Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 12:23:17
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Helov, mi smo dons bolj na izi... Kristi ene pol urce že spi, moj šlifa zibko, jst sem pa glih balkon pomila. Mami očitno dons ne bo, pa ni panike. Jutr mam dopoldne že zaseden z vami, petek pa tud. Dons pa ob petih še roditeljski. Urša, ti presnemi kar se tebi zi vredu, ti zaupam Drugač pa bolj take fantovske varjante, ala kake bagerje pa to, ker to je edin kar Neli zanima. Pri nas pač vozički in dojenčki laufajo samo pri Kristi. No, sej pri Neli tud voziček, sam sdamo tako, da je kristi not in laufa okol z njim Pa povej, a ti nakažem, al pa prinesem cd... Kar brez vsega pa ne bo šlo Petrušk, joj bogica Čimhitreje se pozdravite, ker je to menda boleč k sto Moja mami še dons, po 22 letih ne mara Lošinja zarad slinavke... Sem jst tam zbolela in smo šli domov in sem tulila menda čist celo pot... Majchy, tud pri vas upam da bo vseen vse vredu, mal krizice da ti pove da te ma rada in da je vseen rajš pri tebi. Barbara, če bom na dieti te zih pokličem v petek, pa sej te v vsakem primeru a prov? Bom mela v petek dopoldne čas po telefonu lapat k bom mogla čakat... to si pa tko lepo napisala
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 12:28:22
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 petrušk ojoj slinovka, mi smo jo mel pri Nejcu. Ponujaj ji hladne stvari - jogurte, pudinge, sladoled,... ostalo bo itak zavračala ja sj zavrača vse...noro je resss....nič noče ne jest ne pit...
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 12:44:16
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 petrušk ojoj slinovka, mi smo jo mel pri Nejcu. Ponujaj ji hladne stvari - jogurte, pudinge, sladoled,... ostalo bo itak zavračala ja sj zavrača vse...noro je resss....nič noče ne jest ne pit... petrušk vem kako je dej vseeno probi s kakim mrzlim jogurtom al pa pudingom, men je Nejc vsaj par žličk tega pojedu. Drži se , bo ene par dni še hudo potem bo šlo pa naboljše
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 12:55:50
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 petrušk ojoj slinovka, mi smo jo mel pri Nejcu. Ponujaj ji hladne stvari - jogurte, pudinge, sladoled,... ostalo bo itak zavračala ja sj zavrača vse...noro je resss....nič noče ne jest ne pit... petrušk vem kako je dej vseeno probi s kakim mrzlim jogurtom al pa pudingom, men je Nejc vsaj par žličk tega pojedu. Drži se , bo ene par dni še hudo potem bo šlo pa naboljše noče pudinga niti jogurta...sam da lonček vidi že reče da ne bo...edino kar mi poje je sladoled...sam ji pa tud cel dan ne morm sladoleda dajat...na srečo je vsaj prehlad od prejšnjega tedna minil, da lahko je sladoled ej kolk dni pa je tko hudo? kolk dni ste mel vi vročino?
