|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
17.7.2010 22:27:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 526
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
18.7.2010 9:01:41   
Ajvy
jutrooooooooo

HB ohladitve.....res.....naj malo trajajo....sam ne prevečuser posted image user posted image

Upam,da ste vsi ok....Majkl naj pije....čimveč...KOlumbo naj se spočije.....Urša počiva, Sjmm pomirjeno uživa v nedelji, BAki naj malo pospi....ČEbela...upam,da ne dela...Katjuša naj si vzame dan grej......vse ostale babe....uživajte v nedelji...

Beauty Comes With Dark Thoughts

Neposredna povezava do sporočila: 527
18.7.2010 9:48:36   
sjmm
dan!

no, pa je dež...sam mi smo dons na katjušinem koncu na piknik povabljeni..k majo tam tud z mano vštric rojstne dneve...ma nam bo pa mal dež nagajal...važn, da se da dihatuser posted image

kolumbo...sej šaranček ni od muh...sam od švabov bova mi2 tegale ubodla u roku 2 let

user posted image

ker je vse ostalo TOOOOOO SMALLLLL!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image DA IMAŠ VSE PIŠČANČKE POD KRILI!!!!!!

nočka je bla vroča, a mirna, Maj je lepo spal...ob 6h mlek pomlackal...spal do 9.15...zdej je zmazu skuto Mu in 2 piškota...zdej pa se bomo počas odpravl...smo celo ta velko že iz pojstle dobil

no, se pridružujem ajvijinim željam za vse babnce....MEJTE FAJN NEDELJO!!!!!!!!!!!!

KJE JE PA URŠIKA ZALA????? KVA PA KUPUJE>??? d nism jz mal u zaostanku z informacijami???user posted image user posted image user posted image user posted image

no, BODITE NA HLADNEM!!!!!

< Sporočilo je popravil sjmm -- 18.7.2010 9:49:17 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 528
18.7.2010 9:49:53   
sjmm
TAMIKA...STE ŽE DOMA?????

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 529
18.7.2010 11:12:24   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

jutrooooooooo

HB ohladitve.....res.....naj malo trajajo....sam ne prevečuser posted image user posted image

Upam,da ste vsi ok....Majkl naj pije....čimveč...KOlumbo naj se spočije.....Urša počiva, Sjmm pomirjeno uživa v nedelji, BAki naj malo pospi....ČEbela...upam,da ne dela...Katjuša naj si vzame dan grej......vse ostale babe....uživajte v nedelji...

user posted image user posted image user posted image user posted image .......v službi ne,sem pa že zjutraj zmagala nad kupom cunj in pa moža,taščo in tasta sem na poletno postriglauser posted image user posted image user posted image user posted image .......upam da tudi ti danes ne delašuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 530
18.7.2010 11:13:27   
Čebel@
kolumbo......sej ne rečem-je kar lep tanov šaran,ampak mi nimamo € zanjuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 531
18.7.2010 11:20:25   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Deja

No mi smo včeraj skoraj že meli uzbuno.... ker je bilo tako vroče nam je Žiga zvečer zakuhal - imel skoraj 39vročine, tako da smo meli v planu danes k zdravniku, sam sem mu pred spanjem dala 5ml Calpola, pa je bil zjutraj ko novi....
Aja pa mislim da je dobil vročinski izspuščaj.... vsaj upam da je to to, ker če ne, pol ma vodene koze (v vrtcu jih mamouser posted image )
mi smo tudi čist pikasti od vročineuser posted image
user posted image kako imate svoje user posted image oblečene ponoči glede na to da je vročeuser posted image čez dan spi le v plenički,ponoči pa v bodiju s kratkimi rokavi in nepokrita
user posted image koliko pojejo vaši user posted image , naprimer kolk kruha za zajtrk/večerjo, in kolk ostale hraneuser posted image hm kruha bolj malo poje(ga je zato na morju več)...zjutaj dahne na dušek 2 deci mleka,pol še pri meni kakšno žlico čokolinota poje,okoli 10.30 ima sadje(kar pač imamo-mora biti pa obvezno nakosan,ker miksano strogo ne je več),no pol gre spat,od 14.00-15.00 ima kosilo(isto ko mi),včasih še kakšna skuta za priboljšek ali pa piškotek,ob 19.00 pa spet mleko(mi je zavrnila kašice)
user posted image kolk kilc imajo kaj vašiuser posted image user posted image to ti bom pa lohk drug mesec povedala-mogoče ima okoli 9,5kg

Ja sej vem da sem zdaj zatežila z vprašanji...
nič lepo se mejte, pa se še kaj tipkamo!
nič ne težiš,sem vesela vsazga tvojga javljanja
lep vroč pozdrav s štajerskega konca!
lep pozdravček(malenkost ohlajen) z notranjskeuser posted image

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 532
18.7.2010 12:13:09   
Deja
hvala dekleta za vaše odgovore!

