Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 19.7.2010 21:35:54
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Čer Ptička spita ......Majkl je danes pojedu in popil največ v zadnjih 5h dneh, tko d sm vsa hepi.......popoldne smo že mel TURBO...KAKO ZELO SM GA POGREŠALA ......Šime je šel za relax k mamici nardit 20 novih ta velikih 700kilskih "gajbic" za letošnji krompirček.....jst sm skuhala eno kosilce, ki smo ga po enem tednu koooončno vsi z največjim veseljem pojedli , pol smo bli pa z mulčki na balkonu v senci par urc...smo mal avte gledal.....še Rokso je bil ful priden....on je sicer non stop letu not pa ven .....jutri gre popoldne mal k babici, ker gre Šime spet nazaj v službo in ga cel dan ne bo. Grem zdej mal na stiskanje vas jutr mal pokomentiram......lepo je bit z vami fuuulll jz sm čist hepi k ste bolš...vsi vkup veliko počitka ti želim!!!!!!! pa lepo stiskanje!!!!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 19.7.2010 21:40:15
|
|
|
|
sjmm
|
mi smo cimeli fajn kosilce in pol smo se basali s pitami iz soseda...jih je moj prnesu, ker je u kuhni tok vroče d glih ni za pečt pol sem se jz mal poigrala s kompjuterčkom pa na en krog po naselju smo šli pred spanjem Maj je pojedu dvojno večerjo....pred sprehodom...milupa riževo kašo iz 6 žlic+zmiksano banano in breskev not umešano...po sprehodu še topli sendvič s sirčkom pred šlafanjem se je napil am-ja...ne vem kam je vse dal ...zgleda, da bo spe zrastu grem mal kavč peglat in se z ventilatorčkom pohladit
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 19.7.2010 21:44:10
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 Pozdravljene. Sam na hitro mal napišem. Nik je v varstvu js pa imam ta teden, pranje, likanje in pospravljanje na urnike, ter potem še pakiranje. No danes sem kr mal žalostan, nik se je zjutraj zbudil čist pikast, pa ne vem al so to vročinski izpuščaji, ali kaj druga. Kaj mi predlagate, kako dolgo naj počakam in ga potem peljem k zdravniku? Kako naj vem ali so vročinski izpuščaji ali kaj druga, največ jih ima po trebuhu in hrbtu, nekaj pa tudi po rokicah in nogicah. So pa take male rdeče pikice, ki jih je pa kr velik. Tisa je cela pikasta...vročinske pikice.....
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 19.7.2010 22:08:29
|
|
|
|
Katjusa
|
ajvy super za tarjino praznovanje in za prelomnico to ste se ful fino spomnli kolumbo ful sem vesela, ko si ti boljše volje in ker je Maj tok boljši in zelo lepo je da si med nami sjmm lepo darilo brkn pomoje gre tud za vročisnke pikice ponavadi zginejo v 3 dneh petrušk nimam varstva, po mamicni operaciji dokler ne bo vredu jih nimam kam dat .....konec dober vse dobro še posebi pica jutri gremo že dopoldan v Vitanje delat
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 19.7.2010 22:08:59
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 Pozdravljene. Sam na hitro mal napišem. Nik je v varstvu js pa imam ta teden, pranje, likanje in pospravljanje na urnike, ter potem še pakiranje. No danes sem kr mal žalostan, nik se je zjutraj zbudil čist pikast, pa ne vem al so to vročinski izpuščaji, ali kaj druga. Kaj mi predlagate, kako dolgo naj počakam in ga potem peljem k zdravniku? Kako naj vem ali so vročinski izpuščaji ali kaj druga, največ jih ima po trebuhu in hrbtu, nekaj pa tudi po rokicah in nogicah. So pa take male rdeče pikice, ki jih je pa kr velik. Tisa je cela pikasta...vročinske pikice..... Maj tudi...se ves čas umivava s hladno vodicoin pudrava....na morju je bilo še huje...zdej je kr znosno
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 19.7.2010 22:35:18
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Si grem en kapučin narest, mogoče mi pa pomaga Tamika a ste že z morja? ŽE ŽE smo pa bili odrezani od sveta, se je PC sesul
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 19.7.2010 22:42:41
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa sjmm vse naj naj za tvoj praznik.... uživaj in se pusti razvajat vsaj danes še od nas vse najboljše, mirne živčke in veliko dobre volje ter smeha
