko si ti boljše volje in ker je Maj tok boljšiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in zelo lepo je da si med namiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sjmmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo darilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

brkn pomoje gre tud za vročisnke pikice ponavadi zginejo v 3 dneh

petrušk nimam varstva, po mamicni operaciji dokler ne bo vredu jih nimam kam datuser posted image .....konec dober vse dobro še posebi picauser posted image user posted image
jutri gremo že dopoldan v Vitanje delat

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 579
19.7.2010 22:08:59   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

Pozdravljene.

Sam na hitro mal napišem. Nik je v varstvu js pa imam ta teden, pranje, likanje in pospravljanje na urnike, ter potem še pakiranje.

No danes sem kr mal žalostan, nik se je zjutraj zbudil čist pikast, pa ne vem al so to vročinski izpuščaji, ali kaj druga. Kaj mi predlagate, kako dolgo naj počakam in ga potem peljem k zdravniku? Kako naj vem ali so vročinski izpuščaji ali kaj druga, največ jih ima po trebuhu in hrbtu, nekaj pa tudi po rokicah in nogicah. So pa take male rdeče pikice, ki jih je pa kr velik.

Tisa je cela pikasta...vročinske pikice.....

Maj tudi...se ves čas umivava s hladno vodicoin pudrava....na morju je bilo še huje...zdej je kr znosno

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 580
19.7.2010 22:35:18   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Si grem en kapučin narest, mogoče mi pa pomagauser posted image

Tamika a ste že z morja?

ŽE ŽE user posted image
smo pa bili odrezani od sveta, se je PC sesul user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 581
19.7.2010 22:42:41   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

sjmm vse naj naj za tvoj praznik.... uživaj in se pusti razvajat vsaj danes
user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

še od nas vse najboljše, mirne živčke in veliko dobre volje ter smeha
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 582
19.7.2010 23:03:41   
sjmm
POZDRAVLJENA TAMIKA.....WELCOME BACK!!!!!!!!!!!!!!

KAK STE KAJ???

HVALA ZA ČESTITKE!

PA MIRNO NOČ VSEM!!!!!!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 583
20.7.2010 6:21:33   
Čebel@
jutro

user posted image

odhajam v službo,čeprav bi raje še spalaaaaauser posted image user posted image

želim vam lep dan

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 584
20.7.2010 7:30:27   
Urša08
jutro

Kako ste?

Mi smo se kar naspali, sicer bi še ampak je pa tud fino popit jutranjo kavico z user posted image v miru.

Sjmm mjami kosilce ste imeli user posted image user posted image user posted image user posted image glede peke se pa kar strinjam da je sedaj malce prevroče. Jaz občasno naredim kako hladno pecivo ala tiramisu, tisto skutino z mandarincami,... in smo vsi zadovoljniuser posted image Kok lepo darilo ti je možek kupil, bravo možekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo lepo je brat da je Maj že boljši user posted image user posted image user posted image user posted image Je pa tako, da si starši včasih želimo da bi bili malce manj turbo otroc vsaj za pet minut, ko ti pa otrok zboli pa pogrešaš tist turbouser posted image user posted image user posted image user posted image

Ajvy samo da je Traja uživala saj je bil njen danuser posted image user posted image user posted image user posted image Sedaj pa še navijam da vam rata mal do morčija pridt, da se ji še ta želja uresničiuser posted image

Birdy kako si včeraj rešila z avtom?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 585
20.7.2010 7:33:58   
Urša08
Čebela hvala za jutranjo kavicouser posted image

Tamika welcome backuser posted image user posted image user posted image Kako ste se meli?

Sjmm naj te možek en dan pri meni odloži.