Ker pri nas je tako vroče, da je tudi ponoči spal samo v plenički...

naš dečko rad poje kak košček kruha ko ima "suhi" zajtrk ali večerjo. Ker mlečnih reči skoraj ne spravim več v njega. Včasih je bil čist nor na kak keksolino ali grisolino, zdaj pa ni šans... da bi pa mlek sam pil, pa lahk pozabim....
no pri nas je tako: ko se zbudi poje kak košček kruha pa zdenka sir, ali edamec ali pa žitno kašo s sadjem...
malica kak piškotek ali krhelj jabolka,
kosilo ob 12.30 - kar pač je oz kar ati skuha,
okoli 16h sadna malica in okoli
19h večerja (par žlic keksolinota - če uspe /kos domače pizze, kak sirni namaz na kruhu/ palačinke...)

v glavnem full mi je čudno ko noče nič kaj mlečnega... včasih pa sem mu samo mlečne reči delala

No naš fant ima sedaj pri skoraj 18mesecih 14kg in je velik 89cm.
No meni se ne zdi tako veliko, glede na to, da mu teža čisto počasi narašča....no pri 9m je mel 10kg, pri 12m pa 12kg...

lep pozdrav!

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 533
   [Brisano sporočilo]
18.7.2010 14:30:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Deja)
  Neposredna povezava do sporočila: 534
18.7.2010 18:34:11   
Urša08
helov

Mi smo prišli pred kako urco in pol z vikenda. Potem smo eno kavico spili s taščo in tastom in seveda debata o morju s tamalima in seveda da nej pustim še Žiga,...

V glavnem včeraj smo šopingirali. Smo dali čez tri štacune (ikea, toys in metro). Nakupla sva mal robe za tamaledva (povšterček, brisačka kot pončo, slinčki, lučka,...), potem v toysu dva vlakca tomažka, pa blazino za na previjalno, pa vrtiljaček za prijateljico - ga je sama izbrala, pa še par malenkosti, v metroju sva pa tak trio duplo set dobla za tamaledva da sva ga mogla kupituser posted image . Tako da uspešen šoping user posted image user posted image user posted image user posted image po šopingu pa kosilo v miru in zvečer na vikend k mojim. Danes pa počitek ob hladnem vremenu - je pasalo ful.

se kasneje oglasim, me možek že dol mečeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 535
18.7.2010 18:54:46   
sjmm
helov!

mi s piknika na štajerskem koncu..je blo kr fajn k nismo kuhal v domači savni, čeprav je res, da imamo kako stopinjo manj kot včerajuser posted image user posted image

kolumbo...sem fuuul vesela, da gre na bolje pri vas...dej še sebi mal počitka privošči...sej vem, kako je ko je človk ful adrenalinski in VSE zmore, sam, da ne bo prišlo za teboj...si le srečka user posted image in MORAŠ tud počivat...pa en na zdravje za Maja, da bo čim več piluser posted image

urša...ooo, ste pa šopingiraliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...lepo, da ste imeli uspešen in sproščujoč vikenduser posted image

deja...ja sej tvoj Žiga je pravi velikanuser posted image user posted image user posted image user posted image ....zdej sm pa še bol firbčna, kok ma naš v bistvu kil

no, mi smo bli pr teh prjatlih v ponikvah...joj, kok majo lušn...smo se prov sprostili v naravi in hladu...povsod sam zelenje...mali in veliki...uživali na ful

imajo 3 letnico in fantka 19 mescu..k je ful šišal Maja že vse od rojstva...no, zdej ga je šišnu naš mali k se meni zmeri zdi k en drobižek...očitno morm po špegleuser posted image user posted image user posted image user posted image

ajde...grem še mal gnezdit.....me je čistilna akcija že včeri prijela...sm u milerju skor vsa čistila in krpe odnesla s seboj!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 536
18.7.2010 20:52:51   
brkn83
čer- kako kaj? mi smo uredu, nik že spi, ati pred tv- js pa sem do zdej pospravljala. Zdej pa mal pred računalnik in spat. Sicer pa komaj čakam soboto, da šibamo na morje. Danes smo bili na vikendu in smo cel dan delali, tk da smo vsi prijetno utrujeni.