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 19.7.2010 23:03:41
|
|
|
|
sjmm
|
POZDRAVLJENA TAMIKA.....WELCOME BACK!!!!!!!!!!!!!! KAK STE KAJ??? HVALA ZA ČESTITKE! PA MIRNO NOČ VSEM!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 20.7.2010 6:21:33
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro odhajam v službo,čeprav bi raje še spalaaaaa želim vam lep dan
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 20.7.2010 7:30:27
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Kako ste? Mi smo se kar naspali, sicer bi še ampak je pa tud fino popit jutranjo kavico z v miru. Sjmm mjami kosilce ste imeli glede peke se pa kar strinjam da je sedaj malce prevroče. Jaz občasno naredim kako hladno pecivo ala tiramisu, tisto skutino z mandarincami,... in smo vsi zadovoljni Kok lepo darilo ti je možek kupil, bravo možek Kolumbo lepo je brat da je Maj že boljši Je pa tako, da si starši včasih želimo da bi bili malce manj turbo otroc vsaj za pet minut, ko ti pa otrok zboli pa pogrešaš tist turbo Ajvy samo da je Traja uživala saj je bil njen dan Sedaj pa še navijam da vam rata mal do morčija pridt, da se ji še ta želja uresniči Birdy kako si včeraj rešila z avtom?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 20.7.2010 7:33:58
|
|
|
|
Urša08
|
Čebela hvala za jutranjo kavico Tamika welcome back Kako ste se meli? Sjmm naj te možek en dan pri meni odloži. Mi bomo pa danes kar cel dan sami. More možek po službi it še neki delat . Mah take dneve ne maram ampak kaj čmo. Zvečer bom itak se samo še zvrnla v posteljo Grem tamalima zajtrk narest potem pa na jutranji sprehodek. Mi prav pašejo tele temperature sam kaj ko baje samo še danes malce nižje.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 20.7.2010 7:44:06
|
|
|
|
petrušk_
|
kolumbo da ste boljš in da bi trajalo dooolllgggooooo sjmm...wauuuuuuuuuuuu možek se je pa res izprsil....bravo bravo tamika...welcome back!!!! čebel, urša....tud jst bom u tandemu spodbujanja pri uvajanju v vrtec ajvy....bravo za tarjo, pa za brez pleničke in flašk!!! naša nočka super, sam prot jutru je neki jamrala....pomoje se ji je kej sanjalo.... oči boljši....včeri smo šli po nov dvd player, ker tastar skoz neki serje in eva ne more bajskov gledat sm bla ful proti bajskom, ampak zj ko vidm, kako ponavlja za njimi vidim, zakaj jih imajo otročki radi....vsako stvar ko jo povejo pol mal počakajo, da otrok ponovi.....nodiji in te zadeve se pa ful hitro naveliča, k je preveč podatkov...pred bajski je pa včer pol ure trdno sedela in ponavljala pa za mami smo šli novo kolo naročit....hehehhe...sam še nanjga se bo pol treba usest..... lep dan vsem
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 20.7.2010 9:13:39
|
|
|
|
petrušk_
|
čebel@eeejjjj na enmu forumu sm brala, da s komentirala neki eno dekliščino....maš mogoče spravljena vpašanja, k so jih kolegice zastavle tvojmu možu pa pol teb na dekliščini??
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 20.7.2010 9:14:02
|
|
|
|
petrušk_
|
lahko pa tud kera druga....bom res vesela pomoči
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 20.7.2010 10:34:33
|
|
|
|
sjmm
|
helov! mi smo spet imeli ful mirno noč...ne morm verjet, da kr spi do jutra ..no, se ne bom preveč hvalila urša....hm,moj gre zjutri kr zgodi,pa pol jr pozn popoldne ...tak, da bi ti kr neki cajta težila...ne vem, kako bi to šlo...a se slišve???...k moj je še ju3 in v četrtek gor mamo po dnevni morje duplotov...zdej jih pa mal vn napodim...grem spet cote rihtat Maj ima kljub dobremu spanju tečnitissssssssssssss
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 20.7.2010 10:48:46
|
|
|
|
brkn83
|
Pozdravljene. Hvala vam za odgovore. No danes zjutraj se je zbudil že z veliko manj pikami in je bil bljše volje, včeraj potem tudi ni imel več vročine, tako da res so bile verejtn vročinske pike Zdej pa moram naprej delat. Se mogoče še potem kaj javim če bo še kaj časa.