Mi bomo pa danes kar cel dan sami. More možek po službi it še neki delatuser posted image . Mah take dneve ne maram ampak kaj čmo. Zvečer bom itak se samo še zvrnla v posteljouser posted image user posted image user posted image Grem tamalima zajtrk narest potem pa na jutranji sprehodek. Mi prav pašejo tele temperature sam kaj ko baje samo še danes malce nižje.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 586
20.7.2010 7:44:06   
petrušk_
kolumbo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da ste boljš in da bi trajalo dooolllgggooooo
sjmm...wauuuuuuuuuuuu možek se je pa res izprsil....bravo bravo
tamika...welcome back!!!!
čebel, urša....tud jst bom u tandemu spodbujanja pri uvajanju v vrtec
ajvy....bravo za tarjo, pa za brez pleničke in flašk!!!

naša nočka super, sam prot jutru je neki jamrala....pomoje se ji je kej sanjalo....
oči boljši....včeri smo šli po nov dvd player, ker tastar skoz neki serje in eva ne more bajskov gledatuser posted image user posted image user posted image user posted image
sm bla ful proti bajskom, ampak zj ko vidm, kako ponavlja za njimi vidim, zakaj jih imajo otročki radi....vsako stvar ko jo povejo pol mal počakajo, da otrok ponovi.....nodiji in te zadeve se pa ful hitro naveliča, k je preveč podatkov...pred bajski je pa včer pol ure trdno sedela in ponavljalauser posted image user posted image user posted image user posted image
pa za mami smo šli novo kolo naročit....hehehhe...sam še nanjga se bo pol treba usest.....
lep dan vsem

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 587
20.7.2010 9:13:39   
petrušk_
čebel@eeejjjj na enmu forumu sm brala, da s komentirala neki eno dekliščino....maš mogoče spravljena vpašanja, k so jih kolegice zastavle tvojmu možu pa pol teb na dekliščini??

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 588
20.7.2010 9:14:02   
petrušk_
lahko pa tud kera druga....bom res vesela pomočiuser posted image

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 589
20.7.2010 10:34:33   
sjmm
helov!

mi smo spet imeli ful mirno noč...ne morm verjet, da kr spi do jutrauser posted image user posted image user posted image ..no, se ne bom preveč hvalilauser posted image

urša....hm,moj gre zjutri kr zgodi,pa pol jr pozn popoldneuser posted image user posted image ...tak, da bi ti kr neki cajta težila...ne vem, kako bi to šlo...a se slišve???...k moj je še ju3 in v četrtek gor

mamo po dnevni morje duplotov...zdej jih pa mal vn napodim...grem spet cote rihtatuser posted image user posted image

Maj ima kljub dobremu spanju tečnitissssssssssssssuser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 590
20.7.2010 10:48:46   
brkn83
Pozdravljene.

Hvala vam za odgovore. No danes zjutraj se je zbudil že z veliko manj pikami in je bil bljše volje, včeraj potem tudi ni imel več vročine, tako da res so bile verejtn vročinske pike

Zdej pa moram naprej delat. Se mogoče še potem kaj javim če bo še kaj časa.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 591
   [Brisano sporočilo]
20.7.2010 11:44:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu brkn83)
  Neposredna povezava do sporočila: 592
20.7.2010 11:44:45   
Urša08
Sjmm velja, se še zmenimouser posted image Kaj kej počnejo ta veliki med počitnicami?

Brkn super da pikice izginjajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo šli na en dolg sprehod in je tok pasalo k je tako oblačno vreme in prijetne temperatureuser posted image . Potem sta tamaledva popapcala malico, sedaj se pa igrata tud z legokockami no bolj z lego strojiuser posted image user posted image user posted image in mam itak vse po dnevni in kuhni. Ma sem pa vsaj ta čas za kosilo pripravila in se že kuha, pa kruhka dala pečt. Je pa stanovanje potrebno čiščenja tko da me danes še čaka wc, kopalnica, sesanje, pa seveda kup cunj za zlikat user posted image .