Nik ima 11,5 kg. Kolk je velik pa ne vem točn. No za zajtrk poje eno skodelico čokolinota ali grisolinota, keksolino, aja pa popije kak dcl mleka........ potem pa malica okoli desetih obvezno sadje, najraje ima nektarine, marelice, banano ali pa tudi kakšno jabolko. Kosilo je enako kot mi - danes je zelenjavno juho, ter testenine z omako in zeleno solato. Po kosilo kakšne pol urce premora pa sladoled. Popoldanska malica je bil čokoladni puding s smetano. večerja pa zopet, čokolino. Tako je bilo danes. Drugače pa kosilo vedno je kar jema midva, malice so sadne ali pa kakšen jogurt oz. skuta. Zajtrk pa ima itak najraje mlečni.

kolumbo - upam, da se Maj čimprej pozdravi, ti pa se lepo odpočij.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 537
18.7.2010 21:15:24   
Čebel@
čer

danes nismo kuhali kosila-smo šli kar ven jest(sta tast in tašča povabila)user posted image user posted image user posted image ........pol smo šli pa mi 3je na kolo in me spet malo tazadnja boliuser posted image .....Hana že od 19.00 pančka,midva pa čakava večerjo(sva jo kar po telefonu naročila)user posted image user posted image user posted image ......jutri pa že ob 6.00 v službiuser posted image

deja.....velik Žigecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo......si me zadnič spregledala-ali imaš v tretje tudi zmenjen CR?

urša.....user posted image user posted image user posted image  za šoping in lep vikend.....spočij seuser posted image

sjmm.......user posted image user posted image user posted image za piknik.....zakaj pa si nebi ti vsaj nedelje vzela frej in počivala?a ni dost da pucaš in kuhaš res nonstop?user posted image user posted image

brkn......fino da uživateuser posted image user posted image user posted image .....lepo se imejte  na dopustuuser posted image user posted image user posted image

punce,drugače pa mene kar stisne ko pomislim da gremo v vrtecuser posted image ......pa ne me narobe razumet-sem fulllllll vesela da smo ga dobili in vem da bo za Hano koristen,ampak kar neki bluzim(kako bo spala na ležalniku ki ni ograjen,jo bojo potolažili če bo jokala...?????milijon stvari uglavnemuser posted image ) ......z možem sva se zmenila da jo bo on uvajal,ker jaz bom ziher jokala in to ni dobro za malouser posted image ....itak moram poklicat ravnateljico da mi pove kako se sploh uvajauser posted image user posted image

no tok od mene zaenkrat

Neposredna povezava do sporočila: 538
18.7.2010 21:41:03   
sjmm
čer!

pri nas kar lepo sveže stanvanjček diši k sm ga dobr zdrgnila, sam me še čaka en kup opravil od zaves in oken...sam lepo počas pa bo šlouser posted image

pol cot že porihtanih...moj ju3 zastavi...ma 14 dni čist nafilanih...sej po eni strani fajn, sam drgač je kr lušn, če smo vsi na kupuuser posted image

naš Miha kašlja k slonček...spet sprememba klime in tale njegova alergija...pa je kašelj tu...je prov zmaran...sm mu zdej en lekadol c stopila, pa en velik kozarec čaja...pa pojstla

čebel@...sej bo, boš vidla, po moje bo Hanči lažje sprejela kot ti.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...te čist razumem, mene je vedno in me še vedno stiska ob kakih spremembah in ločitvah od mojih kokic, pa niso več tko mali....vsaj po večiniuser posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image za lepo nedeljo...hja, mene je pospravljanje prijel in moj ma ful zapolnen teden, ki prihaja...tko da je najbol, da se dons lotimuser posted image

brkn....hja, po moje je naš Maj tud nekje na vaši kilaži....drgač pa uživejte na dopustuuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 539
19.7.2010 7:06:39   
Urša08
user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 540
19.7.2010 7:15:24   
Urša08
Včerej zvečer sem bla čist neki zmozgana in sem samo obležala na kavču.