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 13:16:48
|
|
|
|
sjmm
|
helov! tko...še ena zmaga...preostale slive razkoščičene in v njih je zapokana po 1 kocka sladkorja...so v pripravljenosti za knedlčke....in sm jih kr u skrinjo nabasala juhca...por, brokoli, cvetača, krompirček...sam še zmiksam knedlčke bom pa zdele nardila...se je masa že mau pohladila kompotek ..jabolka, hruška,breskve...se pa že hladi pol pa posoda...pa mogoče gremo za kako sedežno pogledat Miha in jan bosta dons spet začela kariero kitaristov Majči pa spančka moj pa u dnevni kavč pegla...ma zvečer še eno delo, zdej pa mau odmara a je katera k bo pršla ju3 v kranj drgač iz Ljubljane in bi lahk mene pol za nazaj nekje u Lublan vn fliknila....k moj se je javu d bo varuška...d mu nebi blo slučajn popoldne treba na sestank in majčka verjetn mau u tivoli peljal..pol bi me pa nek u Lublan pobral
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 13:25:32
|
|
|
|
sjmm
|
petrušk...glede na moje izkušnje je prve 2 dni s hrano bol težko ob bolezni...sej veš, še nam se vsaka misel na hrano upira, ko smo bolni, kaj šele malčkom palčkom bogim...no, jz sm na kup vse risanke in knjigice zvlekla, pa mobitele....pa se je zamotil...in še to kr na kavču..pa sva začela žličko po žličko...no, naš je sicer imel grlo vneto, kar je spet nekaj drugega...samo isto je bil brez apetita ...brez želje ...in tko je skoraj nevede pač malce pojedel..in čez kak 3 dni sva se že počasi vrnila k mizi...sprva samo kar ima najraje, pa po malo..potem pa gre počasi naprej.......mislimo na vaju..... urša....če boš lahk že do ju3 mkvina...potem prosim povej, koliko sem ti dolžna
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 13:26:56
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ jutro punce.... res ste naspidirane...super pridne, že vse po 2 stroja perete..pa mulčke v vrtcih..... no mi smo pa že od P.... včeraj je blo eno grozno popoldne in večer....vročina, rasla in rasla....no danes smo šli k P in dobili diagnozo: SLINOVKA pojma nimam kje jo je fasala...k v vrtcu jo noben nimaa....okol nas pa tud ne??? tolk zaenkrat zj grem pa cartkat mojga miška o, revčka boga...mogoče je pa ves jok in slaba volja že napovedoval tole bolezen...veliko crkljanja in kmalu se pozdravite hvala sjmm za pikepoke....ja sj mogoče res...k slinla se je res norooooo...upam, da ne dobi zj še pol vrtca tega.... slinovka se baje dobi, preko herpesa odraslih... oziroma lahko tudi od mamice ali očeta, če ima ta virus v sebi... :( je pa full grozno.. ker se lahko ponovi, pa zelo moraš paziti, da je ne dobiš še ti.. :( Kako ne dati poljubčka svojemu otroku, ko vidiš kako je bogi... :( mi smo upam, da iz ta hudga ven.. :)
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 13:32:14
|
|
|
|
TAMIKA3
|
dan
< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 15.9.2010 13:33:22 >
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 13:34:19
|
|
|
|
TAMIKA3
|
za Evo, za mamico
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 13:40:30
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ a mislite da je še prekmalu za take copatke za v vrtec(podložene)????? Kok so luštni čebela pojma nimam, ampak sej tud vreme se lahko že iz dons na jutri zamenja. men so tudi všeč.. pa so rekli, da naj raje imamo copate, take ki imajo podplat tak, da se ne zmoči.. zdaj sem pa full u dilemi a nove kupit al kaj?
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 13:43:12
|
|
|
|
boma2
|
pozdravljeni! Avto popravljen.. za full dobro ceno juhuuu Žigec je uveden.. :) je danes že spal 3 dan... :)
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 13:59:47
|
|
|
|
boma2
|
Imam pa eno vprašanje, če mi lahko katera pomaga... Sinček mi ponoči ne spi, skoz se zbuja... in pije ponoči.. razmišljam da mu bi dala vodo namesto čaja, da bi se to nehalo.. :( a ima katera kakšen recept.. :)
|
|
[Brisano sporočilo] 15.9.2010 14:03:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 15:02:31
|
|
|
|
Urša08
|
Jaz bom pop.i.z.d.ila od vrtca do doma smo rabl 50 minut men se bo zrolal ampak res
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 15:05:00
|
|
|
|
Urša08
|
boma2 men je bilo rečeno da se slinovka lahko dobi od npr. kamenčkov k jih otrok daje v usta Petrušk počasi je šlo na boljše, mislim da po treh dneh vročine ni mel več, ampak jedel ni pa pet dni skor nič. Ni pa mel hude oblike slinovke. Kolumbo uvau a tok nej bi popili naši mulčki pr nam noben tok ne popije
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 15:06:27
|
|
|
|
Urša08
|
Se grem mal shladit ker dons ni moj dan definitivno. Pa moj je bolančkan in mi je že napovedal da z njim ne bo nč . Halo jaz pa prekipevam od energije mah grem neki hladnega spit
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.9.2010 15:23:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 16:49:49
|
|
|
|
MIHAILO
|
PETRUSK pozdravite se Jutri imam morfologijo...upam,da je moj zrihtal,da bo lahko sel zmenoj...
