Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 20:03:51
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Jaz bom pop.i.z.d.ila od vrtca do doma smo rabl 50 minut men se bo zrolal ampak res tole pr vas je pa res kaos.....upam da bo kmal boljš
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 20:05:44
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 boma2 men je bilo rečeno da se slinovka lahko dobi od npr. kamenčkov k jih otrok daje v usta Petrušk počasi je šlo na boljše, mislim da po treh dneh vročine ni mel več, ampak jedel ni pa pet dni skor nič. Ni pa mel hude oblike slinovke. Kolumbo uvau a tok nej bi popili naši mulčki pr nam noben tok ne popije pr nas tud ne spije tolk....eva ma pa zj že eno pikico na novo na jeziku - kakor afto...upam, da nau tahujš šele pršlo....
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 20:08:06
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Birdy a ti posnamem kot divx - se? Ti jih špila dvd? Urša, lohk. Moj prav da misli da bi mogl laufat. Sicer pa na komp pa vse laufa Hvala
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 20:11:14
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm......ja,za ponoči ...upam da se sred noči ne spomni ustat mihailo....dobro opravi na morfi urša........samo en kup zate kolumbo......držim pestke,da se izide vajina frej sobota boma.....če je žejen,mu daj vodo-je za naprej boljše za njegove zobke petrušk....se strinjam z bomo2-ne jo lupčkat .....lahko je dobila tudi od igrač v vrtcu,ker jih veliko še nosi v usta sj jo ne lupčkam glih...ampak sj veste kako je...jih stisneš..pa lupčka na lička...pa za rokice...pa igrače...pa vse je zdaj itak okuženo....sm dons pri P prav vprašala če je kakšna panika če jaz dobim k sm . pa je reku da nni nč hudga....upam, da nam fasala...ampak sj veste...you never know roke pa razkužujem na minuto pa pol
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 20:13:25
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm......ja,za ponoči ...upam da se sred noči ne spomni ustat mihailo....dobro opravi na morfi urša........samo en kup zate kolumbo......držim pestke,da se izide vajina frej sobota boma.....če je žejen,mu daj vodo-je za naprej boljše za njegove zobke petrušk....se strinjam z bomo2-ne jo lupčkat .....lahko je dobila tudi od igrač v vrtcu,ker jih veliko še nosi v usta sj jo ne lupčkam glih...ampak sj veste kako je...jih stisneš..pa lupčka na lička...pa za rokice...pa igrače...pa vse je zdaj itak okuženo....sm dons pri P prav vprašala če je kakšna panika če jaz dobim k sm . pa je reku da nni nč hudga....upam, da nam fasala...ampak sj veste...you never know roke pa razkužujem na minuto pa pol MIRNO NOČKO IN ČIM HIREJŠE OKREVANJE VAM ŽELIMO!!!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 20:23:44
|
|
|
|
sjmm
|
A ZA JU3 VELJA????!!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 20:24:24
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm......ja,za ponoči ...upam da se sred noči ne spomni ustat mihailo....dobro opravi na morfi urša........samo en kup zate kolumbo......držim pestke,da se izide vajina frej sobota boma.....če je žejen,mu daj vodo-je za naprej boljše za njegove zobke petrušk....se strinjam z bomo2-ne jo lupčkat .....lahko je dobila tudi od igrač v vrtcu,ker jih veliko še nosi v usta sj jo ne lupčkam glih...ampak sj veste kako je...jih stisneš..pa lupčka na lička...pa za rokice...pa igrače...pa vse je zdaj itak okuženo....sm dons pri P prav vprašala če je kakšna panika če jaz dobim k sm . pa je reku da nni nč hudga....upam, da nam fasala...ampak sj veste...you never know roke pa razkužujem na minuto pa pol MIRNO NOČKO IN ČIM HIREJŠE OKREVANJE VAM ŽELIMO!!! tnx...enako tud vam...
