|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
19.7.2010 9:09:45   
Urša08
Katjuša vidva kr pejta v ikeo mal pokukat, je kar luštno, pa kako idejo najdešuser posted image

Birdy sem te pozabla vprašat, če si za Kristi dobila vrtec?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 551
19.7.2010 9:17:09   
sjmm
dan!

uf, pa sm se spet pomladilauser posted image user posted image user posted image

HVALA ZA LEPE ČESTITKE!!!

katjuša....moj zdele ene 14 dni ful dela, pol pa se zna zgodit, da bi se kej za prkolico odločil!!naš kuža je velik, scrkljan in zelo ubogljiv...se spomnim na ponudbo naslednje leto, če ne bo šel z nami..hvala!!

urša...nič hudega, če kak dan mal počiješ in se ti nič ne da, sej si imela kar pester vikenduser posted image

birdy....upam, da se glede avta še da kaj domenit!!!! za vse ostalo pa...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

grem na čokolinouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 552
19.7.2010 9:33:23   
birdy
Urša, za Kristi še nimam vrtca. Pa res upam da ga dobimuser posted image
Kar se pa tiče uvajanja... Jst ne vem če mi ne bo pri Kristi še huj vse skupi. Pri Neli ko sem uvajala me dejansko pol ni blo. Sem mela faks vsak dan od osmih pa do enih al pa štirih. Zdej bom pa doma. Pa Kristi je že tok časa doma, pomoje bo tulila k zmešana ker je bolj scrklane sorte. Ne vem kako bo tole šlo skoz, pomoje bo na konc celo moj mogu uvajat...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 553
19.7.2010 9:33:36   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Včerej zvečer sem bla čist neki zmozgana in sem samo obležala na kavču.

Sjmm welcome backuser posted image user posted image user posted image user posted image Najbrž sem malce zgrešila ampak vseeno a vam je bilo všeč na Pagu? Pa ne skoz pucat, mam čist slabo vest ker se men nč ne dauser posted image user posted image user posted image user posted image

čebel@ tvoji občutki so čist normalni, tud mene stiska, pa poleg tega me daje še slaba vest ker gre Nejc šele sedaj v vrtec, Žiga pa tolk prejuser posted image Men osebno se zdi do treh let čist brez veze vrtec ampak vsi okol mene so prepričani da bo zame lažje, če dam oba, da se bom ta tretjemu lahko posvetila in kaj še naredila dopoldan, popoldan bomo pa samo uživali pa nč pospravljali. Se bova septembra spodbujali a prov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Deja Žigec ima tudi okol 10 kil, vi mate pa res korenjaka doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pri nas ma Nejc 14 kil če jih mauser posted image Čez dan ima 5 obrokov in je pravi slovenijamlinček, on tko rad je, pa res ni zbirčen. Zjutraj kaka mlečna zadeva, potem za malico sadje, kosilo, popoldanska malica kak jogurt, skutka, puding, pa zvečer kej na kruhu in šalca kakava.

Kolumbo super da gre Maju na boljše, je tko dobr to slišatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da tvoj dobi dopust in se boš lahko tud ti malce odpočila od vsega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo kar uživali, ja...je blo fajn, sam se mi zdi, da bi blo še bolš, če bi bli u prikolci...kamp in plaža pa sta fajn, čeprav je bla po 10.7. kar gužva, sam nas to ne moti k pri nas je itak pogosto gužvauser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 554
19.7.2010 9:37:06   
birdy
Aja, gremo pa v Medulin, kamp Medulin. Upam da bo dobro, so kr pohvalil. Itak sva vzela ta prvi kamp ki nama je bil približno všeč, pa da je bliz, pomožnosti ne otok (za 1 teden se ne splača trajekta plačevat), pa da je parcela še frej. In evo, tuki sva pristala. Plan je pa bil Lanterna ampak je že vse zaseden, kao, na internetu piše da je frej, k pa pokličeš je pa zaseden...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 555
19.7.2010 9:51:24   
petrušk_
sjmm....vse vse vse vse naj naj.....pa čimveč lepih trenutkov s tvojo družinico....pa da te čimmanj živcirajo tvoji mučki predvsem pa možek

deja eva spančka v kratkih hlačkah in kratki majčki...pa nič ni pokrita.....je pa ??? med tednom....za vikend pa zjutrej flašo mleka, pol malica kak košček kruha s paštetko alpa brez alpa pol toasta....kosilo....popoldanska malica jogurt, puding, večerja (odvisno kolk čez dan poje - če dost pol večerje ni....), preden gre spat pa flašo mleka
ma pa 11 kg in ene 88 je velika pomoje...nism že neki časa merla,.....