|
|
[Brisano sporočilo] 20.7.2010 11:44:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 20.7.2010 11:44:45
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm velja, se še zmenimo Kaj kej počnejo ta veliki med počitnicami? Brkn super da pikice izginjajo Mi smo šli na en dolg sprehod in je tok pasalo k je tako oblačno vreme in prijetne temperature . Potem sta tamaledva popapcala malico, sedaj se pa igrata tud z legokockami no bolj z lego stroji in mam itak vse po dnevni in kuhni. Ma sem pa vsaj ta čas za kosilo pripravila in se že kuha, pa kruhka dala pečt. Je pa stanovanje potrebno čiščenja tko da me danes še čaka wc, kopalnica, sesanje, pa seveda kup cunj za zlikat . petrušk superca za novo kolo
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 20.7.2010 11:52:15
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo dej ti res POČIVAJ ker boš pregorela Aja tist tris je sestavljen iz treh kompletov in sicer lego bager, lego hruška in lego gradbišče tamaledva čist odpulena, mislim pr nas so res tile lego stroji zakon pa seveda vlakci tud. Sedaj baje menjajo vlakca tomažka in nejcu iščem hanger (ga hoče dedi kupit) ker na vikendu čist not pade v vlakce in sploh ne vemo da ga mamo k je tok priden Aja pa Tobija bio mel sam ga nikjer več ne najdem
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 20.7.2010 11:54:52
|
|
|
|
Urša08
|
No jaz sem si naredila kapučino, tamaledva sta me pa za florjana prosila tko da gledata risanko mam čisto tišino Aja še to vam moram povedat da sedaj vsak dan uživam v brcikah joj kok je to luštno
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 20.7.2010 12:00:35
|
|
|
|
Urša08
|
Slikica muzejskega vlaka
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 20.7.2010 12:03:41
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 No jaz sem si naredila kapučino, tamaledva sta me pa za florjana prosila tko da gledata risanko mam čisto tišino Aja še to vam moram povedat da sedaj vsak dan uživam v brcikah joj kok je to luštno jz sm si tud 5 minut prvošla...je Maj še mal na igrišču z Janom, mi2 pa sva že odpeljala slavni krog po naselju zdej si morm lase oprat...mam še slane popoldan gremo verjetn k mojim u Litijo, če bo moj v doglednem cajt doma ja urša...najbol da se kej slišmo...te narufam!!!!! sm pa čist raz******* k naš kuža zdej drži štrajk in po novem ne je briketov...sta ga ta spodna 2 skoz z konzervami filala....pa sva vso hrano nakupila...pri nas je tak red, da je sreda in sobota konzerva in riž ali makaroni, ostalo briketi...onadva pa seveda po svoje in zdej prov štrajka...ma sej bolš da ne govorim aja...SM FUL VESELA ZA BRCIKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 20.7.2010 12:07:47
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm sej se bo kuža tud odkujal glede tašče in tasta pa no coment ma mi sploh ni jasno zakaj ne smeta kaj spremenit na bajti, pa sej vse stroške sama nosita jaz bi na mestu tvojega moža vztrajala in uredila tako kot vama paše. Joj tvoj možek nej enkrat po mizu udar, pa nej se ne pusti več k tole je pa že nagajanje se men zdi . Pa super da ti otročki mal pomagajo in zamotijo MAja da maš vsaj malce časa za kak kapučin v miru
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 20.7.2010 12:14:00
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm sej se bo kuža tud odkujal glede tašče in tasta pa no coment ma mi sploh ni jasno zakaj ne smeta kaj spremenit na bajti, pa sej vse stroške sama nosita jaz bi na mestu tvojega moža vztrajala in uredila tako kot vama paše. Joj tvoj možek nej enkrat po mizu udar, pa nej se ne pusti več k tole je pa že nagajanje se men zdi . Pa super da ti otročki mal pomagajo in zamotijo MAja da maš vsaj malce časa za kak kapučin v miru a bi ti na najinem mestu kej rekla glede psa, da pač nist prov ravnala k sta ga kr po svoje poštimala al je bolš bit tih, ker sta ga sploh hotla poštimat???
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 20.7.2010 12:16:04
|
|
|
|
sjmm
|
kolumbo....fajn počitek želim, naj do osvežujoč in sproščujoč!!!!! sm ful vesela, da gre Maju na bolje in, da rokso uživa vso komoditeto !!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......