petrušk superca za novo kolouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 593
20.7.2010 11:52:15   
Urša08
Kolumbo dej ti res POČIVAJ ker boš pregorela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Aja tist tris je sestavljen iz treh kompletov in sicer lego bager, lego hruška in lego gradbiščeuser posted image tamaledva čist odpulena, mislim pr nas so res tile lego stroji zakon user posted image user posted image user posted image user posted image pa seveda vlakci tud. Sedaj baje menjajo vlakca tomažka in nejcu iščem hanger (ga hoče dedi kupit) ker na vikendu čist not pade v vlakce in sploh ne vemo da ga mamo k je tok pridenuser posted image user posted image user posted image Aja pa Tobija bio mel sam ga nikjer več ne najdemuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 594
20.7.2010 11:54:52   
Urša08
No jaz sem si naredila kapučino, tamaledva sta me pa za florjana prosila tko da gledata risankouser posted image mam čisto tišinouser posted image

Aja še to vam moram povedat da sedaj vsak dan uživam v brcikah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj kok je to luštno user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 595
20.7.2010 12:00:35   
Urša08
Slikica muzejskega vlaka
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 596
20.7.2010 12:03:41   
sjmm

No jaz sem si naredila kapučino, tamaledva sta me pa za florjana prosila tko da gledata risankouser posted image mam čisto tišinouser posted image

Aja še to vam moram povedat da sedaj vsak dan uživam v brcikah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj kok je to luštno user posted image user posted image user posted image user posted image

jz sm si tud 5 minut prvošla...je Maj še mal na igrišču z Janom, mi2 pa sva že odpeljala slavni krog po naselju

zdej si morm lase oprat...mam še slaneuser posted image

popoldan gremo verjetn k mojim u Litijo, če bo moj v doglednem cajt doma

ja urša...najbol da se kej slišmo...te narufam!!!!!

sm pa čist raz******* k naš kuža zdej drži štrajk in po novem ne je briketov...sta ga ta spodna 2 skoz z konzervami filala....pa sva vso hrano nakupila...pri nas je tak red, da je sreda in sobota konzerva in riž ali makaroni, ostalo briketi...onadva pa seveda po svoje in zdej prov štrajka...ma sej bolš da ne govorim

aja...SM FUL VESELA ZA BRCIKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 597
20.7.2010 12:07:47   
Urša08
Sjmm sej se bo kuža tud odkujaluser posted image user posted image user posted image glede tašče in tasta pa no comentuser posted image ma mi sploh ni jasno zakaj ne smeta kaj spremenit na bajti, pa sej vse stroške sama nosita user posted image jaz bi na mestu tvojega moža vztrajala in uredila tako kot vama paše. Joj tvoj možek nej enkrat po mizu udar, pa nej se ne pusti več k tole je pa že nagajanje se men zdiuser posted image .  Pa super da ti otročki mal pomagajo in zamotijo MAja da maš vsaj malce časa za kak kapučin v miruuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 598
20.7.2010 12:14:00   
sjmm

Sjmm sej se bo kuža tud odkujaluser posted image user posted image user posted image glede tašče in tasta pa no comentuser posted image ma mi sploh ni jasno zakaj ne smeta kaj spremenit na bajti, pa sej vse stroške sama nosita user posted image jaz bi na mestu tvojega moža vztrajala in uredila tako kot vama paše. Joj tvoj možek nej enkrat po mizu udar, pa nej se ne pusti več k tole je pa že nagajanje se men zdiuser posted image .  Pa super da ti otročki mal pomagajo in zamotijo MAja da maš vsaj malce časa za kak kapučin v miruuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image a bi ti na najinem mestu kej rekla glede psa, da pač nist prov ravnala k sta ga kr po svoje poštimala al je bolš bit tih, ker sta ga sploh hotla poštimat???

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 599
20.7.2010 12:16:04   
sjmm
kolumbo....fajn počitek želim, naj do osvežujoč in sproščujoč!!!!! sm ful vesela, da gre Maju na bolje in, da rokso uživa vso komoditeto !!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......