sjmm...upam, da nis spet sam 2 palačinke pojedla, ampak da si si nafilala palačinka zaloge za en cajtuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da maš malčke spet doma in da gre na boljš....reakcija da ni hotu k teb je pa čist normalna....to se pr nas vsak pon pa tor ponovi user posted image user posted image user posted image user posted image kaj bo šele septembra ko jo bom v vrtcu pustilauser posted image user posted image user posted image mi gre tud že prov na jok tko kt čebel pa urši
sem bla prepičana d bo ata Šime Majkla mal stuširal in dal spat....on pa ništa ...itaqqqq...standard...če ne rečemo se nč sami ne zrajtajouser posted image user posted image user posted image

tanci
se men slikco.....!!! plizzzzz

ursa  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za šopping, kaj pa boš nardila glede morja??? boš poslala oba al ne??

sjmm NEHEJ PUCAT k nam pol vsem ostalim slabo vest delašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , dobr da vsaj tamike ni čene bi se pa res zasekiralauser posted image user posted image user posted image

birdy totalna štala z avtom!!!! upam, da se vam vse dobro izide...kaj pa mata to za en avto, pa kje sta ga kupila???

katjuša super za dober vikend in da ma tvoj dopust, da bosta lohk čim več popedenčkala u stanvanju.....pa smola za mami....kam pa boš kej fante pol dala, k jih mami ne bo mogla merkat??

drugač pa...naš vikend napoooorrrrreeeeennnnnn.....je tekl od mene iz vseh strani....
eva prehlajena, sj veste nosek servis, pa mazat spred pa zad, pa mal tečka....no ja ampak je bla še kar znosna....najhujši bolnik je bil oči, k se je fuuullll prehladu...ga je kuhal k norca, tko da sm mu kr sumamed dala, pol pa še nos pucat pa 31 kaplce, pa ni da ni ....stokov k da ga pol manjkauser posted image user posted image user posted image user posted image
pride en mojstr neki montirat...prpele s sabo ženkico....ona lepo sedi na kavču, on montira, jst pa zraven nje sedim k en lipe....pa tooooolllllkkkkk delauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,,,,,nakonc po treh urah gresta z bajte pa nč ni zmontiral - pride v sredo še 1x.....
no pol je blo pa mal boljš....oči speku pico v tanovi pečici, na programu za pizzouser posted image user posted image fulll dobra ratala.....smo pojužnal - ob 6h popoldanuser posted image user posted image user posted image pol pa gasa u tastaro kuhno drgnt, pa špajz pospravt, da je šlo sploh kej iz tastare kuhne tja notr, ker vso šaro pa res nism mogla u tanovo kuhno prestavt....ma čist vse mi j šlo narobe....zvečer pa mal očita pocrklat na kavč, pa j biu koj boljš zdravjauser posted image user posted image
dons je doma, k ga še kar matra, tko da ma eva žuurko....

ej a vaši mulčki ful radi jejo sadje....evi kakšno bananco še poturim, pa kak jabuček...ostalo je pa bolj ne kot pa ja....lubenice vidt ne more.....breskva je bljak.....srov korenček je fuj...pa kr pluvat začne.....drugač mi pa kuhano pa vso zelenjavo je k norc....brez izjemeuser posted image user posted image user posted image

no mal so me prsti srbel, zj sm pa cool....hehehhe...lep dan in lep teden želim vsem....pisarna pa še ni spedenčkana kot vidte, glede na to da se nč ne javljam med vikendi user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 556
19.7.2010 10:09:23   
sjmm
PETRUŠK...HVALA ZA ,EPE ŽELJE

glede palačink...tokrat sm sam eno dobila, ker sem šla po pečenju cote obest in se sploh niso spomnil, da bi mogoče jz tud kako pojedla...mamo zlo požrešne ritke pr hišuser posted image user posted image

glede pucanja...ko smo šli sem VSE pustila zamazano, tud pojstle nism preoblekla...odkar imam Maja sem prava lenoba za čiščenje..in je blo treba u roke plunt, še posebej k bojo kaki obiski pršl...tko, da kr brez slabe vesti...je blo zelo potrebno čiščenjauser posted image

u, ste pa mel enga modela za monterjauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za evo in prehladek!!!!

pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se nadaljuje urejanje stanvanja!!!!