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 20:28:22
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy eto že snemam Sjmm jaz mam strelo v hd ready kvaliteti in ti najbrž ne bo špilala tko da ti vlečem dol - drž pesti da se do jutri potegne dol.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 20:29:05
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Birdy eto že snemam Sjmm jaz mam strelo v hd ready kvaliteti in ti najbrž ne bo špilala tko da ti vlečem dol - drž pesti da se do jutri potegne dol. AHA
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 20:30:47
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Jaz bom pop.i.z.d.ila od vrtca do doma smo rabl 50 minut men se bo zrolal ampak res tole pr vas je pa res kaos.....upam da bo kmal boljš Baje naj bi v petek položili še ta fin asfalt, če ne bo dežja. Ker bo dež bodo najbrž drug teden polagali in potem smo 3 dni delno oz. čist zaprti tko da pojma nimam kako bo tole uvajanje šlo.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 20:32:16
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm A ZA JU3 VELJA????!! Midva prideva bova šla direkt z vrtca - imava uvajanje med 8 in 9.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 20:33:40
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Jaz bom pop.i.z.d.ila od vrtca do doma smo rabl 50 minut men se bo zrolal ampak res tole pr vas je pa res kaos.....upam da bo kmal boljš Baje naj bi v petek položili še ta fin asfalt, če ne bo dežja. Ker bo dež bodo najbrž drug teden polagali in potem smo 3 dni delno oz. čist zaprti tko da pojma nimam kako bo tole uvajanje šlo. kašn frčokopter ti bo prov piršel
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 20:34:50
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm A ZA JU3 VELJA????!! Midva prideva bova šla direkt z vrtca - imava uvajanje med 8 in 9. ..jz bom pa verjetn kr sama...ker odkar imam Maja še nism u mir kofeta spila...pa je glih moj doma...pa bo priden in bo varuška
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 20:43:48
|
|
|
|
Ajvy
|
sjmm jst te komot kjer češ odložim al kolkr si napisala ven vržem Birdy..ne dvigneš
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 20:54:24
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy sjmm jst te komot kjer češ odložim al kolkr si napisala ven vržem Birdy..ne dvigneš tenx...zmenjen!!!!!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 21:00:28
|
|
|
|
sjmm
|
evo še 3 minute..pa via pojstla...Majči seveda...jz pa še ne...menda sm mojmu dolžna romantikuš večer ..dons sva ob 6h še en kofe spila, da ja ne bova zaspana ..no, jz sm bla včer...zdej mam pa sigurn pol leta fore ostali tud že v pižamcah.......Saška s svojim čokoladkarjem špreha
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 21:00:46
|
|
|
|
Katjusa
|
evo spet mene mal..... sporočam da sem danes položla ves laminat do konca in da sem sama nase ponosna in da v soboto selimo kuhinjo drug teden bomo med tednom že tam za vikend pa najbrž tle da bomo mal do neta in tv-ja prišli našla sma tud električarja, ki nama bo naredu meritve in zvezal kabelj v zunanji omerici in še to bo ugodno ker se z mojmu poznata.... našla sma ga pa preko enega mojega žlahtnika.... kok je svet majhen:) dons smo imel sestanek v vrtcu joj jst sem čist navdušena nad tem vrtcem mislim, da se lahko dramlje skrijejo pred tem kar je tam beni je mal smrkav upam, da ne bo hujšega sem mu dala operil..... za vse bubančke pa lepo ajajte in lahko noč:)
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 21:03:33
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa evo spet mene mal..... sporočam da sem danes položla ves laminat do konca in da sem sama nase ponosna in da v soboto selimo kuhinjo drug teden bomo med tednom že tam za vikend pa najbrž tle da bomo mal do neta in tv-ja prišli našla sma tud električarja, ki nama bo naredu meritve in zvezal kabelj v zunanji omerici in še to bo ugodno ker se z mojmu poznata.... našla sma ga pa preko enega mojega žlahtnika.... kok je svet majhen:) dons smo imel sestanek v vrtcu joj jst sem čist navdušena nad tem vrtcem mislim, da se lahko dramlje skrijejo pred tem kar je tam beni je mal smrkav upam, da ne bo hujšega sem mu dala operil..... za vse bubančke pa lepo ajajte in lahko noč:) katjuša...TI SI CARICA!!!! upam, da se kmal preselite in uživate na polno v družinskem krogu..pa za vrtec in veliko zdravja!!!!!!!!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 21:05:09
|
|
|
|
Katjusa
|
sem pozabla fotke:)da vidite mojo mojstrovino manjkako še zaključne letve... zdej pa res lahko noč:)
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 21:08:21
|
|
|
|
Katjusa
|
sjmm hvala ..... babuške sem zasledila, da se jutri vidite.... ker me ne bo zraven ampak kot da sem nazdravite še na nas malo naslednje srečanje je pa v Vitanju
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.9.2010 21:54:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 22:18:18
|
|
|
|
sjmm
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 22:42:42
|
|
|
|
BarbaraGS
|
ojla jaz sem cist prec. Ze par dni letam okrog za obleko, ker gremo na poroko in mi ni nic prav in kar mi je, mi grozno stoji. Tako sem bila v tem letanju, da sem pozabila, da je imela Eli pregled. Sem se tak zasekirala kako slaba mama sem...ne bi smela pozabit taksne stvari!!!!!!!!!! Grozno :(.Moram jutri poklicat! Uzivajte na srecanju!!!!
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 16.9.2010 6:15:13
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 16.9.2010 6:20:56
|
|
|
|
Čebel@
|
spali smo -no jaz proti jutru malo manj,ker imam čist zabasan nos ....pa v grlu me žgečka .......tko da mini srečanju se bom mogla žal odpovedat,ker nebi rada nobenga okužila ....fajn čvekejte petrušk.......upam da je bila uredu nočka urša.....lepo se imejta na uvajanju barbara......ne sikeraj se-bosta pa nov datum dubili .....daj kakšno slikico tvojidveh ,da malo lušte dobimo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.