Sjmm welcome backuser posted image user posted image user posted image user posted image Najbrž sem malce zgrešila ampak vseeno a vam je bilo všeč na Pagu? Pa ne skoz pucat, mam čist slabo vest ker se men nč ne dauser posted image user posted image user posted image user posted image

čebel@ tvoji občutki so čist normalni, tud mene stiska, pa poleg tega me daje še slaba vest ker gre Nejc šele sedaj v vrtec, Žiga pa tolk prejuser posted image Men osebno se zdi do treh let čist brez veze vrtec ampak vsi okol mene so prepričani da bo zame lažje, če dam oba, da se bom ta tretjemu lahko posvetila in kaj še naredila dopoldan, popoldan bomo pa samo uživali pa nč pospravljali. Se bova septembra spodbujali a prov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Deja Žigec ima tudi okol 10 kil, vi mate pa res korenjaka doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pri nas ma Nejc 14 kil če jih mauser posted image Čez dan ima 5 obrokov in je pravi slovenijamlinček, on tko rad je, pa res ni zbirčen. Zjutraj kaka mlečna zadeva, potem za malico sadje, kosilo, popoldanska malica kak jogurt, skutka, puding, pa zvečer kej na kruhu in šalca kakava.

Kolumbo super da gre Maju na boljše, je tko dobr to slišatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da tvoj dobi dopust in se boš lahko tud ti malce odpočila od vsega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 541
19.7.2010 7:18:08   
Urša08
Baki kok je lepo slišat da otročki uživajo aneuser posted image user posted image user posted image user posted image super da se ma Katja superuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tanci hvala za sms (sam na žalost ne morem slikic prejemat tko da nisem vidla nčuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - a lahko na mail kako slikico)

Ajvy ste lepo praznovali? Je bila Tarja navdušena nad praznovanjem? Se mi zdi da je Nejc šele pri tretjem roj. dnevu vse skup nekako dojel in bil vsega veseluser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 542
19.7.2010 8:12:47   
birdy
Jutro, kako ste? Pri nas je že kreg navsezgodi zjutri. Jah,Neli pa Kristi, skup se sam kregata, narazen se pa pogrešatauser posted image Mah, bo žeuser posted image
Vikend je šel pri nas kr mimo, v soboto smo kužiko od mojih dveh strigla cel popoldne, pred tem sem pa zjutri v nulo otroško sobo pospravla pa v trgovino sva šla.
Učer smo šli pa na en sprehod dopoldne, k sva misnla da bo Neli pol lažje zaspala... Ja, malo morgen, ni šla spat, k sta pa našadva pršča smo šli pa še do Zbilj. Tam je bla pa seveda k ni spala sitna k driskauser posted image Ah, ti otroc!!!
V petek sem pol igrače jima mal ven vrgla k mata same brezvezne. No, so pršle sam do predsobe, jih še nisem uspela pospravt. Mam občutek da skoz neki delam pa nikjer nič videt. Včer sem bla pa pol čist kaput, zvečer sem misnla da mi bo trebuh odpadu. In sem ugotovla da tko to ne bo šlo več naprej.
Da pa je vse skup še bolj popolno pa smo spet brez avtauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image In zdej je še garancija potekla in bova kao mogla sama financirat, ja, k da mam zdele usput za dat 400 eur. No, dons grem tko al tko z mami pelat Kristi k dohtarju na pulmo, pa se bova usput tam ustavle. Mam plan do konca **** in čist mal še fali da avto dava nazaj in da nam vrnejo denar, pa še pol razmišljam o kaki tožbi. Če ne pa majo da popravijo pod garancijo, sploh glede na to da dejansko če odšteješ tisto kar je bil avto na popravilu avta še nimava en mesec. Prekleta banda, zdele nama gre res vse narobe. In to dva tedna pred morjem. Sem se k sreči zmenila z našimi da če slučJNO NE BOVA MELA AVTA DA NAJU ONEDVA DOL PELJETA, SEVEDA Z OBEMA AVTOMA PA NAMA ENGA DOL PUSTITA. Ups črke.
Ja, jst priznam da sem trenutno z živci na konc, pa so še ostale stvari k jih bom pa raj pustila ker sem že tko cel roman napisala... Se beremouser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 543
19.7.2010 8:21:34   
birdy
Kera je že spraševala kok naši tamali jejo...
Kristi zadne čase bolj malo je, mlečnih kašic sploh več noče jest, tud skut ne, samo še kak tekoči jogurt kdaj mal spije, pa čisto mleko. Drugač pa veliko sadja, pa nč kej dost druzgauser posted image Kljub temu pa ma ene 12kg, pa ene 82cm. Jah, pravi telebajsekuser posted image Spi pa že kak mesec samo v plenički. Zdele pa itak, če sta mele v sobi 27 stopinj, pa kljub luftanju se ni dal shladit. Ampak dons mi je pa uspel, mata samo 23 stopinj. Pokrita če je je pa samo z prevleko od kovtra. No, ko sta mele 27 stopinj ni bila pokrita, se je odkrila sama, če sta jih mele pa 25 pa je bla mal pokrita. Se sama zrihta.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 544
19.7.2010 8:44:10   
Katjusa
Kolumbo super, da ste domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da že kej več je in pije...... tale šaran ima pa vse kar bi jst imelauser posted image user posted image user posted image