glede sadja.
..naš je...jabolko, banano, hruško, melono, lubenico, jagode, borovnice, pa ful grozdje.....včasih zmiksan, včasih v koščkih, včasih kar cel sadež grize...najraje pa vidi, če je banana zmečkana, pa jabolko vmes naribano, pa še kaka nektarina zmečkana ali zmiksana vmes, poje pa tudi različne kozarčke HIPP sadja...mu kar vse sadno dobro leži

< Sporočilo je popravil sjmm -- 19.7.2010 10:11:42 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 557
19.7.2010 10:23:07   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

glede palačink...tokrat sm sam eno dobila, ker sem šla po pečenju cote obest in se sploh niso spomnil, da bi mogoče jz tud kako pojedla...mamo zlo požrešne ritke pr hišuser posted image user posted image ajej.....naslednjič k jih bom pekla te povabim na ene par palačink....no ja če boš jedla naše...jih iz ajdove moke nardimuser posted image user posted image

glede pucanja...ko smo šli sem VSE pustila zamazano, tud pojstle nism preoblekla...odkar imam Maja sem prava lenoba za čiščenje..in je blo treba u roke plunt, še posebej k bojo kaki obiski pršl...tko, da kr brez slabe vesti...je blo zelo potrebno čiščenjauser posted image ja vem kako to zgleda....pucam skoz neki...pa nikamor ne pridem.....

u, ste pa mel enga modela za monterjauser posted image user posted image user posted image ja res je ja....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za evo in prehladek!!!!tnx....

pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se nadaljuje urejanje stanvanja!!!!

glede sadja.
..naš je...jabolko, banano, hruško, melono, lubenico, jagode, borovnice, pa ful grozdje.....včasih zmiksan, včasih v koščkih, včasih kar cel sadež grize...najraje pa vidi, če je banana zmečkana, pa jabolko vmes naribano, pa še kaka nektarina zmečkana ali zmiksana vmes, poje pa tudi različne kozarčke HIPP sadja...mu kar vse sadno dobro ležieva pa ful ni sadna...tko da na srečo mi ogromnoooo zelenjave poje.....da vem, da ma vseen dost vitaminčkovuser posted image

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 558
19.7.2010 10:30:25   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

glede palačink...tokrat sm sam eno dobila, ker sem šla po pečenju cote obest in se sploh niso spomnil, da bi mogoče jz tud kako pojedla...mamo zlo požrešne ritke pr hišuser posted image user posted image ajej.....naslednjič k jih bom pekla te povabim na ene par palačink....no ja če boš jedla naše...jih iz ajdove moke nardimuser posted image user posted image

zmenjenuser posted image

glede pucanja...ko smo šli sem VSE pustila zamazano, tud pojstle nism preoblekla...odkar imam Maja sem prava lenoba za čiščenje..in je blo treba u roke plunt, še posebej k bojo kaki obiski pršl...tko, da kr brez slabe vesti...je blo zelo potrebno čiščenjauser posted image ja vem kako to zgleda....pucam skoz neki...pa nikamor ne pridem.....

u, ste pa mel enga modela za monterjauser posted image user posted image user posted image ja res je ja....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za evo in prehladek!!!!tnx....

glede sadja.
..naš je...jabolko, banano, hruško, melono, lubenico, jagode, borovnice, pa ful grozdje.....včasih zmiksan, včasih v koščkih, včasih kar cel sadež grize...najraje pa vidi, če je banana zmečkana, pa jabolko vmes naribano, pa še kaka nektarina zmečkana ali zmiksana vmes, poje pa tudi različne kozarčke HIPP sadja...mu kar vse sadno dobro ležieva pa ful ni sadna...tko da na srečo mi ogromnoooo zelenjave poje.....da vem, da ma vseen dost vitaminčkovuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 559
19.7.2010 10:33:33   
petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

zmenjenuser posted image

SUPER!!!!Se že veselim!! povabim na palačinka party, k bo kuhna do konca sfiniširana....si za??

glede sadja.

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 560
19.7.2010 10:41:31   
Urša08
No mi smo šli vseen na en sprehodek. Sej je kr pasalo, če ne men je pa tamalima 100%user posted image .

petrušk pri nas sadje laufa , jesta praktično vse razen lubenice noben ne mara sta očitno po mamiciuser posted image user posted image user posted image pa Žigcu borovnice niso všečuser posted image ostalo pa tko mljackata da ju je z užitkom gledat. Sedaj je tok fino ko so na vrtu domače maline, ribez pa ta zgodenčki in se poslužujem kar tega sadja, dokupim mal banan in hrušk.