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 16:56:22
|
|
|
|
sjmm
|
mi smo kar obsedeli po kosilu...k smo se ful napokal knedlov...sm še jz 2 zmazala, Majči pa dobre pol, pa seveda kompotek zravn, juhco pa smo že prej, ko je vstal pojedli...dons je imel namreč Jan ta dolgo..k je imel košarko...in pol so mulci šli še kr peš domov...pa vmes po bombončke u štacuno, pa smo ga ceu murje cajta čakal d svojo rit domou prmigal zdej smo se nagoflal...smo zvedl vse novice iz sveta srednješolcev in Janovih ljubic...tko d evo..še mau štedilnik podrgnem..pa bo počasi kuhna u red...Majči pa je vn odpelu očija in Mihca...itak čez eno uro pride že un kekec za kitaro...jz se bom pamau med cunje in loverja zakopala urša...joj, dons pa res ni tvoj dan...pa sej mend bojo kej nehal tam pri vas razkopavat....pa še tvojga se je neki lotil.. , pa še zate mau... mihailo...dobro uredi na M, pa upam, da tvoj najde čas in potem...POROČAJ!!!!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 17:36:59
|
|
|
|
Čebel@
|
dan Hana je že omagala .....ni pa druzga hotla jest,razen mleka .....pa skos cmeranje ......ati je šel ene avtomobile gledat v Zagorje-je glihkar domov prišel jaz sem pa tudi čist hin
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 17:52:07
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ dan Hana je že omagala .....ni pa druzga hotla jest,razen mleka .....pa skos cmeranje ......ati je šel ene avtomobile gledat v Zagorje-je glihkar domov prišel jaz sem pa tudi čist hin a to že kr za ponoč???? bogica...čist fuč spočij še čebelc@!!!!!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 18:29:58
|
|
|
|
Čebel@
|
sjmm......ja,za ponoči ...upam da se sred noči ne spomni ustat mihailo....dobro opravi na morfi urša........samo en kup zate kolumbo......držim pestke,da se izide vajina frej sobota boma.....če je žejen,mu daj vodo-je za naprej boljše za njegove zobke petrušk....se strinjam z bomo2-ne jo lupčkat .....lahko je dobila tudi od igrač v vrtcu,ker jih veliko še nosi v usta
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 19:23:37
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy a ti posnamem kot divx - se? Ti jih špila dvd?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 19:33:27
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Birdy a ti posnamem kot divx - se? Ti jih špila dvd? a boš men tud lohk strelo...sej vem d maš dons hud dan...tko d če ne bo cajta ..NIČ HUDEGA!!!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 20:03:06
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo dan sm clo neki prštimala za u P, če bi bla sila ( toaletno torbico zame ), pa lupino pa not en kompletek. Šime neki muti, d bi radi d dam pride delat , ej jst bom unga njegovga big brotherja ta starga enkrat nekam zaklenila.......ma ko ga j...še njega....če ne šteka d zdele kakšen mesec ne mormo glih takoj skočt, je pač to njegov problem........morm pa taščo pohvalt....zadnje cajte se ful z Roksotom ukvarja, tko d k pridemo jst nč kej ne mrdam .....za vikend se je ponudila, d bi Maj u soboto tm spal in bi jih u nedelo pelal še z bratrančkom na eno kopanje.......sm takoj še našo mati napadla, če bi pa Rokso loh bil pr mojih k je bl njihov lupček , je clo rekla JA in morda se nama obeta solo Satrdej najt . grem mal poležat k sm še neki s sesalcem strašila, hot lover me ni prepriču d ga upalim. PETRUŠK.....NI PANIKE ČE NČ JE JE, AMPAK PIT MORAAAAA.....ŽLIČKO PO ŽLIČKO AL PA PO SLAMCI......kr mal si piši, ker v 24h urah naj bi naši mulčki zaužil vsaj 1,2litra ( šteje se vse- tekočina, juha, sladoled.......) hvala kolumbo...je clo pojedla 3 žličke monte pa 2 flaše čaja popila...bo mogl bit dost,....zj ma spet 39 vročine sm glih dala sečko...zj bova šle pa spat...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.