petrušk_
|
sjmm....vse vse vse vse naj naj.....pa čimveč lepih trenutkov s tvojo družinico....pa da te čimmanj živcirajo tvoji mučki predvsem pa možek deja eva spančka v kratkih hlačkah in kratki majčki...pa nič ni pokrita.....je pa ??? med tednom....za vikend pa zjutrej flašo mleka, pol malica kak košček kruha s paštetko alpa brez alpa pol toasta....kosilo....popoldanska malica jogurt, puding, večerja (odvisno kolk čez dan poje - če dost pol večerje ni....), preden gre spat pa flašo mleka ma pa 11 kg in ene 88 je velika pomoje...nism že neki časa merla,..... sjmm...upam, da nis spet sam 2 palačinke pojedla, ampak da si si nafilala palačinka zaloge za en cajt kolumbo.... da maš malčke spet doma in da gre na boljš....reakcija da ni hotu k teb je pa čist normalna....to se pr nas vsak pon pa tor ponovi kaj bo šele septembra ko jo bom v vrtcu pustila mi gre tud že prov na jok tko kt čebel pa urši sem bla prepičana d bo ata Šime Majkla mal stuširal in dal spat....on pa ništa ...itaqqqq...standard...če ne rečemo se nč sami ne zrajtajo tanci se men slikco.....!!! plizzzzz ursa za šopping, kaj pa boš nardila glede morja??? boš poslala oba al ne?? sjmm NEHEJ PUCAT k nam pol vsem ostalim slabo vest delaš , dobr da vsaj tamike ni čene bi se pa res zasekirala birdy totalna štala z avtom!!!! upam, da se vam vse dobro izide...kaj pa mata to za en avto, pa kje sta ga kupila??? katjuša super za dober vikend in da ma tvoj dopust, da bosta lohk čim več popedenčkala u stanvanju.....pa smola za mami....kam pa boš kej fante pol dala, k jih mami ne bo mogla merkat?? drugač pa...naš vikend napoooorrrrreeeeennnnnn.....je tekl od mene iz vseh strani.... eva prehlajena, sj veste nosek servis, pa mazat spred pa zad, pa mal tečka....no ja ampak je bla še kar znosna....najhujši bolnik je bil oči, k se je fuuullll prehladu...ga je kuhal k norca, tko da sm mu kr sumamed dala, pol pa še nos pucat pa 31 kaplce, pa ni da ni ....stokov k da ga pol manjka pride en mojstr neki montirat...prpele s sabo ženkico....ona lepo sedi na kavču, on montira, jst pa zraven nje sedim k en lipe....pa tooooolllllkkkkk dela ,,,,,nakonc po treh urah gresta z bajte pa nč ni zmontiral - pride v sredo še 1x..... no pol je blo pa mal boljš....oči speku pico v tanovi pečici, na programu za pizzo fulll dobra ratala.....smo pojužnal - ob 6h popoldan pol pa gasa u tastaro kuhno drgnt, pa špajz pospravt, da je šlo sploh kej iz tastare kuhne tja notr, ker vso šaro pa res nism mogla u tanovo kuhno prestavt....ma čist vse mi j šlo narobe....zvečer pa mal očita pocrklat na kavč, pa j biu koj boljš zdravja dons je doma, k ga še kar matra, tko da ma eva žuurko.... ej a vaši mulčki ful radi jejo sadje....evi kakšno bananco še poturim, pa kak jabuček...ostalo je pa bolj ne kot pa ja....lubenice vidt ne more.....breskva je bljak.....srov korenček je fuj...pa kr pluvat začne.....drugač mi pa kuhano pa vso zelenjavo je k norc....brez izjeme no mal so me prsti srbel, zj sm pa cool....hehehhe...lep dan in lep teden želim vsem....pisarna pa še ni spedenčkana kot vidte, glede na to da se nč ne javljam med vikendi