Sjmm res si pridnauser posted image user posted image user posted image pa super za uživanje na morčiju

petrušk glede tega al dam oba al samo nejca ni še padla zadnja beseda. Moj bi dal oba pa čeprav za eno noč ampak mi je rekel, da je zadnja beseda moja in bo tako kot bom rekla. Ma sej mogoče preveč kompliciram, kaj pa vem. Po svoje je moja želja ta da tamaledva uživata in za Nejca res vem da bo užival z babi in dedijem na morju in mu ne bo hudga, ma sej najbrž bi tud Žiga sam jaz mal kompliciram. V vsakem primeru pa ne bosta oz. bo cel teden sam z njima ampak za par noči, če gre samo Nejc max.4 potem pa prideva / mo in smo še ene tri dni skup dol.

Sem 3 lavorje cunj v omare zložila in sem že iztrošla energijouser posted image pišuka no sam dons sem res k cunja, pa še glava me boliuser posted image

Sjmm
kdaj tvoj v Tržiču dela?

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 561
19.7.2010 10:51:21   
Urša08
Si grem en kapučin narest, mogoče mi pa pomagauser posted image

Tamika a ste že z morja?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 562
19.7.2010 10:57:45   
petrušk_
ursa...sama najbolj veš, če si zmožna prenest to da bo šu žiga sam....sama pogruntej...noben ti ne more svetovat....hudga jima pa verjetn res ne bouser posted image user posted image user posted image
ej kako pa jima serviraš sadje?

pridna s cunjami

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 563
19.7.2010 11:18:26   
sjmm

No mi smo šli vseen na en sprehodek. Sej je kr pasalo, če ne men je pa tamalima 100%user posted image .

petrušk pri nas sadje laufa , jesta praktično vse razen lubenice noben ne mara sta očitno po mamiciuser posted image user posted image user posted image pa Žigcu borovnice niso všečuser posted image ostalo pa tko mljackata da ju je z užitkom gledat. Sedaj je tok fino ko so na vrtu domače maline, ribez pa ta zgodenčki in se poslužujem kar tega sadja, dokupim mal banan in hrušk.

Sjmm res si pridnauser posted image user posted image user posted image pa super za uživanje na morčiju

petrušk glede tega al dam oba al samo nejca ni še padla zadnja beseda. Moj bi dal oba pa čeprav za eno noč ampak mi je rekel, da je zadnja beseda moja in bo tako kot bom rekla. Ma sej mogoče preveč kompliciram, kaj pa vem. Po svoje je moja želja ta da tamaledva uživata in za Nejca res vem da bo užival z babi in dedijem na morju in mu ne bo hudga, ma sej najbrž bi tud Žiga sam jaz mal kompliciram. V vsakem primeru pa ne bosta oz. bo cel teden sam z njima ampak za par noči, če gre samo Nejc max.4 potem pa prideva / mo in smo še ene tri dni skup dol.

Sem 3 lavorje cunj v omare zložila in sem že iztrošla energijouser posted image pišuka no sam dons sem res k cunja, pa še glava me boliuser posted image

Sjmm
kdaj tvoj v Tržiču dela?....ta tedenuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 564
19.7.2010 11:26:15   
sjmm
cote pobrane, ene zložene iz sušilca, zdej še ene obesim, ena runda se pa še pere..uf

Maj je bil na vozičkanju s fantoma

jz sm mal solatke nabrala, pa eno zelenjavno čisto juhco prstavla, pa bomo pol z nudelčki jedli...moja željauser posted image

potem pa bo danes na mizi : gratiniran krompir s porom, bučkini polpeti, baby korenček na maslu in zelena solata....smo jo prov pogrešal k smo dol sam paradjz jedluser posted image

urša...jz te čist razumem glede vrtca in pomišljanja glede Žigca.....sam jz sm tud Jančka dala, ko je šla Saša in je bil Miha na poti...jz sm bla kr slaba v 3 nosečnosti in je bilo ok, da sm dopoldan mal počivala..d sm mela dost energije za njiju popoldan..k moj je bil prej še manj doma ko je še pri stricu delal....sam Jan je bil zelo prilagodljiv otrok in je bil v vrtcu dokler ni Saša nardila male šole...ko je šla v prvi razred pa je tud Jan ostal pri meni in MIhcu...in sta se fajn imela.......za mamice je vedno težje kot za malčke...ne pozabi na to in tudi baby ki prihaja te bo želel imeti vsaj eno leto čim bol zaseuser posted image .....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..za dobro odločitev in čim manj user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 565
   [Brisano sporočilo]
19.7.2010 13:58:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 566
19.7.2010 14:32:26   
brkn83
Pozdravljene.

