|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
15.9.2010 20:03:51   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Jaz bom pop.i.z.d.ilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image od vrtca do doma smo rabl 50 minut user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image men se bo zrolal ampak res

tole pr vas je pa res kaos.....upam da bo kmal boljš

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
15.9.2010 20:05:44   
petrušk_

boma2 men je bilo rečeno da se slinovka lahko dobi od npr. kamenčkov k jih otrok daje v ustauser posted image

Petrušk počasi je šlo na boljše, mislim da po treh dneh vročine ni mel več, ampak jedel ni pa pet dni skor nič. Ni pa mel hude oblike slinovke.

Kolumbo uvau a tok nej bi popili naši mulčkiuser posted image pr nam noben tok ne popijeuser posted image

pr nas tud ne spije tolk....eva ma pa zj že eno pikico na novo na jeziku - kakor afto...upam, da nau tahujš šele pršlo....

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
15.9.2010 20:08:06   
birdy

Birdy a ti posnamem kot divx - se? Ti jih špila dvd?

Urša, lohk. Moj prav da misli da bi mogl laufat. Sicer pa na komp pa vse laufauser posted image
Hvala user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
15.9.2010 20:11:14   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

sjmm......ja,za ponočiuser posted image ...upam da se sred noči ne spomni ustatuser posted image

mihailo....dobro opravi na morfiuser posted image user posted image user posted image

urša........samo en kup user posted image user posted image user posted image user posted image zate

kolumbo......držim pestke,da se izide vajina frej sobotauser posted image user posted image user posted image

boma.....če je žejen,mu daj vodo-je za naprej boljše za njegove zobkeuser posted image

petrušk....se strinjam z bomo2-ne jo lupčkatuser posted image .....lahko je dobila tudi od igrač v vrtcu,ker jih veliko še nosi v ustauser posted image  

sj jo ne lupčkam glih...ampak sj veste kako je...jih stisneš..pa lupčka na lička...pa za rokice...pa igrače...pa vse je zdaj itak okuženo....sm dons pri P prav vprašala če je kakšna panika če jaz dobim k sm user posted image . pa je reku da nni nč hudga....upam, da nam fasala...ampak sj veste...you never knowuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
roke pa razkužujem na minuto pa pol user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
15.9.2010 20:13:25   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

sjmm......ja,za ponočiuser posted image ...upam da se sred noči ne spomni ustatuser posted image

mihailo....dobro opravi na morfiuser posted image user posted image user posted image

urša........samo en kup user posted image user posted image user posted image user posted image zate

kolumbo......držim pestke,da se izide vajina frej sobotauser posted image user posted image user posted image

boma.....če je žejen,mu daj vodo-je za naprej boljše za njegove zobkeuser posted image

petrušk....se strinjam z bomo2-ne jo lupčkatuser posted image .....lahko je dobila tudi od igrač v vrtcu,ker jih veliko še nosi v ustauser posted image  

sj jo ne lupčkam glih...ampak sj veste kako je...jih stisneš..pa lupčka na lička...pa za rokice...pa igrače...pa vse je zdaj itak okuženo....sm dons pri P prav vprašala če je kakšna panika če jaz dobim k sm user posted image . pa je reku da nni nč hudga....upam, da nam fasala...ampak sj veste...you never knowuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
roke pa razkužujem na minuto pa pol user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MIRNO NOČKO IN ČIM HIREJŠE OKREVANJE VAM ŽELIMO!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
15.9.2010 20:23:44   
sjmm
A ZA JU3 VELJA????!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
15.9.2010 20:24:24   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

MIRNO NOČKO IN ČIM HIREJŠE OKREVANJE VAM ŽELIMO!!!

tnx...enako tud vam...

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
15.9.2010 20:28:22   
Urša08
Birdy eto že snemamuser posted image user posted image user posted image

Sjmm jaz mam strelo v hd ready kvaliteti in ti najbrž ne bo špilala tko da ti vlečem dol - drž pesti da se do jutri potegne dol.

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
15.9.2010 20:29:05   
sjmm

Birdy eto že snemamuser posted image user posted image user posted image

Sjmm jaz mam strelo v hd ready kvaliteti in ti najbrž ne bo špilala tko da ti vlečem dol - drž pesti da se do jutri potegne dol.

AHAuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
15.9.2010 20:30:47   
Urša08

Jaz bom pop.i.z.d.ilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image od vrtca do doma smo rabl 50 minut user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image men se bo zrolal ampak res

Baje naj bi v petek položili še ta fin asfalt, če ne bo dežja. Ker bo dež bodo najbrž drug teden polagali in potem smo 3 dni delno oz. čist zaprti tko da pojma nimam kako bo tole uvajanje šlo.

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
15.9.2010 20:32:16   
Urša08

A ZA JU3 VELJA????!!

Midva prideva user posted image bova šla direkt z vrtca - imava uvajanje med 8 in 9.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
15.9.2010 20:33:40   
sjmm

Baje naj bi v petek položili še ta fin asfalt, če ne bo dežja. Ker bo dež bodo najbrž drug teden polagali in potem smo 3 dni delno oz. čist zaprti tko da pojma nimam kako bo tole uvajanje šlo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kašn frčokopter ti bo prov piršeluser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
15.9.2010 20:34:50   
sjmm

A ZA JU3 VELJA????!!