Urša sta kej pametnega vidla v ikei...... mi imamo nemen it ko se preselimo in ko pridemo do neki denarja..... da dokupim kake drobnarije za naš novi domek......

rebeka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image 5.8. bo kot bi mignil tukaj.....

sjmmuser posted image user posted image user posted image pa kaj je tastarimauser posted image kužeka pa če ni hud ga bom moji mami pripeljala.... ti ga bo lepo čuvala.... pravkar imamo apenzellerja tukaj na počitnicah.... (sam je huduser posted image )...
user posted image

deja mi spimo v kratki majčki in hlačkahuser posted image user posted image user posted image user posted image

čebela user posted image user posted image user posted image user posted image naj pikice hitro zginejo....... In kaj pravi šefica?

baki nik je pa tak k benjamin..... nor na traktorje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za katjo

ajvy
hvala za želje ob frej nedeljiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam ni blo nič sma delala v stanovanju od 9:30 do 6 zvečer tak da sma ful neredla.... vikend je bil uspešenuser posted image user posted image user posted image user posted image dons pa frej dan jutri pa jovo na novo..... od srede do nedečje pa na puno moj ima dopust in boma vsak dan tam da nardima čim več.... drug teden ima mami operacijo roke in potem ne bo mogla otrok pazit........

birdy fajn se zmente za avtouser posted image user posted image user posted image

tanci
jst sem tud firbčnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 545
19.7.2010 8:53:39   
Katjusa
sjmm vse naj naj za tvoj praznik.... uživaj in se pusti razvajat vsaj danes
user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 19.7.2010 8:54:57 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 546
19.7.2010 8:56:41   
Katjusa
sjmm kak je s prikolico..... naša je frej.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 547
19.7.2010 9:03:51   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

sjmm vse naj naj za tvoj praznik.... uživaj in se pusti razvajat vsaj danes
user posted image
user posted image

Sjmm tudi iz naše strani vse najboljše, veliko zdravja, ubogljive in pridne otroke , pa mož naj te crkljauser posted image user posted image user posted image user posted image Uživaj na današnji dan v krogu svojih najljubšihuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 548
19.7.2010 9:05:30   
Urša08
Birdy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti, da se ti uspe pomenit glede avta in seveda dase stvari čim prej zrihtajo. Pa bolj počivaj, ne pozabi da si nosečka in da včasih potrebuješ počitek. Kam greste na dopust?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 549
19.7.2010 9:08:00   
Urša08
Men se pa dons tok nč ne da , da zjutraj sploh nisem vedla kje nej se česa lotim. Mah sej do popoldneva bom že neki nardila. Mata pa mojedva en mal smole z morjem, jima je apartma v vodo padu tko da sedaj iščem kako pametno varianto pa nč ne najdem.
Tamaledva se igratra sam bi blo pametno da bi šli mal vn na sprehod. Najboljš da se zmigam.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Bolj ali manj glupo...
HuAnita

Koliko je ura?

Ura je... (68%)

Ne vem. (32%)

Število vseh glasov: 154

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!