Sam na hitro mal napišem. Nik je v varstvu js pa imam ta teden, pranje, likanje in pospravljanje na urnike, ter potem še pakiranje.

No danes sem kr mal žalostan, nik se je zjutraj zbudil čist pikast, pa ne vem al so to vročinski izpuščaji, ali kaj druga. Kaj mi predlagate, kako dolgo naj počakam in ga potem peljem k zdravniku? Kako naj vem ali so vročinski izpuščaji ali kaj druga, največ jih ima po trebuhu in hrbtu, nekaj pa tudi po rokicah in nogicah. So pa take male rdeče pikice, ki jih je pa kr velik.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 567
19.7.2010 15:54:04   
MIHAILO
Najprej SJMM VELIKOOOOOOOO OBJEMČKOV , POLJUBČKOV IN ISKRENIH ŽELJA OB TVOJEM PRAZNIKU
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem cist adijo,cisto brez energije ,nic ne morem,zraka mi primankuje...komaj cakam sredo ,da bom zadihala v Bosni,kjer je bolj svez luft kot tukaj v stanovanju...Vceraj smo sli mal v hribe na kosilo in na svez zrak in je pasalo,pa se veliko travnate povrsine je bilo za Mihaila...je takoj lazje zaspal...

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 568
19.7.2010 17:56:46   
sjmm
DAN!

se javljam iz čist novega mini prenosnika....HP....special edition...z metuljči...v zlati barvi...menda je imela takega jessica parker v sex u mestu....se je moj izprsil...nism mogla verjet...pol sm pa še neki stokala, da je too much to zame...je bilprov hud...a kot vidte se je dobr iztekluser posted image

kolumbo...hvala in pa upam in držim pesti, da se tele štorije nehajo pri vas in vsi normalno zadihate.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 569
19.7.2010 17:58:53   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Najprej SJMM VELIKOOOOOOOO OBJEMČKOV , POLJUBČKOV IN ISKRENIH ŽELJA OB TVOJEM PRAZNIKU
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem cist adijo,cisto brez energije ,nic ne morem,zraka mi primankuje...komaj cakam sredo ,da bom zadihala v Bosni,kjer je bolj svez luft kot tukaj v stanovanju...Vceraj smo sli mal v hribe na kosilo in na svez zrak in je pasalo,pa se veliko travnate povrsine je bilo za Mihaila...je takoj lazje zaspal...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 570
19.7.2010 20:44:40   
Čebel@

Se bova septembra spodbujali a prov
prav,urša-zmenjenouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 571
19.7.2010 20:48:52   
Čebel@
čer

čakam da se malenkost sladoled ogreje,da bom lahko naredila sadne kupeuser posted image ......Hana pančkauser posted image .......popoldan smo zabili v city parku-smo šli v špar po fasngouser posted image

sem vas prebrala,ampak nimam kej komentiratuser posted image itak ste čist preveč pridne s pucanjemuser posted image user posted image user posted image

grem delat sadno kupo

evo,še eno virtualno za vas(no moja ne bo tako dobr zgledalauser posted image ):

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 572
19.7.2010 20:51:54   
Ajvy

Ajvy ste lepo praznovali? Je bila Tarja navdušena nad praznovanjem? Se mi zdi da je Nejc šele pri tretjem roj. dnevu vse skup nekako dojel in bil vsega veseluser posted image

ja...je bilo zelo lepo.....hvala....na internetu sem zvohala kužke na torti, ki si jih je zaželela...tko da je bila čist vesela ko jih je videla.....Drgač pa ji je bilo najbolj všeč kadar smo ji peli Vse najboljše....
Ona ima že od nekdaj rada rojstni dan...ji pozornost godi....tko da ga je že lansko leto porajtala.....

Drgač pa smo ta rojsnti dan naredili kot prelomnico...sedaj je namreč tudi ponoči brez plenice in flaško smo ukinili oz, podarili manjšim otrokom (flašo smo imeli za jutranji čaj in večerno mleko.).....zaenkrat laufa...sva pa odštevali dneve do teh prelomnic, tako da se jih je zelo veselila...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 573
19.7.2010 20:53:38   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

sjmm vse naj naj za tvoj praznik.... uživaj in se pusti razvajat vsaj danes
user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 574
   [Brisano sporočilo]
19.7.2010 21:24:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......