Midva prideva user posted image bova šla direkt z vrtca - imava uvajanje med 8 in 9.

user posted image user posted image ..jz bom pa verjetn kr sama...ker odkar imam Maja še nism u mir kofeta spila...pa je glih moj doma...pa bo priden in bo varuškauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
15.9.2010 20:43:48   
Ajvy
sjmm jst te komot kjer češ odložim al kolkr si napisala ven vržemuser posted image

Birdy..ne dvigneš

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
15.9.2010 20:54:24   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

sjmm jst te komot kjer češ odložim al kolkr si napisala ven vržemuser posted image

Birdy..ne dvigneš

tenx...zmenjen!!!!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
15.9.2010 21:00:28   
sjmm
evo še 3 minute..pa via pojstla...Majči seveda...jz pa še ne...menda sm mojmu dolžna romantikuš večeruser posted image user posted image user posted image ..dons sva ob 6h še en kofe spila, da ja ne bova zaspanauser posted image user posted image ..no, jz sm bla včer...zdej mam pa sigurn pol leta foreuser posted image user posted image

ostali tud že v pižamcah.......Saška s svojim čokoladkarjem šprehauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
15.9.2010 21:00:46   
Katjusa
evo spet mene mal..... sporočam da sem danes položla ves laminat do konca in da sem sama nase ponosna in da v soboto selimo kuhinjouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drug teden bomo med tednom že tam za vikend pa najbrž tle da bomo mal do neta in tv-ja prišliuser posted image user posted image user posted image user posted image
našla sma tud električarja, ki nama bo naredu meritve in zvezal kabelj v zunanji omerici in še to bo ugodno ker se z mojmu poznata.... našla sma ga pa preko enega mojega žlahtnika.... kok je svet majhen:)

dons smo imel sestanek v vrtcu joj jst sem čist navdušena nad tem vrtcem mislim, da se lahko dramlje skrijejo pred tem kar je tamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

beni je mal smrkav upam, da ne bo hujšega sem mu dala operil..... za vse bubančke pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo ajajte in lahko noč:)

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
15.9.2010 21:03:33   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

evo spet mene mal..... sporočam da sem danes položla ves laminat do konca in da sem sama nase ponosna in da v soboto selimo kuhinjouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drug teden bomo med tednom že tam za vikend pa najbrž tle da bomo mal do neta in tv-ja prišliuser posted image user posted image user posted image user posted image
našla sma tud električarja, ki nama bo naredu meritve in zvezal kabelj v zunanji omerici in še to bo ugodno ker se z mojmu poznata.... našla sma ga pa preko enega mojega žlahtnika.... kok je svet majhen:)

dons smo imel sestanek v vrtcu joj jst sem čist navdušena nad tem vrtcem mislim, da se lahko dramlje skrijejo pred tem kar je tamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

beni je mal smrkav upam, da ne bo hujšega sem mu dala operil..... za vse bubančke pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo ajajte in lahko noč:)

katjuša...TI SI CARICA!!!!

upam, da se kmal preselite in uživate na polno v družinskem krogu..pa user posted image user posted image user posted image za vrtec in veliko zdravja!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
15.9.2010 21:05:09   
Katjusa
sem pozabla fotke:)da vidite mojo mojstrovino manjkako še zaključne letve...
user posted image
user posted image
user posted image

zdej pa res lahko noč:)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
15.9.2010 21:08:21   
Katjusa
sjmm hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image .....

babuške sem zasledila, da se jutri vidite....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ker me ne bo zraven ampak kot da sem nazdravite še na nas malouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
naslednje srečanje je pa v Vitanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
   [Brisano sporočilo]
15.9.2010 21:54:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3771
15.9.2010 22:18:18   
sjmm
user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
15.9.2010 22:42:42   
BarbaraGS
ojla
jaz sem cist prec. Ze par dni letam okrog za obleko, ker  gremo na poroko in mi ni nic prav in kar mi je, mi grozno stoji. Tako sem bila v tem letanju, da sem pozabila, da je imela Eli pregled. Sem se tak zasekirala kako slaba mama sem...ne bi smela pozabit taksne stvari!!!!!!!!!! Grozno :(.Moram jutri poklicat!
Uzivajte na srecanju!!!!

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
16.9.2010 6:15:13   
Čebel@
jutro

user posted image

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
16.9.2010 6:20:56   
Čebel@
spali smo user posted image -no jaz proti jutru malo manj,ker imam čist zabasan nosuser posted image ....pa v grlu me žgečkauser posted image .......tko da mini srečanju se bom mogla žal odpovedat,ker nebi rada nobenga okužilauser posted image ....fajn čvekejteuser posted image user posted image user posted image

petrušk.......upam da je bila uredu nočkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urša.....lepo se imejta na uvajanjuuser posted image user posted image user posted image

barbara......ne sikeraj se-bosta pa nov datum dubiliuser posted image .....daj kakšno slikico tvojidveh user posted image user posted image ,da user posted image  malo lušte dobimouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.